|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Możesz pić ziółka Ojca Sroki nr 3.Zaparzasz pół godziny i pijesz ciepłe przed snem.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie trzeba będzie ![]() Na razie zapisałam się do gina na środę, tego co mi bromek zapisuje i zobaczymy co powie, no i może zrobi usg, będzie 10 dc to coś może zobaczę ![]() A Ty uważaj na siebie ![]() A w ogóle to czy któraś z Was potrafi wydepilować nogi na raz? Ja już od 2h depiluję na raty ![]()
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
dojechalam bez najmniejszych problemów
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Nuna gratuluję!! Julcia witaj
![]()
#2976 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prosze,to jest tak irytujace,przeciez wiadomo,ze jak czlowiek sie decyduje na dzidzie i po kilku miesiacach nadal cisza...to wiadomo ze kazdy chce zrobic odpowiednie badania itp. Ja na szczescie trafilam na super gina,a poszlam do niego przed 6 miesiacem staran.I juz wtedy przepisal mi jakies tabsy i powiedzial,ze jak za 2 miesiace nie bedzie... to bedziemy dzialac.I poszlam po 8 cyklu,ale potwierdzic ciaze. A,i dobrze Spinka,ze bierzesz kwas foliowy,to bardzo wazne.Ginekolodzy mowia,zeby brac przynajmniej 3 miesiace przed staraniami.I ja tez tak bralam..tylko jakos sie tak wydluzylo ![]() Edytowane przez bazile Czas edycji: 2013-06-21 o 08:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zadomowienie
|
Palcem się nie pokazuje, ale.... ![]() Super Marcelek bedzie już niedługo z Nami (hheheh z Wami) ![]()
#2980 | ||
Zadomowienie
|
Witam.
Dla tych które pracują przypomnę, że to piątek ![]() O 4 rano jak karmiłam małą (już jasno, słońce wstawało) to 2 razy zagrzmiało. Myślę sobie - aha, burza idzie. Ale ani się nie zachmurzyło, ani wiatru... ![]() ![]() Tyle, że teraz noce już coraz krótsze ![]() Oglądam Tvn meteo i Gardias i tak ładnie wygląda w ciąży. No pięknie. Cytat:
Dzięki za achy i ochy. Co do wiesiołka to Ci Iza napisała a zioła albo kupisz na all albo sama możesz sobie skompletować. Ja kupiłam na all i po 2 miesiącach zaszłam. Ale nie sądzę, że to one pomogły, raczej wyregulowanie poziomu TSH. Powodzenia i nie zapomnimy, no coś Ty! Cytat:
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hej lachony. Witam sie i zegnam zarazem
![]() ![]() No, kaza wylaczac tlf ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zwiało mi moje gołębie w nocy przez te burze z balkonu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja
![]() mam pytanko do dziewczyn, które brały wit. w ciąży, lekarz mi przepisał Pharmaton Matruelle i jest tam już kwas foliowy. Czy mogę odstawić folik, bo zapomniałam dopytać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zadomowienie
|
Bierz tylko witaminy, nie musisz brać kwasu który jest już w witaminach.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie zabijcie mnie za to co zaraz napiszę... Ostatnio coraz bardziej zaczyna do mnie docierać że to już niedługo, że całe nasze dotychczasowe życie zostanie wywrócone do góry nogami... No i włącza mi się panika... Tysiąc myśli na raz... Że już nie będziemy tacy niezależni... Zaczynam mieć obawy jak my sobie z tym wszystkim poradzimy... jak dziecko wpłynie na stosunki między nami... Nie zrozumcie mnie źle, nie mogę się doczekać aż wezmę mojego synka w ramiona, ale ostatnio jakieś wątpliwości mnie nachodzą (mam nadzieję, że to naturalne...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z kawką!
Cytat:
![]() Też mam myśli, jak to będzie? czy sobie poradzimy? czy wystarczy nam sił, czasu i pieniędzy na wszystko itp .. U mnie już po @ a moja macica wykonuje jakieś kurka ćwiczenia chyba, ciągle czuję jak się skurcza ![]()
![]() |
#2988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także nic sobie nie zarzucaj, to zupełnie naturalne odczucia. Ja się tylko obawiam, że po porodzie może być gorzej, bo nieraz będę myśleć, że jestem złą matką, bo: a) nie rozumiem mojego dziecka, b) nie potrafię sobie z nim poradzić, c) nie potrafię mu pomóc, d) itd. Będzie dobrze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę ze 99% kobiet w ciązy tak ma , kobieta jest istotą wszystko komplikująca i za dużo myślącą... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2992 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- moze Ktoras chce sie troszke posmiac z przesadow http://mamdziecko.interia.pl/ciaza/n...ych,nId,981752 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę ten Pharmaton, bardzo ważne że w nim jest spora dawka jodu. u mnie dzięki temu tsh spadło z 2,8 przed ciążą do 1,1 po miesiącu brania pharmatonu ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ale gorac Kocurku to prawie juz! Bajka widac ze drugie dziecko bo bez paniki ![]() Musisz sie oszczedzac ale przy Blance to bedzie trudne... wlasnie tego sie boje w drugiej ciazy.... Linka ja robilam depilatorem ale mam tak grube wlosy ze po paru dniach nogi byly bardzo szorstkie a nie bylo tego jak zgolic... cala zime robilam a w lecie I tak wrocilam do maszynki ![]() Pszczoua oczywiscie ze normalne, nie musisz miec wyrzutow sumienia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drogie toto jest? ![]()
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, sporawo ale spróbuję znaleźć ile tam tego jodu i może w innym tańszym preparcie znajdę podobną dawkę. Może ten jod faktycznie pomoże
![]()
#2998 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Aż mi było głupio to pisać, bo wiem że sporo jeszcze się stara i oddałaby wszystko żeby się udało, ale póki się staraliśmy i na początku ciąży to jeszcze była taka abstrakcja, a teraz dociera to do mnie że to już niedługo... Wiem, że będę dobrą mamą i dla synka już teraz jestem gotowa zrobić wszystko, ale same rozumiecie... Takie głupie przemyślenia się czasem nasuwają że wszystko się zmieni, a człowiek wiadomo - raczej zmian nie lubi...
Maru - mi mój ginek mówił, że można suplementować sam jod i na pewno wyjdzie Ci to dużo taniej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Maru - zobacz jakie to tanie: http://allegro.pl/kelp-jod-x-50-spra...334857489.html http://allegro.pl/kelp-200-tabl-jod-...282774896.html Edytowane przez pszczoua Czas edycji: 2013-06-21 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Rozeznanie
|
Hej !
Nuna - GRATULACJE! Czekam na zdjęcia Julci ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.