|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Lwiątko z Cintry
|
tylko żebyśmy się nie minęły ![]() tak myślałam.. zakręciło mnie trochę ![]()
#1773 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie nie potrafię zrobić tego równo i te krawędzie mnie do szewskiej pasji doprowadzają. Niby straszliwie w oczy się nie rzuca, ale ja wiem że jest krzywo i przeszkadza mi to. ![]() Cytat:
Tak myślę, że będą ładniejsze, i że kolekcja lakierów rozrośnie się niebezpiecznie. ![]() Cytat:
![]() Jak jeszcze nauczę się to równo i estetycznie robić. Mam tendencję do nakładania zbyt grubych warstw: kapię lakierem i rozsmarowywuję. Nie mogę przywyknąć do cieńszych...
![]() |
#1774 |
Strażnik Wizażu
|
Damy radę
![]() Bosz, jakbym teraz piwa się napiła to w sekundę bym się uduldała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
oj rozrośnie się, to na pewno ![]() Cytat:
no się wie ![]() no co Ty? ![]() ![]()
![]() |
#1776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na studiach to potrafiłam wyłoić... ![]() edit.: na letnie upały, przeważnie wieczorami, lubię takie coś: schłodzone dobrze białe wino (w wersji dla mnie rozcieńczone wodą ![]()
JESIEŃ Edytowane przez patrycjazuzanna Czas edycji: 2013-06-20 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | ||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę mieć dzień na picie ![]() ![]() O, fajnie brzmi...wypróbuję! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1779 | ||
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja jak nic nie jem to mieszczę dużo.. mam róż na paznokciach, jak mi słodko i.. dziwnie ![]()
![]() |
#1781 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też ![]()
![]() |
#1782 |
Spaceroholiczka
|
Pazurki były, całkiem niedawno. Chwaliłam się, jak już odrostają, bo zapodziałam gdzieś wątek.
Teraz galopuję przez wątek, wpadnę na pewno w weekend! Ze szkołą mam związanych pełno spraw, mój dziadek znów jest w szpitalu i praktycznie przygotowuję się na najgorsze... |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Strażnik Wizażu
|
Właśnie
![]() Cytat:
![]() Pokaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | ||||
Oby do wiosny
|
![]() Ale reakcja.... Wow Dzięki No właśnie...... ![]() Ale fajnie się gada tak ![]() Czyli... soamujesz w nadgodzinach Dzięki Cytat:
Wkuuuuupneeee.... ![]() To masz plan, z zaznaczonym miejscem gdzie jest ta hurtownia oraz zaznaczonym cyferką "1" z którego miejsca masz zrobiłam pierwszego skreena mapka.jpg Tu zaznaczyłam, mniej więcej z poziomu przystanku tramwajowo/autobusowego w kierunku Woli (przystanek Metro Ratusz Arsenał 10), gdzie jest brama w którą musisz wejść. 1.jpg A tu widok samej bramy: 2.jpg Cytat:
No tak.... Rozumiem... Jak przeżyłaś nawałnicę? Dzięki ![]() To piaseczek P2 Cytat:
![]() Cytat:
Rozkoszna jak prosię w deszcz była Mani w słońcu raz IMG_20130621_081335edited.jpg |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Teraz pierwsza zmiana znowu, ale nadgodziny się zdarzają ![]() Wow, jaka super podpowiedź! ![]() ![]() Pięknie w słońcu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Poprawiłam ten link i mi wyguglało ten lakier
![]() ![]() Cytat:
![]() super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
No ja myślę ![]() Hehehe Dzięki ![]() Na szczęście w domu... Nie chciałabym by nieletnia w takim stanie się po ulicach szlajała. ![]() Noo.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No - to jest kaboomniaste kaboom ![]() ![]() Cytat:
Ja wiem? Mam dwa takie storczyki (właśnie krówkę i takiego cytrynowo-limonkowego). Ten drugi to w ogóle po sklepowym kwitnieniu puścił tylko dwa kwiaty (jeden miał połowę płatków, drugi miał dwa płatki i nie miał warżki). Mutant, roślina genetycznie niezdolna do powtórzenia kwitnienia - przy tych masówkach z hipermarketów to się czasem zdarza. Ale stoi sobie, kurz zbiera... Odżywek się boisz? ![]() Cytat:
![]() Ta no... naturalne cycki nie są za piękne, naturalne rzęsy to na pewno krótkie, naturalne paznokcie to ogryzki... Nienawidzę tego świata... ![]() ![]() Już ogarnęłam... mam problem z lapkiem, tylko jeszcze nie do końca wiem czy to antywirus czy przeglądarka, jak będę mieć natchnienie to się zabiorę za przeinstalowanie tych badziewi. I faktycznie mi się z formatem zdjęć nie zgadza, o tak z dnia na dzień po jakiejś aktualizacji się spieprzyło... ![]() Cytat:
![]() Co do reszty to już Ci dziewczyny powiedziały. Masz bardzo podobny kształt paznokci do moich ![]() Cytat:
Zimne domowe piwko prosto z piwnicy... ![]() ![]() Trolo lolo... nie umiem zrobić zdjęcia lakierowi na paznokciach... za chiny ludowe tej różowości nie uchwycę... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142143 3]
![]() Trolo lolo... nie umiem zrobić zdjęcia lakierowi na paznokciach... za chiny ludowe tej różowości nie uchwycę... ![]() Dzięki ![]() Spróbuj z ustawieniem supermakro. Takim do focenia kwiatów. Jeśli masz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W słońcu to już w ogóle cudne ![]() Ja dzisiaj czekam na przesyłkę z topem. W poniedziałek egzamin, ale jadę na ściągach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Ale ściągi to dobra rzecz. Pod warunkiem , że sama ją robisz. Uczysz się tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle to jest taki... takie candy cotton, coś a'la barbie, jasny ale bardzo wyrazisty. Mocno kontrastuje z moją skórą, powiedziałabym że kolor jest mega infantylny i zabawny ![]() Na zdjęciu za bardzo zlewa się ze skórą, podejrzewam że to przez biały shimmer (albo glassfleck), którym jest taka nafaszerowany. Błagam, nie komentujcie długości (krótkości) pazurków, ani kształtu - to jest zero totalne bez miejsca na nadawanie kształtu... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
leśny stwór
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142204 8]
W ogóle to jest taki... takie candy cotton, coś a'la barbie, jasny ale bardzo wyrazisty. Mocno kontrastuje z moją skórą, powiedziałabym że kolor jest mega infantylny i zabawny ![]() Na zdjęciu za bardzo zlewa się ze skórą, podejrzewam że to przez biały shimmer (albo glassfleck), którym jest taka nafaszerowany. Błagam, nie komentujcie długości (krótkości) pazurków, ani kształtu - to jest zero totalne bez miejsca na nadawanie kształtu... ![]() ![]() ładny ten kolorek ![]() ![]() i pazurki też nienajgorsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Spaceroholiczka
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142204 8]
Błagam, nie komentujcie długości (krótkości) pazurków, ani kształtu - to jest zero totalne bez miejsca na nadawanie kształtu... ![]() ![]() O, kurczę, mój kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142204 8]Mam, mam. Nie da rady.
W ogóle to jest taki... takie candy cotton, coś a'la barbie, jasny ale bardzo wyrazisty. Mocno kontrastuje z moją skórą, powiedziałabym że kolor jest mega infantylny i zabawny ![]() Na zdjęciu za bardzo zlewa się ze skórą, podejrzewam że to przez biały shimmer (albo glassfleck), którym jest taka nafaszerowany. Błagam, nie komentujcie długości (krótkości) pazurków, ani kształtu - to jest zero totalne bez miejsca na nadawanie kształtu... ![]() ![]() Jaki śliczny!!! Co to , bo nie zwróciłam wcześniej uwagi i nie chce mi się grzebać po wątku ![]() O co Ci chodzi z kształtem... Krótkie, ale śliczne są |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142204 8]Jakby co to Lovely gloss like gel 172. [/QUOTE] Dzięki dziewczyny. Ja po prostu chcę znowu moje kwadraty... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142204 8] Błagam, nie komentujcie długości (krótkości) pazurków, ani kształtu - to jest zero totalne bez miejsca na nadawanie kształtu... ![]() ![]() Ale śliczny kolor ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142232 9] Dzięki dziewczyny. Ja po prostu chcę znowu moje kwadraty... ![]() Odrosną raz, dwa. Z tego co kojarzę z Twojego bloga (a klikam go często, tylko nowości brak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142232 9]Oj Śnieguś Śnieguś, nie czytamy postów dokładnie, tylko fotki oglądamy, co?
![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki dziewczyny. Ja po prostu chcę znowu moje kwadraty... ![]() ![]() Musisz wybaczyć. Starzy ludzie tak mają. Zapominaja i w ogóle..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | ||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Śniegowa, totka puść dzisiaj! Zoba ilość postów Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142204 8]Na zdjęciu za bardzo zlewa się ze skórą, podejrzewam że to przez biały shimmer (albo glassfleck), którym jest taka nafaszerowany.[/QUOTE] Jakie słitaśne! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oj... nowości, nowości... bo siedzę tu z Wami i spamuję zamiast coś spłodzić ![]() Raczej szybko, tyle dobrego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Do porzygu, nie? ![]() O co, o co... o to, że moje palce wyglądają teraz jak małe parówy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.