Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w siebie! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-04-14, 22:10   #571
andzia_300
Raczkowanie

GG do andzia_300
Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s

Hej dziewczynki Dawno mnie nie było Ale niestety nie miałam wogóle czasu na nic... Jeśli chodzi o moje dietowanie to całkiem grzecznie się trzymam Staram się przestrzegać godzin, o podiadaniu wogóle już zapomniałam czasami skusze się na kawałek jakiejś grzesznej przyjemności Czy to czekoladki czy kawałeczek ciasta ale chyba znów sobie zrobie jakiś tydzień "abstynencji" od słodyczy,bo nawet polubiłam udowadniać samej sobie że mam silną wole i potrafie wytrzymać Kusicielom grzecznie mówie nie! Ostatnio niestety przez szkołe nieregularnie jadam obiady...Ale obiecuje poprawe
A jak rezultaty? Otóż przed śniadaniem wielkanocnym zmierzyłam się poraz pierwszy od dłużego nie sprawdzania, bo chciałam się pocieszyć na wypadek gdybym potem po wielkanocy troszke sie poszerzyła iii....6 cm mniej! w najszerszym miejscu na brzuszku Dziś miałam okazje się zważyć bo wcześniej nie miałam gdzie,a w domu nie mam wagi... iii... -2,5kg tyle, że w ubraniu i popołudniowej porze JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA!! w 16 dni, jedząc, i będąc najedzoną SCHUDŁAM!! Może nie gigantycznie dużo, ale myśle że to i tak dobry wstęp do mojej wymarzonej wagi Życze Wam wtrwałości i siły, bo naprawde warto!!

andzia_300 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-14, 22:38   #572
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Hi!
Mcdulka, ja również uważam, że za dużo myślisz o odchudzaniu, jeżeli kiedyś Twoim celem było te 57kg to dlaczego teraz nie przestaniesz sie odchudzać? Jeżeli nie możesz przestać, tak po prostu jak zrobiła to np Basia, to ja radziłabym Ci porozmawiać z kimś kompetentnym, kto powiedziałby Ci czy rzeczywiście jeszcze możesz się odchudzać. Bo być może to będzie szkodliwe dla Twojego zdrowia.
Moja głodówka idzie dobrze, w ogóle nie czuje głodu. Wypiłam już czerwoną i zieloną herbatkę, sok pomarańczowy i duuużo wody. Zjadłam (a raczej wyssałam) też grejfruta, bo zwykle w głodówkach pozwalam sobie na owoce cytrusowe. Mam jeszcze Kubusia hurrra.
No to bardzo sie ciesze skarbie,ze tak dobrze Ci idzie dzien glodowki, cieszy mnie to niesamowicie,ale moze i pogoda wplynela pozytywnie na niejedzenie. Bo ogolnie jak jest cieplej, jak jest tak pieknie za oknem,to sie nawet tak jesc nei chce. Dobrze,ze duzo pijesz... grejfrut jak najbardziej na plus, wskazany przy odchudzaniu. Ciesze sie, oj ciesze stesknilam sie za toba

Cytat:
Napisane przez NoLQa Pokaż wiadomość
Basiu - ja wlasnie zastanawiam sie nad zalozeniem nowego watku by chudnac zdrowo.. bo coraz czesciej czytam tutaj o dziewczynach co ZMUSZAJA SIE do jedzenie 800 kcal dziennie.. a ja tu uwazam za kompletne szalenstwo!
nie wiem, takich watkow w sumie chyba jest wiele, choc sie nie zaglebialam, a prawda jest taka,ze wielu dziewcyznom to i tak nic nie da, bo po trupach do celu, na szybko, na juz, nie zwazajac na nic. Wiesz o co chodzi

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Mcdulka, podpisuję się obiema rękami i nogami pod tym, co napisały już wcześniej dziewczyny. Wyglądasz pięknie, masz super figure, bardzo drobną i szczupłą, to fakt, ale świetną. I naprawdę nie jest Ci potrzebne już chudnięcie ani odrobiny więcej A jeśli rzeczywiście czujesz taką psychiczną potrzebę, to może powinnaś porozmawiać o tym z kimś, do kogo masz zaufanie, kto będzie umiał i chciał Ci pomóc. Bo my możemy tylko doradzić, powiedzieć nasze zdanie na podstawie tego co piszesz, jakie wyciągamy wnioski i co widzimy na załączonych zdjęciach, a nie jestem pewna, czy taka wirtualna pomoc może wystarczyć
Wirtualna pomoc jest niczym, jesli odchudzanie staje sie problemem, obsesja itd... potrzebna jset pomoc kogos namacalnego i to nei zwyklej przyjaciolki, znajomej czy siostry... a kogos kto pomoze fachowo. Takie jest moje zdanie.

Cytat:
Napisane przez olcia_8715 Pokaż wiadomość
Witam bardzo serdecznie.musze sie czyms pochwalic biegalam dzisiaj ze swoim ukochanym 40minsuper bylo..wogole nie czuje zmeczeniaczuje ze mam lepsza kondycje niz kiedys a przede wszystkim duuuzo zapalo...czego kiedys mi brakowalo;/ poza tym juz 4 dzien jestem na diecie i ogolnie wszystko idzie do przoduw poniedzialek zaczynam robic prawko O MY GOD!!!!To dopiero bedziePozdrawiam wszystkie dziewczyny na forum!!!!
No to gratuluje 40min biegania, podziwiam, oj podziwiam. Ja biegac nei moge. Mysmy z Ukochanym zrobili rajd,ale po sklepach. Ciesze sie rowniez ze zapal sie u ciebie pojawil,bo to bardzo wazne, i ze kondycja lepsza,za co podziwiam oby tylko tak dalej,a pewnie juz neidlugo bedziesz chwalila sie wynikami i slicznymi zdjeciami z wymarzona figurka... a co do prawka, no coz, powodzenia

Cytat:
Napisane przez sawa_sawa Pokaż wiadomość
Kochana Basiu
Co prawda dopiero weszłam na twoj wątek i az mnie zamurowało!!!
Świetnie osiągnełaś cel popsotu jestem w szkoku ze az szczeki z podłogi podnieść nie moge;];] hhihi
Obecnie wyglądam tak samo jak Ty przed a wiec wiesz zapewnie co czuje..
i jak to jest..
i jak patrze na Twoje zdjecia to az ja głupek sama sie do siebie uśmiecham
Ze jednak warto i ze przedwszytkim jest to mozliwe...
mam nadzieje ze wkrotce i ja bede mogła sie pochwalić takim efektem
Buuziaki
Jeszcze raz bardzo bardzo bardzo bardzo gratuluje
I chciałam zebyś wiedziała ze bedzie taka dziewczyna (czyt. ja ) dla której bedziesz ogromną motywacją i ze warto
oo kurcze
Cudownie Ci
Szczescia zycze z Twoim męzczyna;]
Dziekuje bardzo i mam andzieje,ze zebow nie roztrzaskalas jak szczena o podloge spadla hihihi Rozumie jak sie czujesz, jesli wygladasz tak jak ja przed odchudzaniem... tzn powiedzmy,ze rozumie, bo jesli czujesz sie tak jak ja, no to kapa. U mnie byla tragedia. Ale udalo sie i to jest najwazniejsze,i z tego sie ciesze ogromnie. Ten watek dlatego tez wlasnie powstal, by pokazac ze jest to wszystko mozliwe. Naprawde.. i zdjecia sa tutaj dowodem.Ja rowniez mam nadzieje,ze i ty niedlugo bedziesz mogla sie pochwalic takim efektem, w razie czego zaparszam do mnie sie chwalic.
Dziekuje za gratulacje, nadal lubie je otrzymywac hihihi
A i za szczescie z ukochanym mezczyzna dziekuje... wkoncu niedlugo slub

Cytat:
Napisane przez andzia_300 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Dawno mnie nie było Ale niestety nie miałam wogóle czasu na nic... Jeśli chodzi o moje dietowanie to całkiem grzecznie się trzymam Staram się przestrzegać godzin, o podiadaniu wogóle już zapomniałam czasami skusze się na kawałek jakiejś grzesznej przyjemności Czy to czekoladki czy kawałeczek ciasta ale chyba znów sobie zrobie jakiś tydzień "abstynencji"od słodyczy,bo nawet polubiłam udowadniać samej sobie że mam silną wole i potrafie wytrzymać. Kusicielom grzecznie mówie nie!Ostatnio niestety przez szkołe nieregularnie jadam obiady...Ale obiecuje poprawe
A jak rezultaty?Otóż przed śniadaniem wielkanocnym zmierzyłam się poraz pierwszy od dłużego nie sprawdzania, bo chciałam się pocieszyć na wypadek gdybym potem po wielkanocy troszke sie poszerzyła iii....6 cm mniej! w najszerszym miejscu na brzuszka. Dziś miałam okazje się zważyć bo wcześniej nie miałam gdzie,a w domu nie mam wagi... iii... -2,5kg tyle, że w ubraniu i popołudniowej porze.JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA!! w 16 dni, jedząc, i będąc najedzoną SCHUDŁAM!! Może nie gigantycznie dużo, ale myśle że to i tak dobry wstęp do mojej wymarzonej wagi.Życze Wam wtrwałości i siły, bo naprawde warto!!
Aniu skarbie, po pierwsze przyznam, ze jestem bardzo mile zaskoczona postawa... mowie o pierwszej czesci postu. Chodzi mi o niepodjadanie, o godziny jedzenia, i cwiczenie silnej woli oraz fakt,ze ci sie to podoba. Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy i gratuluje ci serdecznie podejscia. Co do rezultatow... to gratuluje 6cm to bardzo duzo... naprawde... co do zrzuconych 2,5kg to obstawiam,ze jutro rano, po przebudzeniu, w koszulce czy pizamce mozesz wazyc nawet o 3,5-4kg mniej... wiec warto sprawdzic kurde powiedziec musze szczerze, jestem z ciebie dumna, narpawde i gratuluje ci serdecznie... pokazujesz innym,ze naprawde mozna i nie trzeba sie glodzic, ze mozna rozsadnie i najedzonym zyc... i chudnac
ciezse sie i powdozenia zycze

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-14, 22:43   #573
NoLQa
Zakorzenienie

GG do NoLQa Wyślij wiadomość przez MSN do NoLQa

Basiu - wiem wlasnie.. i mnie to smuci.. na wizazu mozna znalezc tyle osob ktore sie zdrowo odzywiaja i walcza z kg ale tez tyle niedoinformowanych osob, ktorym nawet nie chce sie czytac nic na tym foruma chca kg zgubic w ciagu sekundy.
Zalozylam moj wlasny watek by prowadzic zdrowe odchudzanie i by przekonac do niego takze inne osoby. Mam nadzieje, ze uda sie mi i innym tez
A teraz zycze juz dobrej nocki

Studentka!

BLOG - zapraszam
NoLQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-14, 23:33   #574
andzia_300
Raczkowanie

GG do andzia_300

Basieńko! Dziekuje za miłe słowa Miło mi, że się cieszysz razem ze mną i że dumna jesteś Strasznie dobrze jest Was tutaj mieć,bo wszystkie możemy się wspierać i cieszyć się wspólnie Chyba musze zopatrzyć się w wage, żebym mogła się bardziej motywować Teraz czuję naprawde wiele siły by do wakacji stać się, taką laską,żeby bez żadnych skrępowań paradować w bikini
Kochaniutkie!

Stary 2007-04-14, 23:35   #575
andzia_300
Raczkowanie

GG do andzia_300

Basieńku Kochana! Zauważyłam dopiero! gratuluje kilogramów na minusie!!! Jesteś WIELKA!! Trzymaj tak dalej

Stary 2007-04-14, 23:38   #576
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoLQa Pokaż wiadomość
Basiu - wiem wlasnie.. i mnie to smuci.. na wizazu mozna znalezc tyle osob ktore sie zdrowo odzywiaja i walcza z kg ale tez tyle niedoinformowanych osob, ktorym nawet nie chce sie czytac nic na tym foruma chca kg zgubic w ciagu sekundy.
Zalozylam moj wlasny watek by prowadzic zdrowe odchudzanie i by przekonac do niego takze inne osoby. Mam nadzieje, ze uda sie mi i innym tez
A teraz zycze juz dobrej nocki
Ja wam tez tego zycze. Uda sie,uda na pewno. Dobranoc

Cytat:
Basieńko! Dziekuje za miłe słowa Miło mi, że się cieszysz razem ze mną i że dumna jesteś Strasznie dobrze jest Was tutaj mieć,bo wszystkie możemy się wspierać i cieszyć się wspólnie Chyba musze zopatrzyć się w wage, żebym mogła się bardziej motywować Teraz czuję naprawde wiele siły by do wakacji stać się, taką laską,żeby bez żadnych skrępowań paradować w bikini
Kochaniutkie!
No jakbym miala nie byc dumna, po prostu musze, jestem, chce innej opcji nie ma. Ja kupilam swoja wage elektroniczna za 45zl i jestem bardzo zadowolona. A co do bikini, to wierze,ze bedziesz chodzila bez krepacji w tym roku. buzinki i dobranoc

Stary 2007-04-14, 23:40   #577
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Basieńku Kochana! Zauważyłam dopiero! gratuluje kilogramów na minusie!!! Jesteś WIELKA!! Trzymaj tak dalej
Dziekuje... ja juz skonczylam swoje odchudzanie. To juz jest koniec... teraz trzeba utrzymac wage, by do gory nie rosla
Dziekuje raz jeszcze i powodzenia

Stary 2007-04-14, 23:52   #578
Rosalyn
Zakorzenienie

No pogada też pomaga w niejedzeniu, a przeszkadzaja najbardziej znajomi, co przychodzą na piwko i po piwku są głodni to zamawiają pizzę. Bleeee.
Ta głodówka to za karę, że wczoraj zjadłam 2 kawałki pizzy, ale się cieszę, bo po głodówce łatwiej mi będzie poradzić sobie z mniejszymi porcjami.
Też sobie kupię wagę elektroniczną jak wrócę do Polski, fajny pomysł i dokładnie waży, dzięki za podpowiedź Basiu.
A i tak wogóle to miałam Ci powiedzieć Basia, żebyś się zważyła, bo jakoś mam przeczucie, że na pewno jeszcze coś kilogramów Ci spadło....

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-14, 23:54   #579
sieweczka
Rozeznanie

Mcdulka Jejku Ja bym się zaczęła martwić Jesteś bardzo chudziutka, nie wolno jeść tak mało kalorii dziennie, bo to bardzo nie zdrowe Uważaj na siebie kochana

DZIEWCZYNKI Ja zauważyłam, że czasami mam taki dzień, że mogłabym się zamknąć w lodówce, a czasami... Na nic nie mam oczoty... Tak jak dziś. Na śniadanie zjadłam 3 tosty, później około 14 sałatke owocową... I do teraz nic... Ech... chyba ta tęsknota tak na mnie działa Zmuszę się chociaz do marchewki... Nie można przecież tak się głodzić

Zaraz przystępuję do mierzenia... Kutro pyknę parę fotek... Przybliżę Wam bardziej moja sylwetkę Buziaczki

ZAPOMNIAŁAM NA POCZĄTKU DODAĆ że choruję na zespół jelita nadwrażliwego... niestety... ech

18.10.2010 - 82.7 kg
23.10.2010 - 81.2
6.11.2010 -

Waga wymarzona : 60-65 kg

Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942

Edytowane przez sieweczka
Czas edycji: 2007-04-15 o 00:03 Powód: zapomniałam dopisać czegoś
sieweczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 10:40   #580
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz niestety wzywają mnie obowiązki Wczoraj kupiłam sobie herbatkę pu-ehr i wypiłam póki co dwa razy po jedzeniu. Zobaczymy, czy będzie na mnie działała Dzisiaj mija 3 tygodnie mojego odchudzania Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej i motywacja coraz większa
Ach, i za chwilę testuję po raz pierwszy serum Eveline

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 10:45   #581
NoLQa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz niestety wzywają mnie obowiązki Wczoraj kupiłam sobie herbatkę pu-ehr i wypiłam póki co dwa razy po jedzeniu. Zobaczymy, czy będzie na mnie działała Dzisiaj mija 3 tygodnie mojego odchudzania Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej i motywacja coraz większa
Ach, i za chwilę testuję po raz pierwszy serum Eveline
Nie wiem ile w tym prawdy, ale ja czytalam ze nie powinno sie pic ani w trakcie jedzenia ani do 30 - 40 min po.. Bo wtedy zwalnia sie metabolizm..
Tylko nie umiem sie do tego zastosowac, bo po jedzeniu ja lubie zawsze sie czegos napic

Studentka!

BLOG - zapraszam
Stary 2007-04-15, 11:30   #582
Rosalyn
Zakorzenienie

No dobra, przyznam się... Nie wytrzymałam i się zważyłam... och jak ja lubię oglądać efekty... No i jest 0,5kg mniej dzięki głodówce . Tak się cieszę, że się coś ruszyło, w końcu po miesiącu!!!!
Miłego dzionka!!!

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 11:47   #583
sawa_sawa
Rozeznanie

Basiu ze mną teraz tez jest tragedia i czuje sie fatalnie
Nawet jak widze pikne słoneczko to nic tylko uciekać bo jak ja włoze zwykłą podkoszulke ? bedzie widać moj big brzuch grube łapy i w ogule;/

ehh
Jeszcze mam takie pytanko ile poświęciłaś na to wszytko czasu??i co ewentualnie ćwiczylaś ?
przepraszam ze zadaje takie pytanie bo juz pewnie pisałam w tym watku lecz ja nie jestem w stanie przesuzkać całego i czytać
ale przeczytałam twoje długie 2 pierwsze wiadomości i nabrałam chęć do zycia

Buuziaki
ojojojj ależ ja Ci zazdroszczę
sawa_sawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 12:02   #584
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

NoLQa, ja też słyszałam, że nie powinno się pić bezpośrednio po posiłku, a już na pewno nie w trakcie, ewentualnie przed. Przed jakieś 10 min piję, bo popijam Aplefit i później jakiś kwadrans po właśnie albo jakąś herbatkę owocową albo pu-ehr. Tylko nie wiem, czy to nie za wcześnie. Mam wystrczające problemy z metabolizmem, żeby go jeszcze dodatkowo spowalniać

Stary 2007-04-15, 12:13   #585
NoLQa
Zakorzenienie

Cytat:
NoLQa, ja też słyszałam, że nie powinno się pić bezpośrednio po posiłku, a już na pewno nie w trakcie, ewentualnie przed. Przed jakieś 10 min piję, bo popijam Aplefit i później jakiś kwadrans po właśnie albo jakąś herbatkę owocową albo pu-ehr. Tylko nie wiem, czy to nie za wcześnie. Mam wystrczające problemy z metabolizmem, żeby go jeszcze dodatkowo spowalniać
Mi sie wydaje, ze przed jedzeniem to powinno sie pic ok 20 min zeby to nam dolecialo do zoladka i dalo uczucie "pelnosci" po mniejszym posilku
A po to dopiero 30 min po ja zwykle STARAM sie pic.. chociaz nie zawsze mi to wychodzi!
A ile razy dziennie spozywasz aplefit?

Studentka!

BLOG - zapraszam
Stary 2007-04-15, 12:20   #586
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

moim zdaniem od plefitu lepszy jest blonnik. a ocet jablkowy najlepiej samemu zrobic, bo wiadomo,ze naturalny i smaczniejszy.
i z wag polecam wagi firmy beurer. fakt- sa dosyc drogie, ale sie nie psuje i na pewno waza dobrze (na poczatku myslalam,ze moja zepsuta o tak duzo pokazywala, nawet wiecej niz u lekarza, ale okazalo sie, ze jest jednak ok). te takie tansze elektronczne dosyc szybko sie psuja i nie sa dokladne. w wage chyba warto zainwestowac

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 12:25   #587
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

NoLQa, jem Aplefit 3 razy dziennie: przed śniadaniem, obiadem i kolacją.

mcdulka, mówisz, że sam błonnik? Być może spróbuję

Stary 2007-04-15, 12:28   #588
NoLQa
Zakorzenienie

Ja jednak wole aplefit

Studentka!

BLOG - zapraszam
Stary 2007-04-15, 12:35   #589
monicka9219
Raczkowanie

Wink Dot.: Chcesz schudnąć? Tyle razy próbowałaś? Nie da się? Wejdź i zobacz!!! Uwierz w s

Witam dziewczyny!!
Widze że wasz watek jest żywy, nie to co inne:P Czy mogę się do was dołaczyc?? Mam problem z udami i łydkami. Łydka :41 cm uda : 69 cm:/ od 4 dni skacze na skakance z łydkami owinietymi folią i spadł mi juz 1 cm w łydkach ;D chciałabym popracowac także nad brzuszkiem kiedys miałam idealny ale przez zime mi przybyło od dzisiaj zaczynam od nowa A6W ( poł roku temu przy tych ćwiczeniach wyrzeźbiłam sobie doskonake brzuszek ) a takze bede robić ćwiczenia na ngi i posladki ze stronki http://www.bstok.pl/fitness/?t=tydzien20

POzdrawiam gorąco* A czy znacie moze jakies inne ćwiczenia na łydka i uda?? oraz co nalepiej jeść by ujędrnic ciałko
monicka9219 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 12:36   #590
Lolitaa
Raczkowanie

dziewczyny czy kawa pomaga wam czy przeszkadza w odchudzaniu?
Lolitaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 12:40   #591
Lolitaa
Raczkowanie

nie

Edytowane przez Lolitaa
Czas edycji: 2009-10-01 o 10:23
Lolitaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 12:47   #592
monicka9219
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lolitaa Pokaż wiadomość
Głodówka to najszybsza i najskuteczniejsza metoda.
Głodówka by ujędrnić skórę??
Stary 2007-04-15, 12:48   #593
NoLQa
Zakorzenienie

lolitaa - glodowka jest dobra, lecz jednodniowa i raz na jakis czas!
Co do kawy to naprawde rozne sa opinie

Studentka!

BLOG - zapraszam
Stary 2007-04-15, 12:48   #594
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

po glodowce uda tyja 5razy szybciej. kawa zatrzymuje wode w organizmie (podobnie jak czarna herbata), tlumi uczucie glodu na krotko poprzez podwyzszenie cukru we krwi, ktory baaaardzo szybko spada i jest sie wyczerpanym i cholernie glodnym- tak wyczytalam w jakims magazynie o zdrowiu. poza tym kawa sprzyja powstawaniu cellulitu i utrudnia usuwanie toksyn z organizmu.
Monicka na nogi lydki najlepsze sa cwiczenia na rowerku stacjonarnym tak po 15min dziennie na kazdym z tych urzadzen. przy okazji wyrzezbisz posladki i dolne miesnie brzucha, a jak na steperku bedziesz cwiczyc z ciezarkami to jeszcze ramiona. dodatkowo mozesz posmarowac sie jakimis zelami wyszczuplajacymi i obwinac folie przed cwiczeniami i tak 'obwinieta' cwiczyc. byle nie za duzo tych kosmetykow
i sacery, spacery, spacery....

happiness is on the way.
Stary 2007-04-15, 12:49   #595
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

sam blonnik. ja mam z humavitu. z wallmarku jest drozszy ale bardziej dostepny. dobry jest tez chudeus syt

happiness is on the way.
Stary 2007-04-15, 13:03   #596
NoLQa
Zakorzenienie

mcdulka - ja wczoraj przeczytalam caly watek o kawie w ktorym rowniez wypowiadala sie dietetyczka i napisane tam bylo, ze 1 kawa dziennie.. ebz cukru i mleka nawet pomaga przy dietce. Ale ja tam nie wiem

Studentka!

BLOG - zapraszam
Stary 2007-04-15, 13:05   #597
monicka9219
Raczkowanie

Moje dzienne ćwiczenia to napierw A6W, poxniej ćwiczenia ze stronki która już podałam są znakomite na uda i posladki, poxniej ok 15-20 minut na skakance z folią. Czasami dochodzi jeszcze trening w siatkę 2 godziny. MOim najwiekszym problemem jest cellulit na udach i posladkach ( nie jest zbyt duży, ale starsznie sie czuje kiedy mam sie rozebrac na treningu w krótkie spodenki)dwa razy w tygodniu robie peeling kawowy na całe ciało, czytałam że właśnie pomaga zwalczyc cellulit oraz ujędrnić skórę, a także po tym peelingu skóra jest aksamitnie gładka. Jutro kupie sobie jakiś fajny żel albo krem wyszczuplający i antycellulitowy, polecicie mi jakiś dobry?? KIedys uzywałam z Garniera taki zółty ujędrniający...
Stary 2007-04-15, 13:18   #598
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Nolqa jedna, a nie jak czasem na glodowce pilam po 6- 7kaw, bo gdzies wyczytalam,ze wsapaniale oszukuje glod. nieprawda- jest odwrotnie.
Monicka chyba niestety najlepszy jest zel z vichy, tylko ta cena... ale te balsamiki z dove tez dzialaja

happiness is on the way.
Stary 2007-04-15, 13:23   #599
NoLQa
Zakorzenienie

Jasne ze nie 7 kaw Szoook, ze moglas tyle wypic!

Studentka!

BLOG - zapraszam
Stary 2007-04-15, 13:42   #600
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

...potrafilam 4 razy- nie ma sie czym chwalic :/

happiness is on the way.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości