Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 10:26   #2251
201703241651
Konto usunięte

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
buahahahaha mam to samo jeszcze w Intimissimi są też dość fajne z podwójnym push upem i czasem fajne można dostać w Etam Chciałabym kiedyś pójść do sklepu i powiedzieć, że nie chcę najmniejszego stanika
Cytat:
Napisane przez xnika Pokaż wiadomość
Ja mam ledwo miseczkę A więc u mnie musi coś dodawać a w calzedonii mam B więc u mnie nie musi nic trzymać, a tak to wszystkie staniki kupuje w Triumphie te z potrójnym push-upem :p
Witajcie w klubie
W stroju kąpielowym mam wkładki, zwykłe staniki również z push-up, odkąd pamiętam, chyba nigdy nie będę miała sonżnego cyca

Piątka! Ja również. Albo: „ja bym poprosiła taki... taki... dla mnie... z dużą ilością gąbki”

Chwała wynalazcy push-up!

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
wow!!!ale masz ladna figure i wlosy jakie piekne i jaka piekna opalenizna zadroszcze
Köszönöm
Opaleniznę przemilczę, bo na Wizażu sama bladolica arystokracja, filtry itp. i zaraz mnie ochrzanią, będę udawała, że nic nie wiem

Nie gadaj, wrzucaj swoją sexi fotkę
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 10:32   #2252
alamirka
Moderator

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Wiem, ze napisze to kompletnie od czapy, bo tu o miesniach, strojach, paczkach i zakupach, ale mily, choc smierdzacy, pan naprawil mi pralke za cale 40 zlotych Yeah!

To nic że na śmierdząco, wazne że naprawione i to tanio

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Ja to mam Must Be the Music od kilku tygodni, ocieplają blok, i jak to My, Budowlańcy, weseli ludzie, lubią sobie pośpiewać, opowiadać anegdoty z życia, także intymnego (), jeść kanapki na moim oknie, wyklinać się i wołać o 4 rano. Rusztowania i folia zakrywa mi cały świat (z 2 tygodnie temu, byłam pewna, przez tę folię, że jest pochmurno... Odwaliłam się w długie spodnie, sweterek, wychodzę z klatki, a tam 30 stopni) Więc o miłych panach mi nic nie mów A śmierdzą materiały budowlane
Przechodziłam przez to dwa razy, łącze się w bólu
Najpierw jak mieszkałam w jednym bloku, to mi zarośnięte gęby zaglądały przez okno, ale to nic, przetrwałam. Ale potem przeprowadziłam się do innego a tam po miesiącu to samo, znowu ocieplanie, myślałam że padnę
Ile ja sie wtedy radia Eska nasłuchałam bosz Panowie cały dzień przy tym sobie robotali
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 10:33   #2253
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:

Pomnik mu powinni postawić

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 10:41   #2254
Aguleczek94
Raczkowanie

Ja już sobie nie wyobrażam życia bez stanika push-up. Niestety nie odziedziczyłam po mamie pełnego, bujnego biustu i muszę się męczyć ze stanikami z porządnym wypchaniem W domu się śmieją, że nie noszę staników tylko cycki :P Ehh zadowolił by mnie nawet rozmiar B. Naprawdę jest krępujące to, że zawsze trzeba prosić o najmniejszy rozmiar i to jeszcze push-up. Matka Natura jest taka niesprawiedliwa
Stary 2013-06-21, 10:47   #2255
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ładne zdrobnienie
Moja woda chyba też nie jest jakaś fantastyczna, ale trzecia ręka mi jeszcze nie wyrosła

Ja wolę brazylijskie majtki, wg mnie majtki do strojów kąpielowych są zbyt zabudowane, o wiele zabudowane.

Zaraz spróbuję zrobić fotki mojego kostiumu
A bo ja staram się być tak ładnie miła No po kąpieli w mojej wodzie wyrosły by Ci ze 3 nowe ręce plus może jakaś noga A ja to nie lubię pokazywać za dużo, bo się wstydzę Tzn. no mam kompleks że jestem zbyt "obficie zbudowana"

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Ok, jakoś się udało cyknąć fotki
Na żywo kostium bardziej wpada w czerwień, według mnie, coś pośredniego między czerwienią, a różem.
Zdjęcia z lampą i bez lampy, ale chyba wiele się nie różnią
Znów ujawniam mój antytalent fotograficzny

Ogólnie polecam bardzo taki krój kostiumu, ładnie modeluje sylwetkę, no i kosztował 80 zł
Kupujcie

1 zdjęcie - mój kostium, samotny (), lampa
2 i 3 zdjęcie - ja w kostiumie, bez lampy
4 i 5 - z lampą (taki mam naprawdę kolor skóry chyba, ale skwarka)

Przy Xnice wypadam blado, jaka wiocha
Jestem klasycznym leniem kanapowym, uprawiam skoki po kanałach telewizyjnych, czas się za siebie wziąć
Wow ładny kostium! Krój piękny no i kolor!
Jaka Ty szczupluśka jesteś;D

Ale co innego przykuło moją uwagę a mianowicie WŁOSY

Od 11 marca 2015-wege-kierowca

pauleta89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 10:48   #2256
magsch
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie w klubie
W stroju kąpielowym mam wkładki, zwykłe staniki również z push-up, odkąd pamiętam, chyba nigdy nie będę miała sonżnego cyca

Piątka! Ja również. Albo: „ja bym poprosiła taki... taki... dla mnie... z dużą ilością gąbki”

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Köszönöm
Opaleniznę przemilczę, bo na Wizażu sama bladolica arystokracja, filtry itp. i zaraz mnie ochrzanią, będę udawała, że nic nie wiem

Nie gadaj, wrzucaj swoją sexi fotkę
hahaha sexi fotke???jakbym wrzucila to nikt by tu juz nie zagladal ja latem nie jestem bladolica,ogolnie lubie byc ciemniejsza w te pore roku a tej zimy co bedzie bede uzywac samoopalaczy

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 10:50   #2257
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Pomnik mu powinni postawić
Mam już nawet pomysł
Osobnik leżący w wielkim biustonoszu, z 10x push up, jak na łóżku

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość

Przechodziłam przez to dwa razy, łącze się w bólu
Najpierw jak mieszkałam w jednym bloku, to mi zarośnięte gęby zaglądały przez okno, ale to nic, przetrwałam. Ale potem przeprowadziłam się do innego a tam po miesiącu to samo, znowu ocieplanie, myślałam że padnę
Ile ja sie wtedy radia Eska nasłuchałam bosz Panowie cały dzień przy tym sobie robotali
U mnie słuchają jakieś stacji ze starymi przebojami, czasem coś nowszego, czasem rap, ale najczęściej sami śpiewają polskie hity, jak „Ona tańczy dla mnie”, „Daj mi nogę”, czy „Bogini Seksu”...
Zrzucają sobie różne rzeczy na głowię: „O kur...,! uwaga, uwagaaaa!”
I jeszcze są tam chyba jacyś Rosjanie: „Misza, Miszaaaaa!!!” o 4 rano
Pomagają sobie wzajemnie: „Pawełek, daj mu, kur..., cegłę!” - „Zara!”
Od śpiewania zasycha w gardle: „Kur..., gdzie jest woda?!” - „Nie wiem” - „Jak to, kur..., nie wiesz?!”
Mówią do siebie pieszczotliwie: „Chodź tutaj, ch*jku... hehehe”
Wychowują młode pokolenie: „Młody, co Ty odpier......!”
Oraz szczerze przyznają się do błędu: „Ale z☠☠☠*łem...” (tuż przy moim oknie)
Ale ja to przyzwyczajona jestem, sama w budownictwie robię
Stary 2013-06-21, 10:51   #2258
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pauleta89 Pokaż wiadomość

To będziemy dwie Bo ja też brałam udział

Cytat:
Ewunia podziwiam Twoją amatorszczyznę!
To nic, te są stare. Szkoda, że nie mam tych nowych, ale zgubiłam moją teczkę z rysunkami, także chyba większego pecha nikt nie ma

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość
Ja to jestem totalnie bezobciachowa, często mówię szczerze, co myślę, a potem mnie ludzie nie lubią :P

Ja akurat pupy odkrywać nie lubię. Raz, że łatwo dotkliwie spalić na słońcu, dwa, że nie dla każdego takie widoki
Też jestem szczera... ale powstrzymuję się, bo czasem walnę tak z kopyta, że ludzie wytrzeszczają oczy i obrażają się na mnie na wieki wieków amen
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 10:53   #2259
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aguleczek94 Pokaż wiadomość
Ja już sobie nie wyobrażam życia bez stanika push-up. Niestety nie odziedziczyłam po mamie pełnego, bujnego biustu i muszę się męczyć ze stanikami z porządnym wypchaniem W domu się śmieją, że nie noszę staników tylko cycki :P Ehh zadowolił by mnie nawet rozmiar B. Naprawdę jest krępujące to, że zawsze trzeba prosić o najmniejszy rozmiar i to jeszcze push-up. Matka Natura jest taka niesprawiedliwa
Nie jesteś sama.

Cytat:
A bo ja staram się być tak ładnie miła No po kąpieli w mojej wodzie wyrosły by Ci ze 3 nowe ręce plus może jakaś noga A ja to nie lubię pokazywać za dużo, bo się wstydzę Tzn. no mam kompleks że jestem zbyt "obficie zbudowana"

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Wow ładny kostium! Krój piękny no i kolor!
Jaka Ty szczupluśka jesteś;D

Ale co innego przykuło moją uwagę a mianowicie WŁOSY
Pokazuj cycory!

Włosy?

Cytat:
hahaha sexi fotke???jakbym wrzucila to nikt by tu juz nie zagladal ja latem nie jestem bladolica,ogolnie lubie byc ciemniejsza w te pore roku a tej zimy co bedzie bede uzywac samoopalaczy
Polecam Lirene
Stary 2013-06-21, 10:53   #2260
pauleta89
Wtajemniczenie

A ja ostatnio miałam tą przyjemność, że moja znajoma ma znajomą tą taką od cyckonoszy co się zna No i z ciekawości poszłam i mówię, że noszę miseczkę B i że zawsze mi cycki tam z boku wyłażą:| Że nie szyją nic na moje bo z każdego B mi wyłażą tam:| Ale za to do góry pięknie stoją takie pełne A ona kazała mi się rozebrać i mówi: kobieto jakie B? Ty musisz nosić C!

No i poszłam kupiłam C i nie dość, że pięknie sobie cycki leżą nic mnie nie ściska to wreszcie nic mi z boku nie wyłazi!

A ja całe życie narzekałam że muszę nosić B (bo moje kumpele najlepsze obie nosiły D)!0 I takim sposobem jestem radosna

Stary 2013-06-21, 10:54   #2261
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Ok, jakoś się udało cyknąć fotki
Na żywo kostium bardziej wpada w czerwień, według mnie, coś pośredniego między czerwienią, a różem.
Zdjęcia z lampą i bez lampy, ale chyba wiele się nie różnią
Znów ujawniam mój antytalent fotograficzny

Ogólnie polecam bardzo taki krój kostiumu, ładnie modeluje sylwetkę, no i kosztował 80 zł
Kupujcie

1 zdjęcie - mój kostium, samotny (), lampa
2 i 3 zdjęcie - ja w kostiumie, bez lampy
4 i 5 - z lampą (taki mam naprawdę kolor skóry chyba, ale skwarka)

Przy Xnice wypadam blado, jaka wiocha
Jestem klasycznym leniem kanapowym, uprawiam skoki po kanałach telewizyjnych, czas się za siebie wziąć
Eee gadasz gdzie blado, ładna jesteś, jak zobaczyłam Twoje włosy to aż zatęskniłam za swoimi, bo miałam taką samą długość a ścięłam przed łopatki
Stary 2013-06-21, 10:55   #2262
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokazuj cycory!

Włosy?
A nie pokażę bo się wstydzę

Nooo włosy długie i piękne masz!

Stary 2013-06-21, 10:56   #2263
mimbi
Zakorzenienie

Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Łojezuniu jaka pogoda cudowna, cycki mi sie poca, pot śmierdzi spod pach, a jeszcze mam w planach pasjonujace spotkanie dot. Segregacji śmieci w instytucjach publicznych. W piątek, o 17!!! Tak, dokładnie tak planowalam piątkowy wieczór!
Mamie kupiłam na razie krem Vichy Aqualia i balsam do ciała z Vichy, dzisiaj jadę po prezenty dla taty. Postanowiłam trochę nadszarpnac budżet i wydam wiecej niż planowalam ale co tam, ja uwielbiam robić prezenty... W poniedziałek przelece sie po wyprzedazach i sobie zrobię prezent
Życzę Wam dzisiaj przystojnych panów z wachlarzami przynoszących zimne koktajle owocowe!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 10:57   #2264
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aguleczek94 Pokaż wiadomość

A ja nie lubię push-up, też noszę A, ale mam to gdzieś,z dużymi cyckami dziwnie się czuję, już wolę eksponować swoje lichelce
Stary 2013-06-21, 11:00   #2265
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Eee gadasz gdzie blado, ładna jesteś, jak zobaczyłam Twoje włosy to aż zatęskniłam za swoimi, bo miałam taką samą długość a ścięłam przed łopatki
A ja miałam takie prawie do pasa A chciałam sama obciąć końcówki i mam do ramion

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Łojezuniu jaka pogoda cudowna, cycki mi sie poca, pot śmierdzi spod pach, a jeszcze mam w planach pasjonujace spotkanie dot. Segregacji śmieci w instytucjach publicznych. W piątek, o 17!!! Tak, dokładnie tak planowalam piątkowy wieczór!
Mamie kupiłam na razie krem Vichy Aqualia i balsam do ciała z Vichy, dzisiaj jadę po prezenty dla taty. Postanowiłam trochę nadszarpnac budżet i wydam wiecej niż planowalam ale co tam, ja uwielbiam robić prezenty... W poniedziałek przelece sie po wyprzedazach i sobie zrobię prezent
Życzę Wam dzisiaj przystojnych panów z wachlarzami przynoszących zimne koktajle owocowe!
O to widzę dzielimy ten sam zapocony los! Ja też od rana już mi się leje wszędzie i zewsząd
A kupiłaś może mamie taki balsam z różowym kwiatkiem z Vichy??

Ja jutro idę polować na wyprze!

Stary 2013-06-21, 11:01   #2266
alamirka
Moderator

Cytat:
Mam już nawet pomysł
Osobnik leżący w wielkim biustonoszu, z 10x push up, jak na łóżku

U mnie słuchają jakieś stacji ze starymi przebojami, czasem coś nowszego, czasem rap, ale najczęściej sami śpiewają polskie hity, jak „Ona tańczy dla mnie”, „Daj mi nogę”, czy „Bogini Seksu”...
Zrzucają sobie różne rzeczy na głowię: „O kur...,! uwaga, uwagaaaa!”
I jeszcze są tam chyba jacyś Rosjanie: „Misza, Miszaaaaa!!!” o 4 rano
Pomagają sobie wzajemnie: „Pawełek, daj mu, kur..., cegłę!” - „Zara!”
Od śpiewania zasycha w gardle: „Kur..., gdzie jest woda?!” - „Nie wiem” - „Jak to, kur..., nie wiesz?!”
Mówią do siebie pieszczotliwie: „Chodź tutaj, ch*jku... hehehe”
Wychowują młode pokolenie: „Młody, co Ty odpier......!”
Oraz szczerze przyznają się do błędu: „Ale z☠☠☠*łem...” (tuż przy moim oknie)
Ale ja to przyzwyczajona jestem, sama w budownictwie robię
Oj tak, przy robocie trochę pokląć trza
No ale co, jest wesoło jest przyjemno
Stary 2013-06-21, 11:05   #2267
Aguleczek94
Raczkowanie

Cytat:
A ja nie lubię push-up, też noszę A, ale mam to gdzieś,z dużymi cyckami dziwnie się czuję, już wolę eksponować swoje lichelce
Moje i tak nie są duże nawet w tym staniku Ale muszę jako takie stwarzać pozory, bo moja siostra o 5 lat młodsza ma już większe cycki ode mnie Więc jakoś się muszę ratować :P No teraz w upały nie jest mi za wygodnie ale cóż Coś za coś
Stary 2013-06-21, 11:05   #2268
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
A ja ostatnio miałam tą przyjemność, że moja znajoma ma znajomą tą taką od cyckonoszy co się zna No i z ciekawości poszłam i mówię, że noszę miseczkę B i że zawsze mi cycki tam z boku wyłażą:| Że nie szyją nic na moje bo z każdego B mi wyłażą tam:| Ale za to do góry pięknie stoją takie pełne A ona kazała mi się rozebrać i mówi: kobieto jakie B? Ty musisz nosić C!

No i poszłam kupiłam C i nie dość, że pięknie sobie cycki leżą nic mnie nie ściska to wreszcie nic mi z boku nie wyłazi!

A ja całe życie narzekałam że muszę nosić B (bo moje kumpele najlepsze obie nosiły D)!0 I takim sposobem jestem radosna
Mnie kiedyś pewien pan powiedział, że mam miseczkę C
Ale byłam szczęśliwa Tym bardziej, że to bez biustonosza było

Cytat:
Ja swoje zapuszczam do pasa Kiedyś też ścięłam, głupia byłam, bo mam zdrowe, końcówki, ptfu, ptfu, nie zniszczone, w miarę się układają.

Cytat:
A nie pokażę bo się wstydzę

Nooo włosy długie i piękne masz!
To dawaj na PW <zboczeniec face>

Dzięki, zapuszczam, już z dwa lata u fryzjera nie byłam Raz na ruski rok, olejek rycynowy na końcówki i jest OK.
Stary 2013-06-21, 11:06   #2269
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
A
Ja też, ja też !!! Jak sobie pomyślałam co bym chciała dorwać i jakie sklepy odwiedzić to siem przeraziłam

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 11:07   #2270
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Oj tak, przy robocie trochę pokląć trza
No ale co, jest wesoło jest przyjemno
O tak, przy muzyce jeszcze
Pamiętam, jak przy polskim rapie murowałam komin
Stary 2013-06-21, 11:10   #2271
alamirka
Moderator

Cytat:
O tak, przy muzyce jeszcze
Pamiętam, jak przy polskim rapie murowałam komin
Stary 2013-06-21, 11:14   #2272
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Też bym poszła ale nie mam gdzie, chyba, że ktoś będzie łaskaw i mnie zabierze do jakiegoś większego miasta
Stary 2013-06-21, 11:18   #2273
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie kiedyś pewien pan powiedział, że mam miseczkę C
Ale byłam szczęśliwa Tym bardziej, że to bez biustonosza było

Ja swoje zapuszczam do pasa Kiedyś też ścięłam, głupia byłam, bo mam zdrowe, końcówki, ptfu, ptfu, nie zniszczone, w miarę się układają.

To dawaj na PW <zboczeniec face>

Dzięki, zapuszczam, już z dwa lata u fryzjera nie byłam Raz na ruski rok, olejek rycynowy na końcówki i jest OK.
O widzisz to ja masz C to kupuj D! No to widzisz małych mieć nie możesz Taaa chciałabyś na pw moje zdjęcia w negliżu zboczuchu jeden! Ja tu zaraz zgłoszę do naszej modki kochanej że tu mobbing się odprawia

Piekne włosie serio! Długie i ciemne Ja to zniszczyłam włosy farbowaniem Ale teraz wracam do naturalnych i dbam

A ten Twój kolorek naturalny prawda? No i faktycznie można Cię wziąć za arabkę Ciemna karnacja ciemny włos

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Ja też, ja też !!! Jak sobie pomyślałam co bym chciała dorwać i jakie sklepy odwiedzić to siem przeraziłam
Pamiętaj żeby TIRy zarezerwować!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Joł joł joł joł joł joł joł
Wieeeelki KOMIN!

Stary 2013-06-21, 11:25   #2274
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
O widzisz to ja masz C to kupuj D! No to widzisz małych mieć nie możesz Taaa chciałabyś na pw moje zdjęcia w negliżu zboczuchu jeden! Ja tu zaraz zgłoszę do naszej modki kochanej że tu mobbing się odprawia

Piekne włosie serio! Długie i ciemne Ja to zniszczyłam włosy farbowaniem Ale teraz wracam do naturalnych i dbam

A ten Twój kolorek naturalny prawda? No i faktycznie można Cię wziąć za arabkę Ciemna karnacja ciemny włos

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Pamiętaj żeby TIRy zarezerwować!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Joł joł joł joł joł joł joł
Wieeeelki KOMIN!
Cytat:

Ale najfajniej jest przy tym

(Naprawdę lubię taką muzykę )

Odczep się, jestem wyposzczona, potrzebuję zastępczych podniet Cycory

Kolor naturalny, ale bardzo się rozjaśnia od słońca

Ciemne oko też mam

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2013-06-21 o 11:27
Stary 2013-06-21, 11:39   #2275
mimbi
Zakorzenienie

Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Pauleta89- kupiłam Vichy Nutriexpert, to nie jest ten z kwiatkiem. Jeszcze sie zalapalam na zestaw miniaturek, bo do kremu dodawali- mała woda termalna, płyn micelarny i krem do twarzy.
Jak u mojej babci robili remont wiezowca, to babcia im kawę robiła i wodę im w lodówce trzymała, bo jej żal było tych chłopaków w upale

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:02   #2276
magsch
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jesteś sama.

Pokazuj cycory!

Włosy?

Polecam Lirene
chetnie bym sprobowala,ale nie mam niestety dostepu do polskich kosmetykow w IE

Stary 2013-06-21, 12:30   #2277
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
chetnie bym sprobowala,ale nie mam niestety dostepu do polskich kosmetykow w IE
Podobno za granicą są fajniejsze kosmetyki, na pewno coś znajdziesz

A ja jem makaron z truskawkami, cukrem i śmietano
Stary 2013-06-21, 12:50   #2278
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale najfajniej jest przy tym

(Naprawdę lubię taką muzykę )

Odczep się, jestem wyposzczona, potrzebuję zastępczych podniet Cycory

Kolor naturalny, ale bardzo się rozjaśnia od słońca

Ciemne oko też mam
Ojej no z muzyką to powinni piłami motorowymi ciąć ściany! hahaha
No widzisz to piękna jesteś bo takie ciemne kobiety są mega piękne!
Ooooj no cycory to Ci podesłać mogę Zeskanuję sobie hahahaha!

Stary 2013-06-21, 12:57   #2279
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Ojej no z muzyką to powinni piłami motorowymi ciąć ściany! hahaha
No widzisz to piękna jesteś bo takie ciemne kobiety są mega piękne!
Ooooj no cycory to Ci podesłać mogę Zeskanuję sobie hahahaha!
Ja wolę żywe mięsko z cycorów dostać
Stary 2013-06-21, 13:03   #2280
magsch
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno za granicą są fajniejsze kosmetyki, na pewno coś znajdziesz

A ja jem makaron z truskawkami, cukrem i śmietano
czy ja wiem czy fajniejsze ??? brakuje mi polskiej Lirene i Inglota,czasmi mozna tu cos dostac z ziaji,ale ja mieszkam w mniejszej miejscowosci i wyboru tu za duzego nie ma ...A inglot ma straszne ceny tu wiec czasmi sie nie oplaca...jak jestem w PL to zawsze robie sobie zapachy polskiej pielegnacji i kolorwki czasami

Ja wczoraj robilam gofry mega tuczace z bita smietana i owocami...pycha...dzis tez mam na nie ochote

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości