|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
Cytat:
![]() W stroju kąpielowym mam wkładki, zwykłe staniki również z push-up, odkąd pamiętam, chyba nigdy nie będę miała sonżnego cyca ![]() ![]() Chwała wynalazcy push-up! ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
Opaleniznę przemilczę, bo na Wizażu sama bladolica arystokracja, filtry itp. i zaraz mnie ochrzanią, będę udawała, że nic nie wiem ![]() Nie gadaj, wrzucaj swoją sexi fotkę
|
|||
|
|
|
#2252 | ||
|
Moderator
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
![]() To nic że na śmierdząco, wazne że naprawione i to tanio ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() Najpierw jak mieszkałam w jednym bloku, to mi zarośnięte gęby zaglądały przez okno, ale to nic, przetrwałam. Ale potem przeprowadziłam się do innego a tam po miesiącu to samo, znowu ocieplanie, myślałam że padnę ![]() Ile ja sie wtedy radia Eska nasłuchałam bosz Panowie cały dzień przy tym sobie robotali
|
||
|
|
|
#2253 |
|
Szanelowa Madżesti
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
Ja już sobie nie wyobrażam życia bez stanika push-up. Niestety nie odziedziczyłam po mamie pełnego, bujnego biustu i muszę się męczyć ze stanikami z porządnym wypchaniem
W domu się śmieją, że nie noszę staników tylko cycki :P Ehh zadowolił by mnie nawet rozmiar B. Naprawdę jest krępujące to, że zawsze trzeba prosić o najmniejszy rozmiar i to jeszcze push-up. Matka Natura jest taka niesprawiedliwa
|
#2255 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No po kąpieli w mojej wodzie wyrosły by Ci ze 3 nowe ręce plus może jakaś noga A ja to nie lubię pokazywać za dużo, bo się wstydzę Tzn. no mam kompleks że jestem zbyt "obficie zbudowana"![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
Jaka Ty szczupluśka jesteś;D Ale co innego przykuło moją uwagę a mianowicie WŁOSY
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja latem nie jestem bladolica,ogolnie lubie byc ciemniejsza w te pore roku a tej zimy co bedzie bede uzywac samoopalaczy
|
|
|
|
|
#2257 | |
|
Konto usunięte
|
Mam już nawet pomysł
![]() Osobnik leżący w wielkim biustonoszu, z 10x push up, jak na łóżku ![]() Cytat:
![]() Zrzucają sobie różne rzeczy na głowię: „O kur...,! uwaga, uwagaaaa!” I jeszcze są tam chyba jacyś Rosjanie: „Misza, Miszaaaaa!!!” o 4 rano ![]() Pomagają sobie wzajemnie: „Pawełek, daj mu, kur..., cegłę!” - „Zara!” Od śpiewania zasycha w gardle: „Kur..., gdzie jest woda?!” - „Nie wiem” - „Jak to, kur..., nie wiesz?!” Mówią do siebie pieszczotliwie: „Chodź tutaj, ch*jku... hehehe” ![]() Wychowują młode pokolenie: „Młody, co Ty odpier......!” Oraz szczerze przyznają się do błędu: „Ale z☠☠☠*łem...” (tuż przy moim oknie) Ale ja to przyzwyczajona jestem, sama w budownictwie robię
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Konto usunięte
|
![]() To nic, te są stare. Szkoda, że nie mam tych nowych, ale zgubiłam moją teczkę z rysunkami, także chyba większego pecha nikt nie ma Cytat:
|
|
|
|
|
#2259 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Włosy? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja ostatnio miałam tą przyjemność, że moja znajoma ma znajomą tą taką od cyckonoszy co się zna
No i z ciekawości poszłam i mówię, że noszę miseczkę B i że zawsze mi cycki tam z boku wyłażą:| Że nie szyją nic na moje bo z każdego B mi wyłażą tam:| Ale za to do góry pięknie stoją takie pełne A ona kazała mi się rozebrać i mówi: kobieto jakie B? Ty musisz nosić C!No i poszłam kupiłam C i nie dość, że pięknie sobie cycki leżą nic mnie nie ściska to wreszcie nic mi z boku nie wyłazi! A ja całe życie narzekałam że muszę nosić B (bo moje kumpele najlepsze obie nosiły D)!0 I takim sposobem jestem radosna
|
|
#2261 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie pokażę bo się wstydzę
Nooo włosy długie i piękne masz!
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Łojezuniu jaka pogoda cudowna, cycki mi sie poca, pot śmierdzi spod pach, a jeszcze mam w planach pasjonujace spotkanie dot. Segregacji śmieci w instytucjach publicznych. W piątek, o 17!!! Tak, dokładnie tak planowalam piątkowy wieczór!
Mamie kupiłam na razie krem Vichy Aqualia i balsam do ciała z Vichy, dzisiaj jadę po prezenty dla taty. Postanowiłam trochę nadszarpnac budżet i wydam wiecej niż planowalam ale co tam, ja uwielbiam robić prezenty... W poniedziałek przelece sie po wyprzedazach i sobie zrobię prezent ![]() Życzę Wam dzisiaj przystojnych panów z wachlarzami przynoszących zimne koktajle owocowe! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2264 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja nie lubię push-up, też noszę A, ale mam to gdzieś,z dużymi cyckami dziwnie się czuję, już wolę eksponować swoje lichelce
|
|
|
|
|
#2265 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A chciałam sama obciąć końcówki i mam do ramion![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
A kupiłaś może mamie taki balsam z różowym kwiatkiem z Vichy ??Ja jutro idę polować na wyprze!
|
|
|
#2266 | |
|
Moderator
|
Cytat:
No ale co, jest wesoło jest przyjemno
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale muszę jako takie stwarzać pozory, bo moja siostra o 5 lat młodsza ma już większe cycki ode mnie Więc jakoś się muszę ratować :P No teraz w upały nie jest mi za wygodnie ale cóż Coś za coś
|
|
#2268 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale byłam szczęśliwa Tym bardziej, że to bez biustonosza było ![]() Cytat:
Kiedyś też ścięłam, głupia byłam, bo mam zdrowe, końcówki, ptfu, ptfu, nie zniszczone, w miarę się układają.To dawaj na PW <zboczeniec face> ![]() Dzięki, zapuszczam, już z dwa lata u fryzjera nie byłam Raz na ruski rok, olejek rycynowy na końcówki i jest OK.
|
||
|
|
|
#2269 |
|
Szanelowa Madżesti
|
Ja też, ja też !!!
|
|
|
|
#2270 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2273 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to widzisz małych mieć nie możesz Taaa chciałabyś na pw moje zdjęcia w negliżu zboczuchu jeden! Ja tu zaraz zgłoszę do naszej modki kochanej że tu mobbing się odprawia Piekne włosie serio! Długie i ciemne Ja to zniszczyłam włosy farbowaniem Ale teraz wracam do naturalnych i dbam![]() A ten Twój kolorek naturalny prawda? No i faktycznie można Cię wziąć za arabkę Ciemna karnacja ciemny włos ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
!---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Joł joł joł joł joł joł joł Wieeeelki KOMIN!
|
|
|
#2274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale najfajniej jest przy tym (Naprawdę lubię taką muzykę Odczep się, jestem wyposzczona, potrzebuję zastępczych podniet Cycory ![]() Kolor naturalny, ale bardzo się rozjaśnia od słońca ![]() Ciemne oko też mam Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-06-21 o 11:27 |
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Pauleta89- kupiłam Vichy Nutriexpert, to nie jest ten z kwiatkiem. Jeszcze sie zalapalam na zestaw miniaturek, bo do kremu dodawali- mała woda termalna, płyn micelarny i krem do twarzy.
Jak u mojej babci robili remont wiezowca, to babcia im kawę robiła i wodę im w lodówce trzymała, bo jej żal było tych chłopaków w upale ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie bym sprobowala,ale nie mam niestety dostepu do polskich kosmetykow w IE
|
|
|
|
#2277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahahaNo widzisz to piękna jesteś bo takie ciemne kobiety są mega piękne! Ooooj no cycory to Ci podesłać mogę Zeskanuję sobie hahahaha!
|
|
|
#2279 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brakuje mi polskiej Lirene i Inglota,czasmi mozna tu cos dostac z ziaji,ale ja mieszkam w mniejszej miejscowosci i wyboru tu za duzego nie ma ...A inglot ma straszne ceny tu i kolorwki czasami Ja wczoraj robilam gofry mega tuczace z bita smietana i owocami...pycha...dzis tez mam na nie ochote
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

jeszcze w Intimissimi są też dość fajne z podwójnym push upem i czasem fajne można dostać w Etam
a w calzedonii mam B 

. Rusztowania i folia zakrywa mi cały świat (z 2 tygodnie temu, byłam pewna, przez tę folię, że jest pochmurno... Odwaliłam się w długie spodnie, sweterek, wychodzę z klatki, a tam 30 stopni
Panowie cały dzień przy tym sobie robotali 

No po kąpieli w mojej wodzie wyrosły by Ci ze 3 nowe ręce plus może jakaś noga

ale co tam, ja uwielbiam robić prezenty... W poniedziałek przelece sie po wyprzedazach i sobie zrobię prezent 
Kiedyś też ścięłam, głupia byłam, bo mam zdrowe, końcówki, ptfu, ptfu, nie zniszczone, w miarę się układają.