|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! |
|
0 | 0% |
| Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
1 | 1,56% |
| Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! |
|
9 | 14,06% |
| Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
16 | 25,00% |
| Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
13 | 20,31% |
| Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! |
|
5 | 7,81% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-
Czarownica: no nie stresuj się póki co, bo na razie nie rodzisz, więc nie możesz wiedzieć, że trafisz akurat wtedy kiedy lekarza NIE będzie
)Ewusia: idę oglądać
|
#4862 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gaze
Cytat:
|
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
)Tz idzie do kolegow a ja siedze i mule..co mam dzis ogladac Harrego Pottera na tvn ?
|
|
|
|
|
#4864 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
dziewczynki ja uciekam, zaraz mąż z pracy przyjdzie, wsiadamy w auto i jedziemy do rodziców, także paaaaaaaaaaa
nie spamujcie zbyt wiele bo w weekend bede z komórki leciała ![]() |
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-
|
|
|
|
#4866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam zdjęc a tu dzis sie tyle dzieje![]() Cytat:
Cytat:
Ja chce juz takiego Witusia!!! Margo czy mi się wydaje, czy jest do Ciebie podobny??? Ale macie cudenko!!! Cytat:
Jaki dziś fajny dzień!!!!!!!!!!!!!1 Cytat:
Ale Ci dobrze, już pewnie w domu jesteś i Glutka byś na spacer z sierscią chciała wziąć MAm nadz. ze czujesz sie spoko...zreszta co ja pisze pewnie to nie Ty rodziłaś SUPER eszcze raz Ci / Wam gratuluę Piotrusia Saturninka![]() nie wiem czy juz to wklejałam, gubię się już dzisiaj
|
|||||
|
|
|
#4867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
En- ja wymyśliłam tytuł z kapą, więc wycofuję go z sondy.
Myślę, że przesadzacie. Wykańczamy wątki w tydzień. Tytuł jest jedną z najmniej ważnych w tym wątku rzeczy. Poza tym wg mnie, szczególnie na wylocie powinno być śmiesznie. Są emocje, radość, więc i tytuł powinien taki być. Przeczytałam gdzieś argument, że kapa być może, ale w wątku, bo to coś naszego, ale już nie w tytule. A przecież wątek też teraz codziennie czyta po 30-40 gości...Tytuł z kapą ordynarny,a mówienie o kapie w publicznym, otwartym wątku już nie...Spoko! Choć dla mnie to dziwne. Wycofuję i niech wygra ten z drugiego miejsca o ile kapy oczywiście nic nie przeskoczy. |
|
|
|
#4869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Margosia śliczne masz Gluciątko. Wygląda taki mały w tym wielkim łóżku
Mela- ale chamidło ![]() Dziewczyny, jak się głosuje to się głosuje. Osobiscie nie głosowałam na kapę, ale nie po to jest sonda, żeby potem było na nie.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-06-21 o 17:42 |
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tytułu, to ja Ferdka nie chciałam a został przegłosowany :P Za tydzień kolejny wątek ;P |
|
|
|
|
#4872 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak to sie robi??? ja zawsze jadłam z bułką, a to mnie zaintrygowało ![]() Świetne i jakie prawdziwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
brawa dla psa ![]() Ja kiedyś zobaczyłam jak z auta przede mną koleś z okna wyrzuca normalnie reklamówkę ze śmieciami, obok same lasy. Niewiele myśląc zaczęłam go wyprzedzać, a gdy się zrównaliśmy kierownicami zatrąbiłam i popukałam ostentacyjnie w czoło chociaż tyle, bo bałabym się mu drogę zajeżdżać i sam na sam dyskutować ale wściekam się do czerwoności jak widzę takich śmieciarzy Kallisto no to udanej wizyty, żeby było ok ![]() A ja dla odmiany zdenerwowałam się na Tż, przyszedł z pracy, ja szczęśliwa, że wreszcie będzie z kim pogadać normalnie, nie tylko online a on wciągnął zupę i w między czasie poinformował, że wykąpie się i na pół godziny wychodzi na piwo spoko, nie zabronie mu ale szkoda, że nie rozumie, że też bym chciała z nim posiedzieć, po drugie już widzę pół godz na piwie, a po trzecie miał kontynuować różne prace w domu widział, że jestem zła to zaraz zaczął pytać jak się czuję, a gdzie prezent ślubny kupiłam i że zaraz wraca no nic to, pozostaje mi jechać po to pudło upatrzone
|
|||
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem za kapa i nie zgadzam sie zeby zostala usunieta teraz bez jaj nie robcie afer... jakby sie nie podobało to by nie wygral i juz a jak ktoś mowi ze sie nie bedzie odzywał/udzielal bo mu sie nie podoba to trudno.. jezu to tylko tytuł... |
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka: nie unoś się tak
) bo urodzisz:PPP to ja m.in napisałam że to nasze wewnętrzne określenie.. nie że ordynarne ale nasze.. Tytul jest zabawny ale zagłosowałam na coś innego, każdy ma swój gust w końcu. Jak wygra to spoko, pisać dalej będę. Nie głosowałam również na obecny tytuł,ale nadal piszę. Owszemw tej chwili zaglada tu 50 osób ale na główną stronę działu troszkę więcej![]() Czarownica: 3mam kciuki! już masz wystarczająco stresu
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka- nie przyjmuję dymisji Twojej propozycji z racji, że nie zawsze każdy tytuł każdemu podpasuje. Następnym razem każdy się zastanowi zanim zagłosuje. Uważam, że w tym przypadku czuliby się pokrzywdzeni wszyscy co na kapę głosowali.
Już bez jaj, że tytuł wątku musi być Ą i Ę, skoro w tym momencie codziennie czyta nas X osób z racji tego, że jesteśmy na wylocie. Sama głosowałam na inny tytuł, ale uważam, że sonda to jest głosowanie- a nie potem, że ktoś nie chce itp itd.
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8 pkt, 47 cm, 1990, moja kruszynka![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Normalnie łzawię Rany, a ja przegapiłam takie wieści! Spać mi się zachciało ![]() Nie nadrobię teraz do końca, bo szykujemy się do rodziców..jutro jadą z siostrą do Chorwacji i będziemy się żegnać Najważniejsze informacje dnia już znam.. jestem spokojna o nasze Dziewczyny i dzieciaczki ![]() Do wieczorka |
|
|
|
|
#4877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakie pojemne ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
hehema byc smiesznie i wogole a nie ą i ę :P ( ajjj lajket :P hahahah ) Mam zimne piwko w lodowce nawet dwa.. tz sobie ostatnio kupil i tak sie mrozą eh a nie dosc ze po calej mnie cieknie pot to jeszcze slina ... do ziemi :P |
||
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
jak wygra kapa, ja sie z watku nie wyniose, uszanuje głosowanie, ale jestem za tym, żeby zrobić prezent Teso i go nie dawać, co byłoby i w moim interesie
![]() Kapy nie używam (może z raz... ) ani Was nie ganie za to bo smiesznie jest ale wolę tytuł Neni. |
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym już bez jaj- Ferdka też X osób nie chciało, a został tytułem bo przegłosowano, afery nie było i unoszenia się również
Dziewczyny miejmy do siebie trochę dystansu i przyjmijmy na klatę, że tytuł, który się komuś nie podobał będzie. Przecież wątki wykańczamy tak szybko, że to naprawdę niewielka różnica
|
|
|
|
#4880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie ciężkie chmury się robią, chyba będzie burza i może być to przynajmniej świeże powietrze będzie i wezmę się trochę za robotę |
||
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jeszcze ktoś zagłosue i inny zwycięży, nie ma co się denerwować i wycofywać itp... Wiec luzujemy i czekamy
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na Ferdka też nie głosowałam, a został. Zresztą te dziewczyny, które pisały, że nie chcą kapy tylko wyrażały zdanie, tylko Teso stanowczo pisała, że nie chce tego tytułu. Ale to też z ironią i przymrużeniem oka. Jak sonda to sonda. Nie ma co rozdmuchiwać, demokracja rządzi ![]() Anulka |
|
|
|
|
#4883 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobie później, chwale się, że kupiliśmy pralkę
A teraz idę cos wszamać bo mi głód do doopy zajrzał
|
|
|
|
#4884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Przeszło mi to przez myśl i nawet miałam nadzieję, że tak się stanie, ale dopiero wieczorem, bo póki co nie mam wyszykowanego...tego...no wiecie czego, tego czego wstydzę się napisać.
|
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym nie identyfikujemy się z tytułem wątku, tylko ze swoją ekipą, a to najważniejsze, pamiętajcie!
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bosz, dziewczyny, bo przez te hormony, to się pokłócimy o taką bzdurę! ![]() Ja też nie chcę kapy (o gustach się nie dyskutuje), ale nikt nie pisał o tym, że sonda nie będzie ważna! Easy girls ![]() Jak kapa wygra, to kapa będzie, jak się nam uda kogoś namowic to bedzie co innego i tyle!
|
|
#4889 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że niedługo to ja nawet klnąć zacznę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Relaaax dziewczynki
)) idę się kąpać i szykować na bóstwo.. czas się polansować i to jeszcze w Sopocie:P (nie przepadam w sezonie za tym miastem )---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Anulka: myślę, że na porodówce niejedno widzieli więc by Ci wybaczyli
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

)

spoko, nie zabronie mu ale szkoda, że nie rozumie, że też bym chciała z nim posiedzieć, po drugie już widzę pół godz na piwie, a po trzecie miał kontynuować różne prace w domu
jakby sie nie podobało to by nie wygral i juz a jak ktoś mowi ze sie nie bedzie odzywał/udzielal bo mu sie nie podoba to trudno..