|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
![]() Na moim ślubie też bylo ponad 30 stopni, na weselu klimatyzacja rady nie dawala a ja co chwile fixerem twarz psiukalam zeby makijaz mi nie splynal a lakier do wlosow tez co chwile byl w uzyciu ![]() Wszyscy plyneli... :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#2972 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko na chwilę.
spakowani, czekamy aż córka wróci z placu zabaw. zabrałam męża do LuxMedu na USG... słuchaliśmy serduszka, pierwszy raz, wcześniej tylko widziałam jak biło. nie dało się zobaczyć dokładnie co tam między nogami jest. z pomiarów wyszedł 16t1d (z OM 16tc) i waży 138 g ![]() Bawcie się dobrze i nie piszcie dużo, bo nie wiem jak mi się uda być na bieżąco---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- budowniczka ładna suknia za wizyty i poznane płcie
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie kciukaski
Gratulacje za tygodnie Musiałam wyłączyć kompa bo się tak nagle błysnęło, a potem zagrzmiało brrrr. I po tym jednym razie przeszło Co do kłótni KTO SIĘ LUBI TEN SIĘ CZUBI ![]() Niunia Udanego wypoczynku ![]() Domi Też zastanawiam się gdzie Twój avatarek ![]() Aaby Nie denerwuj się,trzymam kciuki i gratuluję dziewuszki i mam nadzieję że na mnie ten mit też podziała ![]() Trele studnióweczka ![]() Paulina Podrzucam mega dawkę piekielnej temperatury Ryba A Rennie próbowałaś na zgagę. Pisałyście o cenach staników,ale macie fajnie,10 zł , 50ł.Dla mnie nierealne ![]() Mi najtaniej udało się kupić w promocji za jakieś 70 zł(była przecena 50 % bo sklep likwidowali.A tak to poniżej stówy to ciężko coś dostać.I to polskie firmy takie ceny wywalają np Dalia lub Kris Line. A w H&m mają takie piękne niektóre biustonosze,a tutaj smakiem się można obejść tylko ![]() Niestety trzeba słono płacić za duża miseczkę, a mały obwód ![]() Budowniczka Ślicznie wyglądasz.Będziesz piękna panną młodą Też bym chciała trochę wcześniej Paulina Czyli imię już na 100 % wybrane? |
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że z dzidzią wszystko w porządku ![]() Cytat:
![]() Chyba że coś przeoczyłam to przepraszam
|
||
|
|
|
#2977 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jaki masz rozmiar, z tego co piszesz, to ja na odwrot slono bym zaplacila za maly obwod a duzo w cycorach
|
|||
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle kupiłam sobie w końcu krem na rozstępy bo mi się na cycuchach pojawiają
i przy okazji załatwiłam sobie w rossmanie tą kartę rossnę bo się przez Was na nią napaliłam .Też mam problem z rosnącymi piersiami, już mam dość, kupuję staniki i za chwilę za małe są mój Damian dzisiaj rano jak zobaczył że mam problem z dobraniem stanika bo znowu ze wszystkich wyrosłam stwierdził że najlepiej żebym chodziła bez to nie będzie problemu |
|
|
|
#2979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
że zdrowiej i wogole
|
|
|
|
|
#2980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz spokojnie wypoczywajcie i bawcie się dobrze Cytat:
![]() Tak, wczoraj postanowiliśmy, że będzie Majeczka jak się tylko potwierdzi
|
||
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulina Budowniczka W dzień naszego ślubu było 37 stopni i mega słońce.A w naszym lokalu brak klimy,tylko wiatraki.Ale makijaż się nie rozpłynął choć poprawki wiadomo były, a impreza trwała do 8 rano ![]() Ryba Od teraz pewnie za jakieś 2 tygodnie tak mi się wydaje Aga ma mieć wyniki. Niunia Super serduszko usłyszeć Ale nigdy za dużo tego ekscytującego dźwięku.Domi ![]() To była taka kontrolna wizyta bez usg. Wszystko ok,wyniki w normie,cytologia też,szyjka w porządku. Nie udało się posłuchać serduszka bo tak naprawdę chciałam jak najszybciej wyjść z gabinetu bo taki gorąc był że myślałam, że tam zemdleję Ale najważniejsza wizyta i odkrycie tajemnicy brzuszka już niedługo przede mną, o kurcze jeszcze 2 tygodnie do połówkowego, a myślałam że to już koniec czerwca i zostało kilka dni.No nic trzeba cierpliwie poczekać,a ja już jajka niosę
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed ciąża 65 F,teraz 70 G ale już na mnie małe niestety więc pewnie wymiana na H mnie czeka ![]() Cytat:
Jak ostatnio przez Skype'a pokazywałam jemu jak urosły(oczywiście w staniku żeby nie było ze się negliżuję Ja mu dam!O ja nie dałabym rady chodzić bez, bo było by jedno wielkie bam bam bam ![]() Cytat:
![]() A jaki krem masz? |
|||
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Rybko nasz stary tako jumper x też zielono-czarny
![]() Ekhm ja noże 75 HH i zaczynam się wylewać z niego :P. Kupuje tylko Cleo Panache. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2013-06-21 o 19:27 |
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko zleci Ja też tak odliczałam...a już za dwa dni wizyta |
|
|
|
|
#2987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magalska i Lineczka Widzę że toczyła się dyskusja na tematy zus itp ,normalnie ekspertki z Was Dobrze wiedzieć że w razie czego mamy Was na wątku i pomożecieBo teraz to odsyłają z urzędu do urzędu,od pokoju do pokoju,nikt nic nie wie,jeśli szuka się odpowiedzi na konkretne pytania to zbywają.Ot specjaliści z bożej łaski.A tak niby powinni się znać na ustawach,rozporządzeniach ,przepisach.YHY katus mi tutaj wyrośnie. Wybaczcie musiałam wylać żółć ![]() A mam takie pytanko i poproszę o odpowiedź ![]() A tą składkę chorobową nie może opłacać sobie dobrowolnie osoba bezrobotna żeby potem dostać macierzyński?Trzeba mieć jakąś umowę choćby zlecenie? Cytat:
Oj przesadzają z cenami i to bardzo. A Freya to już w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Didzia Masz co dźwigać
|
||
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
nemosek dobrze ze na wizycie wszytko ok !
co do staników.. ja nawet chciałąbym kupować na ryneczku za 7 zł, ale jak miseczka jest G,H to obwód ok. 90..:/ a to zdecydowanie za dużo.. ja w obwodzie biorę 75/80 a miseczkę H muszę już mieć. Startowałam z małym F albo E zależy od firmy..
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty masz często w ndz wizyty nie?Ostatnio chyba też jakoś tak wypadała. |
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to idę dzisiaj na koncert
jak mnie łeb przestanie boleć i zgaga męczyć będzie impra, głośna muza, alkohol
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Rybko
Masz rację jak duża miska to obwód właśnie 90 albo 100 Że jeszcze nikt nie wpadł produkować tańszą bieliznę ku naszej uciesze.Schodziłaby jak świeże bułeczki EhhFajnie znowu burza idzie i chyba trzeba wyłączyć komp ![]() Ale wiaterek się chociaż miły zerwał.Ale ulga
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam wizyty co miesiąc ![]() Ryba co za koncert?? |
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O alkohol to coś dla nas ![]()
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Nemosku ja mierzyłam już chyba wszystkie możliwe marki na naszym rynku i akurat do mojego kształtu i ciężaru wyłącznie te są ok. A mam co dygać i chować bo raczej jestem z tych co szurają po ziemi a nie sterczą im :/.
No ceny są masakryczne. Mam w sumie 4, jeden jeszcze z ciąży z Alisą. Najdroższy (z nowej kolekcji) 270 w styczniu kupiłam. Nigdy więcej, będę ściągać z sieci starsze i tańsze modele. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Dni bytomia
ogólnie ma być Feel, oberschlesien, gospel i inne takie badziewia alew bytomiu to ostatnio największa rozrywka można sobie usiaść przy piwku i posłuchać nie przepadam za żadnym z zespołów ale jak nie ma co robić :/---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- a ja w bytomiu znalazłam sklep z dużymi rozmiaramii malymi obwodami, ale te staniki wcale ładnie się nie prezentują... bez fiszbin nieusztywniane, ramiączka nie odpinane i grube i jakies takie ogólnie dziwne, owszem mam nawet jeden taki mama mi kupiła jak jej powiedziałam że cycki mi sie wylewają i po wypłacie ide se kupić... no to mi kupiła przed wypłatą, co prawda jest meeeeeeeeega wygodny, ale już do bluzki prześwitującej to nie ładnie wygląda i kosztował 40 złotych :P
|
#2996 |
|
Wtajemniczenie
|
Burza, burza wkońcu zaczęło padać
ochłodzi się przynajmniej![]() Nemosek czu umówiłaś sie na to usg 4d? czy jeszcze nie pytam z ciekawości I tez jestem ciekawa jak się ma macierzyński i wychowawczy u osoby bezrobotnej_ twoje pytanie Nemosku. ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- I widze że ne tylko ja mam problem z doborem stanika, normalnie mam 75 E,( 100 zł za stanik muszę dać) dobrze ze w ciąży tylko trochę mi napuchły, ale jako tako nie zmieniłam rozmiaru, i oby za bardzo się to nie zmieniło, wystarczy że już moje sutki mi się nie podobają;/ |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
Aaaa zapomnialam napisać, pytalam sie lekarza o kapiele w morzu. Żadnych przeciwwskazań wiadomo bez szaleństw ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
cooooo?ale super!!! czyli pewnie jakieś inne akweny wodne tez dozwolone w oddpowiedniej dawce? to może wsadzić se tampona, żeby w razie Wu bakterie nie doszły? ![]() i chyba na te dni bytomia nie idę bo zgaga masakra i nogi mnie tak bolą od tego spuchnięcia :/
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
budowniczka kiedy dzień Twojego ślubu, bo oczywiście mi wyleciało?
Mi wczoraj przyszły buty Pewnie pod koniec czerwca będę miała przymiarkę. W niedzielę jedziemy po obrączki. |
|
|
|
#3000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
można sobie strzelić w łeb szukając dobrego, taniego stanika. Chociaż ostatnio dorwałam z atlantica i nawet niedrogi i całkiem przyjemny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Zapotrzebowanie na majtki spore

za wizyty i poznane płcie