Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 275 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 14:07   #8221
Bimbalki
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Ja w końcu posłuchałam rady Belseno, i nie zaglądam do nich za bardzo póki co, nie przygladam się, i staram sie nie myśleć o tym, że są za małe - przecież nikt nie chciał dla mnie źle

Ladybarque - pomartwisz się później i tak teraz nic z tym problemem nie zrobimy, teraz wracaj do zdrowia i pełnej sprawności
btw - ja bym chętnie wzięła Twoje, takie właśnie chciałam mieć, ech niesprawiedliwość, niesprawiedliwość... )
Stary 2013-06-21, 14:21   #8222
zan123
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Ja w końcu posłuchałam rady Belseno, i nie zaglądam do nich za bardzo póki co, nie przygladam się, i staram sie nie myśleć o tym, że są za małe - przecież nikt nie chciał dla mnie źle

Ladybarque - pomartwisz się później i tak teraz nic z tym problemem nie zrobimy, teraz wracaj do zdrowia i pełnej sprawności
btw - ja bym chętnie wzięła Twoje, takie właśnie chciałam mieć, ech niesprawiedliwość, niesprawiedliwość... )
Bimbałki, zastanawiałam się co u Ciebie, bo siedzisz tak cichutko Jesteś już pewnie po zdjęciu szwów - jestem ciekawa jakie dostałaś zalecenia co do pielęgnacji blizn. I jak się mają Twoje panienki? Pochwal się, wrzuć jakieś foteczki Na pewno się trochę zmieniły przez ten tydzień
A że za małe - szacuję, że ok 90% kobiet na tym forum ma podobny problem
Stary 2013-06-21, 14:31   #8223
Dominika1980
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Dominika1980

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Wkładki mam Sebbin 415. Tak nie podoba mi się to ze są duże... Wiem ze to brzmi okropnie jak tak tu marudze, ale nie wiem czy mi się kiedyś zaczną podobać,,, oby, kiedy zmiekna i poczuje ze są moje, a nie dwie kule bomby
kochana glowa do gory nie jest tak zle jak myslisz zmieknol i sie uloza i bedzie dobrze . Musisz tylko troszke poczekac daj im szanse i troche czasu napewno bedzie dobrze zobaczysz

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
A ja powinnam złożyć reklamację w klinice bo magicznej pigułki nie dostałam

Dziewczyno - co Ty od nich chcesz? wyglądają bardzo dobrze, dobrane do sylwetki, ładne, kształtne. Mają niecałe 2 tygodnie przecież, więc wiadomo, że teraz będą się zmieniać tylko na lepsze
Mi się wydaje, że część z Was podchodzi do tego ze złym nastawieniem - oczekujecie efektu zaraz, teraz, natychmiast - a to tak nie działa. Piersi się zmieniają i układają, mięsień musi puścić itp - moje były wręcz brzydkie, kwadratowe, strasznie u góry, jak dwa kamienie ale nie panikowałam, nie marudziłam - bo wiedziałam, że takie będą. teraz mają 4 mce i nadal się zmieniają. naprawdę poczekajcie na efekty spokojnie i cieszcie sie piersiami, bo same wpędzacie siebie w jakieś doły
Prawde mowisz tez tak mysle

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja wcale nie mam malych piersi . Ale wiem ze to zasluga tabletek. Dlatego chce zabiegu. Push upy mnie nie satysfakcjonuja a bez push up moje piersi nie wygladaja tak dobrze w koszulkach z dekoldem ja jeszcze czekam na konsultacje opoznienie jest

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Przepraszam nie chcialam cie urazim ,moze nie rzorumialam do konca o co ci chodzilo
Dominika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:59   #8224
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Cześć laski Dawno mnie tu nie było i widzę, że sporo nowych cycolinek doszło Moje cycunie mają już 6,5 miesiąca, wizualnie nie ma różnicy, nadal mi się podobają i ciągle chodzę i je macam Niestety miękkie nie są, mój gruczoł może i jest miękki, ale jest go na tyle mało, że jak się je ściśnie to czuć twardy a nawet wg mnie bardzo twardy implant, wkurza mnie to i to bardzo Mam nadzieję, że kiedyś się coś zmieni, bo w tej sytuacji nawet denerwuje mnie to jak mąż chce ich dotknąć a miało być zupełnie inaczej. Przed operacją nie miałam ochoty, żeby je oglądał ani dotykał, a teraz oglądać może, ale łapki lepiej niech dalej trzyma z daleka. Hmm może to dlatego, bo nigdy nie lubiłam tego, ehh kto wie, z resztą teraz jak je próbuje popieścić to mnie bolą.
U mnie praktycznie bez zmian, poza kupnem mojego wymarzonego autka (z takich bardziej przyziemnych marzeń, bo Mustanga nie byłabym w stanie utrzymać). Poza tym brak czasu, ciągle praca, robota w domu czy koło domu, mój tż cwaniak coraz większą fleją się robi i wszędzie rozpieprza wszystko co popadnie, synek bierze z niego przykład a ja musze sprzątać i tak sypiam max 5h dziennie nie mając na nic czasu. Kurczę nawet nie wiem, w których albumikach buszować szukając nowości.
Pozdrawiam Was serdecznie
Witaj Kicia i ty tak jak Margo nie masz dla nas czasu, ehhhh u mnie tez z nim kiepsko ale staram się być na bieżąco . Ty masz już swoje cycuszki to i forum tak już nie wciąga , ja już po konsultacji , rozmiarek wybrany to i pytań wielu tez nie mam. Pozdrawiam Cię serdecznie
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 15:00   #8225
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Cześć laski Dawno mnie tu nie było i widzę, że sporo nowych cycolinek doszło Moje cycunie mają już 6,5 miesiąca, wizualnie nie ma różnicy, nadal mi się podobają i ciągle chodzę i je macam Niestety miękkie nie są, mój gruczoł może i jest miękki, ale jest go na tyle mało, że jak się je ściśnie to czuć twardy a nawet wg mnie bardzo twardy implant, wkurza mnie to i to bardzo Mam nadzieję, że kiedyś się coś zmieni, bo w tej sytuacji nawet denerwuje mnie to jak mąż chce ich dotknąć a miało być zupełnie inaczej. Przed operacją nie miałam ochoty, żeby je oglądał ani dotykał, a teraz oglądać może, ale łapki lepiej niech dalej trzyma z daleka. Hmm może to dlatego, bo nigdy nie lubiłam tego, ehh kto wie, z resztą teraz jak je próbuje popieścić to mnie bolą.
U mnie praktycznie bez zmian, poza kupnem mojego wymarzonego autka (z takich bardziej przyziemnych marzeń, bo Mustanga nie byłabym w stanie utrzymać). Poza tym brak czasu, ciągle praca, robota w domu czy koło domu, mój tż cwaniak coraz większą fleją się robi i wszędzie rozpieprza wszystko co popadnie, synek bierze z niego przykład a ja musze sprzątać i tak sypiam max 5h dziennie nie mając na nic czasu. Kurczę nawet nie wiem, w których albumikach buszować szukając nowości.
Pozdrawiam Was serdecznie

Pierwszy raz miałam przyjemność zajrzeć do Twojego albumiku. Fajnie móc obejrzeć jak się zmieniały na przestrzeni kilku miesięcy Panienki prezentują się świetnie i przyznaję, że są duże i idealnie do Ciebie pasują
Ty chyba chudzinka jesteś, ale wysoka, zgadza sie?
Mam nadzieję, że jeszcze zmiękną i będziesz w pełni zadowolona

Edytowane przez zan123
Czas edycji: 2013-06-21 o 15:02
zan123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 15:02   #8226
kicia_nh
Zadomowienie

Zan ja Ci może tutaj napiszę Tak, w sumie po 2,5 miesiąca były już bardzo mięciutkie i ruchliwe. Po prostu tkankę miałam słabą i szybko puszczała, co nie było zbyt dobre, bo po pewnym czasie miałabym je do pępka. Zaczęłam smarować je olejkami na wzmocnienie. Niedawno przestałam, jednak na tyle wzmocniłam skórę, że teraz są znacznie twardsze i mniej ruchliwe niż były a ja mam wrażenie, że to implant jest taki twardy, no cóż, może tak m się tylko wydaje, bo przecież on twardszy się nie zrobił Hmm może zmiękną jeszcze, jak będą takie jak były te 2,5 miecha po operacji to będę w 7 niebie
Dziękuję A ja w sumie średniego wzrostu, bo 168cm A ostatnio udało mi się przytyć do 53kg, ah jak dobije do 60kg, to będę szczęśliwa. Szkoda tylko, że 3kg, które przyszły w większości w bandziocha i talie poszły, ale tyłeczek też przybrał 2cm w obwodzie Za to piersi ani rusz, ale tam już jest wystarczająco

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-06-21 o 15:06
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 15:23   #8227
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Zan ja Ci może tutaj napiszę Tak, w sumie po 2,5 miesiąca były już bardzo mięciutkie i ruchliwe. Po prostu tkankę miałam słabą i szybko puszczała, co nie było zbyt dobre, bo po pewnym czasie miałabym je do pępka. Zaczęłam smarować je olejkami na wzmocnienie. Niedawno przestałam, jednak na tyle wzmocniłam skórę, że teraz są znacznie twardsze i mniej ruchliwe niż były a ja mam wrażenie, że to implant jest taki twardy, no cóż, może tak m się tylko wydaje, bo przecież on twardszy się nie zrobił Hmm może zmiękną jeszcze, jak będą takie jak były te 2,5 miecha po operacji to będę w 7 niebie
Dziękuję A ja w sumie średniego wzrostu, bo 168cm A ostatnio udało mi się przytyć do 53kg, ah jak dobije do 60kg, to będę szczęśliwa. Szkoda tylko, że 3kg, które przyszły w większości w bandziocha i talie poszły, ale tyłeczek też przybrał 2cm w obwodzie Za to piersi ani rusz, ale tam już jest wystarczająco
Hmm.. widzę, że coś za coś - albo miękkie i ruchome albo opadnięte... szkoda Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu i jeszcze zmiękną
No no piersiom to już chyba wystarczy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-21, 15:27   #8228
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość
dziewczynki z jakim staniczkiem wyszłyście z kliniki ja mam 75 c ...aż mi się nie chce wierzyć nigdy nie używałam literki C hihi

Hehe ja mam taki sam choć na mnie jest w samym środku ciut za luźny więc pewnie będę miała duże B ale dla mnie to i tak raj

Czy to Ty byłaś w niebieskiej koszuli z koleżanką?????

Dziewczyny czy to forum zawsze tak "wariuje" codziennie wyskakują mi jakieś błędy jak chce odpisać w albumie na czyjś komentarz, jak chce sprawdzić swoje wiadomości prywatne. I czasem nie pokazuje postów ostatnich tu w wątku

Edytowane przez _szczesliwa_
Czas edycji: 2013-06-21 o 15:34
_szczesliwa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 16:02   #8229
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dominika spokojnie nie urazilas mnie zle sie zrozumialysmy, po prostu nie mam malego biustu ale i tak nosze gabki ,wiec uwazam ze po co nosic gabki skoro mozna powiekszyc biust hehe

Ja juz po konsultacji, zadowolona, doktor mnie odstresowal, zaczal pytac gdzie mieszkam co robie i pochwalil moje usta
Po rozluznieniu atmosfery powiedzialam ze chce powiekszyc biust itp itd. Pomierzyl mnie , zaproponowal 320 ml okragle mentory ale jak mi pokazal jak beda wygladaly to jednak wyszlo ze za duze bo sam implant mial duza projekcje a jeszcze doszlaby moja pierś, skończyliśmy na 275 cc Mentor okrągłe. I doktor i ja uwazamy ze bedzie ok. Oczywiscie powiedzial ze mozna przygotowac do operacji dwa rozmiary i dopasowac ale to juz ustalimy przed sama operacja. W sumie nie zadawalam duzo pytan, takie dla mnie najwazniejsze,mowi ze zawsze moge dzwonic lub pisac do kliniki e maile.
Ekspertki jak myslicie 275 ml okrągłe beda dobre ?

Anatomicznych mi nie proponowal chociaz wspominal ze tez moglyby byc ale bardziej byl za okraglymi , a i jednak mam delikatna asymetrie i jedna piers wieksza ale implanty beda tego samego rozmiaru i tak

Ciecie pod piersia 5 cm - duzo??
Stary 2013-06-21, 16:40   #8230
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Dominika spokojnie nie urazilas mnie zle sie zrozumialysmy, po prostu nie mam malego biustu ale i tak nosze gabki ,wiec uwazam ze po co nosic gabki skoro mozna powiekszyc biust hehe

Ja juz po konsultacji, zadowolona, doktor mnie odstresowal, zaczal pytac gdzie mieszkam co robie i pochwalil moje usta
Po rozluznieniu atmosfery powiedzialam ze chce powiekszyc biust itp itd. Pomierzyl mnie , zaproponowal 320 ml okragle mentory ale jak mi pokazal jak beda wygladaly to jednak wyszlo ze za duze bo sam implant mial duza projekcje a jeszcze doszlaby moja pierś, skończyliśmy na 275 cc Mentor okrągłe. I doktor i ja uwazamy ze bedzie ok. Oczywiscie powiedzial ze mozna przygotowac do operacji dwa rozmiary i dopasowac ale to juz ustalimy przed sama operacja. W sumie nie zadawalam duzo pytan, takie dla mnie najwazniejsze,mowi ze zawsze moge dzwonic lub pisac do kliniki e maile.
Ekspertki jak myslicie 275 ml okrągłe beda dobre ?

Anatomicznych mi nie proponowal chociaz wspominal ze tez moglyby byc ale bardziej byl za okraglymi , a i jednak mam delikatna asymetrie i jedna piers wieksza ale implanty beda tego samego rozmiaru i tak

Ciecie pod piersia 5 cm - duzo??
Super ze juz jestes po, ja tez bylam tak umowiona z lekarzem ze byly 2 rozmiary a on sam podczas operacji i po zajrzeniu do srodka zadecydowal ktory ( wybral wiekszy finalnie) pamietam ze jak sie obudzilam to anestezjolog piersze co powiedzial to ze udalo sie te wieksze wlozyc ))) zazwyczja ciecia maja 4-5 cm, leakrz zawsze stara sie zrobic mozliwie najmniejsze .
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 16:56   #8231
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez call me baby Pokaż wiadomość
Super ze juz jestes po, ja tez bylam tak umowiona z lekarzem ze byly 2 rozmiary a on sam podczas operacji i po zajrzeniu do srodka zadecydowal ktory ( wybral wiekszy finalnie) pamietam ze jak sie obudzilam to anestezjolog piersze co powiedzial to ze udalo sie te wieksze wlozyc ))) zazwyczja ciecia maja 4-5 cm, leakrz zawsze stara sie zrobic mozliwie najmniejsze .
Doktor powiedzial ze da sie i 400 wlozyc.. ALE pyta sie mnie czego oczekuje i z tego co wywnioskowal zaproponowal 325 ale zeszlismy do 275 ( nic pomiedzy nie bylo)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-21, 17:06   #8232
Bimbalki
Raczkowanie

Zan123 - już jestem po pierwszej kontroli, szwów nie miałam ściąganych, bo mam wchłanialne, i dostałam staniczek sportowy Triumpha - ale ciasny... Czy ja juz zawsze będę musiała takie ciasnoty pod biustem ubierać?
Kuruję się, choć przez to że czuję się doskonale i tylko pobolewa mnie okolica cięcia to mnie nosi, że wytrzymać nie mogę, ale od prowadzenia samochodu się powstrzymuję... Za to na zakupy piechotą latam
Blizny muszę zaklejać plastrem,który mam zmieniać raz na tydzień i w który również zaopatrzył mnie Dr na kontroli i tyle... niczym nie smarować... Szczerze mówiąc to ich jeszcze nie widziałam, bo podczas wizyty migiem mi zmieniono plastry... pewnie są straaaaszne... jakoś swoich ran nie lubię oglądać
Stary 2013-06-21, 17:22   #8233
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Doktor powiedzial ze da sie i 400 wlozyc.. ALE pyta sie mnie czego oczekuje i z tego co wywnioskowal zaproponowal 325 ale zeszlismy do 275 ( nic pomiedzy nie bylo)

to może weź allergany okragłe, tu masz rozmiar 295, te 275 wydają mi się za małe, ale moge sie oczywiście totalnie mylić
Stary 2013-06-21, 17:25   #8234
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Zan123 - już jestem po pierwszej kontroli, szwów nie miałam ściąganych, bo mam wchłanialne, i dostałam staniczek sportowy Triumpha - ale ciasny... Czy ja juz zawsze będę musiała takie ciasnoty pod biustem ubierać?
Kuruję się, choć przez to że czuję się doskonale i tylko pobolewa mnie okolica cięcia to mnie nosi, że wytrzymać nie mogę, ale od prowadzenia samochodu się powstrzymuję... Za to na zakupy piechotą latam
Blizny muszę zaklejać plastrem,który mam zmieniać raz na tydzień i w który również zaopatrzył mnie Dr na kontroli i tyle... niczym nie smarować... Szczerze mówiąc to ich jeszcze nie widziałam, bo podczas wizyty migiem mi zmieniono plastry... pewnie są straaaaszne... jakoś swoich ran nie lubię oglądać
Cieszę się, że dobrze się czujesz U mnie z tym gorzej i już kombinuję co tu zrobić, żeby nie pójść w poniedziałek do pracy Nie widzę porannej toalety w pośpiechu i siedzenia przy biurku 10h
Dostałaś nowy staniczek? Inny niż ten pooperacyjny i już nie musisz w nim chodzić? Super, na bogato
A te plasterki to takie zwyczajne? Jak długo masz je nosić? Blizny na pewno są ok Moja jedna jest zgrubiała, a druga prawie nie wyczuwalna pod palcem.
Dziewczynki, jak u Was wyglądała pielęgnacja blizn zaraz po zabiegu?
Stary 2013-06-21, 17:40   #8235
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
to może weź allergany okragłe, tu masz rozmiar 295, te 275 wydają mi się za małe, ale moge sie oczywiście totalnie mylić
No wlasnie sama nie wiem nie mam jakos tego zobrazowanego.. Dr mi niby pokazal ta miarka jak to wyglada przy moich piersiach. I sam implant mial projekcje wieksza niz sama moje piers ktora tez mala nie jest + wlasnie dochodzi jeszcze moj cycek.. To wydaly mi sie duze.. Sama niewiem
Stary 2013-06-21, 17:51   #8236
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że dobrze się czujesz U mnie z tym gorzej i już kombinuję co tu zrobić, żeby nie pójść w poniedziałek do pracy Nie widzę porannej toalety w pośpiechu i siedzenia przy biurku 10h
Dostałaś nowy staniczek? Inny niż ten pooperacyjny i już nie musisz w nim chodzić? Super, na bogato
A te plasterki to takie zwyczajne? Jak długo masz je nosić? Blizny na pewno są ok Moja jedna jest zgrubiała, a druga prawie nie wyczuwalna pod palcem.
Dziewczynki, jak u Was wyglądała pielęgnacja blizn zaraz po zabiegu?
Po zdjeciu szwow smarowalam i blizne i piersi oliwka a teraz po 5 tyg mam zel silikonowy
Stary 2013-06-21, 18:08   #8237
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Po zdjeciu szwow smarowalam i blizne i piersi oliwka a teraz po 5 tyg mam zel silikonowy
I jak mają się Twoje blizny? Ja dostałam podobne zalecenie co do oliwki, ale dziewczyny nastraszyły mnie, że jej stosowanie nie jest wskazane....

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
No wlasnie sama nie wiem nie mam jakos tego zobrazowanego.. Dr mi niby pokazal ta miarka jak to wyglada przy moich piersiach. I sam implant mial projekcje wieksza niz sama moje piers ktora tez mala nie jest + wlasnie dochodzi jeszcze moj cycek.. To wydaly mi sie duze.. Sama niewiem
Patrzyłam na to w podobny sposób - projekcja implantu + moja pierś, ale to nie jest wymierne, ponieważ własna pierś/gruczoł rozkłada się na implancie równomiernie i 'rozpłaszcza' się.
Stary 2013-06-21, 18:10   #8238
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Belseno czy przyjelabys mnie do znajomych ? Masz implanty te ktore ja mam miec ,275 okragle mentora - moglabym zobaczyc efekty??
Stary 2013-06-21, 18:13   #8239
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
I jak mają się Twoje blizny? Ja dostałam podobne zalecenie co do oliwki, ale dziewczyny nastraszyły mnie, że jej stosowanie nie jest wskazane....

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Patrzyłam na to w podobny sposób - projekcja implantu + moja pierś, ale to nie jest wymierne, ponieważ własna pierś/gruczoł rozkłada się na implancie równomiernie i 'rozpłaszcza' się.
Doktor mi zalecil oliwke wiec smarowalam , mysle ze to mialo sens bo nawilzylo i uelastycznilo to skore, mimo duzego implantu nie zrobily sie rozstepy itp. Blizny dobrze , jak sie przegladam w lustrze to ich nie widze musze brac lusteko i patrzec od spodu czekam az zjasnieja ale mysle ze ladnie sie goja , tylko te masaze nieszczesne sa kiepskie, po masazu robia sie ciemniejsze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-21, 18:35   #8240
beatkak2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Hehe ja mam taki sam choć na mnie jest w samym środku ciut za luźny więc pewnie będę miała duże B ale dla mnie to i tak raj

Czy to Ty byłaś w niebieskiej koszuli z koleżanką?????

Dziewczyny czy to forum zawsze tak "wariuje" codziennie wyskakują mi jakieś błędy jak chce odpisać w albumie na czyjś komentarz, jak chce sprawdzić swoje wiadomości prywatne. I czasem nie pokazuje postów ostatnich tu w wątku
hej no ja ja a ty to która byłaś?ciężko tak podejść i zapytać ,śmiałam się z siostrą że jak bym tak podeszła zapytać czy jesteś szczęśliwa to każda po zabiegu odpowiedziałaby pewnie jutro na 10 tą

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
A powiedz mi kupiłaś ten żel sylikonowy z zaleceń dr ja dostałam ulotkę z Regima Scar Repair też masz taki ?
Stary 2013-06-21, 18:35   #8241
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
hej no ja ja a ty to która byłaś?ciężko tak podejść i zapytać ,śmiałam się z siostrą że jak bym tak podeszła zapytać czy jesteś szczęśliwa to każda po zabiegu odpowiedziałaby pewnie jutro na 10 tą
Dobre to ha ha
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:21   #8242
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

A powiedz mi kupiłaś ten żel sylikonowy z zaleceń dr ja dostałam ulotkę z Regima Scar Repair też masz taki ?

hehehehe no taaa Ja siedziałam obok lekko znużona bo czekałam tam godzinę i już zasypiałam. A ten skaczący chłopczyk, który wpadł na chwilę to mój synek
Więc jutro proszę się przedstawić! Agnieszka jestem ))) Ja poprosiłam Dr żeby rano zmieniał opatrunki bo wtedy można na cały dzień gdzieś jechać i coś zaplanować

Ja najpierw kupię taki opatrunek samoprzylepny na bliznę. Nosi się go 8-12 tygodni
Stary 2013-06-21, 19:26   #8243
beatrise
Raczkowanie

Cytat:

Ja również takie miałam zalecenia co do oliwki. Jestem juz miesiąc po i czasem na wieczór bliznę z piersią lekko posmaruje.
Stary 2013-06-21, 19:31   #8244
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Wrzuciłam Dziewczynkom obiecane foto ust po drugim zabiegu

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-06-21 o 19:33
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:46   #8245
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

TysiacZku bardzo ladne sa , ale dodaj zdjecie calej buzki wtedy efekt widac najlepiej ja juz nie moge sie doczekac dokladki, gdzies sobie pojde pod koniec lipca na razie nawet dr dzisiaj stwierdzil ze sa idealne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-21, 20:00   #8246
beatkak2
Raczkowanie

Cytat:
hehehehe no taaa Ja siedziałam obok lekko znużona bo czekałam tam godzinę i już zasypiałam. A ten skaczący chłopczyk, który wpadł na chwilę to mój synek
Więc jutro proszę się przedstawić! Agnieszka jestem ))) Ja poprosiłam Dr żeby rano zmieniał opatrunki bo wtedy można na cały dzień gdzieś jechać i coś zaplanować

Ja najpierw kupię taki opatrunek samoprzylepny na bliznę. Nosi się go 8-12 tygodni
tak myślałam że to możesz być ty mówisz o tych plasterkach silikonowych?ja też będę je zamawiać!
Stary 2013-06-21, 20:08   #8247
karola139
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Karola ale ty jestes chudzinka wiec u Ciebie te 300 tez pieknie i pokaźnie wyglada na tle calej figury
Gdzie tam ! mam szerokie bardzo biodra i duzy tylek , natomiast ramiona wąskie także przy calosci piersi znikają

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Dziewczyny, oglądam sobie wszystkie nasze albumy i dziewczyny które po ciąży mają biust jaki mają, nieładny, obwisły itd itd powinnyśmy z Urzędu mieć prawo do naprawiania biustu
Piszemy petycję?

Powinno to być z góry prawo jako nagroda za wychowanie dzieci i obrywanie na urodzie, figurze, psychice itd

JESTEM ZA !!!!!! ja miałam tragedie 25 lat i piersi piętro w dół do tego jak lezalam na boku skóra wygladala jak u babci ! tragedia!
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 20:11   #8248
beatrise
Raczkowanie

karola139:

Widziałam, ze miałaś brodawki spuchnięte, powiec mi po jakim czasie one Ci się tak ładnie zrównały z piersią?
Stary 2013-06-21, 20:40   #8249
karola139
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
karola139:

Widziałam, ze miałaś brodawki spuchnięte, powiec mi po jakim czasie one Ci się tak ładnie zrównały z piersią?
Powiem Ci ze w przeciągu 2 tygodni jakos bo teraz już mam bardzo ładnie zagojone

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
tak myślałam że to możesz być ty mówisz o tych plasterkach silikonowych?ja też będę je zamawiać!

a gdzie te plastry zamawiac? słyszałam ze w Niemczech sa dostępne ale wolalabym zamowic niż jechać specjalnie do Schwedt
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 21:04   #8250
Kachuula
Zadomowienie

Karola byłam u Ciebie w albumie i powiem wielkie wow Tak naturalnie wyglądających piersi z implantem to ja jeszcze nie widziałam ,szok pomyślałam sobie ze dobrze ze nie masz większego implantu bo wtedy nie wyglądałyby tak naturalnie , szczękę zbieram z podlogi
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości