|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
po co ma Cie wkur*wiac i to jeszcze na Twoje zyczenie :P
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
oo juz nowy watek
![]() kurczatko jak jest goraco u mnie.... na doatek otworzylam okna i mam muchy w domu buuuu.... jutro mam egzamin a ja sie nie ucze, znow bede miala poprawke! no ale skupic sie nie moge, caly czas mysle o malym i o tym kiedy raczy wyjsc dzis od popoludnia mam takie delikatne bole okresowe, no ale to pewnie te przypominacze, ale po burzy w nocy mialam 2 takie skurcze juz myslalam ze cos sie dzieje, tzn zla bylam ze bede musiala sie obudzic, ale przeszlo ![]() kurcze Wy macie tak fajnie zrobione kaciki dla dzidzi i w ogole, a u mnie tylko stoi lozeczko, zadnych dodatkow itp takie jakies bezosobowe cos bym zmienila w tym ale nie wiem coczy zwykle takie maxi podpaski wystarcza mi zamiast tych poporodowych do szpitala?? |
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Bo mnie wkur*wia to ze Hanka sie zaparla i nie chce wyjsc
mam ją tak wysoko, ze zaraz zwroce zoladek..
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
idę zaraz lozko rozkladac i pod prysznic .. zimny prysznic ..
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wołaj Tżta ![]() Eveewe teraz dopatrzyłam basen, ale czaderski
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Wymalowałam paznokcie, wymyłam włosy, musnęłam się samoopalaczem
Jutro jedziemy z TŻ do moich rodziców-ostatnia nasza wyprawa w ciąży i muszę jakoś wyglądać
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kierunki ejj sie myla- widać, ze kobietka godzina 19- czas na napinanie brzucha, juz od tygodnia codziennie to samo o tej samej porze |
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Wrócił Tż, własnie zaczyna schabiki smażyć bo głodna jestem
zmykam z nim posiedzieć wreszcie, do później
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Ja mysle, ze jeszcze pare dzieciaczków sie wykluje zanim przyjdzie moja kolej
![]() Najlepsze jest to, ze jak chodze to mam dosyć bolesne skurcze. Ja siade to mi przechodzi ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() Ja nie wiem czemu one gora chca wyjść :p
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
mnie jedynie jest troche tak nieprzyjemnie, cisnie mi na kape i troche zgieta chodze ale to przechodzi jak sie poloze na 30minut |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mieszam kilka- tym razem był Dax Cosmetics w kremie Extra Bronze+ Lirene w piance+Collistar do twarzy
![]() Mam też Loreala Sublime Bronze, ale potrafi mnie podrażnić
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu spadlo troche deszczu i nadal zaduch - trzymajcie mnie.
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
ide czytac ostatnia czesc
szalone...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
A tak jeszcze poza tematem - w Rossmannie jest teraz promocja -40% na męskie zapachy - jakbyście szukały pomysłu na prezent na dzień ojca
|
|
|
|
#112 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
deszcz zaczął padać i po 3 min przestał a już się cieszyłam za to sąsiedzi już mnie wkurzają bo jarają na balkonie, a dzielimy logie czy jak to się nazywa i zaraz mi w całej chałupie śmierdzieć bedzie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Właśnie czytam sobie na rodzic po ludzku naturalne metody wywolywania porodu
a Hanka ma chyba jakas rzucawke
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję Dziewczynki za gratulacje
![]() Malinka i Tobie gratuluję porodu!!!! Ja leze i cierpię, rana ciągnie, macica sie obkurcza i boli. Ale to nic, najważniejszy jest nasz Mały Skarbeniek. Niestety dziś go nie zobaczę, jutro jak wstane to od razu do niego pójdę. Nasze życie nabrało na powrót sensu, nawet ten ból ma sens. Sama cc to pikus, teraz boli, no ale co zrobić. Tz robił zdjęcia Małego, jest idealny, jutro Wam pośle, dzisiaj nie mam sily. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41431639]Dziękuję Dziewczynki za gratulacje
![]() Malinka i Tobie gratuluję porodu!!!! Ja leze i cierpię, rana ciągnie, macica sie obkurcza i boli. Ale to nic, najważniejszy jest nasz Mały Skarbeniek. Niestety dziś go nie zobaczę, jutro jak wstane to od razu do niego pójdę. Nasze życie nabrało na powrót sensu, nawet ten ból ma sens. Sama cc to pikus, teraz boli, no ale co zrobić. Tz robił zdjęcia Małego, jest idealny, jutro Wam pośle, dzisiaj nie mam sily. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Biedna ![]() Ale Wam zazdroszczę |
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41431639]Dziękuję Dziewczynki za gratulacje
![]() Malinka i Tobie gratuluję porodu!!!! Ja leze i cierpię, rana ciągnie, macica sie obkurcza i boli. Ale to nic, najważniejszy jest nasz Mały Skarbeniek. Niestety dziś go nie zobaczę, jutro jak wstane to od razu do niego pójdę. Nasze życie nabrało na powrót sensu, nawet ten ból ma sens. Sama cc to pikus, teraz boli, no ale co zrobić. Tz robił zdjęcia Małego, jest idealny, jutro Wam pośle, dzisiaj nie mam sily. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ból przejdzie reszta mało ważna jest. Spokojnej nocy i jak najmniej bólu
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie pojechaliśmy, bo małżowi wyrwali ósemkę i ma leżeć ;(
Jutro koniecznie jedziemy. Byliśmy tylko na spacerze w aptece po antybiotyk, tak miło po burzy... byłam w sukience i aż gęsia skórka mi się pojawiła na rękach jak zawiało cudowna temperatura.Perse, czekamy w takim razie na foty Dobrze, że powolutku dochodzisz do siebie po cc. Co do tytułu to wybaczcie, ale nie mogę się powstrzymać : kapa już gotowa - witaj salo porodowa |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
![]() Malinka i Tobie gratuluję porodu!!!! Ja leze i cierpię, rana ciągnie, macica sie obkurcza i boli. Ale to nic, najważniejszy jest nasz Mały Skarbeniek. Niestety dziś go nie zobaczę, jutro jak wstane to od razu do niego pójdę. Nasze życie nabrało na powrót sensu, nawet ten ból ma sens. Sama cc to pikus, teraz boli, no ale co zrobić. Tz robił zdjęcia Małego, jest idealny, jutro Wam pośle, dzisiaj nie mam sily. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Kuruj się bidulko |
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Cytat:
![]() Mela, super kon!!! ![]() Eveewe, akurat miniaturka zaslania mi buzke coreczki, ale jestem pewna, ze jest przesliczna!! Basen tez swietny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
o i kapa wygrała
![]() mnie coś głowa boli zdzemłam się ale dalej to samo a mój syn ma goraczke taka pogoda a tu gorączka po szkole miał 37,5 a teraz 38
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

juz myslalam ze cos sie dzieje, tzn zla bylam ze bede musiala sie obudzic, ale przeszlo 

Jutro jedziemy z TŻ do moich rodziców-ostatnia nasza wyprawa w ciąży i muszę jakoś wyglądać
kierunki ejj sie myla- widać, ze kobietka 

12.06.2010
a już się cieszyłam
A reszta jej zazdrości