|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Dobry wieczór
witam się tylko w nowej części Margosia fajny opis porodu, oby każdej z nas tak dobrze poszło jak Tobie ![]() poprasowałam trochę ciuszków
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Małgosia super się czyta twój opis aż chce się rodzic
![]() A teraz uciekam do spania . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Ja też zmykam już na serio
Margosia życzę spokojnej pierwszej nocy w domu |
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Margosia Twój opis porodu uspokoił mnie.. to takie pozytywne i zabawne przeżycie
A Glutek słodziutki, w łóżeczku wygląda jakby leżał na stadionowej murawie.. taki maleńki Malinka na Twój opis też czekam niecierpliwie.. |
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Położna powiedziała, że będzie córka i dlatego tylko mój syn miał na oddziale na łapkach te oznaczenia w kolorze różowym Reszta chłopców miała niebieskie![]() Czuję się identycznie jak w poniedziałek Mogę siadać bezproblemowo ) Ale na obchodzie lekarz zawsze się zachwycał równym szyciem to może mieć związek![]() Dobra idę się kąpać bo nie zdążę przed karmieniem Jedno jedyne co mi przeszkadza to wiecznie lejące się mleko Czy stoję, leżę, siedzę, karmię czy pisze na wizażu ono ciągle leci
Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2013-06-21 o 23:32 |
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41431639]Dziękuję Dziewczynki za gratulacje
![]() Malinka i Tobie gratuluję porodu!!!! Ja leze i cierpię, rana ciągnie, macica sie obkurcza i boli. Ale to nic, najważniejszy jest nasz Mały Skarbeniek. Niestety dziś go nie zobaczę, jutro jak wstane to od razu do niego pójdę. Nasze życie nabrało na powrót sensu, nawet ten ból ma sens. Sama cc to pikus, teraz boli, no ale co zrobić. Tz robił zdjęcia Małego, jest idealny, jutro Wam pośle, dzisiaj nie mam sily. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Gratuluję kochana maluszka ![]() Wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze ze sam oddycha, buziaki dla Was Cytat:
Jeszcze raz gratuluje |
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Margos a kiedy Ci wody odeszly?
Oczyszczal Ci sie organizm?
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeżyjecie to zobaczycie, że to "nie boli" ![]() Na koniec Tż stwierdził, że myślał, że poród to coś strasznego i naprawdę się zdziwił bo wcale nie było jak się spodziewał ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Przy badaniu ginekologicznym i magicznym 7 cm ![]() Niestety nic mi się nie oczyściło
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
Witamy się w nowym wątku i uciekamy spać.
Dobranoc.
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Neni: pełnia jest jedną noc
) i jest w niedzielę dopiero![]() Eveewe: fajna plażowiczka i basen ) zazdroszczę jejMela; super fotka konika! wygląda na szczęśliwego iwona: 3mam Twojego lekarza za słowo! oby burza, pełnia rozpoczęły poród... ![]() Olcia: u mnie we wspólnocie - dwa bloki obok siebie, to łącznie nas z 5-6 w ciąży chodzi )) sammi: a TY co chcesz od Harrego Pottera? spoko jest.. nawet pracę z językoznawstwa na podstawie którejś części pisałam na studiach![]() Perse: czekamy na zdjęcia ) ból to jedno, a dzieć zdrowy to ponad wszystko )) super, że oddycha sam i tyle punktów dostał. Wiedziałam, że będzie wszystko dobrze...samanta: brawa za wizytę! fajnie że mały się obrócił ![]() Marionette: moja imienniczko, brawa za wizytę! AgaPlast: jak juz będziesz na l4 to mam nadzieję że częściej będzies zaglądać, żeby Tweed miała z kim popisac:PP roxi: noooo!!!!!! bo kurde za mało się udzielasz i się martwimy Kallisto: a co Cię tak wkurzyło? Malinka: 3mam kciuki za karmienie, na pewno dacie radę! Ghia: co masz za egzamy? powodzenia! Fiazo: noo fakt, było naprawdę sympatyczni i sporo komplementów się nasłuchałam i to sporo od facetów ))))) normalnie milutko...Margosia: świetny opis ))))))) uśmiałam się i naprawdę zazdroszczę że to tak sprawnie poszło..Madi: Diverse ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Kurde czy tylko ja, cynamonkowa i sammi tak sumiennie nadrabiamy? b ciągle czytam, że ktoś nie będzie nadrabiał 5 stron bo nie da rady...???:PMargosia: czyli wygląda na to, że faktycnie wzięło Cie z zaskoczenia..ja po fałszywym alarmie stwierdziłam, że pojadę, jak już naprawdę mega będzie boleć..
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam sie przywitac w nowej czesci,
witam zatem u mnie leje, grzmi i blyska - po 20 zrobilo sie tak ciemno i wialo, ze myslalam ze to koniec swiata wozek przyszedl dzis, obcykany, jutro wstawie zdjecia, ale mam prośbę, zeby ktoras z was mi napisala jak wstawic zdjecie na watek ![]() ide spac dobranoc |
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
![]() ide nadrobic nowa czesc, sporo tego :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Idzia: jak bierzesz "odpowiedz" to masz - pod okienkiem Wyslij szybką odpowiedz lub Zaawansowane (dodawanie fotek)...
kliknij zaawansowane i potem znowu pod okienkiem gdzie wpisuje się tekst, klikasz zarządzaj załącznikami i wyskakuję CI osobne okno gdzie dodajesz i ładujesz załączniki. Pamiętaj o wielkości, bo jak będą za duże rozmiarowo i wagowo to wywalą się..
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko sobie ja troszke zmniejsz bo sa limity transferowe![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- nie pytaaj co za to dostaniesz, bo samo szczytowanie to juz nagroda:P |
|
|
|
|
#256 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41431639]Dziękuję Dziewczynki za gratulacje ![]() Malinka i Tobie gratuluję porodu!!!! Ja leze i cierpię, rana ciągnie, macica sie obkurcza i boli. Ale to nic, najważniejszy jest nasz Mały Skarbeniek. Niestety dziś go nie zobaczę, jutro jak wstane to od razu do niego pójdę. Nasze życie nabrało na powrót sensu, nawet ten ból ma sens. Sama cc to pikus, teraz boli, no ale co zrobić. Tz robił zdjęcia Małego, jest idealny, jutro Wam pośle, dzisiaj nie mam sily. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Na pewno nie możesz się doczekać aż zobaczysz Artusia Odpoczywaj i nabieraj sił do spotkania Cytat:
już niedługo ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41432255]Iwonko ma małe cukry mój synus ale na razie nie włączyli mu glukozy. Przekleta moja cukrzyca:\ pewnie dlatego ciągle biedactwo śpi. Ale reszta ok, odjeli punkty za kolor skóry po minucie i słabsze napięcie miesniowe, co jest ponoć u wczesniakow normalne. Ale oddycha sam i nie jest do niczego podpiety na szczęście. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] najważniejsze, że daje sobie radę.. mały, a jaki twardziel ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Nadrobiłam i idę spać... Stopy spuchnięte ciągle i coraz bardziej je czuję.. kręgosłup i kark bolą od prasowania.. Lol mi brzuch ponaciągał, że się zastanawiałam czy to on się tak napina czy to macica cwiczy.. nieprzyjemne to było.. padam na pysk... dobranoc |
||||||
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
DzoAn; a ja tuż pod Toba w statach za poprzedni watek...
No nic dobrej nocy!
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czemu Cynamonka nie wróciła, miała nadrabiać....
Czyżby znów Adaś coś wymyślił???? ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Margosia Ty teraz testuj rzeczy wyprawkowe, mów co brakuje, co byś dokupiła, co polecasz Wiem wiaderko jest ok ale poza tym...Jestes naszym króliczkiem doświadczalnym
|
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ogarniam Was spamiary. Ide spac !!!
A i witam sie na nowym watku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
nie dalam rady nadrobić - przeleciałam pobieznie.....
prrrr szalone kobiety bo pędzicie tak ze En nie nadazy nowych części produkować....ja na dziś mowie dobranoc
|
#261 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Margosia wzruszylam sie przy twoim opisie i usmialam. Jesteś niesamowita
|
|
|
#262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
I ja tez spac nie moge.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#264 |
|
Konto usunięte
|
A ją przespalam noc, byłam taka wykończona. Dostaje leki i w sumie nic nie boli, teraz już tylko czekam, aż mnie postawią i pójdę do Małego. Potem też Wam opisze, jak wygląda cc, dla tych, które mają ją planowo nie bójcie sie, wszystko jest do przejścia. Ją jestem sama histeryczka, ale tym razem nic nie było mi straszne, byłam skupiona tylko na Małym. Poród sn jest 100 razy lepszy, ale przy cc też wielkiej tragedii nie ma.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41436031]A ją przespalam noc, byłam taka wykończona. Dostaje leki i w sumie nic nie boli, teraz już tylko czekam, aż mnie postawią i pójdę do Małego. Potem też Wam opisze, jak wygląda cc, dla tych, które mają ją planowo nie bójcie sie, wszystko jest do przejścia. Ją jestem sama histeryczka, ale tym razem nic nie było mi straszne, byłam skupiona tylko na Małym. Poród sn jest 100 razy lepszy, ale przy cc też wielkiej tragedii nie ma.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] jesli moj malybedzie mial wiecej niz 4500 to tez cc, boje sie tego bo widomo ja sie nastawilam na porod sn, jak bedziesz sie lepiej czula to opiszesz co i jak
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie,
dzieki za odp. odnoscie wstawiania fotek zaczely sie porody, a ja mam takie uczucie, ze czytam nie nasz watek Wiecie co mnie martwi, to że mam problem z dwójka gdzie indziej niz w domu. Wiem głupie, ale mam tak od zawsze. Teraz w szpitalu, udało się z wielkim trudem na 3 dzien, chociaz już wczesniej chciałam. A od kat jestem w domu jest regularnie, nawet i dwa razy w ciagu dnia ![]() Margosiu nie wiem czy pisałam, ale miałam przeczucie, ze u ciebie chłopczyk. Patrzac na liste mam czerwcowych wychodziła dziewczynka na logike, no ale intuicja ze chłopak. Jak zobaczylam Twój wózek to przestraszyłam sie, ze taki ostro rózowy kolor, no ale Ty pisałas ze foto przekłamuje i jest czerwony, czyli ok.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-06-22 o 06:46 |
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana i najpierw zaczne od GRATULACJI DLA MALINKI I PERSE!ŻYCZE WAM I DZIECIACZKĄ DUŻO ZRÓWKA-OBY ŁADNIE I ZDROWO ROSŁY!
Nie nadążam wogóle-więc lece nadrabiać.
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Margosia, dzięki za opis, człowiek choć trochę bardzie wie co go czeka..(no może ja nie zamierzam czyścić łazienki w szpitalu
) ogólnie wywnioskowałam że najgorsze te bóle krzyżowe, też nie cierpię bólu pleców ale postawiłaś poprzeczkę wysoko i teraz każda musi mieć lekki i przyjemny poród
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
)nooo ten opis sprzątania łazienki niezły ))jakoś już spać nie mogę, miała być burza, więc odpuściłam wczoraj podlewanie ogródka ale chyba żadna kropelka nie spadła... ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Perse: dobrze, że przespałaś całą noc, zbierasz siły. Jak tylko będziesz mogła wrzuć nam fotki naszego wątkowego ulubieńca )Perse, Malinka: ile was będą trzymać w szpitalu? no i czy Oliath coś pisała, czy już coś sprząta po powrocie do domu??
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

A Glutek słodziutki, w łóżeczku wygląda jakby leżał na stadionowej murawie.. taki maleńki
Reszta chłopców miała niebieskie

)
ale na razie nie włączyli mu glukozy. Przekleta moja cukrzyca:\ pewnie dlatego ciągle biedactwo śpi. Ale reszta ok, odjeli punkty za kolor skóry po minucie i słabsze napięcie miesniowe, co jest ponoć u wczesniakow normalne. Ale oddycha sam i nie jest do niczego podpiety na szczęście. 
i gratulacje. Cudownie,że tyle już maluszków przyszło na świat