Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 09:08   #331
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Margosia: a nawet jeśli? to co szkodzi)) każdego dnia taka niespodzianka:PPP

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Skylie: witaj w klubie zatem)

Ona: po 1 moje dziecię pewnie będzie charakterne.. więc nie licze że będzie grzecznie spało... a po 2. Oczywiście że zauważymy Twoją nieobecność!!! więc musisz nam obiecać że pomimo urlopu TZ-ta będziesz do nas zaglądać i co jakiś czas pisać
zaglądać bede, a ja Tż będzie mniał mnie dość, to bede częstszym gościem

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Staniku sportowym, bawełnianym więc kochana to jak bardzo króciusieńka bluzeczka na ramiączkach
juz wyobraziłam sobie taki usztywniany, z gąbeczkami gdzie cyce się pocą pod spodem

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ja juz tez od rana na nogach.
szykuje sie do pracy, ale powiem Wam, ze ledwo daje rade.
chodze jak taka typowa babka, z nogi na noge i cos mnie dzis strasznie krocze pobolewa.

w szkole zostalo nam 3 tygodnie, do porodu 3 tygodnie, myslicie ze dam rade do konca?
ja jeszcze nie mam wypisanych swiadectw!! )
myśle, że dasz rade chyba, że Sara bedzie chciała wyjść wcześniej, to wtedy rady nie dasz

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:09   #332
sarna405
Zadomowienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Margoś wspaniały opis porodu a zarazem zabawny:-D najlepszy tekst ze myślałaś ze dotka cie uratuje jak wytrzymałaś tyle bez spania całą noc buszowac a później jeszcze porod.
A jak tam noce co ile je. I ty śpij wypoczywaj a nie po 23 na wizazu piszesz...
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:13   #333
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Ona: ))

Kurde u mnie waga w tc 39 powinna stanąć a widzę że znowu do góry o kolejny 1kg. Czyli poród daleeeeekooo.:P

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:15   #334
sarna405
Zadomowienie

A mnie dzis nadal boli kość łonowa myślałam ze ty wczoraj od siedzenia ale w nocy jak sie obracalam tez bolało. Moze to po badaniu na samolocie...albo wyczytalam ze jak dziecko jest nisko i rośnie to tam sie rozciagja kości żeby było więcej miejsca.
pragnie."
Stary 2013-06-22, 09:16   #335
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

sarna: pewnie kości miednicy Ci się rozszerzają... organizm powolutku juz się przygotowuje do porodu...

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-22, 09:17   #336
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dzień dobry !
u nas leje

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41436031]A ją przespalam noc, byłam taka wykończona. Dostaje leki i w sumie nic nie boli, teraz już tylko czekam, aż mnie postawią i pójdę do Małego. Potem też Wam opisze, jak wygląda cc, dla tych, które mają ją planowo nie bójcie sie, wszystko jest do przejścia. Ją jestem sama histeryczka, ale tym razem nic nie było mi straszne, byłam skupiona tylko na Małym. Poród sn jest 100 razy lepszy, ale przy cc też wielkiej tragedii nie ma. [/QUOTE]

za przespaną noc jak Cię postawią to spokojnie, możesz od razu nie dać rady iść czy nawet jechać.. super, że nie boli

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Wiecie co mnie martwi, to że mam problem z dwójka gdzie indziej niz w domu. Wiem głupie, ale mam tak od zawsze. Teraz w szpitalu, udało się z wielkim trudem na 3 dzien, chociaz już wczesniej chciałam. A od kat jestem w domu jest regularnie, nawet i dwa razy w ciagu dnia Juz zapomnialam jakie to straszne chciec a nie móc. Przed ciaza miałam bardzo duze problemy (nie raz i po tydzien czy dwa nic), a w ciąży one zniknely. Boje sie jak bedzie po porodzie, mam taka blokade psychiczna
kiedyś miałam podobny problem, ale po pierwszym porodzie wszystko samo się uregulowało i problem nie powrócił czego życzę

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
na 12 mam egzamin boje sie :P
główka do góry i powodzenia !

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Oliath pisze ze starsze corki zakochane w malej. No coz sie dziwic, taki malenstwo rozczula. Wychodzi pewnie jutro, no i opuchlizna jej schodzi!
A ja ide zjesc sniadanie z Malgosia, zetre kurze i do taty jade. Potem slub sasiadow (jak dobrze ze jestem w ciazy i na wesele nie musze isc), a po slubie jade do stajni na imieninowe ognisko odchamic sie troszke!
.
ale cudnie że opuchlizna u Oliath schodzi!!! o to chodziło!
fajnego ogniska życzę

Cytat:
a i witam się chyba już w 39 tygodniu

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Przyszlam sie przywitac w 38tyg...!kiedy to zlecialo...?

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Wiecie co, wczoraj musiałam przecinać u jubilera swój pierścionek zaręczynowy nr 1 (bo dostałam 2 ) Zdjęłam go z palca tylko raz w życiu 2 lata temu, kiedy musiałam zrobić miejsce na prawej ręce na obrączkę... i tak go sobie nosiłam na lewej. A od początku był za mały trochę ale to olewałam. Ale zaczął się mocno wpijać, a że był szeroki i jeszcze z takimi rowkami, to się wrzynał w skórę. No i palce popuchły i wszystkie metody zawiodły, trzeba było ciachać. Na szczęście da się go naprawić, ale to dopiero po porodzie, jak palce wrócą do siebie.
Obrączkę dalej noszę, ale chyba zdejmę, co by jeszcze jej nie przecinać...
ściągaj ją też...nie ma co ryzykować ja się swoich pierścionków pozbywał jakiś czas temu... profilaktycznie

Cytat:
Wózeczek naszego Michasia A no i fotelik
W skali od 1 do 5, oceniam go póki co na mocna 4. Z tym, że dla mnie wózek na 5 nie istnieje Mam takie wymagania, że nic w 100% ich nie spełnia. W tej kategorii cenowej jest wg mnie ok.

Kolor wg mnie jest troche przekłamany, wydaje sie lekko ciemniejszy w rzeczywistosci. Ciesze sie, że zdecydowalismy się na ten a nie jeszcze ciemniejszy, bo kolor jest taki jaki chcieliśmy. Dzięki sammi, to ty mnie przekonałaś do tego koloru.

P.S. ostatnia fotka pokazuje jak wyglada buda w spacerówce. W wersji clasic jest jedna buda do gondoli i spacerowki, z tego co mi wiadomo w spacerowce tak jakby wisi i opada. Tu w moim, wersja memo, nie ma tego problemu, wg mnie warto dac te 100zł wiecej, bo sa dwie budy i w spacerowce jest dopracowana.

P.S2. w środku wózek jest w taka drobną krateczkę, pozytywnie zaskoczyło mnie to, bo w wersji classic jest białe wnętrze
super bryka

Margosia - fajnie się czyta opis porodu będą cudowne wspomnienia
a sprzątanie łazienki podczas skurczów identycznie jak u mnie, tylko ja po lewatywie i w trakcie krzyżowych

Dziewczyny - buziaki dla całej czwórki maluchów

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-06-22 o 09:19
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:18   #337
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
juz wyobraziłam sobie taki usztywniany, z gąbeczkami gdzie cyce się pocą pod spodem
o nieeeeee, ugotowałabym sobie cycki

Cytat:
Kurde u mnie waga w tc 39 powinna stanąć a widzę że znowu do góry o kolejny 1kg. Czyli poród daleeeeekooo.:P
Nie ma reguły zresztą pewnie wczoraj pojadłaś coś dobrego i dlatego
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:22   #338
idzia111
Zakorzenienie

Wiecie co, Margosia wysoko poprzeczkę nam postawiła z tym opisem. Super opis. Pamietacie te dyskusje o jednym z opisów u majówek? Dla mnie opis Margoni naszej jest zupełnym przeciwieństwem. A wiadomo, że ją też bolało, jednak pięknie to opisała i pięknie przezyła ten poród. Nawet łazienkę w szpitalu posprzatała Super dziewczyna.

No a ja dziś idę na slub i musze załozyc taki gabkowy cyckonosz, żeby sie prezentować, to ja sie chyba ugotuje.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:30   #339
madi82
Zakorzenienie

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

Hej dziewczynki,
Witam sie porannie.
Dziewczynki i dzieci w szpitalu dochodzcie ladnie do siebie,nabierajcie ssil i cieszcie sie soba:beer:

Kciuki za wizyty dzisiejsze i egzaminy...Ghia,Kathe,kto ra jeszcze potrzebuje to tez trzymam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:30   #340
d0tkaaa
Zakorzenienie

http://www.kubusbochnia.pl/

ktoras mnie pytala o ta hurtownie do torby do Navingtona.to ta co wkleilam link oni maja wsumie malo rzeczy wystawionych na all ale wszystkiego ogolnie maja pelno,wiec zadzwonic mozna i poprosic zeby wystawili na all albo zalatwic to bez all...)

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:32   #341
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Wiecie co, Margosia wysoko poprzeczkę nam postawiła z tym opisem. Super opis. Pamietacie te dyskusje o jednym z opisów u majówek? Dla mnie opis Margoni naszej jest zupełnym przeciwieństwem. A wiadomo, że ją też bolało, jednak pięknie to opisała i pięknie przezyła ten poród. Nawet łazienkę w szpitalu posprzatała Super dziewczyna.

No a ja dziś idę na slub i musze załozyc taki gabkowy cyckonosz, żeby sie prezentować, to ja sie chyba ugotuje.
Odpicuj sie i nam sie pokaz

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
A mnie dzis nadal boli kość łonowa myślałam ze ty wczoraj od siedzenia ale w nocy jak sie obracalam tez bolało. Moze to po badaniu na samolocie...albo wyczytalam ze jak dziecko jest nisko i rośnie to tam sie rozciagja kości żeby było więcej miejsca.
Bidulka,ale tak to jest...pewnie to sie rozciaga...

28.07.2013r.
Stary 2013-06-22, 09:33   #342
sammi24
Zadomowienie

Dzień dobry wpadam tylko na chwilkę, dzisiaj mamy z Tż mnóstwo spraw do ogarnięcia.

Gratuluję tygodni
Tak na prędce:

Malinka trzymam kciuki, żeby mała załapała cyca
Perse dobrze, że dałaś radę pospać czekamy na info, że spędzasz już czas z synkiem
Margoś opis i w ogóle Twój poród był... zaj....szczy

Idzia
no ten Wasz wózek to taki wiesz superancki!!! cieszę się, że kolor Ci/Wam się podoba faaaaajny jest u nas stoi w pokoju i co jakiś czas podchodzimy i go oglądamy i jak szybciutko dotarły, brawa dla producenta fajnie, że złożyliście spacerówkę, nam juz się nie chciało
Jeszcze chciałam się odnieść do Twojej wypowiedzi - ja też mam od jakiegoś czasu odczucie, że czytam nie nasz wątek, gdy między wierszami pojawiają się posty o porodach, o maluchach, że już są, że mleko chlipią matrix
A i też idę na ślub dzisiaj gąbkowy biustonosz powiadasz ja nie zakładam wcale

Zmykam papa

Edytowane przez sammi24
Czas edycji: 2013-06-22 o 09:34
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:33   #343
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Śliczny
A jak jeszcze Michaś w nim zagości to już w ogóle będzie prezentować rewelacyjnie i wtedy dostanie solidną 5!
Margo...jak1 noc?czesto sie budzil na cyca?

28.07.2013r.
Stary 2013-06-22, 09:35   #344
sarna405
Zadomowienie

She co u ciebie. Nic nie piszesz
pragnie."
Stary 2013-06-22, 09:35   #345
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wpadam tylko na chwilkę, dzisiaj mamy z Tż mnóstwo spraw do ogarnięcia.

Gratuluję tygodni
Tak na prędce:

Malinka trzymam kciuki, żeby mała załapała cyca
Perse dobrze, że dałaś radę pospać czekamy na info, że spędzasz już czas z synkiem
Margoś opis i w ogóle Twój poród był... zaj....szczy

Idzia
no ten Wasz wózek to taki wiesz superancki!!! cieszę się, że kolor Ci/Wam się podoba faaaaajny jest u nas stoi w pokoju i co jakiś czas podchodzimy i go oglądamy i jak szybciutko dotarły, brawa dla producenta fajnie, że złożyliście spacerówkę, nam juz się nie chciało
Jeszcze chciałam się odnieść do Twojej wypowiedzi - ja też mam od jakiegoś czasu odczucie, że czytam nie nasz wątek, gdy między wierszami pojawiają się posty o porodach, o maluchach, że już są, że mleko chlipią matrix

Zmykam papa
Sammi udanego dnia,zagladnij do nas potem.

Idzia a ja wozek obejrze wieczorkiem z lapka bo teraz na tel czytam...i nie widze fot

28.07.2013r.
Stary 2013-06-22, 09:45   #346
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Mojej koleżance w drugiej ciąży rozchodziło się spojenie łonowe bo właśnie dziecko było cały czas bardzo nisko i niestety bolało ją bardzo do samego porodu, ledwo co chodziła pod koniec a przez te bóle musiała mieć cc bo nie dałaby rady urodzić naturalnie.
Oczywiście u Ciebie wcale tak nie musi być pisze po prostu, że coś takiego może wystąpić, ale nie zagraża to dziecku.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:48   #347
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
She co u ciebie. Nic nie piszesz
A bo się zaczytałam Sporo stron było do nadrobienia ale jak idzie staram się być na bierząco. Ja jestem zła bo zaplanowałam na dziś zakupy w fajnym sklepie w Krk do torby szpitalnej i dzieciaczka..i wczoraj dopiero patrzę a czynne pn-pt i to do 16:/ czyli tż bd musiał wziąć wolne jeden dzień żeby zrobić tam zakupy kurrrde....
Mój Igorek też przybiera najróżniejsze pozycje ( nie wiem skąd on miejsce bierze), jego ulubioną zabawą jest przestawianie ręki tż jak tylko zaśnie z nią na brzuchu. Tak się wierci aż ją przesunie - normalnie ją podnosi oO. Drugą noc musiałam przespać całą na lewym boku bo prawy spaliłam i jak nad ranem chciałam się przekręcić na plecy to mnie tak okropnie cały brzuch bolał, sztywny jak cholera..nie wiem co to było ale do fajnych nie zaliczam
Trochę posiedzę na kompie a potem zacznę sie szykować na wyjście na miasto jak mój z pracy wróci.
Krakowskie laseczki - nie żeby zrobić wam smaka ale jak macie Czyżyny i Carrefour to tam przed nim jest budka z najlepszymi hot-dogami pod słońcem Jadłam w tamten weekend i się rozpływałam :P

A tak na marginesie gratuluje maluszków dziewczyny.
Ja przy pierwszym porodzie też coś ściemniałam nie pamiętam już z czym ale żądałam cesarki bo po całym dniu miałam nadal na 2 palce i żadne kroplówy nic nie dawały:/
Perse - 2 tygodnie i będziesz już normalnie funkcjonować po cesarce, założę się że największy kłopot masz w tym że cię rozśmieszają a wtedy ruszasz brzuchem i zamiast lepiej jest gorzej :P Dasz radę kochana

Edytowane przez shestiger
Czas edycji: 2013-06-22 o 09:53
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:48   #348
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Margo...jak1 noc?czesto sie budzil na cyca?

Pytanie jest ile razy Margosia budziła Gluciątko na cyca

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:53   #349
idzia111
Zakorzenienie

sammi idziesz bez ubranka na cysie o nie, ja nie dalabym rady, nie umiem wyjsc z domu bez biustonosza
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:54   #350
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
sammi idziesz bez ubranka na cysie o nie, ja nie dalabym rady, nie umiem wyjsc z domu bez biustonosza
To schowaj go do torebki

WOJTUŚ
Stary 2013-06-22, 09:54   #351
kiss12550
Zadomowienie

Nie było mnie od wczoraj a tu już 3 nowych maleństw na świecie

Oliath,malinka, Persephone – serdeczne gratulacje i duzo zdrówka

Ale super ! ide nadrobić stary wątek
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:55   #352
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

magolinka: hm.. wlasnie nie wiem.. na imprezie jedzenia dobrego nie było.. a dla mnie to już w ogóle... opiłam się colą (i tak zresztą od kilku dni:P)

ae dzisiaj was idzie na śluby - czyli bedzie dużo zdjęć w sukienkach

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-22, 09:58   #353
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Margosia fajny opis porodu dzielna i grzeczna pacjentka

elaine blath ja nie nadrabiam czasem, bo wiadomo, moje dziecie mi nie da, czasami tylko lookne i wybiorczo odpowiadam an to co mi sie rzuci w oczy. Dziekuje za mile slowa o Marysi

Perse obys szybko wstala i poszla do Arturka. I czekam na opis cc.

idzia ladny wozio.

witam sie. Moje dziecko wstalo o 9, wiec spoko luzik, juz po sniadanku. Ide zaraz wylac wode z basen, bo szwagierki piesek po wczorajszej burzy postanowil sie w nim wykapac - k.u.r.w.a. ninawidze tego psa. Puszczony samopas i robi co chce. Pozniej ma kolezanka wpasc z corka maja si ekapac w basenie.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 10:04   #354
kayka11
Raczkowanie

W końcu nadrobiłam.Margosia- świetny opis porodu,sama miała przy mojej córce podobny.A Glutek jest poprostu prześliczny-jeszcze raz gratuluje! U nas w końcu się ochłodziło i pada i chyba pierwszy raz w życiu bardziej mi to odpowiada niż upały.Wczoraj pierwszy raz podpuchły mi stopy za dużo dreptania w ten gorąc,ale dziś już wróciły do normy!Zabieram się za sprzątanko i dziś wielki dzień-pierwsze pranie Lenki ubranek!

Edytowane przez kayka11
Czas edycji: 2013-06-22 o 10:08
kayka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 10:04   #355
Niunia20
Rozeznanie

Dzień dobry

właśnie sobie uświadomiłam że nasz smef nie będzie bliźniakiem tylko rakiem ... wczoraj był ostatni dzień bliźniaka ... a wszyscy stawiali że wyjdzie wcześniej i załapie się na bliźnięta... a teraz Mati się zaprze i jeszcze przechodzę termin
Stary 2013-06-22, 10:06   #356
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
To schowaj go do torebki

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 10:07   #357
surka
Zakorzenienie

Cześć Słoneczka

U mnie dzisiaj pochmurno
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 10:09   #358
jakierka
Zadomowienie

Dzien dobry, kochane brzusie i nasze maluszki

Mam nadzieje, ze spalyscie dobrze

Ja niestety mialam nie najlepsza noc, wieczorem zaczal mnie mocno pobolewac brzuch i musialam zazyc nospe, do tego czeste wstawanie na siusiu
Oby dzis wszystko bylo dobrze

Za chwile zaczne wcinac sniadanko i lece Was przeleciec

Jest sobota i mam nadzieje, ze kazda z Was ma fajne plany na dzis
Stary 2013-06-22, 10:11   #359
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Niunia: dość często tak bywa, że dziewczyny ze skracającymi się szyjkami itd.. spokojnie bez problemu donoszą do terminu...

np podejrzewam, że pomimo też że miałam rodzić w ciągu tygodnia prawie dwa tygodnie temu.. to teraz do terminu dociągnę

kayka: przyjemnego pranka. U mnie piękne słoneczko więc szybko by schło.

eveewe: no komplement zaslużony

surka: o jak ładnie nas przywitałaś

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-22, 10:11   #360
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Cześć Słoneczka

U mnie dzisiaj pochmurno
Zazdroszczę, bo u mnie upał W tej chwili w cieniu jest ponad 26 st

WOJTUŚ
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości