|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie zabrzmiało- wódy chcę ![]()
![]() |
![]() |
#3092 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() burza mineła i dziś już słoneczko ale bardzo rześko chociaż już 20 stopni w cieniu ![]() a jutro wybieramy się do zoo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my już wstawiamy wanienkę do wanny bo Karol tak chlapie nogami że za bardzo rozlewał ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak szalało ze mogłabym sie z wami wszystkimi podzielić, ![]()
![]() |
![]() |
#3093 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Cytat:
![]() Na pocieszenie powiem Ci, ze ja też jak jestem cały czas w domu to dużo więcej jem. ![]() Cytat:
Cytat:
Śliczny ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też za pierwszym razem o mało nie wylałam, w biegu ledwo doniosłam, na następny raz już wiedziałam jak złapać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3095 |
Zadomowienie
|
Hej!
dla odmiany u nas pochmurno ![]() mamy dziś wesele, ależ się stresuję ![]() ![]() będę pewnie dopiero w poniedziałek ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2013-06-22 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3096 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj dzień pracy - przyjedzie mój tato zająć się Fifim, a ja z TŻ będziemy w mieszkaniu działać - ostatni tydzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Hej hej dzielnie was nadrobilam :
- cudowne sa te "nasze" dzieci ![]() - temst Tz'a porownujacy melko do piwa mnie robawil ![]() - tajemnicze historie wedrujacych dzieci, tez mi sa znane ![]() - widze ze w koncu u was deszcz popadal dla ochlody ![]() - i witam witam dalsze "nowe" mamusie ![]() My juz na wsi odpoczywamy - baa nawet koguta z rana slyszalam. A teraz Znowu wam sie pochwale - Moj Dzielny Synek przespal - caly lot z Bergen do Stavanger ok 30-45minut ![]() ![]() ![]() ![]() No nic oczywiscie nawet na wsi Pada ![]() ![]() No nic ide se polska Tv ogladac i zjesc kanapke ;-) do pozniej Aaa no i bd bez cytowania - bo z tele przez ten tydzien znuszona uzywac ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3099 | |||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzis Roszek postanowił mame zaskoczyc i zrobił kupe o 4.20 rano ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kuba jedzie na turniej piłkarski a tu zachmurzenie ,ciekawe czy będzie padac ...ostatnim razem podczas turnieju lało ![]() A Dziewczyny co z Ptaszyskiem ,któras wie? nie odzywa sie od kilku dni a chyba nic nie mówiła ze wyjezdza albo coś ..... ciekawe jak Natalka znosi taką duchote?
![]() |
![]() |
#3100 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny... kurcze, nie wiem co robić. Od trzech dni Filip ma zajawkę na matę
![]()
![]() |
![]() |
#3101 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć!
![]() Od rana gorąco, Krzyś nieco marudny; teraz usnął ze smokiem, by Mama mogła spokojnie zjeść śniadanie ![]() ![]() ![]() Zbieramy się do parku, może nie będzie tak tragicznie, jak wczoraj... Licytuję od wczoraj ubranka na allegro (na 62-68), ciągle mnie jakaś dziopa przebija ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie, też mnie to zastanowiało, co z Ptaszyskiem... Cytat:
![]() ![]() Poradzą sobie, trzymaj się! ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3102 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
no może wie któraś czy mozna takie coś do kontaktu przeciw komarom ?
![]() |
![]() |
#3103 |
Wtajemniczenie
|
Sorce - jak synek chce leżec na macie to niech lezy
![]() Kwiatku - milej zabawy ![]() Nestelle - To Ci niespodzianka ![]() -------------------------------------- Kurczę...organizuje ten panienski dla siostry. Udało mi sie jednak zarezerwowac domki w Łebie na jedną noc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3104 | |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() chlop polazł do sklepu po zakupy i wybywamy za miasto... odkąd mamy dziecko się zbieramy ja sójki za morze...a myślalam, że wraz z końcem mega kaców sobotnich to się zmieni ![]() pani taaaa ja też czasem jojcze ![]() ![]() pani i nestelle jestem już grubo za połową Kronosa, lipa - zero refleksji i obserwacji - same byłem u Ziutka, weekend w Santiago, na koncie mam 5 pesos... myślałam że się rozkręci bo u Iwaszkiewicza taki też był początek, ale kolejne były super, a tu nic... nie znoszę takich dzienników...taki poszerzony kalendarz z moją tabelką w excelu..jedno tylko, straszny z niego ☠☠☠aka, a Ricie się chyba hajs na torebki skończył dlatego wydała Cytat:
![]() umknął mi gdzieś ten post o uczeniu spania, ale takie dziecko za małe jeszcze na takie nauki... poczytajcie sobie o tym jak działa mózg takiego dziecka, ono kuma tylko tu i teraz i nie ogarnia jeszcze że zaraz rodzice przyjdą... za pół roku ok, ale teraz za małe...
![]() |
![]() |
#3105 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja gdzies czytałam ze nie. ale to w jakies tam niezbyt mądrej gazetce wiec nie wiem.... ja zawieszam te bransoletki aroma na komary Cytat:
![]() ![]() ![]() jak ja bym w ogóle była na imprezie gdzie by był" taki Pan " to na prawde raz bym żyła i to znając mego męza - bardzo krótko po tym zdarzeniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3106 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
helloł...
u nas w nocy byla lekka burza.. dzis niby troszke lzej sie oddycha ale to nie to.. synek w nocy zasnal ok. 22 dopiero, obudzil sie kolo 4, pozniej cyc i do 7 spalismy praktycznie.. teraz tez spi. dzis jedziemy na wies na grila, przy okazji zerkniemy co w domku trzeba robic, od czego zaczac.. zrobilam salatke krabowa i juz nawet troche wcielam... ja chyba wole chodzic glodna, bo tera czuje sie przejedzona, obfite sniadanko.. i brak checi juz na cokolwiek... co kupic 18 - latce na urodziny?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- zapomnialam dodac, ze mielismy akcje z komarami w nocy, no skurczy.. uciapaly nas po kilka razy .. maja szczescie ze synek nie mial sladu.. chociaz ostatnio z 2 razy i go cianely.. mendozy jedne.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3108 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no prosze czyli "tyle hałasu o nic"...szkoda .... to moze poczekam az ktos inny kupi i pozycze bo jednak sama musze sprawdzic ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 | |||
Zakorzenienie
|
ale ja na serio chcę
![]() Zamość?! ![]() ![]() ![]() nie, ![]() ![]() daj trochę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie wiadomo, że grubo po 2015 ![]() ![]() ![]() ![]() czasem lubię poczytać cudze excele ![]() ![]() ![]() ![]() raz byłam na wieczorze "z panem" i byłam lekko zażenowana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Wtajemniczenie
|
hej,
milo mi ze o Nas pamietacie. zniknelam po potrzebuje odetchnac od tego co przerabiam. Niestety maratony po lekarzach robia swoje od prostego braku czasu zeby was na bierzaco czytac (chociaz probowalam ale nie wyszlo) po doly zwiazane z ich pomyslami co to moje dziecko ma za problemy. Nie zrozumcie mnie zle. Fajnie ze Wasze dzieciaczki sa zdrowe, cieszycie sie z kup i pierdniec ![]() ![]() ![]() no to w sumie tyle. pewnie was bede ciutke podczytywac, moze jak odetchniemy z Niunia to cos skrobne. papap
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
ptaszku moj kochany ..
![]() ![]() ![]() Malpka uwierz ale na tej wsi w sklepie nie mieli "mokrych" drozdzy kupilam w proszku ILE tego musze dac do ciasta na rogaliki - mam zamiar zrobic jutro ..?? Mlody polegl po wypiciu 150..!! A ja juz przyszykowalam wszystko na obiadek - nic tylkk czekac az bd z pracy wracal nastawiac i jesc ..! ![]() Ide se tve poogladac - tyle mojego haha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Przepraszam,że bez cytowania itd. ale mam problem ![]() Kinga robi zwykle 1 kupe na dzień, czasem 2. Dziś zrobiła już 3 i w tej ostatniej znalazłam nitkę śluzu podbarwionego krwią... Martwię się. Tak w ogóle to nic jej nie jest, jest pogodna i niczego dziwnego w zachowaniu nie zauważyłam. Myslicie, że upały mogą miec coś do tego? Powinnam jechać na pogotowie czy panikuję?... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
caly czas mysle sobie, jak jestescie obie cudowne ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3115 | |||
Zakorzenienie
|
tak
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() na necie znalazłąm coś takiego "przepisach mam zanotowane 30 g świeżych drożdży lub 3 x 7 g drożdży w proszku, wychodzi na to, że jdna saszetak drożdży w proszku równa się 10 g drożdży świeżych (7g suchych = 10g świezych ;-)) " Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3116 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Baw się dobrze kobito- tylko nie za dobrze.... ![]() Cytat:
Cytat:
no chyba można ![]() ![]() ja używałam Cytat:
czemu ![]() Cytat:
bransoletkę lilou Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
Malpka ok czyli wsyoac 30 z proszku - zrozumiano
![]() Despa tak to - to nosidelko co bylo na Fejsie - ale uzyte na razie tylko raz ;-) bym miala na Lotnisku rece wolne, bo mialam torbe od wozka i walizke podreczna na kolkach - no i oczywiscie Miliana hehehe. Bosheeeee jak mnie Bark rwie - oszaleje zaraz - ![]() A poza tym 130 kanalow i qrwa nic nje ma ciemawego do ogladania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3118 | |
Zakorzenienie
|
Wiecie co - zawzięłam się bo mnie ten mój dzieć dobija już z tymi kocykami przy takiej temperaturze, przedwczoraj jej nie dałam darła się jak diabli ale wyprzytulałam wynosiłam - histeria przeszła, wczoraj już dało się bez... I tak się zastanawiam- dobrze zrobiłam, nie? Może i jest ciepłolubna ale jak na zewnatrz ponad 30 stopni ona ma kark lekko ciepławy ale jest spocona jak mysz -z tym kocem to jej cholera przeciez goraco, nie?
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale widzisz - nigdy mi przez myśl nie przeszło, że to aż tak ciepłolubnym można być. Grzmi ![]() ![]() Synek mi padł! śpi pierwszy raz - w dzień - od wtorku!!! ale już był tak zmęczony, że pierwszy raz płakał przy cycu. Siniał. Klementyna, zrozumiałam Twój ból... straszne to było. Oczywiście tu dziś obecna - i oczywiście miłościwie panująca ![]() ![]() uff ufffff. deszczuuuu, lej!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3120 | |||||
Wtajemniczenie
|
(znów cytuję "od dołu", wybaczcie
![]() Próbowałam już kiedyś wejść na tę szafę na fb i mam zablokowane, za Chiny ludowe nie wiem dlaczego... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do drugiego ![]() Wróciliśmy z parku - no dziś to pięknie jest! Gdyby nie to, że Krzyś zgłodniał, to jeszcze byśmy spacerowali ![]() ![]() ![]() Teraz Krzyś chłodzi się bez pieluchy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.