|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Peach, jeszcze nie wiem, gdzie lecisz (ale pewnie niedługo się dowiem
), mimo to trzymam kcuki, żeby koczowanie było jak najkrótsze i jak najmniej dotkliwe
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Smutno mi... Tak bez powodu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
to bedzie nasza Jusia na slubie swoim
![]() https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...32005272_n.jpg a potem na motorze
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejdzie jej Cytat:
miałam pisać. Ale ide karmić
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Cytat:
![]() Takie doly najgorsze:Przytul: Frezi doleciala? |
||
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Peach może przez burze
![]() My na całe szczęście ostatnio lądowaliśmy już nie w burzy, ale za to była kolejka do pasa i z 20ścia minut wisieliśmy w powietrzu Hm, a może lecicie o 4tej, żeby nie przerywać ciszy nocnej? Ponoć w Waw ostatnie loty lądują mniej więcej o 22giej właśnie ze względu na ciszę nocną
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2013-06-22 o 00:26 |
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- najka ale z ciebie lachon
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu to tez mieliscie przygody
Nasz lot byl planowany na 21.50, teraz jest info ze startujemy o 3, ale nie podali czemu... bedziemy na sniadanie na miejscu
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Przepraszam Was kochane że tak dawno nie zaglądałam, ale miałam prawdziwe urwanie głowy a ostatnie 3 dni to nie spałam prawie w ogóle ale to nic Chciałam Wam tylko powiedzieć, że jestem przeszczęśliwa i dziękuję Wam że jesteście i kocham Was wszystkie! ![]() I poza tym, że masakrycznie spaliłam wczoraj plecy i tyłek (sama myśl o założeniu koronkowych stringów sprawia mi ból ) i rozwaliłam wieczorem nogę (nawet nie pytajcie jak ) to chyba nic nie zepsuje mi dziś humoru ![]() Pozdrawiam Was jeszcze panieńsko i życzę miłego dnia!
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakaś porażka, ciekawe dlaczego takie opóźnienie...capri żeby wszystko poszło tak, jak to sobie wymarzyłaś |
|
|
|
|
#2862 |
|
Raczkowanie
|
Capri, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Udanego wesela, pełno miłości i spełnienia marzeń
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Capri powodzenia i udanego dnia!
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Tylko, że było ich dużo to lądowali po kolei ![]() Mnie zawsze rozwala kolejka do startu Jedzie tych kilka samolocików w kolejce i startują
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Capri!!!! Udanego zakończenia panieństwa i żeby wszystko było tak, jak sobie wymarzyłaś!!
I na pewno nic Ci nie zepsuje humoru !! Baw się dobrze, bo to ma być jeden z najszczęśliwszych dni w życiu ![]() Jaram się ślubem Capri Też bym chciała... Ale w sumie to sama nie wiem, bo tak jakoś nie bardzo jestem szczęśliwa.... ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Piczuś Mam nadzieję, że jesteście już na miejscu I że jakoś przekoczowaliście. Udanego wypoczynku
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- przytulam ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- M. też mówi do mnie po imieniu, nie podoba mi się to. Niestety tutaj dużo dzieci mówi do swoich mam tak. Staram się ją oduczyć, no ale zapewne jeszcze chwile to potrwa. A właściwie do obojga mówi po imieniu....
|
|
#2866 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwizdak, dobrze, że wsyztsko wychodzi na prostą
![]() Najka, jak ja Ci zazdroszczę. Wyglądasz bosko Co do spektakularnych zaręczyn, to moje na bank będą. Będziemy mieć po 80 lat i jedno zasłabnie a drugie zapomni co miało powiedzieć ![]() Simply, mogli wcześmniej powiedzieć czego chcą od Ciebie. Mam nadzieję, że teraz już szybko to załatwisz. Capri, wszystkiego najlepszego!!! niech ten dzień będzie radosny, szczęśliwy, a Ty czuj się najwspanialej na świecie. Picz Paszyno, wypoczywaj i baw się dobrze
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Capri wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Gorąco, w biurze jeden wiatrak i chyba muszę go wyłączyć, bo mi łeb od zatok pęka ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- CAPRI, dziś Wasz wielki dzień!!!!!!!!!!!! Aaaa, chcę fotki!
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide sie prysznicowac i szykowac bo juz o 12.00 zaczynam celebracje ostatnich urodzin jako Panna K.
Bedzie sie dzialo Capri, wypije Wasze zdrowie
|
#2871 |
|
Zadomowienie
|
Capri wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Każdego dnia jeszcze więcej miłości! Med jak ja pisałam swoją pracę mgr myślałam podobnie, byłam przekonana, że wszyscy się obronią tylko nie ja...na szczęście promotorka pracę mi przyjęła, obroniłam się i nie osiwiałam głowa do góry!Jovi pół żartem, pół serio czyżby przyniosła pecha innym zazdrośnicą??? ![]() Pada, a chcieliśmy jechać nad wodę złapać trochę kolorku, ehhh Nie mam planów na ten dzień...tż śpi jeszcze a ja zamiast pracować wizażuje ![]() ![]() ![]() U nas dzisiaj 2,5 roku jak jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() Oczywiście śniadania do łóżka nie było....sama musiałam sobie zrobić kawę i przynieść czereśnie
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Capri Niech dzisiejszy dzień będzie najpiękniejszym dniem Waszego życia!
My za niedługo mamy rocznicę zaręczyn.
|
#2873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że wylecieliście o 3 i później już nie było problemów jak to mówi mój TŻ złe dobrego początki więc mam nadzieje że i tym razem tak będzie ![]() Cytat:
Cytat:
Pony ![]() Capri wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Med ale jeszcze chwilę i będziesz mieć to za sobą też wczoraj zaliczyłam dołek, dziś już trochę lepiej i mam nadzieję że tendencja wzrostowa się utrzyma ![]() jak dobrze że dziś sobota tylko pogoda mogłaby być lepsza
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-06-22 o 10:38 |
||||
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Capri Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze życia
Życzę pięknego ślubu i cudownego wesela![]() SimplyWszystkiego Najlepszego z okazji urodzin Dużo radości, wymarzonego ślubu i spełnienia marzeń
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czad nie no, na swoim ślubie nie chciałabym jechać, ale chciałabym, żeby było duuuuuuuuuuużo motocykli, jazda na kole i palenie gumy, tak po wiejsku
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Simply 100 lat! Zadowolenia z narzeczonego i bezstresowych przygotowań do ślubu!
|
#2877 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pracę sprawdzę Ci calutką na jutro, ale wieczorem, bo wcześniej na pewno nie wyrobię mam nadzieję, że dolecieliście cali i zdrowi, bo normalnie bym chyba szału dostała, jakbym taki miała pierwszy dzień urlopu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niech dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie niezapomniany, cudowny i idealny Cytat:
![]() ja też się jaram. z tego powodu wczoraj wyskoczyłam z zarąbistym tekstem do konkubenta. że nie umiem tego przeskoczyć. że jestem szczęśliwa, ale nie do końca spełniona. odpowiedziała mi cisza. po niej: "rozumiem Twoje zniecierpliwienie, rozumiem, masz prawo tak się czuć" i weź tu z nim dyskutuj Cytat:
A ja chcę Twoje cycki ![]() i chcę mieć tak niezapomniane zaręczyny jak Ty ![]() Dobry! jem śniadanie, potem sprzątanie generalne, ćwiczenia i szykowanie obiadu. taki mam plan dnia ![]() ciekawe, jak tam Frezi i Carmi. |
|||||
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Simply!!!! Sto laaaaaat! Sukcesów w odchudzaniu i abyś już nie miała żadnych problemów zdrowotnych! Znalezienia lepszej pracy tuż po ślubie! i spokojnej organizacji TEGO DNIA! ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- btw - dziś po treningu pozwolę sobie na ice coffe z lodami motywator ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- A! Stefka zaczyna się już pocić z Ewką na Polach Mokotowskich powodzenia, Stef!!!
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Capri, wdzystkiego co najlepsze ns noeej drodze zycia, szczescia, kasy, milosci, nieustajacej namiętności, cierpliwości, duzo pokory, zrozumienia i gromadki zdrowych dzieciaków
![]() Simply, 100 lat nasza jeszcze panno Piczka, mam nadzieję, ze.dolecieliscie bez problemow juz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2880 |
|
MBZ♥
|
Caprioszku wszystkiego najcudowniejszego na nowej drodze życia Kochana
Simply spełnienia marzeń Piczko mam nadzieję, że to opóźnienie to na przekór zapowiedź najlepszego urlopu ![]() Carmi i Frezjuszku udanego weekendowania.tęsknię za Wami ![]() Stef daj czadu ![]() Pogoda się spsuła i nici z plażowania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

), mimo to trzymam kcuki, żeby koczowanie było jak najkrótsze i jak najmniej dotkliwe

Przejdzie jej 

i z 20ścia minut wisieliśmy w powietrzu 

albo arra się zaręczy! 
a ostatnie 3 dni to nie spałam prawie w ogóle
) i rozwaliłam wieczorem nogę (nawet nie pytajcie jak 

Też bym chciała... Ale w sumie to sama nie wiem, bo tak jakoś nie bardzo jestem szczęśliwa....
wszystkiego najlepszego!!! niech ten dzień będzie radosny, szczęśliwy, a Ty czuj się najwspanialej na świecie. 

motywator