![]() |
#31 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Jakie popularne wątki omijasz z daleka?
czyli nie jestem sama w tym wybrzydzaniu
![]() ehh a gdyby tak...................... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ja unikam rozmow na temat typu "barbie" w sumie bylo wiele watkow i co jakis czas powstaja nowe. Dlaczego? Mam do tego stylu bardzo neutralny stosunek a czesto pojawiaja sie tam bardzo duze zlosliwosci. Takie zbiorowe wyzywanie sie zle sie czyta.
Ogolnie nie wchodze na watki, ktorych tematyka nie wzbudzi mojej ciekawosci, co nie znaczy, ze za jakis czas moga mnie nie zainteresowac. Jedne watki mnie wciagaja, inne nie. Ilosc postow nie jest zadnym kryterium. Czesto jest tak, ze mam malo czasu i nie dam rady wszystkie wypowiedzi przeczytac. Czasem jest tak, ze sobie dodaje watek do subskrycji i chce przeczytac pozniej - czasem sie udaje a czasem nie przeczytam juz nigdy. Po przemysleniu stwierdzam, ze to nie tematyka jest glownym kryterium czy sie udzielam gdzies wiecej - chociaz na pewno tez. Przede wszystkim zalezy od innych dysktutantow, a dokladniej jak mi sie z nimi rozmawia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Napewno nie zxaglądam do:
Perfumerii. Mamusiek co kupił Ci tż avon cz II matura,studniowka c.d.n ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Bess, serce moje ranisz
![]() ![]() Ja tu w zasadzie tak z przekory wpadłam, temat wątku mnie zainteresował. Nie pamiętam, kiedy ostatnio udzielałam się na Plotkowym, ba - kiedy ostatnio na nie weszłam. Za dużo tasiemców, za dużo tematów... Nie mogę się znaleźć.
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
...je wszystkie pozamykac...aahhhh
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Mrs Mrau
|
Dobra,zaraz pewnie dostanę piorunem w ucho,ale mam propozycję.
A może zrobilibyśmy sondę z tasiemcowymi wątkami i zagłosowalibyśmy na te,które naszym zdaniem mogłyby być zamkniętę? Ja tak uwielbiam plotkowe,ale od jakiegos czasu no szlag mnie trafia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Większość tych wątków, które omija catt.
Moje znienawidzone wątki to: Powiedz Wszystkim "Dobranoc"/ "Dzieńdobry" co wcinasz / pałaszujesz / pożerasz teraz przed monitorem? co kupił Ci tż Wogóle omijam wątki typu "jaka u was pogoda", "co masz na twarzy"? Nie chcę nikogo obrażać, ale trochę bez sensu są. ![]() I jeszcze -blog 27 kontra tokio hotel - na ten wątek nie weszłam nigdy ![]() wasze opisy na gg wszystko o avonie - bo nie zamawiam wogóle avon to dziadostwo matura, studniówka, studia - chociaż powinnam się zainteresować, bo za rok kończę szkołę. prison break i gotowe na wszystko - nie weszłam na te wątki ani razu Wogóle większość popularnych wątków niezbyt lubię. Czasami napiszę tylko coś w "co sobie ostatnio kupiłyście"
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamietacie ile było zamieszania z powstaniem "społecznosci". A wtedy nikt nie chciał żadnego watku zamykać a jedynie je przenieść. I ile wtedy było protestów... Można jednynie poprosic o to, zeby nikt się nie wpisywał w takim czy innym watku żeby wątek przepadł (niektórym wątkom się to juz należy, oj należy). Nierealne ale można spróbować. A na to, żeby zamykać jakies watki i je tym samym usuwać to wybaczcie ale mam nieodparte wrazenie, że szefostwo sie nie zgodzi. Jednak... Jak ktoś ma chęć niech próbuje... Powodzenia!
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Catt, masz rację.
Sporo wątków na wizazu, zwłaszcza tych, które wymieniłaś to straszna nuda. Wiem, że zaginiona osoba to jest dramat, ale po co taki wątek, gdzie wszyscy wpisują "up" czy "podnoszę". Bardzo wątpliwe, czy dzięki wątkowi na wizazu taka osoba się znajdzie. Jak chcę o pogodzie poczytać, to mogę wejść na wp.pl w dział pogodowy. Albo największy idiotyzm, czyli powiedz wszystkim dzień dobry/dobranoc. To już tylko chyba w celu nabijania postów, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że któraś wizazanka czyta, kto dzisiaj jej dobranoc mówi... A przez 365 dni można sobie na dobranoc/dzieńdobry wątkach nabić wiele postów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
o widzę, że nie tylko mnie wkurzają te wątki heh...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Też bym była za tym żeby te wątki zamknąć, ale bardzo wątpię, że to się uda, bo mają ogromną popularność. Na przykład w wątku "co robicie" jest 1680 stron
![]()
![]() |
#43 | ||
Zadomowienie
|
Pójdę na łatwiznę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Najgorzej, że takie wątki zajmują pierwsze i drugie strony, więc w ogóle teraz już rzadko zaglądam na plotkowe. Na wątek z tapetami na pulpit wchodzę gdy mi się nudzi moja tapeta, tam znajduję coś ciekawego i nie muszę długo szukać. Jak dla mnie mogłyby zostać pozamykane. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151064 o ja jeszcze ten wątek lubiłam ale mi go zamknęli
![]() ![]() Co do tych wszytskich wątków. Taka sonda nic nie da, wywoła najwyżej burzę ;( http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170857 kiedyś proponowałam coś takiego, przynajmniej kilka wątków przestałoby byc podbijanych ale niestety, nie udało się.
![]() |
#46 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do innych podforow - tez nie zagladam ani na slubne, a na mama z klasa - przede wszystkim dlatego, ze jeszcze nie zalozylam rodziny i w najblizszym czasie nie planuje. Ale ciesze sie ze sa i mam ogromna nadzieje, ze przetrwaja do czasu kiedy ta tematyka zacznie mnie dotyczyc ![]() Paznokcie, kosmetyke, fryzjerskie, perfumy etc - kiedys bywalam nawet czesto, bo chlonelam wiedze jak gabka ![]() ![]() Na biochemii nie bywam - bo jestem na nie (przyczyny swiatopogladowe). Czasem zagladam na podfora multicultural oraz emigrantki - glownie z ciekawosci i raczej je czytam niz na nich pisze (kto by pomyslal, ze taka gadula rena tylko gdzies cos czyta). Na targowisku sie czasem wymieniam, dawno nie zakladalam watku, bo nie mam co wystawic. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Cusz, no te wątki nieustannie królują na 1 stronach - ktoś je jednak lubi.
![]() Nie podoba mi się za to dążenie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
No to ja nie wchodze do tych tasiemcowych co wymieniłyście
+ targowiska + kultura + mamuśki + ....wątki o solarium...codziennie powstaje ich kilka ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
To może będzie łatwiej jak zaczne odwrotnie na jakie wątki wchodze
![]() -forum ślubne -auto mania (teraz marianna) ...............rzadziej : -dietetyka -plotkowe Reszte omijam ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O właśnie najbardziej durnym, bezsennsownym i głupim wątkiem jest powiedz wszystkim dziendobry/dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Czasem wchodzę na jakiś tasiemce, ale to już okrutnych nudów
![]() Nigdy nie byłam na wątkach typu: co masz na twarzy, co robisz, gdzie sie podzialy wizazanki, itd. itp. A no i dzis smignal mi przed oczami watek"najprzystojniejszy hiphopowiec"-tez nie wchodze ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dużo jest takich wątków, nie chce mi się nawet ich wymieniać.
Jestem jednak przeciwna ich zamykaniu, niech sobie będą, jeżeli komuś przeszkadzają nich po prostu nie zagląda. W dodatku nawet jeśli zostałyby zamknięte, to zapewne na ich miejsce powstaną inne, tak samo irytujące wątki.
![]() |
![]() |
#53 | ||
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() Fakt,jeszcze się takie forum nie urodziło,które by wszystkim dogodziło. Założyłam wątek,bo chciałam sprawdzić czy macie podobne zdanie.Okazało się,że w większości tak (chociaż i tak te oddane głosy są kroplą w morzu wizażowej społeczności) Jednak macie racje,mimo tych podobnych głosów,czuję,że nic z tym fantem nie zrobimy i nadal będzie tak jak jest.W sumie przypominam sobie wiele dyskusjii na temat "zamknąć/przenieść" i czesc z nich zakończyła sie fiaskiem. Ach przynajmniej chwała za forum "społeczności" bo gdyby go nie było to odkopywanie nowych tematów na plotkowym zaczynałoby się pewnie gdzieś na 5tej stronie. To były moje 2 grosze.Nie chce,aby z tego powodu powstała jakaś burza(o którą na wizażu nie trudno). ps.lol i jeszcze przez tą szatę graficzną wydaje mi się,że tych tasiemców jest mnóóóóstwo ![]() Cytat:
![]() A co jeśli ktoś nie zamierza się dostosować? "Droga wolna?" ![]() Wizażuuu czy Ci nie żal? Wiiiiiizażu wątki te spal ok,ok starczy taka mała dygresja Miłego wizażowania wszystkim,bez względu na komfort ![]() Edytowane przez cattt Czas edycji: 2007-04-15 o 17:34 Powód: mała poprawka :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
a ja myslalam, ze to ja jakas skrajna maruda jestem, a wszystkim sie podoba
![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cusz... i tu Cię poprę Aete ![]() ![]() Czy Wy aby czasem nie przesadzacie? ![]() Ja do 3/4 wątków wymienionych przez Was również nie zaglądam... ale widać sporo osób do nich zagląda więc jednak komuś odpowiadają. I niby dlaczego mają zostać zamknięte?? Bo jakiejś grupie osób nie odpowiadają?? ![]() aj... ![]() edit: Cattt no wybacz ale.. skoro: "Ikea jest do bani,więc bardzo od naszego forum by ta meblościanka nie odstawała" to po co tu zaglądać? Skoro jest tak źle... tylko same lipne tematy, gówniarskie i nieciekawe to po co tu siedzieć?? Skoro wszystkie fajne Wizażanki odchodzą, wątki są gópje to po co tu siedzieć? Ja też wspominam inne czasy Wizażu i też mi się przysłowiowa łezka w oku kręci... ale jakoś odnajduję tu to, co chcę. I to mnie tu trzyma. I jakoś te wszystkie tasiemce mnie za przeproszeniem walą ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
No nie lubię wiekszości. Ale jak to ktoś słusznie zauważył skoro są na pierwszej stronie to są tacy (i to w przeważającej większości) którzy je lubią. Podaż-popyt. Nikt nie będzie odpisywał to umrą śmiercią naturalną (sesesese ....
![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Mrs Mrau
|
Jasz ...bo za każdym razem kiedy tu wchodzę,nadzieja i sentyment trzymają mnie za ręce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
A mam do Was takie pytanie.. czemu omijacie Pajacyka ? z ciekawości pytam
Ja unikam najbardziej wątku " Prison Break ogląda ktoś ?" i wszelkich seriali których nie oglądam.. co masz na twarzy ? tego też unikam.
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Ja podobnie jak większość omijam różnego typu "co robisz/jesz/masz zaplanowane"...itp.
W tych dłuuugich wątków zaglądam regularnie do "Straszny wątek" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.