|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
nawet się dziwie ze w tym nowym centrum handlowym tam nie byłam Gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
ale żal mi go strasznie....Cytat:
co mnie przekonuje do tego kąpieliska: jest tam wstęp płatny, więc mało jest patalogii i żuli ![]() Właśnie dokoczylam ksiażkę siedzac sobie na balkoniku A w ogóle to nie wiem jak ja wyrobiłam w taki upał bo: , pościerałam kurze, poodkurzałam i pomyłam podłogi w całym mieszkaniuco nie jest takie proste przy takim upale i przy 112 m2 dodatkowo wysprzątałam łazienke na błysk i ogranęłam moją szafkę z kosmetykami
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-06-21 o 22:42 |
||||
|
|
|
#3002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() Tymczasem skończyłam godzinę temu pracę, jutro mam wolne, a teraz idę do tż, nie będę się tulić za gorąco
|
|||
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej mam problem z głowy gdzie pojechać nad wode bo nie jedziemy nigdzie
mierzyłam stroj kąpielowy i nie pokaże sie w takiej konducji światu |
|
|
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
moooniaaaa
gratuluję! Opiumalfa Już coraz bliżej! ))Dziewczęta zdałam egzamin na 5!!! ![]() Ale burzysko było u nas... masakra! Taras robią to dziura w elewacji, była walka z folią żeby zatkać, ale udało się.
|
|
#3005 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kuruj się ![]() [QUOTE=cavatina;41425542]Cześć Dziewczyny ![]() W Krakowie upał niemiłosierny. Na szczęście nie muszę dziś nic ważnego robić, także jak najmniej będę się wystawiać na Słońce. Podziwiam dziewczyny, które mogą leżeć plackiem i się opalać... Ja nie daję rady dłużej niż 10 minut. A to też tylko wtedy jak jest max. 25 stopni. No chyba że jest to opalanie nad morzem, ale jakieś bardziej "aktywne" ![]() Dokładnie za tydzień o tej porze będę już panią mgr Oby pogoda była łaskawsza...Dziś mam więcej czasu także postanowiłam pokazać Wam suknie jakie mierzyłam i te których nie miałam okazji jeszcze założyć a podobają mi się ![]() 1. http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3706 to suknia którą mierzyłam i która obecnie jest moim numerem 1. ![]() /QUOTE] też mierzyłam!! 2900 a jak będą przece ny pod koniec roku to jeszcze lepiej tylko mi akurat podoba się z paskiem bardzo ![]() Cytat:
![]() Hej, wróciliśmy z nocy kupały na 3 lampiony odpaliliśmy 1 ale było przepięknie |
|||
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Hej
jestem u rodzicow, a Tz zabral mi laptopa przez pomylke ale na szczescie telefonz aplikacja jest na strazy Monia gratuluje zmiany pracy z jakiej na jaka?;-)A i co to za cwiczenia o ktorych pisalas? Dobranoc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
namisek Gratki
monia Co to za praca?Wróciliśmy z Nocy Kupały. Przyznam szczerze, że po tym co tam się działo stwierdziliśmy, że więcej nie idziemy. Niby ładnie to wygląda, ale mimo wszystko jestem na NIE. Odpaliliśmy 2 lampiony na dwa Ludzie są niepoważni, rzucają lampionami gdzie popadnie. Obserwowałam tylko, czy coś mi na głowę nie spada. Co chwilę komuś na plecy jakiś lampion spadał, bo ktoś za wcześnie wypuścił. A jaki syf... Spalone lampiony, które nie poszły w górę, lampiony na liniach elektrycznych, pełno folii i innych śmieci. Idziemy spać Dobranoc.
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-06-22 o 01:23 |
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do was pytanie kochane
Co warto zobaczyć w Gdańsku? Ogólnie trójmieście? Możecie coś polecić?
|
|
|
|
#3009 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdolniacha![]() Cytat:
Cytat:
, napewno same centrum Gdanska z Mariacką i Neptunem![]() no i stało się... ciupnęło mi dzisiaj 25 a myślałam, że wiecznie bede młoda
"A ja bez ciebie jak wiadro bez wody, jak śliwka bez pestki, bez poręczy schody" Edytowane przez Verunka Czas edycji: 2013-06-22 o 09:53 |
|||
|
|
|
#3010 | |
|
Zadomowienie
|
Melduję się po szalonym tygodniu pełnym nauki!
Egzaminy pozaliczane (na szczęście)!!! nadrobić Was nie dam rady, ale mam nadzieję, że teraz już będzie czas żebym się mogła regularnie udzielać ![]() Cytat:
![]() ja za niecały miesiąc też się postarzeję
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co do dekoracji to ja mam na w cenie obrusy, serwetki, sztućce, talerze, chyba jakąś dekorację za stołem PM, pokrowce na krzesła +6 zł. Żywe kwiaty i inne elementy to już we własnym zakresie ![]() Dzisiaj idziemy z TŻ na roczek i jeszcze muszę jechać zrobić to zdjęcie do dyplomu...tak mi się nie chce w ten upał, nie wiem jak makijaż zrobić
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-22 o 09:53 |
|
|
|
#3012 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Emosz brawo ![]() Verunka Jeszcze 5 lat młodości spokojnie ![]() aniuska18032 Upał od rana, że można zwariować... Candy bar dobra sprawa szczególnie dla dzieci na weselu.. zastanawiam się nad tym... coś konkretnego chcesz już na tym barze?
|
|
#3013 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziołszki
widzę, że powoli każdej kończy się sesja, zbliza się obrona... 3mam kciuki za Was wszystkie!Tym co miały rok do ślubu i tym, którym udało się już zaliczyć jakieś egzaminy gratuluję ![]() ![]() jesteście najlepsze! aaaa i Moni gratuluję nowej pracy!!!! Przyszłam z pytaniem: Powiedzcie mi prosszę od kiedy zaczynają się promocje w salonach ślubnych w Lodzi/Wrocławiu? Ktoś coś wie? Bo czytam, że już w co niektórych miastach promocje się zaczęły [?] Udanego dnia życzę i spadam do nauki!
|
|
|
|
#3014 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Spaliśmy z Tż od wczoraj licząc, longiem, 16h - to się nazywa paść na pysk
![]() Suuper
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Przed chwilą wróciliśmy z oglądania sali
jest boska - dużo ładniejsza niż na zdjęciu. Nawet się nie zastanawialiśmy, tylko od razu podpisaliśmy umowę tak więc już oficjalnie i na 100% bierzemy ślub 5.07.2014. Ale się cieszę!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
cześć dziołchy
![]() Od rana w nerwach, pokłóciłam się troszkę z tż. już dobrze. Ostatnio kupował kuzynce 3 bilety lotnicze do Kanady, w sumie to 16500 zł, dziś się zalogował na wbk, a tam ta kwota ściągnięta już, a wisi drug blokanda na tą kwote !! w życiu nie widziałam u niego takich nerwów, cały się trzęsł biedny, zadzwonił na infolinie do wbk, okazało się że bank tot zaksięgował jako cała kwota, a lufthansa rozksięgowała na 3, i system zgłupiał, gdyby nie zareagował by ściągneli mu drugi raz. takie tam 16 tysi w plecy by było na szczęście tż był czujny.
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3018 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Gdyni Orłowie są piękne alejki nad morzem, nad klifami, super tam jest jeszcze port, oceanarium, a w Gdańsku to wiadomo centrum, Długi Targ, te wszystkie alejki nad Motławą, park oliwski no i Westerplatte lubię bardzo trójmiasto ![]() Cytat:
słyszałam o tym i oglądałam kiedyś rezultaty, super!
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Verunka 100 lat
Jak ja lubię takie weekendy z TŻ bez uczelni
|
|
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tutaj można poczytać
http://p90x.com.pl/index.php/co-to-jest-p90x Plan treningowy, który wykonuje się 90 dni. Efekty są niesamowite ![]() Cytat:
Ja dlatego od początku nie chciałam tych lampionów Cytat:
|
||
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zawsze wygrywa, mimo że to śmieszne kwoty, taki jest, poprostu ale tu nie skargi mu w głowie były, taki był przerażony, może jak ochłonie to wniesie.
|
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Tycikata składam Ci wielkie oficjalne gratulacje Wiedziałam, że się uda! ![]() moooniaaa gratulacje zmiany pracy! Oby pieniądze ci się mnożyły w szokującym tempie ![]() Cytat:
Jak kupowałam odcinek Singapur-Langkawi, to zadzwonili do mnie z banku, że moją kartą zostały wykonane podejrzane operacje finansowe i czy to na pewno akceptuję ![]() co do lampionów - jestem na NIE, nie rozumiem jak można tak bezmyślnie wypuszczać śmieci do środowiska! Dobrze, ze w Warszawie tego zakazano: http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/kon...ja_319120.html Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-06-22 o 12:06 |
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już kiedyś pisałam że lampionom zdecydowanie mówie nie
są niebezpieczne, dla srodowiska, a nawet samolotów.
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- ja zaraz jadę z tż do jubilera zważyć nasze złoto i rozejrzeć się
|
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
jak jest gorąco! siedzę i się rozpuszczam
![]() jak ja mam się uczyć w taką pogodę ;/
|
|
#3028 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Chciałam się do Was przyłączyć
ślub w sierpniu 2014. W końcu znalazłam czas, żeby zgłębić temat, bo od wczoraj mam wakacje. Na dzień dzisiejszy mamy już salę, orkiestrę, fotografa. Jesteśmy również zapisani na kurs przedmałżeński w przyszłym misiącu. Jak tam u Was z sukienkami? Rozglądacie się już? Jestem zielona w temacie, bo w sumie to pierwsze wesele w mojej najbliższej rodzinie i nie mam pojęcia kiedy za co się zabierać.
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My oprócz tego, co Ty, mamy kupione obrączki i zrobiony kurs przedmałżeński. Jeżeli chodzi o sukienki to zaliczyłam pierwsze orientacyjne mierzenie, ale sukienkę wybiorę pewnie po wakacjach
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-06-22 o 13:55 |
|
|
|
|
#3030 |
|
Konto usunięte
|
wczoraj skończyłam pisać pracę licencjacką, dzisiaj mi zatwierdziła Z tego wszystkiego przegapiłam wczorajsze 400 dni do ślubu 25 stron raczej nie nadrobię, ide zobaczyć o czym pisałyście
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

nawet się dziwie ze w tym nowym centrum handlowym tam nie byłam 

cudowna pogoda dzisiaj
Współczuję...
ale żal mi go strasznie....

mierzyłam stroj kąpielowy i nie pokaże sie w takiej konducji światu