|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ale jednak mieszkac samemu to samemu, jak chce to sobie za przeproszeniam z cyc*ami na wierzchu bede chodzic ![]() jak ja nie cierpie jak ktos mna dyryguje ale juz powoli ja oduczam tego.Cytat:
ale w nocy sie obudzil, czuje cos mnie miętosi po szyi ![]() obudziałam sie i powiedzial,że kocha mnie najbardziej na swiecie i niewyobraza sobie dnia beze mnie, ze wszystko sie ulozy i bedzie lepiej jak znajdziemy wieksze mieszkanie,a potem.... ![]() ale to fakt, to mieszkanie na nas zle dziala ![]() jest ciasne,stare,sypie sie z kazdego kąta,kuchnia pamieta PRL a na dodatek wszedzie sie rzeczy mojej ciotki i to nas przytlacza, a ja nie znosze ciasnoty i takiego chaosu i jestem przez to nerwowa ![]() mysle,że jak bedziemy mieli co najmniej 2 pokojne urzadzone na prawde po swojemu, to i relacje miedzy nami sie poprawia. Kazde z nas musi miec swoj "kąt" odrobine marginesu prywatnosci,a na kawalerce to jest niemozliwe ![]() Cytat:
![]() Bradzo podoba mi sie ten kolor ![]() i chyba by mi pasował... wiec jakbym chciala takie cos np. drogeryjnymi uzyskac to jaka farbe bys polecila? i jakie oxy na dlugosc, a jakie na odrost? czy lepiej profesjonalna? |
|||
|
|
|
#1742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my z Tż mieszkamy teraz u mnie bo złapał tu prace u mnie w mieście i powoli odkładamy na coś swojego.. Póki co jest totalna kaszana bo mieszkamy z moimi rodzicami mój pokój jest malutki i zagracony a jak Tż sobie jeszcze swoich rzeczy trochę przywiózł to kompletnie nie ma się gdzie ruszać do szafy się mogę ledwo dostać półek Nam nie starcza balkonu otworzyć nie mogę bo się tam z kompem usadowił "jak żyć" mam nadzieję że do jesieni już znajdziemy coś swojego.. może być nawet małe ale przynajmniej już swoje
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam,az uda mi sie sprzedac mieszkanie w GW i kupujemy jakies min 2-pokojowe, absolutnie nie chce juz kawalerki ja jestem charakterna i jak cos sobie umysle to tak byc musi ![]() Ej ide pobiegac chyba...
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pospinamy się chwilę ale grzeczny jest póki co bo się zbiera i sprząta ale to tak jak grochem o ścianę.. dziś go opierdzielę sprzątnie i jutro nie wiadomo skąd znowu jest wszystko na ziemi dodatkowo teraz te upały dają w kość nic Nam się nie chce ja chodzę poirytowana Daniel znowu znudzony też się nie możemy dotrzeć. Za dużo stresu... Na kawalerkę narzekać nie będę bo w Naszej sytuacji to marzenie mieć własną kuchnię łazienkę i sobie rządzić po swojemu a później to już się poszuka czegoś większego co do biegania ja miałam zrobić dziś Ewkę ale odpuściłam... wczoraj jak robiłam to byłam mokra jakbym z wanny ledwo wyszła i jeszcze 10 min po treningu tak ze mnie parowało że po prostu ociekałam... słabo mi się zrobiło a resztę dnia chodziłam jak zwłoki ćwiczenia mnie tak nie zmęczyły jak ten gorąc
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-06-21 o 15:11 |
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietam,że jak kupowałam mieszkanie w GW to byl szczyt marzen i w ogole, dopiero pozniej wszystko zaczelo wychodzic. Jak opisujesz swojego to jak bym o moim czytała oni wszyscy maja jakis defekt mozgu,autentycznie ![]() on by tylko w gry grał, czołgiem jezdzil i zdjecia obrabial ![]() nie widzie, ze kredens trzeba zetrzec, pranie z balkonu sciagnac, bo burza no jak male dziecko ![]() a mi sie marza 2-3 pokoje i mam nawet juz zaplanowane jak je urzadze i w jakich kolorach wszystk o juz wiem![]() Sypialnia na pewno bedzie malinowo-kremowa z cieplym dolnym swiatlem w kątach pokoju, białe dodatki a na jednej scianie biała cegła...ahhhh sie rozmarzyłam ![]()
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
My mieszkamy w kawalerce (wynajmowanej) ale po tym horrorze u teściowej to mnie to bardzo cieszy
na szczęście jest oddzielna kuchnia a nie aneks i można iść odreagować do drugiego pomieszczenia![]() Kylie Bunny dobrze mówi, trzeba siąść i gadać, wałkować. Mój tż strasznie nie lubi gadać, muszę go zmuszać na rozmowę o "problemach" ale z każdym razem jest lepiej ![]() Bunny super tost będzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ja w ramach sportu wyciągam tż na rower, pierwszy raz za nim ostatnio, teraz dłuższa trasa ![]() Kylie a Ty w taki skwar dajesz radę biegać?? bo ja zaczynam biegać ale chyba tylko rano i wieczorem jak taka pogoda dam radę...
|
#1747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie daj Boże Go zawołam przy myciu garów żeby mi pomógł i powycierał to szybciej będzie.. nastęka się tyle jakbym Mu myć kazała ale zrobi tylko że czasem to mi się odechciewa Go o coś prosić tak to marudzenie demotywuje Nam to by dwa pokoje siadły chociaż żeby każde miało swój kąt będzie chciał siedzieć w bajzlu to będzie siedział ja u siebie będę miała błysk. Ja od dłuższego czasu choruję na takie jasne wnętrza (pewnie przez to że mam jagodowe ściany i mnie już przytłaczają) podobają mi się białe/kremowe meble w stylu Marii Antoniny
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-06-21 o 15:27 |
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam pecha...
Miałam dzis zamawiać te sandały-lity jak tylko kaska pojawiłaby się na koncie, 12cm obcas, 4,5cm platforma, czarna skórka, więc idealnie jak dla mnie Te lity chyba nie są mi pisane, teraz mnie korcą zakupy w butiku, no bo kurna, 40% zniżki to trochę jest A bluzki miałam zamawiać stamtąd pod koniec miesiąca i teraz sama nie wiem co robić Doradzicie coś? Lepsze buty czy bluzki? ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- A tak poza tym to dzisiaj robię pierwszy raz zupę-krem czosnkowy, życzcie mi powodzenia
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-21 o 15:41 |
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popatrz co tak na prawde potrzebujesz... czy faktycznie nie masz butow do chodzenia czy to jest kaprys po prostu ![]() a jesli brakuje Ci bluzek to bluzki kup ![]() trzymam kciuki za zupke Byłam biegać...ale hardcore ![]() teraz Wy mi doradzcie: kupila taki zegarek: http://pasooje.pl/pl/zegarki/36-zlot...rovskiego.html i mysle zeby to polaczyc z taka bransoletka na rece: http://pasooje.pl/pl/damska/146-bial...a-kotwica.html Jak myslicie? albo taka: http://pasooje.pl/pl/damska/84-niebi...-chanelka.html Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-06-21 o 16:30 |
|
|
|
|
#1750 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć laski, wreszcie lato fajnie prawda?
(dobra nie dobijam )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1751 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak sobie czasem myślę, że trzeba by się do każdego fałszywie przymilać to wtedy byłoby najlepiej. Trudno, ja tak nie potrafię, nie wszyscy muszą mnie kochać ![]() Z tym mieszkaniem to prawda, jak my wynajmowaliśmy mieszkania, które nie były w za ciekawym stanie, to dosyć często dochodziło do spięć, najczęściej o zupełne pierdoły, nawet nam się do domu nie chciało wracać. A jak mieszkaliśmy w zadbanym, ładnie urządzonym mieszkanku, to od razu inaczej, miło, przytulnie i atmosfera od razu lepsza ![]() My do tej pory wynajmowaliśmy prawie zawsze kawalerki i to z aneksem więc byliśmy raczej skazani na siebie ale myślę, że dobrze nam to zrobiło, nauczyliśmy się szybko rozwiązywać konflikty, bo głupio tak siedzieć w jednym pokoju i się do siebie nie odzywać ![]() Kawalerki nie chciałabym kupować, oczywiście, że im mieszkanie większe tym lepsze ale jak się wynajmuje to kawalerka idealna, przynajmniej ja tak uważam ![]() Cytat:
jak masz taką zniżkę to może warto wykorzystać a buty zamówić pod koniec miesiąca, na odwrót po prostu ![]() Cytat:
Ja to niezdecydowana jestem, brałabym obydwie, żeby mieć wybór w zależności od okazji Ale tak obiektywnie patrząc to wydaje mi się, że do zegarka ta pierwsza bardziej pasuje a ta druga to sama, żeby ją nosić. Zresztą, ja zawsze mam problem z wyborem
|
|
#1752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie grzało w dzień ponad 30 na termometrze a za chwilę będzie wielka burza ![]() Bunny dziękuję.Juz kupiłam Joannę Naturię z pokrzywą i zieloną herbatą Czeko trzymaj się kochana Princesska gratuluję Ex bierz bluzki Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2013-06-21 o 19:25 |
|
|
|
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
Kylie ta bransoletka pierwsza lepsza
![]() Ty biegasz z jakimś licznikiem? bo ja mam aplikację endomondo i dziś na rowerze wgl nie chciała gps złapać
|
#1754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/efektowna-zlota-br...329704428.html Moj tż ma takie "cudo" jest to taki pasek na klatke piersiowa połączony z zegarkiem (bezprzewodowo of course) i to oblicza moje tetno, przebiegnięte km i cos tam jeszcze ale ja sie tylko na tym znam
|
|||
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Wiem, że na pewno już tutaj jest wzmianka o takim kolorze, ale na serio nie chcę mi się tego przeglądać -jestem leniem! x)Bardzo chciałabym uzyskać taki beżowy blondzik jak tutaj na blogu bunny wiem, tam są podane farby, ale niestety Loreal to jednak wydatek 30 złotych myślałam nad zamiennym Joanna Naturia Beżowy Blond, bo jest piękny i tani ![]() http://blogblondbunny.blogspot.com/2...pien-2012.html To oto kolorek który chciałabym uzyskąc (dokładnie ten po drugiej koloryzacji) To moje aktualne włosy (zdjęcie trochę kijowe ale lepsze trudno uzyskać
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
aszzzzzz tu cisza zawiewa
|
|
|
|
#1757 |
|
Magda ;)
|
Ex ja brałabym bluzki
ja wczoraj w Sinsay kupiłam dwie bluzeczki, jednego pasiaka z baskinką i jedną taką http://img.szafa.pl/ubrania/1/014764...y-good-bad.jpg można nosić z dwóch stron ja mam czarną i z jednej strony jest bad,a z drugiej good i panterkowe oksy i w mohito kołnierzyk ten http://mohito.pl/pl/dynamic/product/298/%23298 ![]() Kylie do tego zegarka bardziej mi pasuje ta pierwsza bransoletka, wydaje mi się, że mięta ładnie z bielą właśnie wygląda Milka synuś mamusi nie jak mieszkaliśmy sami to ona dzwoniła do niego może z raz na miesiąc? Ja ze swoją mamą rozmawiam codziennie my też wynajmowaliśmy kawalerke i jak na nią narzekałam to teraz z chęcia bym wróciła, tylko ceny strasznie podskoczyły a nie uśmiecha mi się wywalać 1200 zł za kawalerke w średnim stanie. Jakby to był jeszcze kredyt na mieszkanie to fajnie,ale takie płacenie na kogoś ![]() Eveline dzięki ![]() ![]() Zbroja ale masz piękny kolor teraz Czekam na TŻ i jedziemy nad jeziorko |
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ojczym biega z tą aplikacją endomondo i też zadowolony. Zaraz po biegu leci do kompa i się podnieca ile już łącznie przebiegł i te inne bajery. Fajne, motywujące. Ex Bluzki. Na lity i tak teraz za gorąco, a później pewnie też okazja będzie. Do butiku zapraszam do Mielna, tam w sezonie jest wieczna promocja, chyba z -50%. ![]() Princesska Kurna, fajna ta koszulka z Sinsay. Kupię też ![]() Co do kołnierzyków, to nie wiem, jak to się nosi nawet. :c W New Yorkerze są teraz promocje fajne, dużo bluzek po 2 dyszki.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-22 o 10:14 |
|
|
|
|
#1759 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
kupuj ![]() Kołnierzyki to do bluzeczek jakiś jednokolorowych,żeby urozmaicić strój ![]() Wyprzedaże dopiero od kilku dni,a ludzi w sklepach multum
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=1079201 A skąd wiesz, że będzie wpadała w rudy ta joanna? Kurczę, bo jest piękna
|
|
#1761 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo te poziomy wygladaja wdziecznie na foto a w realu roznie bywa- popiel moze ostro zlapac i bedziesz szara na 3% dlugosci, odrosty na 9%. albo profesjonalne...majirel? kolestony? alfe odradzam bo moze byc zbyt chlodna i podglonuja wlosy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i jak ta mieszanka garnier plus fructis? ![]() ja wlasnei ja uczynilam, ale jestem po zmyciu farby z odrostow i wlosy jeszcze mokre... moze nie byc genialnei od razu za pierwszym podejsciem ale czuje ze jest niezle- wlosy sliskie, lalkowate Cytat:
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak zamawiam lity. Mam drugi kod rabatowy -30% w butiku ważny do końca czerwca, więc sprawa się sama rozwiązała
Teraz kupię lity (zostały już tylko 4 pary z 21), a jak przyjdzie mi drugi przelew to zamawiam w butiku bluzki ![]() Princesska cudna ta bluzka Ja chcę sinsay koło siebie Za ile była?---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Kylie ja bym brała chanelkę
|
|
|
|
#1763 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
bo beżowy kolor jest ciepły i właśnie takie rudawy, na wizażu jest chyba cały wątek o tym odcieniu, musiałabyś poszukać Cytat:
|
||
|
|
|
#1764 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
boję się, że zniszczy mi włosy, spali je
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#1766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam lity
Zrobiłam interes życia ![]() ![]() Cytat:
A do tego kolor jest trwalszy i ładniejszy Czekamy na efekty PO ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Miałabyś możliwość kupić mi ją szybciej żeby nie wykupili i wysłać jak Ci kaskę przeleję na konto po 27? Dla mnie rozmiar S tak myślę Na codzień noszę S/M Bluzek, a ona i tak jest taka trochę oversize nie?---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Princesska zobaczę na bloga sinsay, jeśli jakaś bluzka jeszcze wpadnie mi w oko podesłałabym Ci link to byś mi może więcej kupiła, za taką cenę nie ma co sobie żałować Jak coś to dam Ci jeszcze znać, ale tą good/bad chcę napewno
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-22 o 17:14 |
||
|
|
|
#1767 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
zobacz jeszcze na fejsie ich, tam też wstawiają ciuchy ![]() Tak jest taka oversize i opada na jedno ramię. Myślę, że ich nie wykupią, bo nie są przecenione ![]() pokaż lity ![]() Ex tutaj możesz jeszcze zobaczyć http://www.cogdziezaile.pl/index.php?c=sp&sea_kol[]=1158 Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2013-06-22 o 18:20 |
|
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
DROGA BLOND BUNNY
Piszę do Ciebie z prośbą doradzenia optymalnej kąpieli rozjaśniającej.Pisałam do Ciebie,że przyciemniałam platynę,wyszedł mi zielonkawy ciemny blond.Ostatnio farbowałam tydzień temu farbą yellow 8.0 z dodatkiem 6,56,włosy wyszły za ciemne.Chciałabym je troszkę rozjaśnić do typowego średniego blondu,myślę że to będzie 1-1,5 tonu.Zakupiłam rozjaśniacz joanna intensiv blond do całych włosów z oksydantem 9%,ale mam też w zapasie oksydant 3% i 6%,więc w razie czego mogę podmienić.Planuję użyć połowę saszetki rozjaśniacza i właśnie,któryś ze słabszych oksydantów.Na jak długo nałożyć i masować tą mieszankę na włosy aby rozjaśnić tak o 1 ton.Czy taka kąpiel może dodatkowo zlikwidować ciągle tkwiący we włosach zielonkawy refleks?Proszę odpisz,z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rob na 9% na 20 minut. przy tak ciemnym odcieniu stosowanie 6 to za malo...i moze byc tak ze za malo ci pojasni...a kapiela az tak nie poniszczysz.
|
|
#1770 |
|
Zadomowienie
|
wykorzystałam Tż do podcięcia końcówek tak -3 poszło
ale i tak za 2 tyg ide do fryza, nie chce cieniowanych kudłów ;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

zresztą będę musiała napisać tam u nas jak to wszystko wygląda, bo nie chcę się rozwlekać tu na wątku