Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 09:38   #961
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Jak dzisiaj przyjedzie porozmawiać to co mam mu powiedzieć - "jak chcesz to odejdź"?
"poszukajmy terapii".

Zarżniecie ten związek bez tego. To już jest potwornie toksyczny układ i bardziej uzależnienie niż miłość, niestety mam wrażenie że bez profesjonalisty się nie da.
To już jest chyba taki etap, że nawet jeśli się rozstaniecie bo uczucie wygasło, to oboje będziecie mieli problem z nowymi układami damsko-męskimi, bo oboje macie zakodowany bardzo zły model związku, innego nie znacie. A związek w którym jest przemoc, wyzwiska, brak szacunku, brak zrozumienia, brak szacunku do samego siebie, to jest patologia. I nie ma znaczenia że to się dzieje raz na jakiś czas.
Stary 2013-06-22, 09:42   #962
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
"poszukajmy terapii".

Zarżniecie ten związek bez tego. To już jest potwornie toksyczny układ i bardziej uzależnienie niż miłość, niestety mam wrażenie że bez profesjonalisty się nie da.
To już jest chyba taki etap, że nawet jeśli się rozstaniecie bo uczucie wygasło, to oboje będziecie mieli problem z nowymi układami damsko-męskimi, bo oboje macie zakodowany bardzo zły model związku, innego nie znacie. A związek w którym jest przemoc, wyzwiska, brak szacunku, brak zrozumienia, brak szacunku do samego siebie, to jest patologia. I nie ma znaczenia że to się dzieje raz na jakiś czas.
Uczucie nie wygasło, wiem, że go kocham, tak samo jestem pewna jego uczuć. Z jego strony nie ma tych zachowań, które wymieniłaś na końcu. Nigdy mnie nie uderzył, szanuje mnie. Chciałabym, żeby był szczęśliwy ze mną, ale nie jestem pewna czy mu to zapewnię.
Myślałam, że jeśli coś kiedyś było ciągle, a teraz się zdarza raz na kilka miesięcy - to jest to postęp w moim zachowaniu i widać, że się staram?
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:48   #963
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Z jego strony nie ma tych zachowań, które wymieniłaś na końcu.
Jest jedno - brak szacunku do samego siebie. Facet w imię miłości jest w związku, który go krzywdzi i męczy - nie powinno tak być. Nie czarujmy się, powinien Cię był rzucić już jakiś czas temu.

Cytat:
Myślałam, że jeśli coś kiedyś było ciągle, a teraz się zdarza raz na kilka miesięcy - to jest to postęp w moim zachowaniu i widać, że się staram?
Zmieniła się częstotliwość - ok. A zmieniła się "jakość" tych Twoich awantur? Przestałaś go bić, wyzywać, mieć w dupie jego zdanie? Zmniejszył się poziom tych zachowań?

Jak mamy związek kobiety z damskim bokserem, który przestał ją bić codziennie, a teraz ją tłucze raz w miesiącu, to co, mamy postęp?
Stary 2013-06-22, 09:53   #964
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Jest jedno - brak szacunku do samego siebie. Facet w imię miłości jest w związku, który go krzywdzi i męczy - nie powinno tak być. Nie czarujmy się, powinien Cię był rzucić już jakiś czas temu.

Zmieniła się częstotliwość - ok. A zmieniła się "jakość" tych Twoich awantur? Przestałaś go bić, wyzywać, mieć w dupie jego zdanie? Zmniejszył się poziom tych zachowań?

Jak mamy związek kobiety z damskim bokserem, który przestał ją bić codziennie, a teraz ją tłucze raz w miesiącu, to co, mamy postęp?
Wiem, ze powinien mnie rzucić, ale zawsze wraca...
Powiem tak - ostatni raz uderzyłam go chyba z rok temu, w poniedziałek co się pokłóciliśmy to podniosłam rękę, ale się powstrzymałam. Jak się zdenerwuję to powiem mu, że jest głupi, albo go pytam czy zidiociał do reszty..
Zdałam sobie sprawę, że nie chciałabym być na jego miejscu, nie chciałabym żyć z takim człowiekiem jak ja... ale co mam zrobić, jak nie chcę, żeby odchodził, nie chcę bez niego żyć...
Stary 2013-06-22, 09:56   #965
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Doskonale wiesz co masz robić. No niestety, jak się nie ogarniesz, to uj z tego. On prędzej czy później odejdzie. Nie dziś, to za rok.
Stary 2013-06-22, 10:00   #966
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Doskonale wiesz co masz robić. No niestety, jak się nie ogarniesz, to uj z tego. On prędzej czy później odejdzie. Nie dziś, to za rok.
Nie wiem co mam robić, oprócz tego, żeby mu zaproponować wspólną terapię nie chcę dać mu odejść, co jeśli powie 'nigdzie nie idę, nie mam siły być z tobą, nie chcę być z tobą'. Nie dam rady.
To, że prędzej czy później odejdzie, jak się nie ogarnę, to już mi sam powiedział..
Stary 2013-06-22, 11:20   #967
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Życzę Ci z całego serducha, żebyś nigdy się tej naiwności nie pozbyła, żebyś nigdy nie dowiedziała się, że jednak są rzeczy, których się nie da rady wybaczyć.Z drugiej strony, są ludzie wybaczający największe szmacenie przez "partnera"...tylko że nigdy w życiu bym tego nie nazwała miłością.
Cytat:
Wiesz są rzeczy, których się nie powinno wybaczać - chociażby zdrada, brak szacunku, bicie, nadużywanie alkoholu/narkotyków... Przynajmniej wg mnie..
Okej,źle się wyraziłam.Takich rzeczy nie powinno się wybaczać,chyba,ze ktoś na prawdę jest w stanie to wszystko znieść dla drugiej osoby.
Cytat:
Dla mnie to ten jedyny facet, nie chcę innego.
Też tak czuję.Ale mój mnie już nie chce.

Będę miała urodziny niedługo.pewnie zadzwoni. I znów dylemat,czy odebrać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 11:22   #968
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Okej,źle się wyraziłam.Takich rzeczy nie powinno się wybaczać,chyba,ze ktoś na prawdę jest w stanie to wszystko znieść dla drugiej osoby.
Też tak czuję.Ale mój mnie już nie chce.

Będę miała urodziny niedługo.pewnie zadzwoni. I znów dylemat,czy odebrać.
Czemu nie chce? Co się wydarzyło? Wybacz, nie siedzę w wątku na stałe - czasem tylko wpadam coś doradzić, albo ewentualnie się wyżalić - tak jak teraz. Zawsze można liczyć na was, na dziewczyny, które są na tym wątku

Jak zadzwoni - to odbierz, podziękuj za życzenia, pogadaj z nim jeśli będzie chciał
Stary 2013-06-22, 11:25   #969
835313362e9486e3c9442f08647b1f88dd16e422_65652de798c50
Konto usunięte

Cytat:

Życzę Ci z całego serducha, żebyś nigdy się tej naiwności nie pozbyła, żebyś nigdy nie dowiedziała się, że jednak są rzeczy, których się nie da rady wybaczyć.

Z drugiej strony, są ludzie wybaczający największe szmacenie przez "partnera"...tylko że nigdy w życiu bym tego nie nazwała miłością.
Ja właśnie wybaczałam... Zamykanie mnie w klatce, dzikie awantury o głupiego like na facebooku, o to że jego kolega mnie częstował papierosem, w końcu nawet "zdradę", wybaczyłabym pewnie to jak mnie traktował przez te ostatnie dni, jakby się teraz odezwał. Żałosne
Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w takim razie zorganizujmy jakieś spotkanie Ja już poznałam kilka dziewczyn z Wizażu i zawsze fajnie się bawiłyśmy Może któraś ma czas/chęć spotkać się w przyszły piątek czy sobotę?

Mi też eks powiedział, że zaraz spotkam kogoś lepszego, wystarczy, że wyjdę na imprezę - kretyn

Haha, mój brat też jest fajnym facetem. Idealnym nie, ale wiem jakie ma podejście do życia, jest odpowiedzialny, ma dobrą pracę, nie pije, nie pali. I jest wolny

Ja tak samo, nie udawałam niczego. I to był chyba trochę błąd, nie można się przed kimś odsłaniać w 100% Chwilami myślę, że gdybym była lepsza, to inaczej by się to wszystko potoczyło, ale po chwili się reflektuję i przypominam sobie kto to wszystko spieprzył tak naprawdę
Poznaj mnie ze swoim bratem!

W sumie, skoro on taki był beznadziejny, że każdy idiota na imprezie by był lepszy, to troche miał racje

Ja właśnie też myślę, że nie powinnam... Daje mi to takie fajne uczucie bezpieczeństwa, dopóki się coś nie sypnie... I ja też zaczynam widzieć trochę winy eksa, nie tylko swojej [bo jak mieliśmy sie nie kłócić, kiedy był chorobliwie zazdrosny nawet o koleżanki? jak mialam z nim nie zrywać, gdy kazał mi "spierdalać" i uważał to za nic złego?]. Strasznie dużo winy jest we mnie, wiem to...
835313362e9486e3c9442f08647b1f88dd16e422_65652de798c50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 12:42   #970
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
co jeśli powie 'nigdzie nie idę, nie mam siły być z tobą, nie chcę być z tobą'.
Nie sądzę że tak powie, ale jeśli, to nic nie poradzisz, nie zatrzymasz go przecież przy sobie obietnicami, których na razie nie jesteś w stanie dotrzymać...

[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41438932]Ja właśnie wybaczałam... Zamykanie mnie w klatce, dzikie awantury o głupiego like na facebooku, o to że jego kolega mnie częstował papierosem, w końcu nawet "zdradę", wybaczyłabym pewnie to jak mnie traktował przez te ostatnie dni, jakby się teraz odezwał. Żałosne [/QUOTE]
Żałosne? Nie, ale bardzo smutne. Bardzo źle, jeśli ma się tak spaczoną wizję związku, miłości i się uważa, że to najlepsze co może nas spotkać.
Stary 2013-06-22, 13:58   #971
Konto usunięte

Cytat:

Żałosne? Nie, ale bardzo smutne. Bardzo źle, jeśli ma się tak spaczoną wizję związku, miłości i się uważa, że to najlepsze co może nas spotkać.
Może nie do końca tak, że to najlepsze. Wiem, że mogło być lepiej. Ale nawet wiem skąd mi się to wzięło. Strasznie boję się straty kogokolwiek. Dlatego dbam, kocham, dogadzam jak tylko mogę i właśnie wybaczam i daję drugą szansę. Nawet jak ktoś tego wybaczenia i szansy nie chce.
835313362e9486e3c9442f08647b1f88dd16e422_65652de798c50 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 15:13   #972
Marycha1977
Rozeznanie

a ja dziś uprawiam balkoning pod parasolem i z lodami orzechowymi
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 15:22   #973
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Czemu nie chce? Co się wydarzyło?
Nie wiem dlaczego mnie zostawił,mieliśmy gorszy okres,ale wydawało się,że już wyszliśmy na prostą.Słyszałam sto tysięcy różnych wersji powodu rozstania,więc ciężko mi coś powiedzieć. Potem twierdził uporczywie,że zostawił mnie,mimo,że mnie dalej kochał- ale do powrotu jakos nie spieszył-uznał,że to się nie uda.. Mielismy kontakt przez jakieś 3miesiące po rozstaniu, pisał do mnie czesciej,niż jak byliśmy razem, aż powiedziałam dosyć, bo nie miałam na to siły.Dzwonił do mnie w święta,tylko ten jeden raz,pytał czy może się już do mnie odzywać,ale mu nie dałam tej szansy.Od rozstania chyba 8-9 miesięcy już będzie. Przestałam liczyć.

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
a ja dziś uprawiam balkoning pod parasolem i z lodami orzechowymi
<3

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-06-22 o 15:24
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 15:32   #974
Marycha1977
Rozeznanie

szkkoda ze Was nie ma w Białymstoku zaprosilabym na swój balkon
Stary 2013-06-22, 15:33   #975
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41440822]Dlatego dbam, kocham, dogadzam jak tylko mogę i właśnie wybaczam i daję drugą szansę. [/QUOTE]
Druga szansa jest ok, gorzej jak się z dawania kolejnej szansy robi recydywa.
Stary 2013-06-22, 15:45   #976
Konto usunięte

Cytat:
Druga szansa jest ok, gorzej jak się z dawania kolejnej szansy robi recydywa.
Dokładnie Jak zawsze mówiłam, że zdrady nigdy nie wybacze, tak proszę
Cytat:
szkkoda ze Was nie ma w Białymstoku zaprosilabym na swój balkon
A ja was na truskawki i tort
Stary 2013-06-22, 15:46   #977
Marycha1977
Rozeznanie

dzis dzień przyjemnosci
Stary 2013-06-22, 15:53   #978
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41442023]Dokładnie Jak zawsze mówiłam, że zdrady nigdy nie wybacze, tak proszę
[/QUOTE]
Wiesz, ja zawsze mówiłam, że nigdy chłopa z nadwagą i że bez swetra na klacie to cipa nie facet no i mnie pokarało
Stary 2013-06-22, 16:19   #979
Naomi21
Zakorzenienie

^^ Ja zauważyłam, że wszystko co kiedykolwiek mówiłam z pełnym przekonaniem obróciło się przeciw mnie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
mnie dalej kochał- ale do powrotu jakos nie spieszył-uznał,że to się nie uda
Mój tak samo

[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41442023]A ja was na truskawki i tort [/QUOTE]

Dawaj adres, lecę

Za kilka godzin mam imprezę u przyjaciółki, zamierzam się dobrze bawić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 16:27   #980
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Naomi21
^^ Ja zauważyłam, że wszystko co kiedykolwiek mówiłam z pełnym przekonaniem obróciło się przeciw mnie
Ja od dłuższego czasu głoszę dwa hasła - uważaj czego sobie życzysz, bo może się spełnić i chcesz rozśmieszyć Los, to powiedz mu o swoich planach
Mam wrażenie, że siedzi taki mały wredny skubaniec gdzieś za winklem, słucha, zaciera rączki (emotka <cwaniak> z gadu) i mruczy "takaś pewna? To ja ci udowodnię coś zgoła innego"
Stary 2013-06-22, 16:33   #981
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobieta_wamp Pokaż wiadomość
Ja staram się zająć czymś głowę, ale ciężko.. :/ ale tak obiektywnie patrząc, mielibyście jeszcze szanse razem? czy uważasz, że to dobry wybór, ale musisz zagryźć zęby i tyle?
Yoona, znam ból nie posiadania przyjaciół. Dużo czasu zajęło mi odbudowanie starych przyjaźni, które straciłam dla ex, ale przyznam szczerze, że i tak czuje się samotna..
nie mielibyśmy....po pierwsze ja wiem, ze musze zagryzc zęby, bo po prostu to sie nie uda i tyle...no ale druga sprawa to taka, ze on po prostu juz nie chcial ze mna byc od pewnego czasu (m.in. dlatego z emial kogos innego w glowie).

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
Ja mam w zasadzie jedną dobra koleżankę i jednego dobrego kumpla, który chciałby jednak czegoś więcej, reszta to znajomy do gadania o pierdołach, z problemami bym do nich nie poszła.

Pewnie jak się ma grono prawdziwych przyjaciół to rozstanie aż tak nie boli, bo ciągle ktoś Cię wysłucha, gdzieś wyciągnie.. A jak ja wracam po pracy i nie mam się do kogo czasem odezwać, to już jest gorzej. Czasami takie doły łapią człowieka i dobrze, że chociaż trafiłam na to forum.
no wlasnie...
a wiecie, czytalam osttanio ze udzielanie sie na takich watkach po rozstaniu nie jest dobre, bo to plawienie sie w nieszczesciu
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41433482]
Mi z jednej strony jest fajnie... Bo mogę leżeć sobie z nieogolonymi nogami. Mogę spać do południa itd... Ale potem jest tęsknota, gdy nie mam komu opowiedzieć o moim dniu, czy pochwalić się czym zrobiłam... A najgorsze jest to, jak tęsknie za jego ramionami i tym zapachem -,-[/QUOTE]

Cytat:
ja sie ciesze tym co mam, bo dla mnie świat nie jest lepszy z facetem czy bez. Jest taki sam tyle że bez niego. Nikt mi nie narzuca razm czasowych, nikt mnie emocjonalnie nie "szantażuje" i nie zmusza do dzielenia hobby skoro mam swoje, nikt mi nie zmusza do sluchania jego muzyki wtedy kiedy ja chce sluchac swojej..........moglabym wyliczac......robie co chce i ciesze sie ze zyje i ze nie jestem ciezko chora bo wtedy jest wiekszy problem niz brak faceta, dlatego warto cieszyc sie kazda chwila z nimi lub bez. Nikt nie mowil ze czlowiek musi byc z kims, swiat jest otwarty dla nas wtedy rowniez kiedy jestesmy same i nie kleimy sie do facetow
Cytat:
Ja nie lubię, ale potrafię być i nie dobija mnie to jakoś specjalnie Związek zawsze jest pewnym ograniczeniem, co dla mnie bywało irytujące (może super dobrane związki takie nie są, ale w takim nie byłam i niewiele takich znam). Mam wiele dobrych wspomnień z czasów singielstwa: fajne imprezy, ciekawe randki, dużo nowych ludzi. Teraz jest trochę inaczej, bo mam już dość i pragnę rodziny, ustatkowania. Ale przecież nic nie zrobię na siłę, więc muszę się cieszyć z tego, co mam

Skoro nie masz przyjaciół, to może spróbuj to zmienić? Można nawiązać nowe znajomości, zacieśnić stare. W ten sposób zresztą poznaje się mnóstwo ludzi i zawsze ktoś z nich może zostać z nami na dłużej
zazdroszcze Wam dziewczyny...

Naomi chcialabym to zmienic. Ale nigdy nie bylam specjalnie towarzyska osoba, nie umialam zabiegac o przyjaznie, po kilka razy sie sparzylam, kiedy zabiegalam i zostalam kopnieta w tylek...no i latwo powiedziec, poznaj nowych ludzi. ale gdzie? jak? kiedy sie jest osoba trudno zawierajaca znajomosci? mam tylko jedna przyjaciolke, ale ona ma swoje zycie...

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 16:37   #982
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
nie mielibyśmy....po pierwsze ja wiem, ze musze zagryzc zęby, bo po prostu to sie nie uda i tyle...no ale druga sprawa to taka, ze on po prostu juz nie chcial ze mna byc od pewnego czasu (m.in. dlatego z emial kogos innego w glowie).

no wlasnie...
a wiecie, czytalam osttanio ze udzielanie sie na takich watkach po rozstaniu nie jest dobre, bo to plawienie sie w nieszczesciu

zazdroszcze Wam dziewczyny...

Naomi chcialabym to zmienic. Ale nigdy nie bylam specjalnie towarzyska osoba, nie umialam zabiegac o przyjaznie, po kilka razy sie sparzylam, kiedy zabiegalam i zostalam kopnieta w tylek...no i latwo powiedziec, poznaj nowych ludzi. ale gdzie? jak? kiedy sie jest osoba trudno zawierajaca znajomosci? mam tylko jedna przyjaciolke, ale ona ma swoje zycie...
to raczej zobaczenie ze nie tylko nas to dotya, nie jestesmy same w temacie i mozna posluchac tez dobrych wnioskow przez inne kobiety juz po wyjsciu z tych nieszczesc, takze mysle ze to jest dobre. Ja po paru dniach tutaj odzylam psychicznie bo mam z kim porozmawiac za co Wam dziekuje
Stary 2013-06-22, 16:57   #983
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez yoona
Potwierdzam. Trzeba uważać z siedzeniem tutaj, zwłaszcza że są momenty, kiedy ten wątek zamiast być wsparciem we wracaniu do równowagi, jest zbiorowym użalaniem się nad sobą i płakaniem za eksami.
Długie udzielanie się tutaj, czytanie nowych historii, to wracanie wciąż do historii swojego rozstania, to stanie w miejscu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 17:01   #984
Motyl86
Raczkowanie

Dziewczyny, znowu kryzys, albo ja jestem tak słaba psychnicznie, albo nie wiem....
Zostawił mnie jakiś miesiąc i tydzień temu, od tego czasu nie kontaktował się wcale! Gdybym potrafiła obiektywnie o tym pomyśleć, to dotarłoby do mnie, że ma mnie gdzieś i układa sobie, życie dalej. Ale nie! Ja żyję jakąs głupią nadzieją ;(

I na dodatek dręczy mnie myśl, żeby do niego napisać.....cokolwiek.... starsznie pragne kontaktu z nim, tak bardzo tęsknie... wybijcie mi ten pomysł z głowy, bo zrobię głupotę.....
Motyl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 17:05   #985
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Motyl86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znowu kryzys, albo ja jestem tak słaba psychnicznie, albo nie wiem....
Zostawił mnie jakiś miesiąc i tydzień temu, od tego czasu nie kontaktował się wcale! Gdybym potrafiła obiektywnie o tym pomyśleć, to dotarłoby do mnie, że ma mnie gdzieś i układa sobie, życie dalej. Ale nie! Ja żyję jakąs głupią nadzieją ;(

I na dodatek dręczy mnie myśl, żeby do niego napisać.....cokolwiek.... starsznie pragne kontaktu z nim, tak bardzo tęsknie... wybijcie mi ten pomysł z głowy, bo zrobię głupotę.....
błagam nie pisz bo swojego honoru potem nie uratujesz.........
Stary 2013-06-22, 17:13   #986
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:

Masz prawo mieć kryzysy, przecież miesiąc to mało czasu.
Ale po co chcesz pisać do gościa, który ma Cię gdzieś?
Stary 2013-06-22, 17:18   #987
Motyl86
Raczkowanie

Cytat:
błagam nie pisz bo swojego honoru potem nie uratujesz.........
Cytat:
Masz prawo mieć kryzysy, przecież miesiąc to mało czasu.
Ale po co chcesz pisać do gościa, który ma Cię gdzieś?
Ja wiem dziewczyny, że to nie ma sensu...ale gdzieś tam jest jakaś głupia nadzieja, ze jeśli ja wykonam jakiś ruch to coś się zmieni........
Motyl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 17:20   #988
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Ja wiem dziewczyny, że to nie ma sensu...ale gdzieś tam jest jakaś głupia nadzieja, ze jeśli ja wykonam jakiś ruch to coś się zmieni........
wiadomo ze sie chce napisac, ze korci, ze wierzysz ze sie cos zmieni, ale sie nic nie zmieni.on ma Cie gdzies wiec rob to samo, nie ponizaj sie , nie jestes podnozkiem.
Stary 2013-06-22, 17:23   #989
Wiktoria30
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, w takim razie zorganizujmy jakieś spotkanie Ja już poznałam kilka dziewczyn z Wizażu i zawsze fajnie się bawiłyśmy Może któraś ma czas/chęć spotkać się w przyszły piątek czy sobotę?
Ja jestem za piątkiem bo w sobotę mam wesele. Na pewno byłoby super, poszalałybyśmy sobie
Wiktoria30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 17:31   #990
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
To teraz puść wodze fantazji i wyobraź sobie swoją reakcję na jego brak odzewu/olewczą reakcję. Jeśli jesteś w stanie to przełknąć bez większego problemu, to pisz.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości