|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#3631 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wyrównanie koloru na w³osach.
Tak naturalny to taki ¶redni blond, a ten czerwony jest ju¿ mocno "sprany". Próbowa³am nak³adaæ na to ciemny blond, by³o ok, ale do kilku myæ, pó¼niej znowu widaæ ten nieszczêsny czerwony, bojê siê rozja¶niaæ w³osy rozja¶niaczem z drugiej strony nie chcê ich obcinaæ bo zale¿y mi na d³ugich, ale ten kolor doprowadza mnie do sza³u :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 570
|
Dot.: Jak uzyskaæ taki kolor- w±tek zbiorczy
Jak uzyskaæ taki kolor na moich w³osach? Jak on siê nazywa?
po lewej - mam, po prawej - chcê
#3633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tutaj masz odpowiedz to, syoss miodowy blond zdjecie ktore wstawialas nalezy do niej : http://lifeinblondcolor.blogspot.com...-historia.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo casting miodowy blond
![]() |
#3635 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Cytat:
![]() Nawet sprana czerwien bedzie widoczna, nawet jesli dasz na to braz, bedzie z czerwonym odcieniem. Rudosci i czerwieni jako odcienia trudno sie pozbyc. O srednim blondzie bez rozjasniania nie masz co marzyc, niestety. Piszesz, ze boisz sie zniszczen: nie musisz trzymac go na glowie godzine, to nie musi byc 12% utleniacz. Kombinuj. Zamien wode na 9%, trzymaj na wlosach i obserwuj, jak zmienia sie kolor. Mowie tylko o tych czerwonyvh ![]() Mozesz zrobic kapiel rozjasniajaca, jesli nie chcesz uzywac czystego rozjasniacza. Oczywiscie, wyjdzie ci cos jasnorudego, ale bedziesz mogla to zafarbowac srednim blondem, z tym ze trudno bedzie o chlodny odcien (najwyzej plukanki, no chyba ze twoje wlosy dobrze lapia popiele). Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2013-06-18 o 13:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
wow jestem pod wrazeniem opinii tej farby ziolowej, nigdy o niej nie slyszalam:
Laboratory Les 3 Chenes, Color & Soin (Farba do w³osów) ... chyba sprobuje ![]() znalazlam na tym blogu: http://www.alinarose.pl/2012/08/zdro...olor-soin.html , fajny filmik: http://www.youtube.com/watch?v=HiVOp...layer_embedded tutaj tez ciekawy blog z recenzja tej farby: http://www.blondhaircare.com/2012/04...dzo-jasny.html
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2013-06-18 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Jak uzyskaæ taki kolor w³osów?
Witam
![]() Moje w³osy s± koloru mysiego blondu. Farbujê je na zimny br±z, jednak teraz chcia³abym uzyskaæ ciemny kolor w³osów wpadaj±cy w fiolet. Czy znacie farby/sposoby by uzyskaæ taki efekt? Do³±czam zdjêcie na jakim efekcie mi zale¿y ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 147
|
Dot.: Jak uzyskaæ taki kolor w³osów?
o jej Twój kolor w³osów jest 100 razy ³adniejszy!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
piêkny kolorek masz, ten ze zdjêcia te¿ super
![]()
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 442
|
widzia³am nawet w¶ród farb drogeryjnych odcienie fioletowe - na 100% ma jaki¶ fiolet Syoss
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
tak, Syoss te¿
![]()
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Witam,
mam 19 lat i wlosy zafarbowane na czerwono farba Wella Wulkaniczna Czerwien. Trzymam sie tego dzikiego czerwonego od ponad roku i lubie go wlasnie za to, ze jest wyrazisty i nawet przy zwyklych dzinsach i tshircie wygladam "inaczej" i "po swojemu", a moj "plonacy leb" widac z drugiego konca ulicy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Przyczajenie
|
Jak± farb± mog³abym uzyskac taki efekt?
![]() Ogólnie to chodzi mi o taki granat, lub czarny z granatowymi refleksami. Znacie te¿ jakie¶ ciekawe, dobre farby w odcieniach ciemnego fioletu/granatu/purpury, typu tych z 'l'oreal preference black pearls'? Z góry dziêkujê. |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak± farb± mog³abym uzyskac taki efekt?
Mia³am taki kiedy¶
![]() - Palette Deluxe 909 - Syoss 1-4 - Casting 210 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
Farb nie znam. Ale pianka Venita 23 wysz³a mi w zesz³ym roku cholernie ró¿owo
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- A, i trafilam w internecie na cos co sie nazywa L'oreal Colour Rays w kolorze Fuchsia Flash. Czy ktoras z Was miala z tym cudem do czynienia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
32, wybacz
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
B³agam. niech mi kto¶ powie jakiej farby u¿yæ aby mieæ takie w³osy ???
mam bia³y blond wiêc ³atwo by mi by³o na taki pomalowaæ - napewno nie syosem bo wychodzi³ rudy. http://www.youtube.com/watch?v=bJ5bOkF3zKk jaki to kolor?? marzê o nim !
#3650 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Co do farby to najnowsza farba Garnier Olia ma piêkny odcieñ fioletu, a je¶li nie to bardzo polecam Loreal Preference, s± 2 albo 3 odcienie PIÊKNEGO fioletu, jasne i ciemne, farba d³ugo siê utrzymuje i w³osów nawet nie niszczy ![]()
![]() |
#3651 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 388
|
Kto¶ wie jaka farba da taki kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
Szukaj farb typu machoñ
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 116
|
Cytat:
![]() W³osiska mam z natury ciep³e i ponoæ st±d ten efekt. Fryzjerka nie chcia³a k³a¶æ bardziej zimnych tonów, bo obawia³a siê, ¿e blond wyjdzie "brudny" w³a¶nie przez ten mój naturalnie ciep³y odcieñ. Staram siê zaufaæ specjali¶cie, ale ró¿nych cudów siê nas³ucha³am, wiêc wolê siê upewniæ. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
mam w³osy koloru ciemny blond/br±z chcia³abym mieæ miodowy blond, jak± farbê polecacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 439
|
Cytat:
To siê powinno nazywaæ kolekcja czerni a nie fioletów ![]() vioolence, klaudynka45 Co do miodowego blondu to bez marchewkowego tylko takiego delikatnego miedzianego odcienia wychodzi Natural&Easy miedziany blond Schwarzkopf. U mnie ten Loreal 7.43 Recital Preference wyszed³ te¿ tak br±zowawo, ale ciemno jak na napisane tam 7. Wyszed³ bardziej jak 6/5. A z kolei Excellence na blogu macie zdjêcia ¿e wyszed³ mi marchewkowo (tyle, ¿e nie tak ¿arówia¶cie rudo jak Feria Preference PurePapryka P78) mimo i¿ to ma byc naturalnie przygaszone rude jak na opakowaniu - nie wychodzi takie. Podobnie Seria Palette Salon Color -u mnie by³a blada wysuszona czupryna ledwo rudawa. A Syoss miodowy u siostry wyszed³ bardziej rudo ni¿ na opakowaniu. Uprzedzam tylko ![]() Pozdrawiam ![]()
W³a¶cicielka czterech Kotowatych oraz mama ma³ego Skrzata... ![]() Moim marzeniem s± d³uuugie w³osy...oraz jednolity piêkny ciemny rudy! ![]() "Pod±¿aj za pragnieniami, pamiêtaj lecz, ¿e cokolwiek zrobisz los trzykrotnie Ci odp³aci..." ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 57
|
Zakocha³am siê w tym efekcie.
Niedawno zafarbowa³am w³osy (goldwell, topchic) na swój naturalny kolor i chcia³abym go urozmaiciæ w taki sposób. Czy kto¶ ma pomys³ jak to zrobiæ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 439
|
to wygl±da tak jakby niektóre pasma w³osów mia³y zrobione delikatne ombre... Bez fryzjera ani rusz.
W³a¶cicielka czterech Kotowatych oraz mama ma³ego Skrzata... ![]() Moim marzeniem s± d³uuugie w³osy...oraz jednolity piêkny ciemny rudy! ![]() "Pod±¿aj za pragnieniami, pamiêtaj lecz, ¿e cokolwiek zrobisz los trzykrotnie Ci odp³aci..." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Przyczajenie
|
A macie jaki¶ pomys³ jak z koloru mniej wiêcej "miedzianego bursztynu" zej¶æ na br±z? Tylko w ja¶niejszym odcieniu. Proszê o pomoc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
jak zamieniæ ombre na ca³kowity blond?
witam, naturalny koloor moich w³osów to br±z, z jaki¶ miesi±c temu zrobi³am sobie ombre ' wild ombre' praktycznie do brody. chcia³abym mieæ kolor koñcówek-blond na ca³ych w³osach i nie mam pojêcia co zrobiæ. kupiæ jeszcze jedn± saszetke tego ' wild ombre' i po³o¿yæ szczoteczk± a¿ do wyrównania? czy i¶æ do fryzjera?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Dot.: jak zamieniæ ombre na ca³kowity blond?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.