WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 08:58   #1561
Marbella85
Zakorzenienie

Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Z tymi klubami to co kto lubi... W Enklawie roi sie od pracujących w pobliskich biurowcach do późna panienek które prosto po pracy przychodzą wyrywać starszych (i domniemanie - dzianych) facetów, którzy koczują jak sępy przy barze. Mnie się tam nie podobało.
Ja jeszcze nie trafiłam na 'idealny klub". Do 70 nie chodzę ze względu na te duchotę - raz na serio myślałam, że zemdleję.

Ale co do klimy, to wiadomo - im droższy i bardziej "szpanerski" klub, tym większe prawdopodobieństwo, że będzie klima. Takową na pewno ma Enklawa i znajdujący sie naprzeciwko Bank, The Eve...
Kurcze ja też mam ochotę wybrać się do klubu, ale zawsze albo brak klimy albo muzyka do bani. Lubiłam Delite, ale jak mówicie, że klimy nie nie ma... Byłam tam w zimie więc w sumie nie zwróciłam uwagi.

A czy któraś z Was była w tym w miarę nowym klubie Foksal XVIII chyba? Co sądzicie?
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 10:44   #1562
somethinggood
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
Kurcze ja też mam ochotę wybrać się do klubu, ale zawsze albo brak klimy albo muzyka do bani. Lubiłam Delite, ale jak mówicie, że klimy nie nie ma... Byłam tam w zimie więc w sumie nie zwróciłam uwagi.

A czy któraś z Was była w tym w miarę nowym klubie Foksal XVIII chyba? Co sądzicie?
Jestem pewna , ze klima jest ale ja jej nie poczulam
Nie bylam , ale w Sketchu w zeszle lato to nie bylo jakos goraco i bardzo fajna muzyka.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez somethinggood
Czas edycji: 2013-06-21 o 10:47
somethinggood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 11:01   #1563
Marbella85
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapy

Cytat:
Napisane przez somethinggood Pokaż wiadomość
Jestem pewna , ze klima jest ale ja jej nie poczulam
Nie bylam , ale w Sketchu w zeszle lato to nie bylo jakos goraco i bardzo fajna muzyka.

To Sketch jest jakoś powiązany z tym Foksal? To ten sam klub czy jak?
Stary 2013-06-21, 12:01   #1564
somethinggood
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo

Cytat:
To Sketch jest jakoś powiązany z tym Foksal? To ten sam klub czy jak?
Nie , chodzi mi tylko ze Sketch jest zaraz obok na Foksal, wiec jezeli bys tam byla i by Ci sie nie podobalo to 2 metry obok jest Sketch i tam jest przyjemnie Tyle , ze imprezy u gory trwaja krotko ,tak do 2 , ale ja i tak dluzej nie wytrzymuje

Czas edycji: 2013-06-21 o 12:02
Stary 2013-06-22, 14:28   #1565
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie maci

Potrzebuję podszewki do spódnicy. Gdzie mogę kupić?

I gdzie znajdę krawcową która wszyje mi ją? W rozsądnej cenie byłam dzisiaj u mnie na osiedlu i Pani powiedziała mi 50 zł...nie wiem czy to dużo czy nie

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 14:55   #1566
dorota_128
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie maci

A jak mam pytanie odnośnie zalewu zegrzyckiego. Już tyle razy o nim słyszałam a nie byłam tam ani razu. A teraz pogoda sprzyja wyjazdom nad wodę, sesja się kończy więc można gdzieś wyjechać. Ktoś był, warto jechać? Nie mam swojego auta więc lepiej jechać ZTM czy SKM?
Czy coś jeszcze warto/można zobaczyć czy tylko plaża i woda? Czy macie jakieś swoje ulubione miejsca gdzie można coś zjeść, napić się piwa?
Przepraszam za tyle pytań, pogoda mnie rozleniwiła trochę piasek, woda, lenistwo

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 19:25   #1567
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie , chodzi mi tylko ze Sketch jest zaraz obok na Foksal, wiec jezeli bys tam byla i by Ci sie nie podobalo to 2 metry obok jest Sketch i tam jest przyjemnie Tyle , ze imprezy u gory trwaja krotko ,tak do 2 , ale ja i tak dluzej nie wytrzymuje
Dziękuję, dziś wybieram się do Sketcha zatem. I jeszcze w temacie klubów - jak ktoś lubi czarne klimaty, to spodoba mu się Plac Zabaw. Klub w plenerze więc radzę się zabezpieczyć przed komarami. Ja się wczoraj świetnie bawiałam. Tylko te toi toie, ale takie uroki klubu w plenerze. Jednak w lecie to fajna sprawa.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 21:13   #1568
--Olka--
Zakorzenienie

Dot.: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać

Gdzie pójdę tanio do kina na "Dziewczynę z szafy"? Wiem, że są tanie poniedziałki w Muranowie i Lunie, ale oczywiście "Dziewczyny..." wtedy nie grają. Środa z Orange odpada, bo mam akurat zajętą. Na razie znalazłam najtaniej w Feminie - tanie wtorki/czwartki po 15 zł. Znacie coś jeszcze tańszego?
Stary 2013-06-22, 21:23   #1569
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
Gdzie pójdę tanio do kina na "Dziewczynę z szafy"? Wiem, że są tanie poniedziałki w Muranowie i Lunie, ale oczywiście "Dziewczyny..." wtedy nie grają. Środa z Orange odpada, bo mam akurat zajętą. Na razie znalazłam najtaniej w Feminie - tanie wtorki/czwartki po 15 zł. Znacie coś jeszcze tańszego?
Tańszego nie, ale fajna jest Karta Kinomana w Atlanticu - z nią masz zniżki przez cały tydzień (dla 4 osób) a nie tylko w wybrane dni Płaci się za nią 20 zł jednorazowo, a potem możesz korzystać ile wlezie: bilet na 2D kosztuje 16 zł od poniedziałku do czwartku, a w pozostałe dni 17 zł
I dodatkowo są na nią zniżki w paru innych miejscach -> http://kinoatlantic.pl/karta-kinomana
Stary 2013-06-23, 08:54   #1570
Beczka Soli
Wredna Ruda Beczka Soli

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Tańszego nie, ale fajna jest Karta Kinomana w Atlanticu - z nią masz zniżki przez cały tydzień (dla 4 osób) a nie tylko w wybrane dni Płaci się za nią 20 zł jednorazowo, a potem możesz korzystać ile wlezie: bilet na 2D kosztuje 16 zł od poniedziałku do czwartku, a w pozostałe dni 17 zł
I dodatkowo są na nią zniżki w paru innych miejscach -> http://kinoatlantic.pl/karta-kinomana
Tylko karta ta jest ważna przez rok od momentu jej aktywowania. Odnowienie jej to jest koszt kolejnych 20zł.
Jeszcze ze kilka lat temu, była bezterminowa i mogło wejść łącznie z jej posiadaczem - 6 osób.

Dobra, nieważne, pomyliło mi się z kinoteką

Racja jest jak d*pa - każdy ma swoją
J. Piłsudski

Edytowane przez Beczka Soli
Czas edycji: 2013-06-23 o 08:57
Beczka Soli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:01   #1571
ama
Wtajemniczenie

Była może któraś z was na basenie na Inflanckiej? Jak tam jest? Czysto? Dużo ludzi? Chcę popływać, bo zaczynam dietę i zastanawiam się, czy to dobre miejsce. Żadnych atrakcji mi nie potrzeba, byleby nie było zbyt dużo ludzi, bo mam lekką fobię W ogole czy są jakieś baseny w Warszawie gdzie np. w jakieś dni albo godziny pływają tylko kobiety?
Stary 2013-06-23, 12:17   #1572
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, dziś wybieram się do Sketcha zatem. I jeszcze w temacie klubów - jak ktoś lubi czarne klimaty, to spodoba mu się Plac Zabaw. Klub w plenerze więc radzę się zabezpieczyć przed komarami. Ja się wczoraj świetnie bawiałam. Tylko te toi toie, ale takie uroki klubu w plenerze. Jednak w lecie to fajna sprawa.
Od dawna mam ochotę się wybrać na Plac Zabaw, ale jakoś mi zawsze nie po drodze Mogłabyś napisać, jak tam najłatwiej dotrzeć z okolic Centrum? Te Toi Toie mnie skutecznie odstraszały do tej pory, ale może jednak jakoś dam radę
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:32   #1573
Haniaol89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Potrzebuję podszewki do spódnicy. Gdzie mogę kupić?

I gdzie znajdę krawcową która wszyje mi ją? W rozsądnej cenie byłam dzisiaj u mnie na osiedlu i Pani powiedziała mi 50 zł...nie wiem czy to dużo czy nie

krawcowa - marywilska 44 - w tej hali targowej jest kilka krawcowych i zapłacisz pewnie mniej
Haniaol89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:52   #1574
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

No tak tylko będę tam jechała pół dnia. Wolałabym coś w okolicach mokotowa/ursynowa/centrum.

Stary 2013-06-23, 13:00   #1575
somethinggood
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
A jak mam pytanie odnośnie zalewu zegrzyckiego. Już tyle razy o nim słyszałam a nie byłam tam ani razu. A teraz pogoda sprzyja wyjazdom nad wodę, sesja się kończy więc można gdzieś wyjechać. Ktoś był, warto jechać? Nie mam swojego auta więc lepiej jechać ZTM czy SKM?
Czy coś jeszcze warto/można zobaczyć czy tylko plaża i woda? Czy macie jakieś swoje ulubione miejsca gdzie można coś zjeść, napić się piwa?
Przepraszam za tyle pytań, pogoda mnie rozleniwiła trochę piasek, woda, lenistwo
Nie wiem jak z dojazdem , bo ja jezdze zawsze autem . Woda brudna i ja sie tam nie kapie , raz bylam na lodce i raz na kajakach . Za to bylam w strone nowego dworu mazowieckiego na splywie kajakowym , trasa malo meczaca , woda czysciutka, puste plaze po drodze . Duzo bardziej polecam spedzic w ten sposob weekend niz jechac nad zalew , gdzie jest brudno i duzo ludzi . Moge Ci podac kontakt na kajaki , ktore zawsze jezdze na priv

Stary 2013-06-23, 13:01   #1576
dark01
Zakorzenienie

GG do dark01 Send a message via Skype™ to dark01

Cytat:
No tak tylko będę tam jechała pół dnia. Wolałabym coś w okolicach mokotowa/ursynowa/centrum.
...
przeróbki krawieckie są na ulicy Orzyckiej 4,mokotów,parter bloku między żabką,fryzjerem a szkołą Dziewulskich,niestety nie orientuje się co do cen.
dark01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:05   #1577
somethinggood
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie

Cytat:
Ja zawsze chodze do krawcowej obok urzedu Ursynowa , ale nie wiem ile by to kosztowalo . Zaraz poszuka jakies namiary na nia .

Edit . Nie znalazlam , ale pomyslalam , ze mozesz podzwonic i sie popytac o ceny http://naursynowie.pl/line.aspx?sid=7&lid=166

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Daj znac jak sie bawilas, bo nie bylam tam pare miesiecy i zastanawiam sie czy imprezy dalej udane
Tez chcialam isc do plac zabaw , ale mam ten sam proble co w la playa - toi toi , dla mnie nie do przeskoczenia , jak ide to nic nie pije i szbko wychodze :P

Czas edycji: 2013-06-23 o 13:12
Stary 2013-06-23, 13:44   #1578
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć,

Cytat:
Napisane przez dark01 Pokaż wiadomość
...
przeróbki krawieckie są na ulicy Orzyckiej 4,mokotów,parter bloku między żabką,fryzjerem a szkołą Dziewulskich,niestety nie orientuje się co do cen.
Cytat:
Ja zawsze chodze do krawcowej obok urzedu Ursynowa , ale nie wiem ile by to kosztowalo . Zaraz poszuka jakies namiary na nia .

Edit . Nie znalazlam , ale pomyslalam , ze mozesz podzwonic i sie popytac o ceny http://naursynowie.pl/line.aspx?sid=7&lid=166

Dziękuję

A orientujecie się gdzie znajdę jakiś sklep z tkaninami? Będę musiała kupić coś co się nadaje na podszewkę tu głównie mnie interesuje centrum/mokotów

Stary 2013-06-23, 13:51   #1579
somethinggood
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wied

Cytat:
Dziękuję

A orientujecie się gdzie znajdę jakiś sklep z tkaninami? Będę musiała kupić coś co się nadaje na podszewkę tu głównie mnie interesuje centrum/mokotów
Jest sklep wlokienniczy na madalinskiego 4 na gornym mokotowie , ale tak sobie pomyslalam , ze material jest drogi , moze pojdziesz do lumpa i znajdziesz ladna podszewke w jakiejs innej spodnicy albo moze z jakiejs Twojej starej spodnicy odprujesz.

Czas edycji: 2013-06-23 o 13:52
Stary 2013-06-23, 17:56   #1580
dorota_128
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć,

Cytat:
Nie wiem jak z dojazdem , bo ja jezdze zawsze autem . Woda brudna i ja sie tam nie kapie , raz bylam na lodce i raz na kajakach . Za to bylam w strone nowego dworu mazowieckiego na splywie kajakowym , trasa malo meczaca , woda czysciutka, puste plaze po drodze . Duzo bardziej polecam spedzic w ten sposob weekend niz jechac nad zalew , gdzie jest brudno i duzo ludzi . Moge Ci podac kontakt na kajaki , ktore zawsze jezdze na priv

Poproszę Głównie zależy mi na opalaniu i pływaniu więc jak woda czysta to bardzo dobrze A spływ kajakowy to zawsze dodatkowa atrakcja. Jeżeli coś jeszcze mogłabyś mi powiedzieć/polecić na ten temat byłabym wdzięczna

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:45   #1581
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chceci

Cytat:
Jest sklep wlokienniczy na madalinskiego 4 na gornym mokotowie , ale tak sobie pomyslalam , ze material jest drogi , moze pojdziesz do lumpa i znajdziesz ladna podszewke w jakiejs innej spodnicy albo moze z jakiejs Twojej starej spodnicy odprujesz.

No właśnie nie noszę spódnic więc nie mam skąd "zapożyczyć". Dziękuję za namiary i proszę o jeszcze

A tak btw, moze orientujecie się jaki materiał nadaje się na podszewkę. Może bym przez internet kupiła po prostu

Stary 2013-06-23, 19:32   #1582
Carpathia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Była może któraś z was na basenie na Inflanckiej? Jak tam jest? Czysto? Dużo ludzi? Chcę popływać, bo zaczynam dietę i zastanawiam się, czy to dobre miejsce. Żadnych atrakcji mi nie potrzeba, byleby nie było zbyt dużo ludzi, bo mam lekką fobię W ogole czy są jakieś baseny w Warszawie gdzie np. w jakieś dni albo godziny pływają tylko kobiety?
Na Inflanckiej nigdy nie byłam. Chodzę za to na Polną i wieczorami np o 20 jest niewiele osób, zwłaszcza w weekendy. Jeżeli zaś chciałabyś aby było więcej kobiet to polecam Ci zajęcia z auqa-aerobiku. Sama chodzę i jest super
Carpathia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:35   #1583
Sasabina
maskott

Cytat:

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Daj znac jak sie bawilas, bo nie bylam tam pare miesiecy i zastanawiam sie czy imprezy dalej udane
Tez chcialam isc do plac zabaw , ale mam ten sam proble co w la playa - toi toi , dla mnie nie do przeskoczenia , jak ide to nic nie pije i szbko wychodze :P
też tych toitojów nienawidzę =/ wkrzurza mnie robienie fajnych miejsc (la playa, temat rzeka, cud) a już o toaletach nie pomyślą. jakoś 2 lata temu jak było ufo na placu na rozdrożu to były eleganckie kible szkoda że tak krótko ta instalacja była ;( ;(

Cytat:
Dziękuję

najlepiej właśnie na madalinskiego (róg puławskiej) jeszcze masz bliżej pl unii lubelskiej (przy piekarni galeria wypieków), w landzie (służew) jest sklep z tkaninami.

Cytat:
No właśnie nie noszę spódnic więc nie mam skąd "zapożyczyć". Dziękuję za namiary i proszę o jeszcze

A tak btw, moze orientujecie się jaki materiał nadaje się na podszewkę. Może bym przez internet kupiła po prostu
podszewka najtańsza zazwyczaj tkanina w sklepach no chyba, że jakąś wymyślną chcesz to wtedy może być problem. imo przez internet się nie opłaca, bo w sklepie co do cm kupisz, a w sklepach internetowych raczej co 50cm "tną"
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:59   #1584
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Od dawna mam ochotę się wybrać na Plac Zabaw, ale jakoś mi zawsze nie po drodze Mogłabyś napisać, jak tam najłatwiej dotrzeć z okolic Centrum? Te Toi Toie mnie skutecznie odstraszały do tej pory, ale może jednak jakoś dam radę
Niestety nie powiem Ci tego, ponieważ ja tam jechałam taxi z Żoli, nie zwracałam uwagi na drogę, coś robiłam w telefonie. W każdym razie to jest po lewej stronie -> jakdojade.pl

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:

Niestety wieczór nie wypalił i ostatecznie nigdzie nie poszłam

A co do Placu - dziewczyny, tam jest w okolicy dużo krzaczków, może to jakieś wyjście, postawicie kogoś na czatach i dobrze będzie. Ja zaciskam zęby i jakoś wchodzę to tego toi toia, ale zawsze mam ze sobą też takie mokre chusteczki także od razu po idą w ruch
Stary 2013-06-24, 15:44   #1585
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Gdzie na Ursynowie dorobię klucze?
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 16:20   #1586
ama
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carpathia Pokaż wiadomość
Na Inflanckiej nigdy nie byłam. Chodzę za to na Polną i wieczorami np o 20 jest niewiele osób, zwłaszcza w weekendy. Jeżeli zaś chciałabyś aby było więcej kobiet to polecam Ci zajęcia z auqa-aerobiku. Sama chodzę i jest super
A czysto tam jest? I woda ozonowana, czy pachnie chlorem? Ja niekoniecznie potrzebuje kobiet do towarzystwa, po prostu krępuje mnie trochę obecność facetów, bo niektórzy sie np. gapią. Jeśli któraś z was bywa na inflanckiej to chętnie posłucham jak wrażenia, bo mieszkam 10 minut spacerkiem od basenu i najbardziej bym jednak tam chciała ze względu na odległość.
Stary 2013-06-24, 17:00   #1587
somethinggood
Zadomowienie

Odp: Dot.: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Gdzie na Ursynowie dorobię klucze?
W realu , zaraz na wejsciu po prawej stronie dorabiaja.

Stary 2013-06-24, 17:07   #1588
Mocny Akcent
Dolce vita

Nadal w temacie klubów - jestem druhną i moim zadaniem jest organizacja panieńskiego. Koleżanka chce najpierw posiedzieć w domu, następnie wybrać się na tańce. Jaki klub polecacie dla kobiet w wieku 27+ ?

Lubimy swojskie klimaty, do tego chcemy kulturalnie się pobawić. Nie wchodzą w grę króliczki, peniski, rogo, welony itp...

--------------------

co do Zalewu Zegrzyńskiego to można się tam dostać z Żerania 735, ale trzeba kupić bilet na 2. strefę. Jest tam fajnie, ale nie polecam sie kąpać ze względu na brudną wodę.
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 17:26   #1589
anusiak85
Rozeznanie

Cytat:

Obok tego sklepu , zaraz jest też lumpek w którym jest kilka pań, które szyją nie wiem jaka jest cena podszycia poszewki, ale za skrócenie spodni płaciłam 5 zł.
anusiak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 17:42   #1590
pannanika
Zakorzenienie

Hej, znacie jakiegoś dobrego fryzjera męskiego, który bierze 25-35 zł za strzyżenie, najchętniej w okolicach ochoty/centrum?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości