|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać
Cytat:
A czy któraś z Was była w tym w miarę nowym klubie Foksal XVIII chyba? Co sądzicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać
Cytat:
![]() Nie bylam , ale w Sketchu w zeszle lato to nie bylo jakos goraco i bardzo fajna muzyka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-06-21 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-06-21 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie maci
Potrzebuję podszewki do spódnicy. Gdzie mogę kupić?
I gdzie znajdę krawcową która wszyje mi ją? W rozsądnej cenie ![]() ![]()
#1566 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie maci
A jak mam pytanie odnośnie zalewu zegrzyckiego. Już tyle razy o nim słyszałam a nie byłam tam ani razu. A teraz pogoda sprzyja wyjazdom nad wodę, sesja się kończy więc można gdzieś wyjechać. Ktoś był, warto jechać? Nie mam swojego auta więc lepiej jechać ZTM czy SKM?
Czy coś jeszcze warto/można zobaczyć czy tylko plaża i woda? ![]() Przepraszam za tyle pytań, pogoda mnie rozleniwiła trochę ![]() ![]()
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziś wybieram się do Sketcha zatem. I jeszcze w temacie klubów - jak ktoś lubi czarne klimaty, to spodoba mu się Plac Zabaw. Klub w plenerze więc radzę się zabezpieczyć przed komarami. Ja się wczoraj świetnie bawiałam. Tylko te toi toie, ale takie uroki klubu w plenerze. Jednak w lecie to fajna sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać
Gdzie pójdę tanio do kina na "Dziewczynę z szafy"? Wiem, że są tanie poniedziałki w Muranowie i Lunie, ale oczywiście "Dziewczyny..." wtedy nie grają. Środa z Orange odpada, bo mam akurat zajętą. Na razie znalazłam najtaniej w Feminie - tanie wtorki/czwartki po 15 zł. Znacie coś jeszcze tańszego?
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I dodatkowo są na nią zniżki w paru innych miejscach -> http://kinoatlantic.pl/karta-kinomana
![]() |
#1570 | |
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Cytat:
Jeszcze ze kilka lat temu, była bezterminowa i mogło wejść łącznie z jej posiadaczem - 6 osób. Dobra, nieważne, pomyliło mi się z kinoteką ![]()
Edytowane przez Beczka Soli Czas edycji: 2013-06-23 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Wtajemniczenie
|
Była może któraś z was na basenie na Inflanckiej? Jak tam jest? Czysto? Dużo ludzi? Chcę popływać, bo zaczynam dietę i zastanawiam się, czy to dobre miejsce. Żadnych atrakcji mi nie potrzeba, byleby nie było zbyt dużo ludzi, bo mam lekką fobię
![]()
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
krawcowa - marywilska 44 - w tej hali targowej jest kilka krawcowych i zapłacisz pewnie mniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
No tak tylko będę tam jechała pół dnia. Wolałabym coś w okolicach mokotowa/ursynowa/centrum.
#1575 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie
Cytat:
Edit . Nie znalazlam , ale pomyslalam , ze mozesz podzwonic i sie popytac o ceny http://naursynowie.pl/line.aspx?sid=7&lid=166 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() Tez chcialam isc do plac zabaw , ale mam ten sam proble co w la playa - toi toi , dla mnie nie do przeskoczenia , jak ide to nic nie pije i szbko wychodze :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-06-23 o 13:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć,
Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() A orientujecie się gdzie znajdę jakiś sklep z tkaninami? Będę musiała kupić coś co się nadaje na podszewkę ![]() ![]()
![]() |
#1579 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wied
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-06-23 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć,
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: WARSZAWA - wszystko, co chceci
Cytat:
![]() A tak btw, moze orientujecie się jaki materiał nadaje się na podszewkę. Może bym przez internet kupiła po prostu ![]()
![]() |
#1582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |||
maskott
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() A co do Placu - dziewczyny, tam jest w okolicy dużo krzaczków, może to jakieś wyjście, postawicie kogoś na czatach i dobrze będzie. Ja zaciskam zęby i jakoś wchodzę to tego toi toia, ale zawsze mam ze sobą też takie mokre chusteczki także od razu po idą w ruch ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
BAN stały
|
Gdzie na Ursynowie dorobię klucze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Wtajemniczenie
|
A czysto tam jest? I woda ozonowana, czy pachnie chlorem? Ja niekoniecznie potrzebuje kobiet do towarzystwa, po prostu krępuje mnie trochę obecność facetów, bo niektórzy sie np. gapią. Jeśli któraś z was bywa na inflanckiej to chętnie posłucham jak wrażenia, bo mieszkam 10 minut spacerkiem od basenu i najbardziej bym jednak tam chciała ze względu na odległość.
#1587 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Dolce vita
|
Nadal w temacie klubów - jestem druhną i moim zadaniem jest organizacja panieńskiego. Koleżanka chce najpierw posiedzieć w domu, następnie wybrać się na tańce. Jaki klub polecacie dla kobiet w wieku 27+ ?
Lubimy swojskie klimaty, do tego chcemy kulturalnie się pobawić. Nie wchodzą w grę króliczki, peniski, rogo, welony itp... ![]() -------------------- co do Zalewu Zegrzyńskiego to można się tam dostać z Żerania 735, ale trzeba kupić bilet na 2. strefę. Jest tam fajnie, ale nie polecam sie kąpać ze względu na brudną wodę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Hej, znacie jakiegoś dobrego fryzjera męskiego, który bierze 25-35 zł za strzyżenie, najchętniej w okolicach ochoty/centrum?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.