Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 13:18   #4231
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Gratulacje! I sto lat!
Cytat:
Napisane przez Dzindzej Pokaż wiadomość
Na niej suknia nawet mi się podoba, ale siebie w niej nie wyobrażam. Faktycznie ta góra wygląda dość nie chujnie.. no i te nitki..

Copykat wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Napisane przez babti Pokaż wiadomość
Cóż za pilna studentka, nie mam się czym chwalić przy Tobie

Wszystkiego najlepszego!
Dziękuję nie jestem na studiach tylko w szkole policealnej, studia skończyłam 2 lata temu i tak dobrze mi na nich nie szło

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:19   #4232
Karoloo
<3 <3 <3

Hej pieknotki

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:20   #4233
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Copykat!! 100 lat!!
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:22   #4234
FlightlessBird
Zakorzenienie

Wisimy na zapowiedziach...

Ale jestem zła 100 razy powtarzałam panieńskie nazwisko, mają pelno naszych dokumentów, a jeszcze je przekręcili i zgermanizowali

Efekty w klubie...

z dobrych rzeczy - szukamy ogródka działkowego, chcemy kupić jest jeden opuszczony wśrod ogródków działkowych zaraz pod naszym blokiem i czaimy się na niego musimy się podowiadywać
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:22   #4235
perfuzja
Zakorzenienie

Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
Kilka dni temu skończyły mi się tabletki na alergię i dzisiaj jest tragedia Muszę iść do apteki. głupie trawy
Znam to... Przez ciąże niestety mój układ immmunoglogiczny zwariował totalnie.
Stary 2013-06-23, 13:22   #4236
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
my już jesteśmy po
miło jest mieć męża życie jest piękniejsze
Do końca świata i po końcu świata.
(A. Mickiewicz)
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:23   #4237
Karoloo
<3 <3 <3

Copycat wszystkiego najlepszego

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 13:29   #4238
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Super prezent i czekam na zdjęcia kuchni

Wróciłam ze szkoły, semestr zaliczony na same 4 i 5 heh, żeby kiedykolwiek na studiach mi tak dobrze szło zaraz jedziemy z TZ do Ikei kupować meble do sypialni

A w ogóle to mam dziś urodziny
Sto lat! Spełnienia marzeń i cudownego ślubu i wesela! : cmok:

Cytat:
Kilka dni temu skończyły mi się tabletki na alergię i dzisiaj jest tragedia Muszę iść do apteki. głupie trawy
A co bierzesz?
Stary 2013-06-23, 13:30   #4239
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)

Copykat wszystkiego dobrego :wino:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:30   #4240
FlightlessBird
Zakorzenienie

w klubie zdjęcie pokiereszowania mojego pięknego panieńskiego nazwiska

nie wiem czemu, ale wkur.w...ło mnie to
Jak można walnąć taki byk?

Copykat najlepszego
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:35   #4241
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Kupiłam upatrzoną turkusową narzutę na łóżko w Home&You jupi.

Aaaa, a moje kochane koleżanki (swoją drogą poznane na wizażu! ale już 4 lata temu nasza znajomość przeniosła się do świata rzeczywistego ) postanowiły, że z okazji ślubu kupią mi fotel, do którego wzdycham od dłuższego czasu będzie idealny do mojego kącika czytelniczego jest mega wygodny. No i fajnie przełamie biel mebli
Genialny fotel i super prezent Ci koleżanki robią!
ciukunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 13:48   #4242
Misia89p
Wtajemniczenie

Copykat wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen

Ale nuda dzisiaj w pracy.....

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 14:08   #4243
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)

Cytat:
Ty też? Masakra jakby mi alergii mało było to mnie jeszcze komary pozarły!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-06-23, 15:07   #4244
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
Copykat wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen

Ale nuda dzisiaj w pracy.....
Ty też w pracy?
Stary 2013-06-23, 15:11   #4245
babti
Rozeznanie

Wysprzątałam łazienkę, przedpokój i pół kuchni rany, ale syfu się nazbierało przez ten rok Obym już nigdy nie musiała szukać współlokatora.

15.08.2013

babti jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 15:13   #4246
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Wysprzątałam łazienkę, przedpokój i pół kuchni rany, ale syfu się nazbierało przez ten rok Obym już nigdy nie musiała szukać współlokatora.
To w łazience, kuchni i przedpokoju nie było sprzątane przez rok?? Myślałam, że mówisz o pokoju współlokatora.
Stary 2013-06-23, 15:16   #4247
brydziajones
Zadomowienie

Uwaga relacja

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Relacja

Sobota- Dzien Slubu :

W koncu nadszedl ten upragniony dzien. Cala noc, nie moglam spac...wstalam z lozka okolo 7 rano. Wszyscy jeszcze spali,wiec zrobilam sobie kawke i usiadlam w ogrodzie. Dzien zapowiadal sie pochmurnie..bylo cieplo.
Po godzinie wstala mama i po kolei cala rodzina..babcia, ciocie ,wujki i dzieci ( spalismy wszyscy w tym samym domu wynajetym specjalnie na ich przylot). Moj Tzt spedzil ostatnia noc u siebie w rodzinnym domu i mielismy sie zobaczyc dopiero pod Kosciolem

Po sniadaniu, czyli kilku plasterkach szynki ze stresu nie moglam nic przelknac, sprawdzilam poczte mailowa. Co sie okazalo moj wedding planer nie dostal mojego maila z lista gosci i ich usadzeniem. Ja w panice,,,gdzie to teraz wydrukowac na ladnym papierze . Szybko za telefon, wyslalam mailem liste do winiarni i mowie zeby wydrukowali w razie jak mi sie nie uda na zwyklym papierze. Koniec ,koncow wydrukowalam to u swiadkowej przed fryzjerem. Na 12h mialam umowione wlosy,pojechalysmy do fryzjera zeszla nam sie tam godzinka,przyjechala fotograf z video. Wyluzowalam sie...fryzura wyszla taka jak miala byc Pedem do domu, prowadzac samochod w welonie, tiarze i papierosem w reku Wszyscy kierowcy sie do mnie usmiechali bylo smiesznie. Atmosfera stawala sie coraz bardziej wesola.

Po powrocie do domu, zastalam mame w trakcie malowania przez moja makijazystke. Wszyscy sie zachwycali moim widokiem, poczulam sie piekna Otworzylismy szampana i zaczal sie moj make up ktory wyszedl przecudnie i lepiej niz na probnym.

Caly czas sie smialam, bylam szczesliwa ze mam wszystkie bliskie sercu osoby obok siebie...

Okolo 3h zaczelo sie ubieranie sukni...bylo goraco...Przyjechaly siostry Tzta z dziecmi, i moje przyjaciolki. Cala rodzina w goraczce emocji...wyjatkowe chwile...

Czas na blogoslawienstwo...poniew az bylam bez Tzta i w tradycji Cypryjskiej polaczylismy Polskie klimaty. I tak mama udzielila mi blogoslawientwa jako pierwsza...byly lzy... a pozniej kazdy po kolei opasal mnie czerwona szarfa na szczescie robiac znak krzyza.

Nadeszla godzina 4:45 czas sie zbierac do Kosciola..

Czulam lekkie mrowienie...

W samochodzie wypilysmy jeszcze lampke szampana.

Nadeszla TA chwila...przed wejsciem do Kosciola zobaczylam wszystkich bliskich,przyjaciol a posrod nich Tzta z bukietem kwiatow

Wysiadlam z samochodu i moj wujek ze lzami w oczach podprowadzil mnie do Tzta ktory stal wzruszony i wpatrzony jak w obraz...czulam juz wtedy spokoj i niesomowita milosc miedzy nami. Goscie weszli do srodka i staneli w lawkach...ZACZELO SIE ja z tztem, przed nami dziewczynki sypaly kwiaty i kuzyn z obraczkami zaraz za nimi .Szlismy do oltarza.Ceremonia odbyla sie w jezyku lacinskim, ksiadz caly czas sie do nas usmiechal i byl przemily.

Po mszy wszyscy wyszli na zewnatrz, my porobilismy troche zdjec i juz jako MAZ i ZONA zostalismy przywitani platkami roz,ryzem oraz konfetti ktorym bylam zaskoczona Bylismy tacy szczesliwi

Czas na gratulacje,ktore odbyly sie w ogrodzie winiarni . W naszej wynajetej limo jechalismy sami ,pijac szampana i sie wyglupiajac do Gangam Style Nie moglismy sie soba nacieszyc

Na miejscu ,byli juz zebrani prawie wszyscy goscie. Wkroczylismy w rytm kwartetu smyczkowego ,ktory umilal nam godzine z gratulacjami.

Moja mama z wujkiem, podali nam chleb z sola oraz 2 kieliszki szampana, ktore zostaly stluczone na drobny mak

Goscie byli zachwyceni , wszystko bylo jak we snie...

Po godzinie zeszlismy na dol do ogrodu gdzie mial sie odbyc obiad i tance.

Wszyscy goscie juz siedzieli przy swoich stolikach a my obserwowalismy ich przez chwile z balkonu...wtedy po raz pierwszy zobaczylam swoje dekoracje...dech mi zaparlo w piersiach bylo piekniej niz sobie wymarzylam.Wszystko bylo idealne! Moj wedding planer spisal sie na medal z cala koordynacja slubu, gratulacji,wesela ,dekoracji.

Zeszlismy na dol, w tle lecial "Canon in D", krojenie tortu oraz pierwszy toast! Obiad rozpoczety Jedzenia prawie nie tknelam ,bo co chwile ktos przychodzil,gratulowal i wysciskiwal. Pelna Ekstaza.

Podczas deseru, puscilismy krotki film zmontowany z urywkami innych filmow oraz zdjeciami Okazal sie hitem , nagle wszyscy umilkli i ogladali z zaciekawieniem pod koniec filmu na ekranie ukazalo sie " Adrew are you ready?" Myslalam ze moj Tzet bedzie mowil przemowienie. Nagle odwracam sie a moj Tzt juz z mikrofonem w reku zaczyna spiewac... "Cant take my eyes of you" ...bylam w takim szoku ,i takim wzruszeniu ze sie poryczalam po chwili patrze sie a wszyscy przyjaciele mojego Tzta wstaja i zaczynaja spiewac z nim refren ...to bylo jak sen!!!!! Okazalo sie ,ze moj tzt planowal to juz od miesiecy ,i wszystko trzymal za zebami Boze,jak ja go kocham..

Nadszedl czas na pierwszy taniec "Nothing's gona change my love for you", bez zadnych prob, sztuczny snieg nam lecial z gory,deptalam Tztowi po palcach a on mi szeptal tul mnie mocno...nikt dla nas wtedy nie istnial...magiczna chwila..pod koniec na niebie rozblysnely sie fajerwerki..Wszyscy oniemieli ,klaskali...

Impreza rozpoczeta Tance ,hulanki ,swawole,nikt nie siedzial kazdy sie bawil, bylo kilka greckich tancow tradycyjnych przy ktorych nawet moje starsze wujostwo niezle sie wyginalo

Chlopaki wykonali tez taniec "Jump on it" Fresh Prince wygladali nieziemsko

O polnocy bylo rzucanie bukietem i muszka

Zabawy ciag dalszy, wjechal wozek z hot dogami ,ktory rowniez okazal sie strzalem w dziesiatke PYCHOTA!

Cala impreza zakonczyla sie o 3 nad ranem. My z Tztem wypilismy jeszcze kieliszek szampana i malzenstwo zostalo skonsumowane

Najpiekniejszy dzien w moim zyciu!!!!!!!!!!!!

Niedziela:

Wstalismy rano o 11, zjedlismy sniadanie. Pojechalismy do domu rodzicow i zaczely sie poprawiny u nich w ogrodzie. Cala rodzina, grill, smiech dzieciakow i moj Tzcik znowu mnie zaskoczyl tortem urodzinowym...po raz pierwszy od kilku lat moglam je spedzic w gronie mojej rodziny. Bylo to dla mnie bardzo wzruszajace i wazne przezycie.

Poniedzialek:

Mielismy sesje zdjeciowa w gorach, wzielismy ze soba cala rodzinke. Oni sie relaksowali a my w tym czasie pojechalismy z foto na lono natury
Super dzien!

Wtorek:

Obchody moich urodzin po raz drugi Mial byc to tylko grill u nas w domu, ale okazalo sie ze wszyscy przyszli wraz ze znajomymi razem z tortem w wykonaniu mojej przyjaciolki .W nocy musielismy zawiezc moja rodzine na lotnisko bylo smutno,lzy i bol rozstania niecierpie tego....

Sroda:

HONEYMOON

Podsumowanie:

Rok planowania...myslenia, stresu i dopinania wszystkiego na ostatni guzik. BYLO WARTO!

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 15:20   #4248
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Ale Ci zazdroszczę robienia tych porządków - wolałabym sprzątać niż siedzieć w pracy.
BTW zawsze najkorzystniejszym czasem dla mnie na porządki okazuje się właśnie niedziela
Stary 2013-06-23, 15:29   #4249
babti
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
To w łazience, kuchni i przedpokoju nie było sprzątane przez rok?? Myślałam, że mówisz o pokoju współlokatora.
Nie no, aż tak źle nie było Ale po prostu nie ruszałam miejsc, w których trzymał swoje rzeczy. Szafki były całe zalane czymś dawno temu i klejące się obrzydliwie... Łazienka to samo. Przy okazji mycie okien, odkamienianie kabiny prysznicowej, rozmrażanie i mycie lodówki no i czas poleciał

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
Ale Ci zazdroszczę robienia tych porządków - wolałabym sprzątać niż siedzieć w pracy.
BTW zawsze najkorzystniejszym czasem dla mnie na porządki okazuje się właśnie niedziela
A ja zazdroszczę pracy Ale po ślubie biorę się za szukanie

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

brydziajones, musiało być pięknie Zazdroszczę inwencji Tż - cała akcja z piosenką

15.08.2013

babti jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 15:40   #4250
Misia89p
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty też w pracy?
Niestety jeszcze 3 godz...

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Stary 2013-06-23, 15:44   #4251
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Brydziajones - cudowne wesele mieliście
Bardzo mi się podoba wszystko, co opisujesz I też byłam w takiej właśnie "ekstazie", może dlatego doskonale Cię rozumiem!
A piosenka od męza - najlepszaaaaaa!!!

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Niestety jeszcze 3 godz...
A ja ponad 6
Cytat:
Nie no, aż tak źle nie było Ale po prostu nie ruszałam miejsc, w których trzymał swoje rzeczy. Szafki były całe zalane czymś dawno temu i klejące się obrzydliwie... Łazienka to samo. Przy okazji mycie okien, odkamienianie kabiny prysznicowej, rozmrażanie i mycie lodówki no i czas poleciał

A ja zazdroszczę pracy Ale po ślubie biorę się za szukanie

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

brydziajones, musiało być pięknie Zazdroszczę inwencji Tż - cała akcja z piosenką
Też lubię chodzić do pracy, ale to ponad 70 godzin pracy w tym tygodniu mnie już dobija
Stary 2013-06-23, 15:45   #4252
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Brydziajones - cudowne wesele mieliście
Bardzo mi się podoba wszystko, co opisujesz I też byłam w takiej właśnie "ekstazie", może dlatego doskonale Cię rozumiem!
A piosenka od męza - najlepszaaaaaa!!!

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

A ja ponad 6

Też lubię chodzić do pracy, ale to ponad 70 godzin pracy w tym tygodniu mnie już dobija
Dziekuje kochana Niesamowite przezycia te nasze sluby

Fotki w klubie

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-06-23, 15:47   #4253
Misia89p
Wtajemniczenie

Brydzia super telacja, musialo byc pieknie jeszcze raz wszystkiego dobrego i dla Tz

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Stary 2013-06-23, 15:49   #4254
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Brydzia super telacja, musialo byc pieknie jeszcze raz wszystkiego dobrego i dla Tz
dziekuje Misia

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-06-23, 15:56   #4255
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)

Brydzia super relacja!

Stary 2013-06-23, 15:59   #4256
brydziajones
Zadomowienie

Tusia

A teraz staramy sie o fasolke mam nadzieje,ze @ we wtorek nie przyjdzie i przywiezlismy ze soba prezencik z Dubaju

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-06-23, 16:00   #4257
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Dziekuje kochana Niesamowite przezycia te nasze sluby

Fotki w klubie
Widziałam - wyglądałaś przebajecznie!!!! Jak gwiazda!
Stary 2013-06-23, 16:11   #4258
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz staramy sie o fasolke mam nadzieje,ze @ we wtorek nie przyjdzie i przywiezlismy ze soba prezencik z Dubaju
super relacja i trzymam za fasolkę
Stary 2013-06-23, 16:14   #4259
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Dziś wykańczam mojego klubowego dziada. Postanowione
Stary 2013-06-23, 16:15   #4260
Misia89p
Wtajemniczenie

Cytat:
Tusia

za fasolke

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości