|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Cytat:
Cytat:
|
|
#4232 |
|
<3 <3 <3
|
Hej pieknotki
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Copykat!! 100 lat!!
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Wisimy na zapowiedziach... Ale jestem zła Efekty w klubie... z dobrych rzeczy - szukamy ogródka działkowego, chcemy kupić jest jeden opuszczony wśrod ogródków działkowych zaraz pod naszym blokiem i czaimy się na niego musimy się podowiadywać
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Znam to... Przez ciąże niestety mój układ immmunoglogiczny zwariował totalnie.
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() my już jesteśmy po ![]() miło jest mieć męża życie jest piękniejsze
|
#4237 |
|
<3 <3 <3
|
Copycat wszystkiego najlepszego
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
|
#4238 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Sto lat! Spełnienia marzeń i cudownego ślubu i wesela! ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Copykat wszystkiego dobrego
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
w klubie zdjęcie pokiereszowania mojego pięknego panieńskiego nazwiska
![]() nie wiem czemu, ale wkur.w...ło mnie to ![]() Jak można walnąć taki byk? Copykat najlepszego
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Genialny fotel i super prezent Ci koleżanki robią!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4242 |
|
Wtajemniczenie
|
Copykat wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen
![]() Ale nuda dzisiaj w pracy..... |
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4245 |
|
Rozeznanie
|
Wysprzątałam łazienkę, przedpokój i pół kuchni
rany, ale syfu się nazbierało przez ten rok Obym już nigdy nie musiała szukać współlokatora.
|
|
#4246 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga relacja
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Relacja Sobota- Dzien Slubu :W koncu nadszedl ten upragniony dzien . Cala noc, nie moglam spac...wstalam z lozka okolo 7 rano. Wszyscy jeszcze spali,wiec zrobilam sobie kawke i usiadlam w ogrodzie. Dzien zapowiadal sie pochmurnie..bylo cieplo.Po godzinie wstala mama i po kolei cala rodzina..babcia, ciocie ,wujki i dzieci ( spalismy wszyscy w tym samym domu wynajetym specjalnie na ich przylot). Moj Tzt spedzil ostatnia noc u siebie w rodzinnym domu i mielismy sie zobaczyc dopiero pod KosciolemPo sniadaniu, czyli kilku plasterkach szynki ze stresu nie moglam nic przelknac, sprawdzilam poczte mailowa. Co sie okazalo moj wedding planer nie dostal mojego maila z lista gosci i ich usadzeniem. Ja w panice,,,gdzie to teraz wydrukowac na ladnym papierze Pedem do domu, prowadzac samochod w welonie, tiarze i papierosem w rekuPo powrocie do domu, zastalam mame w trakcie malowania przez moja makijazystke. Wszyscy sie zachwycali moim widokiem, poczulam sie piekna Otworzylismy szampana i zaczal sie moj make up ktory wyszedl przecudnie i lepiej niz na probnym.Caly czas sie smialam, bylam szczesliwa ze mam wszystkie bliskie sercu osoby obok siebie... Okolo 3h zaczelo sie ubieranie sukni...bylo goraco...Przyjechaly siostry Tzta z dziecmi, i moje przyjaciolki. Cala rodzina w goraczce emocji...wyjatkowe chwile... Czas na blogoslawienstwo...poniew az bylam bez Tzta i w tradycji Cypryjskiej polaczylismy Polskie klimaty. I tak mama udzielila mi blogoslawientwa jako pierwsza...byly lzy... a pozniej kazdy po kolei opasal mnie czerwona szarfa na szczescie robiac znak krzyza. Nadeszla godzina 4:45 czas sie zbierac do Kosciola.. Czulam lekkie mrowienie... W samochodzie wypilysmy jeszcze lampke szampana. Nadeszla TA chwila...przed wejsciem do Kosciola zobaczylam wszystkich bliskich,przyjaciol a posrod nich Tzta z bukietem kwiatow ![]() Wysiadlam z samochodu i moj wujek ze lzami w oczach podprowadzil mnie do Tzta ktory stal wzruszony i wpatrzony jak w obraz...czulam juz wtedy spokoj i niesomowita milosc miedzy nami. Goscie weszli do srodka i staneli w lawkach...ZACZELO SIE ja z tztem, przed nami dziewczynki sypaly kwiaty i kuzyn z obraczkami zaraz za nimi .Szlismy do oltarza.Ceremonia odbyla sie w jezyku lacinskim, ksiadz caly czas sie do nas usmiechal i byl przemily. Po mszy wszyscy wyszli na zewnatrz, my porobilismy troche zdjec i juz jako MAZ i ZONA zostalismy przywitani platkami roz,ryzem oraz konfetti ktorym bylam zaskoczona Bylismy tacy szczesliwi![]() Czas na gratulacje,ktore odbyly sie w ogrodzie winiarni . W naszej wynajetej limo jechalismy sami ,pijac szampana i sie wyglupiajac do Gangam Style Nie moglismy sie soba nacieszycNa miejscu ,byli juz zebrani prawie wszyscy goscie. Wkroczylismy w rytm kwartetu smyczkowego ,ktory umilal nam godzine z gratulacjami. Moja mama z wujkiem, podali nam chleb z sola oraz 2 kieliszki szampana, ktore zostaly stluczone na drobny mak ![]() ![]() Goscie byli zachwyceni , wszystko bylo jak we snie... Po godzinie zeszlismy na dol do ogrodu gdzie mial sie odbyc obiad i tance. Wszyscy goscie juz siedzieli przy swoich stolikach a my obserwowalismy ich przez chwile z balkonu...wtedy po raz pierwszy zobaczylam swoje dekoracje...dech mi zaparlo w piersiach bylo piekniej niz sobie wymarzylam.Wszystko bylo idealne! Moj wedding planer spisal sie na medal z cala koordynacja slubu, gratulacji,wesela ,dekoracji. Zeszlismy na dol, w tle lecial "Canon in D", krojenie tortu oraz pierwszy toast! Obiad rozpoczety Jedzenia prawie nie tknelam ,bo co chwile ktos przychodzil,gratulowal i wysciskiwal. Pelna Ekstaza.Podczas deseru, puscilismy krotki film zmontowany z urywkami innych filmow oraz zdjeciami Okazal sie hitem , nagle wszyscy umilkli i ogladali z zaciekawieniem pod koniec filmu na ekranie ukazalo sie " Adrew are you ready?" Myslalam ze moj Tzet bedzie mowil przemowienie. Nagle odwracam sie a moj Tzt juz z mikrofonem w reku zaczyna spiewac... "Cant take my eyes of you" ...bylam w takim szoku ,i takim wzruszeniu ze sie poryczalam po chwili patrze sie a wszyscy przyjaciele mojego Tzta wstaja i zaczynaja spiewac z nim refren ...to bylo jak sen!!!!! Okazalo sie ,ze moj tzt planowal to juz od miesiecy ,i wszystko trzymal za zebami Boze,jak ja go kocham..Nadszedl czas na pierwszy taniec "Nothing's gona change my love for you", bez zadnych prob, sztuczny snieg nam lecial z gory,deptalam Tztowi po palcach a on mi szeptal tul mnie mocno...nikt dla nas wtedy nie istnial...magiczna chwila..pod koniec na niebie rozblysnely sie fajerwerki..Wszyscy oniemieli ,klaskali... Impreza rozpoczeta Tance ,hulanki ,swawole,nikt nie siedzial kazdy sie bawil, bylo kilka greckich tancow tradycyjnych przy ktorych nawet moje starsze wujostwo niezle sie wyginalo![]() Chlopaki wykonali tez taniec "Jump on it" Fresh Prince wygladali nieziemsko ![]() ![]() O polnocy bylo rzucanie bukietem i muszka Zabawy ciag dalszy, wjechal wozek z hot dogami ,ktory rowniez okazal sie strzalem w dziesiatke ![]() PYCHOTA!Cala impreza zakonczyla sie o 3 nad ranem. My z Tztem wypilismy jeszcze kieliszek szampana i malzenstwo zostalo skonsumowane ![]() ![]() ![]() Najpiekniejszy dzien w moim zyciu!!!!!!!!!!!! Niedziela: Wstalismy rano o 11, zjedlismy sniadanie. Pojechalismy do domu rodzicow i zaczely sie poprawiny u nich w ogrodzie. Cala rodzina, grill, smiech dzieciakow i moj Tzcik znowu mnie zaskoczyl tortem urodzinowym...po raz pierwszy od kilku lat moglam je spedzic w gronie mojej rodziny. Bylo to dla mnie bardzo wzruszajace i wazne przezycie. Poniedzialek: Mielismy sesje zdjeciowa w gorach, wzielismy ze soba cala rodzinke. Oni sie relaksowali a my w tym czasie pojechalismy z foto na lono natury ![]() Super dzien! Wtorek: Obchody moich urodzin po raz drugi Mial byc to tylko grill u nas w domu, ale okazalo sie ze wszyscy przyszli wraz ze znajomymi razem z tortem w wykonaniu mojej przyjaciolki .W nocy musielismy zawiezc moja rodzine na lotnisko bylo smutno,lzy i bol rozstania niecierpie tego....Sroda: HONEYMOON Podsumowanie: Rok planowania...myslenia, stresu i dopinania wszystkiego na ostatni guzik. BYLO WARTO!
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW zawsze najkorzystniejszym czasem dla mnie na porządki okazuje się właśnie niedziela
|
|
#4249 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale po prostu nie ruszałam miejsc, w których trzymał swoje rzeczy. Szafki były całe zalane czymś dawno temu i klejące się obrzydliwie... Łazienka to samo. Przy okazji mycie okien, odkamienianie kabiny prysznicowej, rozmrażanie i mycie lodówki no i czas poleciał ![]() Cytat:
Ale po ślubie biorę się za szukanie ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- brydziajones, musiało być pięknie Zazdroszczę inwencji Tż - cała akcja z piosenką
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4250 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Brydziajones - cudowne wesele mieliście
![]() Bardzo mi się podoba wszystko, co opisujesz I też byłam w takiej właśnie "ekstazie", może dlatego doskonale Cię rozumiem!A piosenka od męza - najlepszaaaaaa!!! ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- A ja ponad 6 ![]() Cytat:
|
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fotki w klubie
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
Brydzia super telacja, musialo byc pieknie
dla Tz
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Brydzia
|
#4256 |
|
Zadomowienie
|
Tusia
A teraz staramy sie o fasolke mam nadzieje,ze @ we wtorek nie przyjdzie i przywiezlismy ze soba prezencik z Dubaju![]()
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymam za fasolkę
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wykańczam mojego klubowego dziada. Postanowione
|
#4260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za fasolke
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

jest jeden opuszczony wśrod ogródków działkowych zaraz pod naszym blokiem i czaimy się na niego
Muszę iść do apteki. głupie trawy 

1 MAJA 2013 
Obym już nigdy nie musiała szukać współlokatora.
. Cala noc, nie moglam spac...wstalam z lozka okolo 7 rano. Wszyscy jeszcze spali,wiec zrobilam sobie kawke i usiadlam w ogrodzie. Dzien zapowiadal sie pochmurnie..bylo cieplo.