|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Cytat:
ja bardzo lubie przegladac blogi gdzie jest białe tło ale powoli wiekszosc dziewczyn swoje blogi na takie przerabia, niedlugo beda One wszystkie identyczne co nie znaczy że są brzydkie ![]() Kasia gratuluje rocznicy ja 27 bede miała półrocznice blogowania ^^ ![]() Beatrice notke ze zdjęciami pokazuj, chetnie zobacze Twoj pyszczek sliczny Mnie nie było od wczoraj bo wieczorem przyjechał Tz, pojechaliśmy na taką wiejską potupaje niedaleko nas Panna Kokosowa pewnie wie o ktorej mówie ^^ 20 km od Nas ![]() No i oczywicie moj 23 letni samiec alfa, ociekajacy testosteronem jak zobaczył karuzele to nie było mowy ze idziemy do znajomych pobawić się, On musiał się przejechać --> 50 zł nie nasze po tych ekscesach ale już pojechał a a ide nadrabiac zaległosci na blogach
|
|
|
|
|
#4442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No tego wzrostu się trochę ma, a i mam na czym stać i siedzieć :P |
|||
|
|
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
raju, obrobiłam się w końcu z zaległymi komentarzami, teraz tylko zaległe przejście po blogach które czytuję i przygotować zapas notek na urlop...
ale pójdę po leniu, wstawię zaległe ciastka-rozetki, współpracowe notki, i rozdanie moze zdążę naszykować zanim wyjadę... ![]() a póki co, "wykończyłam Malinę" ![]() http://4cholery.blogspot.com/2013/06...winner-is.html i szykuję się psychicznie do ścięcia pazurków na amen, i akcji "odrastanie" w którą mam nadzieję, uda mi się wciągnąć też inne osoby, byśmy się wspierały w dążeniach do ślicznościowych szponków...
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
szału ni mo!
musisz nabrać jeszcze trochę kobiecych kształtów żeby było za co łapać![]()
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
ja również zapraszam na konkurs u mnie
|
|
#4446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale w stare treki już się mieszczę (taki był mój cel). Ale jeszcze ze dwa kg by się przydały, aby móc w nich wyjść na treking.
|
||
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak się nazywają takie małe przezroczyste kulki, które dużo osób wsypuje do wazoników, żeby mieć 'stojaki' na pędzle? Kupiłam sobie wazony i chciałam zamówić te kulki (jakoś kamienie do mnie nie przemawiają do tego zadania), ale nie mogę ich namierzyć na allegro...
|
|
|
|
#4448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cel osiągnięty![]() Cytat:
widziałam, że wiele osób to robi, ale sama się nie odważyłam, mimo że kulaski kupiłam kiedyś w biedronce za 2zł![]() W kwiaciarniach lub ogrodniczym powinny być takie zaraz się ubieram i wychodzę ćwiczyć jazdę od kiedy zdałam prawko (ze 3-4 lata temu?) nie jezdziłam za duzo, bo nie bylo jak tata od rana do 23 w pracy, ale teraz kupil nowy samochod, wiec stary jest moj tylko, ze to combi, wiec troche przeraza mnie ta wielkosc
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2013-06-23 o 19:20 |
||
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: mam! o takie coś mi chodziło klik Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2013-06-23 o 19:22 |
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię prosty wygląd bloga, bez przeładowania.
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Dimiti ale jak się przyzwyczaisz do większego to już będzie z górki
ja to pewnie dopiero w DE zrobię prawko, jakoś nie mam przekonania do jazdy samochodem. Nie każdy musi być kierowcą w końcu nie
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się porobiło i nie dostaję już mailem nowych komentarzy do wpisów na moim blogu
a miałam to ustawione i nic nie zmieniałam bo i po co.Czy u Was też tak jest?
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
a na poczcienie zaznaczylas przypadkiem kieedys jakiegoś spamu?Mi kiedys wszystkie wiadomosci przenosiło wlasnie do spamu
|
|
|
|
#4456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie to fajne a masz jakiś specjalny stojak czy będziesz pędzle i te kulki miała w szklance zwykłej ?Cytat:
ok, to ubieram sie i idę w miarę już ludzi nie ma na ulicach to bezpieczniej i dla nich i dla mnie![]()
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli masz u siebie w miescie sklepy po 5 zl to tam spójrz tez nie pamietam ich nazwy
|
|
|
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tam mam zamiar wszystko umieścić - toaletce należą się jakieś porządki ![]() Idź, jeździj na zdrowie ja ostatnio nawet wolę większymi jeździć - sama mam takiego małego peugeota, na miasto jest idealny, chociaż w dalsze trasy mało wygodny. Plus w większym samochodzie się bezpieczniej czuję (taki syndrom amerykański trochę )
|
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), czyli coś w tym jest, że ona działa na metabolizm. A co do jazdy samochodem- mówię Ci ja, nie zapomina się. Sama miałam przerwę i pod przymusem sytuacji musiałam zacząć jeździć dużym samochodem- wsiadłam i pojechałam. Bez żadnego problemu. |
|
|
|
|
#4461 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj użyłam nowej maski Placenta (coś na wzór Kalosa, do dostania w Hebe) i jestem w szoku! Spokojnie od roku nie miałam tak sypkich, lśniących i wygładzonych włosów, na których nie robią się kołtuny po godzinie
Oby tak dalej, chociaż zawiera alkohol, więc nie wiem jak to będzie na dłuższą metę...U mnie z rana popadało, miałam nadzieję, na bardziej rześką pogodę, a tu nic, dalej gorąco
|
|
|
|
#4462 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
no kusze kuszę, starałam się )ale to przyjemne, zwłaszcza w świetle tego, że ostatnio znów ukradli na allegro zdjęcia bloggerce, Kaśce z Let's Talk Beauty... Cytat:
ja swoje brałam tu, tylko przez koleżankę bo nie wiem czy można kupić oficjalnie... w sensie, tak o
|
||
|
|
|
#4463 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak dodać na blogspocie taki niebieski button "dołącz do tej witryny"? Obserwatorzy mi się wyświetlają, a tego buttona nie mogę znaleźć...
|
|
|
|
#4464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2013-06-23 o 20:44 |
|
|
|
|
#4465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja cala zime nie jezdziłam a wiosną zasiadłam za stery i jade jakby przerwy nie było
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. wiesz co to placenta?
|
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie co bym brała na firmę, ale już znalazłam te kuleczki na allegro dziękuję w każdym razie za namiar na przyszłość ![]() Cytat:
ja mam placentę w szufladzie - czeka aż zmniejszę ilość otwartych masek i odżywek
|
||
|
|
|
#4468 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się wzięłam za zużywanie, bo zauważyłam, że u mnie od zakupu do używania produktu mija kilka miesięcy
Chociaż nieźle mi idzie to zużywanie ostatnio, bo mniej kupuje, ale jednak kupuję...
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest nas więcej już na ten moment ![]() wpisz się na blogu, ku pamięci, na dniach będziemy ustalać co i jak ![]() [a ja jestem z tych, co eveline też uwielbiają ]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

ja bardzo lubie przegladac blogi gdzie jest białe tło ale powoli wiekszosc dziewczyn swoje blogi na takie przerabia, niedlugo beda One wszystkie identyczne
ja 27 bede miała półrocznice blogowania ^^ 

widziałam, że wiele osób to robi, ale sama się nie odważyłam, mimo że kulaski kupiłam kiedyś w biedronce za 2zł
a miałam to ustawione i nic nie zmieniałam bo i po co.

?
Lush & China Glaze lover!
Chociaż nieźle mi idzie to zużywanie ostatnio, bo mniej kupuje, ale jednak kupuję...