Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 15:14   #4441
Aswertyna
Rozeznanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
witam

zastanawiam się czy nie zmienić tła bloga na całe białe.. uważacie, że wtedy jest bardziej czytelnie?
nieee, całe białe nieee ja bardzo lubie przegladac blogi gdzie jest białe tło ale powoli wiekszosc dziewczyn swoje blogi na takie przerabia, niedlugo beda One wszystkie identyczne co nie znaczy że są brzydkie

Kasia gratuluje rocznicy ja 27 bede miała półrocznice blogowania ^^

Beatrice notke ze zdjęciami pokazuj, chetnie zobacze Twoj pyszczek sliczny

Mnie nie było od wczoraj bo wieczorem przyjechał Tz, pojechaliśmy na taką wiejską potupaje niedaleko nas Panna Kokosowa pewnie wie o ktorej mówie ^^ 20 km od Nas
No i oczywicie moj 23 letni samiec alfa, ociekajacy testosteronem jak zobaczył karuzele to nie było mowy ze idziemy do znajomych pobawić się, On musiał się przejechać --> 50 zł nie nasze po tych ekscesach
ale już pojechał a a ide nadrabiac zaległosci na blogach

Przebiegły Rudy Lis

Mądrale Świata żaby na jęzorach Wam wyrosną !
Aswertyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 15:47   #4442
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nana93klb Pokaż wiadomość
puk, puk, można dołączyć? ) nie sądziłam, że blogerki urodowe dotrą nawet tutaj ;P

Cytat:
Napisane przez Alex_07 Pokaż wiadomość
Tylko wiecie jak nagle dla jednej i drugiej wypadł wyjazd właśnie w dzień spotkania, po meilu odnośnie braku prezentów. Odpowiedź nasuwa się sama.
No to już inna sprawa. Nie rozumiem tego przychodzenia dla prezentów.

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
A ja mam tak, że łatwiej mi coś zaplanować miesiąc naprzód, niż np. dzień przed :P jestem więźniem własnego kalendarza Oczywiście pomijając jakieś życiowe niespodzianki np. choroby czy niespodziewany przyjazd rodziców )[COLOR="Silver"]
Jasne, że dzień przed to mało, ale choroby, bólu głowy czy innych niedogodności czasem się nie przeskoczy.

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość

oj basz duża:P aleś wymyśliła!
No tego wzrostu się trochę ma, a i mam na czym stać i siedzieć :P
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:15   #4443
Cholera Naczelna
Raczkowanie

raju, obrobiłam się w końcu z zaległymi komentarzami, teraz tylko zaległe przejście po blogach które czytuję i przygotować zapas notek na urlop...

ale pójdę po leniu, wstawię zaległe ciastka-rozetki, współpracowe notki, i rozdanie moze zdążę naszykować zanim wyjadę...

a póki co, "wykończyłam Malinę"

http://4cholery.blogspot.com/2013/06...winner-is.html

i szykuję się psychicznie do ścięcia pazurków na amen, i akcji "odrastanie" w którą mam nadzieję, uda mi się wciągnąć też inne osoby, byśmy się wspierały w dążeniach do ślicznościowych szponków...
Cholera Naczelna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:22   #4444
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

No tego wzrostu się trochę ma, a i mam na czym stać i siedzieć :P
szału ni mo! musisz nabrać jeszcze trochę kobiecych kształtów żeby było za co łapać
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:29   #4445
Maliniarka
Zakorzenienie

ja również zapraszam na konkurs u mnie
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:12   #4446
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cholera Naczelna Pokaż wiadomość

i szykuję się psychicznie do ścięcia pazurków na amen, i akcji "odrastanie" w którą mam nadzieję, uda mi się wciągnąć też inne osoby, byśmy się wspierały w dążeniach do ślicznościowych szponków...
Moje są skórcone na amen- wszystko jest zasługą nabycia nowego pilniczka. Do tego chyba zmienię lekko ich kształt.

Cytat:
szału ni mo! musisz nabrać jeszcze trochę kobiecych kształtów żeby było za co łapać
Jest za co złapać, oj jest Ale w stare treki już się mieszczę (taki był mój cel). Ale jeszcze ze dwa kg by się przydały, aby móc w nich wyjść na treking.
Stary 2013-06-23, 18:58   #4447
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Dziewczyny, jak się nazywają takie małe przezroczyste kulki, które dużo osób wsypuje do wazoników, żeby mieć 'stojaki' na pędzle? Kupiłam sobie wazony i chciałam zamówić te kulki (jakoś kamienie do mnie nie przemawiają do tego zadania), ale nie mogę ich namierzyć na allegro...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:08   #4448
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cholera Naczelna Pokaż wiadomość

To ja będę pierwsza, żeby się dołączyć!!! Już mam ścięte na króciutko i używam odżywki z Yves Rocher, ale z utęsknieniem czekam aż będę u rodziców i będę miała w końcu dostęp do mojej ukochanej Eveline (tak wiem, nie jest bezpieczna)
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:08   #4449
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak się nazywają takie małe przezroczyste kulki, które dużo osób wsypuje do wazoników, żeby mieć 'stojaki' na pędzle? Kupiłam sobie wazony i chciałam zamówić te kulki (jakoś kamienie do mnie nie przemawiają do tego zadania), ale nie mogę ich namierzyć na allegro...
Takie kulki to są w wódeczce żeby się lepiej lało:-D
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2013-06-23, 19:16   #4450
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Moje są skórcone na amen- wszystko jest zasługą nabycia nowego pilniczka. Do tego chyba zmienię lekko ich kształt.

Jest za co złapać, oj jest Ale w stare treki już się mieszczę (taki był mój cel). Ale jeszcze ze dwa kg by się przydały, aby móc w nich wyjść na treking.
no to i tak super cel osiągnięty

Cytat:
tylko te kulki trzeba ciągle "podlewać" bo schną szybko, więc nie wiem czy to dobry pomysł trzymać w nich drewniane pędzle widziałam, że wiele osób to robi, ale sama się nie odważyłam, mimo że kulaski kupiłam kiedyś w biedronce za 2zł

W kwiaciarniach lub ogrodniczym powinny być takie

zaraz się ubieram i wychodzę ćwiczyć jazdę od kiedy zdałam prawko (ze 3-4 lata temu?) nie jezdziłam za duzo, bo nie bylo jak tata od rana do 23 w pracy, ale teraz kupil nowy samochod, wiec stary jest moj tylko, ze to combi, wiec troche przeraza mnie ta wielkosc

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2013-06-23 o 19:20
Stary 2013-06-23, 19:21   #4451
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:

tylko te kulki trzeba ciągle "podlewać" bo schną szybko, więc nie wiem czy to dobry pomysł trzymać w nich drewniane pędzle widziałam, że wiele osób to robi, ale sama się nie odważyłam, mimo że kulaski kupiłam kiedyś w biedronce za 2zł

W kwiaciarniach lub ogrodniczym powinny być takie
Hmm... to chyba o innych myślimy. Nie chodzi mi o takie hydrożelowe, tylko takie przezroczyste plastikowe/silikatowe/szklane kuleczki o średnicy ok. 1 mm. Wiem że takie szklane się stosuje do sterylizatorów, ale nie wiem jak to się nazywa... Kamyczków z kolei nie chcę bo się boję, że mi rączki porysują, a na punkcie moich pędzelków mam hopla kompletnego

edit: mam! o takie coś mi chodziło klik

Edytowane przez panna mrau
Czas edycji: 2013-06-23 o 19:22
Stary 2013-06-23, 19:30   #4452
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
witam

zastanawiam się czy nie zmienić tła bloga na całe białe.. uważacie, że wtedy jest bardziej czytelnie?
Mi si e białe znudziło i jakiś czas temu zmieniłam szablon na inny, z innym tłem, ale tez delikatnym.
Lubię prosty wygląd bloga, bez przeładowania.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:38   #4453
madlen345
Zakorzenienie

Dimiti ale jak się przyzwyczaisz do większego to już będzie z górki ja to pewnie dopiero w DE zrobię prawko, jakoś nie mam przekonania do jazdy samochodem. Nie każdy musi być kierowcą w końcu nie
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:00   #4454
Hosenka*
Zakorzenienie

Coś mi się porobiło i nie dostaję już mailem nowych komentarzy do wpisów na moim blogu a miałam to ustawione i nic nie zmieniałam bo i po co.

Czy u Was też tak jest?

Instagram

Stary 2013-06-23, 20:04   #4455
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

a na poczcienie zaznaczylas przypadkiem kieedys jakiegoś spamu?Mi kiedys wszystkie wiadomosci przenosiło wlasnie do spamu
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:05   #4456
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... to chyba o innych myślimy. Nie chodzi mi o takie hydrożelowe, tylko takie przezroczyste plastikowe/silikatowe/szklane kuleczki o średnicy ok. 1 mm. Wiem że takie szklane się stosuje do sterylizatorów, ale nie wiem jak to się nazywa... Kamyczków z kolei nie chcę bo się boję, że mi rączki porysują, a na punkcie moich pędzelków mam hopla kompletnego

edit: mam! o takie coś mi chodziło klik
aaaa tak to o innych myślałam takie to fajne a masz jakiś specjalny stojak czy będziesz pędzle i te kulki miała w szklance zwykłej?

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Dimiti ale jak się przyzwyczaisz do większego to już będzie z górki ja to pewnie dopiero w DE zrobię prawko, jakoś nie mam przekonania do jazdy samochodem. Nie każdy musi być kierowcą w końcu nie
proste

ok, to ubieram sie i idę w miarę już ludzi nie ma na ulicach to bezpieczniej i dla nich i dla mnie
Stary 2013-06-23, 20:06   #4457
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
a na poczcienie zaznaczylas przypadkiem kieedys jakiegoś spamu?Mi kiedys wszystkie wiadomosci przenosiło wlasnie do spamu
w spamie nie lądują

Instagram

Stary 2013-06-23, 20:13   #4458
Aswertyna
Rozeznanie

Cytat:

jesli masz u siebie w miescie sklepy po 5 zl to tam spójrz tez nie pamietam ich nazwy

Przebiegły Rudy Lis

Stary 2013-06-23, 20:15   #4459
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
aaaa tak to o innych myślałam takie to fajne a masz jakiś specjalny stojak czy będziesz pędzle i te kulki miała w szklance zwykłej?

ok, to ubieram sie i idę w miarę już ludzi nie ma na ulicach to bezpieczniej i dla nich i dla mnie
Kupiłam w ikea takie prostokątne szklane wazoniki małe, sztuk 3, bo pędzlaków mam sporo i tam mam zamiar wszystko umieścić - toaletce należą się jakieś porządki

Idź, jeździj na zdrowie ja ostatnio nawet wolę większymi jeździć - sama mam takiego małego peugeota, na miasto jest idealny, chociaż w dalsze trasy mało wygodny. Plus w większym samochodzie się bezpieczniej czuję (taki syndrom amerykański trochę )
Stary 2013-06-23, 20:16   #4460
lele
Zakorzenienie

Cytat:
...
zaraz się ubieram i wychodzę ćwiczyć jazdę od kiedy zdałam prawko (ze 3-4 lata temu?) nie jezdziłam za duzo, bo nie bylo jak tata od rana do 23 w pracy, ale teraz kupil nowy samochod, wiec stary jest moj tylko, ze to combi, wiec troche przeraza mnie ta wielkosc
No niby tak, ale chciałabym móc w nich do ludzi wyjść. Ale dopiero jakiś czas po diecie udało mi się w nich zapiąć (razem z zapiętymi kieszeniami ), czyli coś w tym jest, że ona działa na metabolizm.

A co do jazdy samochodem- mówię Ci ja, nie zapomina się. Sama miałam przerwę i pod przymusem sytuacji musiałam zacząć jeździć dużym samochodem- wsiadłam i pojechałam. Bez żadnego problemu.
Stary 2013-06-23, 20:23   #4461
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

A ja dzisiaj użyłam nowej maski Placenta (coś na wzór Kalosa, do dostania w Hebe) i jestem w szoku! Spokojnie od roku nie miałam tak sypkich, lśniących i wygładzonych włosów, na których nie robią się kołtuny po godzinie Oby tak dalej, chociaż zawiera alkohol, więc nie wiem jak to będzie na dłuższą metę...

U mnie z rana popadało, miałam nadzieję, na bardziej rześką pogodę, a tu nic, dalej gorąco
Stary 2013-06-23, 20:33   #4462
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Kusisz tymi nagrodami, sto lat nie brałam udziału w rozdaniu, ale tym razem chyba się skuszę

Dostałam wczoraj maila, pierwszego takiego w moim blogowym życiu, z pytaniem czy można użyć mojego zdjęcia różu do aukcji na ebayu. Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona, że niektórzy jeszcze pamiętają o takich rzeczach jak prawa autorskie

no kusze kuszę, starałam się )

ale to przyjemne, zwłaszcza w świetle tego, że ostatnio znów ukradli na allegro zdjęcia bloggerce, Kaśce z Let's Talk Beauty...
Cytat:
http://www.equimed.pl/index.php/cPat...ahds760vokd1j7

ja swoje brałam tu, tylko przez koleżankę bo nie wiem czy można kupić oficjalnie... w sensie, tak o

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:36   #4463
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, jak dodać na blogspocie taki niebieski button "dołącz do tej witryny"? Obserwatorzy mi się wyświetlają, a tego buttona nie mogę znaleźć...
Stary 2013-06-23, 20:36   #4464
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Zauważyłam, że dużo zależy od opakowania. Woda, która znajduje się w szklanej butelce jest smaczniejsza. Niestety, nie wiem, czy jakakolwiek firma oferuje wodę mineralną w 1,5-litrowych szklanych butlach.
Chyba nie, bo mój TŻ już by ją znalazł. On kupuję głównie wodę w szklanych butelkach i póki co stacjonarnie żadnej większej nie znaleźliśmy..

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2013-06-23 o 20:44
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 21:09   #4465
Aswertyna
Rozeznanie

Cytat:
No niby tak, ale chciałabym móc w nich do ludzi wyjść. Ale dopiero jakiś czas po diecie udało mi się w nich zapiąć (razem z zapiętymi kieszeniami ), czyli coś w tym jest, że ona działa na metabolizm.

A co do jazdy samochodem- mówię Ci ja, nie zapomina się. Sama miałam przerwę i pod przymusem sytuacji musiałam zacząć jeździć dużym samochodem- wsiadłam i pojechałam. Bez żadnego problemu.
prawda ja cala zime nie jezdziłam a wiosną zasiadłam za stery i jade jakby przerwy nie było

Przebiegły Rudy Lis

Stary 2013-06-23, 21:20   #4466
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj użyłam nowej maski Placenta (coś na wzór Kalosa, do dostania w Hebe)
znajdziesz ją na kwc?

p.s. wiesz co to placenta?
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2013-06-23, 21:27   #4467
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

no kusze kuszę, starałam się )

ale to przyjemne, zwłaszcza w świetle tego, że ostatnio znów ukradli na allegro zdjęcia bloggerce, Kaśce z Let's Talk Beauty...

http://www.equimed.pl/index.php/cPat...ahds760vokd1j7

ja swoje brałam tu, tylko przez koleżankę bo nie wiem czy można kupić oficjalnie... w sensie, tak o
Czytałam o tej akcji ze zdjęciami, dla mnie to masakra jakaś...

W razie co bym brała na firmę, ale już znalazłam te kuleczki na allegro dziękuję w każdym razie za namiar na przyszłość

Cytat:
A ja dzisiaj użyłam nowej maski Placenta (coś na wzór Kalosa, do dostania w Hebe) i jestem w szoku! Spokojnie od roku nie miałam tak sypkich, lśniących i wygładzonych włosów, na których nie robią się kołtuny po godzinie Oby tak dalej, chociaż zawiera alkohol, więc nie wiem jak to będzie na dłuższą metę...

U mnie z rana popadało, miałam nadzieję, na bardziej rześką pogodę, a tu nic, dalej gorąco
Ta maska to też Kallos chyba, to ten sam producent tylko ostatnio zmienili szaty produktów, więc wydaje się, że to inne produkty ja mam placentę w szufladzie - czeka aż zmniejszę ilość otwartych masek i odżywek
Stary 2013-06-23, 21:44   #4468
Takajakaya
Wtajemniczenie

Ja się wzięłam za zużywanie, bo zauważyłam, że u mnie od zakupu do używania produktu mija kilka miesięcy Chociaż nieźle mi idzie to zużywanie ostatnio, bo mniej kupuje, ale jednak kupuję...

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 21:44   #4469
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
znajdziesz ją na kwc?

p.s. wiesz co to placenta?
Nie obrzydzaj jej ;P swoją drogą ciekawe kto wybierał taką nazwę na maskę do włosów...
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 21:46   #4470
Cholera Naczelna
Raczkowanie

Cytat:
To ja będę pierwsza, żeby się dołączyć!!! Już mam ścięte na króciutko i używam odżywki z Yves Rocher, ale z utęsknieniem czekam aż będę u rodziców i będę miała w końcu dostęp do mojej ukochanej Eveline (tak wiem, nie jest bezpieczna)
oj, już nie pierwsza jest nas więcej już na ten moment
wpisz się na blogu, ku pamięci, na dniach będziemy ustalać co i jak

[a ja jestem z tych, co eveline też uwielbiają ]
Cholera Naczelna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości