|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cześć
podczytuje was dziś już 2 raz ale tak mnie na sen nabrało że poszłam spać i dopiero wstałam.Dziekuję za trzymanie kciuków za egzamin, powinien być zdany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Został tylko jeden. I WAKACJE.Domi : fajny ten wózek zwiększa ci się kolekcja dla maluszka
|
|
|
|
#3213 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Ryba to jest ten wózek?:http://allegro.pl/wozek-tako-jumper-...317746701.html
Jeżeli tak to koniecznie czekam na opinię bo to jest mój typ nr 1
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak, dokładnie ten co wstawiłalinka Dzastin08 ZIELONO-CZARNY OCZYWIŚĆIE ZDAM RELACJE jutro :P i wrzuce fotki jak zrobię tyle ze nie nówka :P
|
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
My też będziemy mieć tako jumper od szwagierki ja często go prowadziłam i powiem ze naprawde ok
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecej z nim styczności nie miałam
|
|
#3217 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powiem Wam,ze jak bym znalazła używany w b.dobrym stanie to może się skuszę...cały czas się zastanawiam czy nowy czy używany
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#3218 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakie kołuderki macie zarar kupować? czy cos w tym stylu?
http://allegro.pl/antyalergiczna-kol...322491919.html |
|
|
|
#3219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja być może kupię i będzie leżeć w "pogotowiu"
|
|
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak za tymi wózkami patrzę i mi znowu wpadł w oku nowy model firmy Tako: Alive albo City move:
http://wspb.home.pl/tako/index.php?o..._product_id=98 Kolor będzie chyba fioletowy a jeśli będzie jakiś jednak inny wózek to też raczej na fiolet będę stawiała, jakoś mi się tak podoba.Byliśmy z mężem na zakupach ciuszkowych dzisiaj i niestety, ale kupiłam tylko jakiś sweterek jeden, bo co mam kupować sobie ubrania jak zaraz za małe będą. Widziałam za to w smyku bardzo fajne kombinezony zimowe na przecenie (po 40, 45 zł). Tyle, że było bardzo dużo różowych, a takie unisex to tylko rozm.56. A jako, że jeszcze u nas płeć nieznana to wolę unisex, ale znowu rozm. 56 to za małe, żeby całą zimę przechodził. Wolę kupić od razu 62. Ale polecam zajrzeć
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak bede zamawiać a raczej moja mamita te pierdólki typu baldachim itd to pewnie w tym będzie kołderka ( komplety z all) wiec pewnie cos takiegp
|
|
#3222 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam, witam
My już po wizycie i zakupkach Na poczętku musze napisac, że będzie Córcia na 1000% jak to ginka powiedziała I z tego co widzę a fotka jest z profilu to cały mąż ![]() Zakupki tez udane - głównie w Mothercare i Name It, nastawiałam się na H&M ale tam tylko jeden komplecik dorwałam, w sumie było pełno przecen, ale dla starszych dzieci. Sobie kupiłam tylko koszulę nocną z przeceny, trochę babciową ale najwygodniej mi teraz w koszulach, bo spodnie od piżamy cisną....Ciuszki są ślicze - nie mogę się doczekać, kiedy w nie córcię wystroję Rybko dopisz mi proszę Maję ![]() Anoula koleją wizytę mam 14.07 na 10.00 połówkowe!! Cytat:
Cytat:
Zimy łagodne, bo rzadko temp. spada poniżej 0, zazwyczaj jest koło 5st. A lato takie byle jakie...pochmurne i koło 18st. Miejsc jest pełno pięknych i jest co pozwiedzać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
świetny zakup
|
|||||
|
|
|
#3223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja przez 15 minut próbowałam sobie przypomnieć jak nazywa się ten materiał przy łóżeczku, uratowałaś mój mózg
|
|
|
|
|
#3224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super,że wszystko ok. ![]() Wstawisz jakąś fotkę 3d? ![]() Dziewczyny a a propo kombinezonów zimowych to jaki rozmiar kupić 62 czy 68? Załóżmy,ze dziecko urodzi się w terminie czyli pod koniec pazdziernika
|
|
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja to wogóle nie patrzałam na ciuchy dla siebie, choć przecen już sporo a normalnie to ze mnie zakupoholiczka Teraz kupowanie dziecięcych ciuszków sprawia mi największą radość. Dla siebie nic nie biorę, bo później będzie niemodne a i nie wiadomo jaka figura pozostanie po ciąży
|
||
|
|
|
#3226 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula super
A pokażesz foteczkę? ![]() Ja tez na początek rezygnuje z kołderki. Kupiłam już śpiworek z rękawkami i chyba tak będzie spała, w razie jak będzie za zimno, to może jakiś kocyk. A jutro jadę zobaczyć leżaczek-bujaczek, na tablicy wynalazłam ogłoszenie
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póżniej cyknę fotkę to wrzucę U mnie są inne rozmiarówki: Newborn, 0-3msc, 3-6 itd. Ja chyba kupię 0-3 bo ten newborn strasznie malutki i by starczył tylko na chwilę. |
|
|
|
|
#3228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To jest model Pliko?Czyli później dokupujecie tylko jakąś porządną spacerówkę? A fotelik? Cytat:
![]() Dzastin To miałaś przebieżkę Ja zaraz chyba tez się gdzieś wybiorę,cały dzień w domu siedzę i jeszcze trochę pospałam.Cytat:
Trzeba budżet przekalkulować![]() Z jednej strony chciałabym nowy. Ale jak sobie pomyślę nad ceną ![]() Beatka Tak jak dziewczyny pisały raczej na samym początku kołderki nie będziesz używać, ale w pogotowiu może leżeć Paulina Super że na pewno to córcia ![]() a pochwal się zakupami jak możesz I foteczkę byś wstawiła nam 3 D![]() a właśnie Anoula proszę o dopisanie wizyty na 12.07,godziny nie mam. |
|||
|
|
|
#3229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero wózek chcę kupić wrzesień/październik i wtedy zadecydujemy czy nowy czy używany (o ile znajdę jakiś fajny), wszystko uzależnimy od finansów
|
|
|
|
#3230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aa ja tez bede kupować spiworek
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Anoula, dopisz proszę dwie wizyty:
11.07. godz. 18.00 - wizyta 19.07. godz. 10.00 - echo serduszka
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
Tlenu mi trzeba!! Chyba się uduszę zaraz!! Czy Wam też ciągle duszno?
Niby się błyskało, pokropiło, ale kurde: nie czuję poprawy!! Spuchłam jak balon :/ |
|
|
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i gratulacje, że Maja pozostanie Mają
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedze od rana w robocie i tez zaraz padnę :/
|
#3235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tż pyta z uśmiechem na twarzy "Co Ci?",a ja: "duszno mi " heheh, hormony szaleją
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-06-23 o 19:39 |
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc wiem, co to szalejące hormony ![]() Podziwiam TŻ, że ze mną wytrzymuje |
|
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą my sami się zastanawiamy nad Tutkiem Granderem i nad Euro Cart Passo Też mi hormony szaleją bo znowu się pożarłam z TŻ
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-06-23 o 19:54 |
|
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak TŻ nie ma w domu to bym chciała żeby najlepiej już za chwilę wrócił, a jak jest to się wkurzam, obrażam i ryczę kota jak kapciem zdzieliłam to też zaraz -->
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
To ja wczoraj nie dość, że pokłóciłam się z moją mamą to jeszcze później pożarłam się z moim tż, ale słuchajcie kłócę się z Nim a On w końcu z wielkim rozczuleniem mówi mi, że nie będzie dalej ze mną dyskutował, bo będziemy się kłócić a po co....a ja na to w końcu taka zbita z tropu stanęłam ze spuszczoną głową i mówię mu takim dziecięcym naburmuszonym głosem: "a ja się właśnie z Tobą kłócę" a On zaczął się śmiać....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

podczytuje was dziś już 2 raz ale tak mnie na sen nabrało że poszłam spać i dopiero wstałam.
zwiększa ci się kolekcja dla maluszka

ZIELONO-CZARNY 

ale najwygodniej mi teraz w koszulach, bo spodnie od piżamy cisną....
uratowałaś mój mózg