Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 08:55   #601
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Moze i zabki, ale w tym okresie dzieci wszystko pakuja do buzi

Blonde
wiem, że dzieci teraz wszystko będą wkładać do buzi, ale jak mówię Dominika robi to z taką łapczliwością jakby była co najmniej głodna (a nie jest) i jak wsadzi to jest zadowolona i memli...no nic, zobaczymy...pomijam fakt, że są jak zwykle marudne...a już wczoraj to była masakra
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:55   #602
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
A dziękuję, w porządku...trochę marudne są, krótko śpią na dniu...Dominika przekręca się już na brzuch Asi jak się pomoże na początku to też się obróci, ale samej jej się nie chce narazie

Tak, przenosimy się do większego pokoju

My niedługo chyba też przeniesiemy się do spacerówki na leżąco, bo dziewczyny mają coraz mniej miejsca w gondolach Więc może będzie lżej, chociaż łatwiej ze znoszeniem nie będzie...
To pomyślnej przeprowadzki

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
o dżizas !!!! gdzie się jeszcze takie panienki lęgną ???????

ONYKS - witaj
Hej

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Nie, panienka, która kręciła się wokół Tż.

Butter ee takie teksty to niestety ale czesto w internecie się pojawiają. Jak Twoje samopoczucie??

Onyks fajnie, że wpadłaś
Hej

Jak się czujesz? To już tak zleciało

Cytat:

Onyks, Debrah witajcie

Czesc

Wrócilam z pracy i musze odespac ciezka noc

Ale...dostalam wypłate
Jutro jedziemy na jakies male zakupy do domu

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Maja śpi, na dworze upał ale na szczęście u rodziców jest chłodniej niż u nas w bloku.

Onyks witaj Wklej zdjęcie budowy i gwiazdy
Butter ech.... masakra z tymi ludźmi.
Ana u nas też plaga komarów.
Blonde co ciekawego kupujesz?
W wolnej chwili coś wrzucę. Z budowy mam trochę nieaktualne, ale może podjadę i zrobię, po niedzieli kładą nam pokrycie.
Trochę mi smutno bo marzyła mi się dachówka, już nawet mieliśmy wybraną, czarna z połyskiem......ale po konsultacjach z innymi i kier. bud. stwierdziliśmy, że jednak blachodachówka. Ponieważ mamy stropodach, a nie strop zalewany, to żeby nam płyty g-k w przyszłości nie pękały musimy mieć lekki dach. W tym roku wyszła jakaś nowość, blachodachówka Venecja, w takich małych arkuszach, ma 50 lat gwarancji i podobno jest dobra.
A wy coś ruszyliście?

Cytat:
Butter mam nadzieję, że zaliczysz.
Co do komarów, to podobno to zależy od krwi. Ja mam taką, że każdy jest przy mnie bezpieczny, bo wszystkie komary gryzą mnie
Mnie też tak gryzą

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.

Napisałam sie i padł mi internet

Ana, komarów u mnie też pelno!
Butter, gratuluje zdanego egzaminu
Onyks witaj Ja tez jakis czas temu kupiłam rolki, jeżdze regularnie, co drugi dzien po 1-1,5 h
też uwielbiam rolki

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

onyks, Debrah

Butter gratuluje

CZEŚĆ

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:44   #603
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Dodaja,
Cytat:
Zdecydowanie wolę pieniądze. Mieszkamy z tż prawie 4 lata razem i nieliczne rzeczy nam są potrzebne, a przy sporej ilości gości robienie jakiś list mogłoby być kłopotliwe, dlatego wolimy pieniądze, które przeznaczymy na podróż poślubną
cudownie u nas prezenty to będzie groszkowa sprawa bo nas malutko... ale mam nadzieję że starczy na jaką zmianę garderoby dla mnie i na kurs dla TŻ bo chce zrobić cieślę.

Ile macie gości na weselu?

Cytat:
Dni skupienia i nauki macie zrobione?
tak brakuje tylko poradni rodzinnej ale zamierzam to jakoś ominąć

A wy robiliście już coś? Kiedy zamierzacie zacząć?

Masz już jakieś wyobrażenie suknii?

Aaby, gratuluję córuni

Cytat:
Aaa, i zapomniałam dodać, że Mała się szykuje na kluskę po mamusi - 21tc i 422g A niby normy mówią o 300-350g...
nie wierzę w żadne normy... Kamil przez 37tyg ciąży ani razu nie był w normie.

Tomalinko, dobrze, że wyszłaś a teraz czekamy na Hanię

Cytat:
Ty tak nie żartuj bo ja tu zawału dostanę A ślub coraz to bliżej..
już mniej niż 3 miesiące.

Kaśka,
Cytat:
zazdraszczam, tylu dziewczynom się synek w córę przerabia a mi kurna nie może?!
brzydko mówisz... oj, brzydko.... Mikuś nie będzie zadowolony

Stokrotka, zaraz wklejaj zdjęcie jak bryka już w domu stoi

Cytat:
o boże to co tam będzie, pewnie te wszystkie pytania pojedynczo będziecie musieli uzupełnić, my z księdzem raz dwa uzupełniliśmy, nawet nie pamiętam co tam było. Powodzenia w szukaniu pracy
fajnie mieliście

Bika,
Cytat:
Ja nie mam, ale dużo dobrego słyszałam i byłam na prezentacji i na pewno sobie kiedyś kupię samsung eco bubble
podoba mi się nie wiesz jak awaryjność i funkcjonalność programów?

Butter,
Cytat:
Ja mam fajną, jestem zadowolona. Jak zejdę do pralni, to Ci napisze co to za model, jeśli chcesz

Strong, o taka PRALKA
widziałam ją na stronie mediamrktu i mi wpadła w oko Co się w niej psuje? Używasz wszystkich programów czy raczej dużo jest zbędnych?

Szkoda że egzamin był tak trudny
ale Ty zawsze dasz radę

Onyks, Witaj

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

U nas wczoraj intensywnie, do godziny 10 miałam zrobioną już całą sobotę, powycierane itp. Po obiadku wyjazd do teścia do szpitala i odrazu do rodzinnego miasta TŻ po zaświadczenie chrztu. U teścia chwile pobyliśmy, nerka się przyjęła a on czuje się dobrze. U dziadka TŻ sympatycznie, przyjedzie na nasz ślub Mile spędzony rodzinnie dzień
TŻ od wczoraj jest na tacierzyńskim

A no i ze złych rzeczy to spaliły nam się kable w ścianach i po niedziele będą kuć i zakładać nową instalację

I Kamil jest niemiłosiernie zmierzły

Teraz idę szykować obiadek i wybierzemy się na spacerek.
Stary 2013-06-23, 11:52   #604
metkaa
Zakorzenienie

czesc

tomalinka niezle z tym weselem,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:39   #605
anya_85
Przyczajenie

Hej dziewczyny,
Mogę dołączyć do wątku?
Tabletki anty odstawiłam 8 miesięcy temu, od 6 biorę kwas foliowy, właśnie minął nasz pierwszy cykl starań- teraz pozostaje mi już tylko czekać na okres, który, mam nadzieję, że się nie pojawi! Przejrzałam całe dziesiątki wątków o staraniach, a ilość par, którym udaje się za pierwszym podejściem nastawiła mnie bardzo pozytywnie, więc póki co jestem dobrej myśli!
anya_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:10   #606
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Witaj anya. Powiedz cos o sobie.

Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-06-23, 13:40   #607
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Hania grzecznie siedzi - chyba jej wygodnie, bo z tego co lekarz gadał to poród się nie zapowiada za szybko a do tp zostało już tylko 11 dni

I jak egzamin Ci poszedł?

My bylismy wczoraj na weselu w Tychach i było takie urwanie chmury z gradem, że zalalo knajpę. Na sali było po kostki wody I przez 2h cała obsługa nie zajmowała się niczym innym jak wylewaniem wody. Dobrze, ze już bylo po obiedzie..

Ogólnie to jednak takie wesela w ciąży są męczące. Jakoś wytrzymalam do oczepin ale jak wesele zaczyna się o 13 to jednak jest sajgon. A jeszcze się okazało, że oni przy zapraszaniu gadali o poprawinach.. Ja tam tego nie pamiętam no ale głupio nie pójść.. także dziś powtorka z rozrywki a jestem ledwo zywa.
A i małej się ewidentnie zespół nie podobał, bo co zaczynali grać to mnie waliła mocno po pęcherzu ma gust dziewucha
Tomalinko, dziękuję, wczorajszy zdałam na 4,5, dziś tez miałam, czekam na wyniki
Podziwiam, że wytrzymałaś tyle na tym weselu..i ta pogoda
A co do porodu, to wiesz, historia pokazuje, że często jest tak, że nic się nie zanosi, aż tu ciach prach i jest maluszek
Hania już praktycznie jest w terminie, więc może decydować

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Butter, widziałam ją na stronie mediamrktu i mi wpadła w oko Co się w niej psuje? Używasz wszystkich programów czy raczej dużo jest zbędnych?

Szkoda że egzamin był tak trudny
ale Ty zawsze dasz radę
Kochana, mam te pralkę 1,5 roku dopiero, ale na razie (odpukać) nic się nie zepsuło
Korzystam na pewno z prania standardowego, z prania ręcznego, z tego programu na rzeczy mocno zabrudzone (pościel, ręczniki), z dzidziusiowego nie korzystam, bo nie mam po co
Fajne jest to, że możesz regulować przy każdym programie jeszcze temperaturę i wirowanie Ja jestem zadowolona

Co do kabli w ścianach - masakra... jak wiesz, przeżywałam to

Cytat:
Napisane przez anya_85 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Mogę dołączyć do wątku?
Tabletki anty odstawiłam 8 miesięcy temu, od 6 biorę kwas foliowy, właśnie minął nasz pierwszy cykl starań- teraz pozostaje mi już tylko czekać na okres, który, mam nadzieję, że się nie pojawi! Przejrzałam całe dziesiątki wątków o staraniach, a ilość par, którym udaje się za pierwszym podejściem nastawiła mnie bardzo pozytywnie, więc póki co jestem dobrej myśli!
Cześć, trzymam kciuki, żeby się udało

Wróciłam z drugiego egzaminu...i idę na rower w ramach relaksu..a potem robimy grilla w ramach dnia ojca Zamarynowałam mięso i ryby, potem machnę sałatkę jakąś i już

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:48   #608
anya_85
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część

Strongwomen- mam 28 lat, skończone w czerwcu, więc gdyby się udało, byłby to najpiękniejszy prezent urodzinowy! To jest pierwsza ciąża, o jaką się staramy. Od odstawienia pigułki mam cykle wciąż raczej nieuregulowane, wcześniej trwały dokładnie 31 dni, ostatnie dwa 35. Cóż jeszcze? Od 9 lat mieszkam w UK, mój partner jest Brytyjczykiem, w związku jesteśmy od 6 lat
Butterbear- dziękuję

Edytowane przez anya_85
Czas edycji: 2013-06-23 o 13:49
anya_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 14:42   #609
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
będzie dobrze, chociaż wiem jak to jest u nas nic tak poważnego bo tylko ta pępowina przy główce tak człowiek co chwilę myśli i czeka na kopa

a prywatnie?

jestem za☠☠☠ista
zazdraszczam, tylu dziewczynom się synek w córę przerabia a mi kurna nie może?!
No właśnie Też teraz na kopy czekam

Wiesz co, już też zaczęłam szukać i znalazłam w Bdg dwa miejsca, ale jak czytam o lekarzach w tych klinikach, to sami gin, gin, gin-położnik... Żadnego kardiologa. I znalazłam jakąś listę ogólnopolską z kilkunastoma lekarzami posiadającymi kwalifikacje do wykonywania danego zakresu badań, i u nas jest dwóch, obaj w szpitalach, m.in. właśnie ten, do którego jedziemy. I ma bardzo dobre opinie, także skoro mój gin mnie do niego skierował, to poczekam

Ty już nie gadaj głupot!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Aaby kochana o co chodzi z serduszkiem, bo nie doczytałam?
Wiesz, jest jakaś plamka na serduszku, której być nie powinno, i musimy jechać to dokładnie sprawdzić

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nie imiona, to imię. Z różnych przyczyn, kiedyś Ci napiszę o co w tym chodzi.
Czuję głębszą analogię

Cytat:
Hej dziewczyny,
Mogę dołączyć do wątku?
Witaj
Trzymam kciuki za brak @

Butter, za egz! A nie mówiłam?!
Malensstfo, pochwal się, jak już się przeprowadzicie

Dziękuję wszystkim za kciuki i gratulacje

Ja umieram... Zdecydowanie źle znoszę taką duchotę...
Wczoraj posprzątałam, dziś mieliśmy jechać do znajomych na działkę, ale odpuszczamy.
Mąż wczoraj poczuł kopniaka - ale go duma rozpierała A dziś dostał od córki bodziaka

kb339291_pl.jpg

i coca colę "Tata" Myślę, że miło mu się zrobiło.

Poza tym coś mnie okrutnie użarło, mam wielki rumień identyczny, jak trzy lata temu po kleszczu Co prawda nie ma na środku czarnej kropki, więc mam nadzieję, że to jakiś wredny komar. Mąż pojechał wczoraj do apteki po jakąś maść, babka dała mu Dapis (30zł ). Wziął też wapno, bo go prosiłam (ale zaznaczyłam "Zapytaj, czy mogę"). I rumień wygląda lepiej, wapno piję, a mąż do mnie dziś "A ty w ciąży możesz pić wapno?". A ja "To nie pytałeś?". A on "No o wapno zapomniałem" Wyślij faceta... A ja radośnie już 2 wypiłam
Dziewczyny, mogę pić wapno?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2013-06-23 o 14:44
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 15:52   #610
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Aaby, ja piłam ale..... sama nie wiem czy wtedy kogoś zapytałam czy mogę... a z drugiej strony chyba o wszystko pytałam czy mogę więc raczej możesz internet też mówi że można.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Jesteśmy na kawie u mojego taty, i wpadła też babcia ze swoim chłopakiem jak on mnie wk.r.w.ia. chodzę po domu w tunice bez leginsów bo gorąc, z domu bym tak nie wyszła wiadomo ale w domu sami swoi to świece moimi kolanami, a ten na dzień dobry:
-ile kosztowała ta sukieneczka?
-35zł a co?
-dopłaciłbym jeszcze 35zł i mogłaś sobie kupić całą a nie połowę sukienki!

i nie wspomnę że wszystko wie najlepiej zawsze i wszędzie....

poszłam się przebrać i ... siedze sobie trochę u siebie bo mnie rozniesie tam.
Stary 2013-06-23, 16:09   #611
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny,
Mogę dołączyć do wątku?
hejPowodzenia

Cytat:
Tomalinko, dziękuję, wczorajszy zdałam na 4,5, dziś tez miałam, czekam na wyniki

Wróciłam z drugiego egzaminu...i idę na rower w ramach relaksu..a potem robimy grilla w ramach dnia ojca Zamarynowałam mięso i ryby, potem machnę sałatkę jakąś i już

Przyjemnego grillowania

Cytat:
Strongwomen- mam 28 lat, skończone w czerwcu, więc gdyby się udało, byłby to najpiękniejszy prezent urodzinowy! To jest pierwsza ciąża, o jaką się staramy. Od odstawienia pigułki mam cykle wciąż raczej nieuregulowane, wcześniej trwały dokładnie 31 dni, ostatnie dwa 35. Cóż jeszcze? Od 9 lat mieszkam w UK, mój partner jest Brytyjczykiem, w związku jesteśmy od 6 lat
Butterbear- dziękuję
Trzymam kciuki
I witam z UK

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

[/COLOR]Jesteśmy na kawie u mojego taty, i wpadła też babcia ze swoim chłopakiem jak on mnie wk.r.w.ia. chodzę po domu w tunice bez leginsów bo gorąc, z domu bym tak nie wyszła wiadomo ale w domu sami swoi to świece moimi kolanami, a ten na dzień dobry:
-ile kosztowała ta sukieneczka?
-35zł a co?
-dopłaciłbym jeszcze 35zł i mogłaś sobie kupić całą a nie połowę sukienki!

i nie wspomnę że wszystko wie najlepiej zawsze i wszędzie....

poszłam się przebrać i ... siedze sobie trochę u siebie bo mnie rozniesie tam.
i Ty sie tym przejełas?olej go i takie glupie gadanieU siebie jestes

Bylismy na zakupachKupiłam zasłony i karnisz
Tylko sa troszke za dlugie ale niebawem bede miała maszyne. Narazie nie moge sie doczekac wiec je prasuje i wieszam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 16:27   #612
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Obijam sie od rana... upał kolejny i ja naprawde mam juz dosyc. Chce ochłodzenia!
Zrobiłam małe zakupy, teraz musze troche poprasowac, alez mi sie chce Ale cóż zrobic..
Tomalinka, ale przejsca z tym weselem. A Ty silna jestes dziewczyna Długo wytrzymałaś i jeszcze poprawiny!
Onyks, czekamy na fotki
Anya, witaj u Nas i powodzenia!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:14   #613
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny,
Mogę dołączyć do wątku?
Cześć

Mam nadzieję, że dołączysz do grona mamusiek już w tym cyklu!
Trzymam za to kciuki

Cytat:
Podziwiam, że wytrzymałaś tyle na tym weselu..i ta pogoda
A co do porodu, to wiesz, historia pokazuje, że często jest tak, że nic się nie zanosi, aż tu ciach prach i jest maluszek
Hania już praktycznie jest w terminie, więc może decydować

No to brawo Zdolniacha jesteś
To ile Ci jeszcze zostało egzaminów?

Miłego grillowania
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Ja umieram... Zdecydowanie źle znoszę taką duchotę...
Wczoraj posprzątałam, dziś mieliśmy jechać do znajomych na działkę, ale odpuszczamy.
Mąż wczoraj poczuł kopniaka - ale go duma rozpierała A dziś dostał od córki bodziaka

Załącznik 5299753

i coca colę "Tata" Myślę, że miło mu się zrobiło.

Poza tym coś mnie okrutnie użarło, mam wielki rumień identyczny, jak trzy lata temu po kleszczu Co prawda nie ma na środku czarnej kropki, więc mam nadzieję, że to jakiś wredny komar. Mąż pojechał wczoraj do apteki po jakąś maść, babka dała mu Dapis (30zł ). Wziął też wapno, bo go prosiłam (ale zaznaczyłam "Zapytaj, czy mogę"). I rumień wygląda lepiej, wapno piję, a mąż do mnie dziś "A ty w ciąży możesz pić wapno?". A ja "To nie pytałeś?". A on "No o wapno zapomniałem" Wyślij faceta... A ja radośnie już 2 wypiłam
Dziewczyny, mogę pić wapno?

Możesz pić wapno - pytałam sie lekarki na początku ciąży. Można chyba dziennie 500mg.

To Tatusiek pewnie szczęśliwy - wczoraj pierwszy kopniak a dzisiaj takie fajne prezenty

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Obijam sie od rana... upał kolejny i ja naprawde mam juz dosyc. Chce ochłodzenia!
Zrobiłam małe zakupy, teraz musze troche poprasowac, alez mi sie chce Ale cóż zrobic..
Tomalinka, ale przejsca z tym weselem. A Ty silna jestes dziewczyna Długo wytrzymałaś i jeszcze poprawiny!
Onyks, czekamy na fotki
Anya, witaj u Nas i powodzenia!
No ale dziś już bylismy krócej bo bym chyba padła. Także właśnie wróciliśmy do domku i odpoczywamy sobie

Niedziela jest - czas odpoczynku. Także olej to prasowanie

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

No a my właśnie wrociliśmy z poprawin - teraz czyste lenistwo. I na wieczór obejrzymy sobie dziennik pozytywnego myślenia - mam nadzieję, że będzie fajny .
Stary 2013-06-23, 17:21   #614
kaska87
Zakorzenienie

hejo

Butter graty

Aaby będzie dobrze

my byliśmy na obiedzie u moich rodziców, tata dostał prezent, póxniej porwałam rodziców do siebie posiedzieliśmy na ogrodzie, a małż w pracy do 22:00 i do jego powrotu nie mogę się kąpać, bo mamy z Mikim plan na dzień taty... jutro wstawię efekt

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:38   #615
aaby
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Ale mam dziś doła...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:40   #616
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam dziś doła...

będzie dobrze postaraj się nie stresować się bo dzidzia to czuje

Maleństwo dziewczynki przenosicie do osobnego pokoiku już?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:41   #617
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

my byliśmy na obiedzie u moich rodziców, tata dostał prezent, póxniej porwałam rodziców do siebie posiedzieliśmy na ogrodzie, a małż w pracy do 22:00 i do jego powrotu nie mogę się kąpać, bo mamy z Mikim plan na dzień taty... jutro wstawię efekt
co zes namalowała?

Obcielismy Sebe maszynkaale bylo krzyku
Stary 2013-06-23, 17:44   #618
mysia1986
Zakorzenienie

[

No ale dziś już bylismy krócej bo bym chyba padła. Także właśnie wróciliśmy do domku i odpoczywamy sobie

Niedziela jest - czas odpoczynku. Także olej to prasowanie

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

No a my właśnie wrociliśmy z poprawin - teraz czyste lenistwo. I na wieczór obejrzymy sobie dziennik pozytywnego myślenia - mam nadzieję, że będzie fajny .[/QUOTE]

Olałam Wyprasowałam sobie tylko spódnice i bluzke do pracy i tz koszule. Miałam dzisaj dzien dobroci, bo kiedys pisałam, ze koszul prasowac nienawidzę
Film oglądałam, mi sie podobał

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Ale mam dziś doła...
bidulko trzymaj się!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:25   #619
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Strong nie mam pojęcia o tym jak to z tą pralką wygląda, ja byłam na prezentacji, to wiadomo, że wszystko chwalili.....

Od wczoraj moja panna raczkuje jeszcze trochę chwiejnie i niepewnie, ale gdzie chce to dojdzie
Oto dowód http://www.youtube.com/watch?v=LWMTV...ature=youtu.be
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Edytowane przez Bika83
Czas edycji: 2013-06-23 o 18:28
Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 18:45   #620
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Bika widziałam na FB
Onyks my też będziemy mieli blachodachowkę Ruszamy pewnie coś na koniec czerwca/ początek lipca. Przez te deszcze nam się wszystko poprzesuwało. Ale to dobrze, bo mąż wróci

Maja dziś pierwszą noc śpi w swoim pokoju Zobaczymy jak będzie za jakieś 2 godziny będzie mąż

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:56   #621
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Madzia zrobiłyście prezent dla Taty???

Nasz tak się prezentował, tż się popłakał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00357.jpg (84,0 KB, 25 załadowań)
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-06-23, 18:57   #622
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Maja dziś pierwszą noc śpi w swoim pokoju Zobaczymy jak będzie za jakieś 2 godziny będzie mąż
To super

Aaby bidulka masz doła z powodu serduszka? Postaraj się spokojnie do tego podejść bo mała czuje Twój niepokój
Stary 2013-06-23, 19:03   #623
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

no ciekawe
Powodzenia
Nie wolałas poczekac do wakacji?

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Madzia zrobiłyście prezent dla Taty???

Nasz tak się prezentował, tż się popłakał
Piekny

Seba juz spi, a ja ogladam po raz n-ty ,, Jeszcze raz,,

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 19:06   #624
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika tak, tak Zrobiłam. Ale mąż dostanie jutro, bo gwiazda śpi
Blonde z czym poczekać? Z przeprowadzką Mai?

Stary 2013-06-23, 19:09   #625
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Bika tak, tak Zrobiłam. Ale mąż dostanie jutro, bo gwiazda śpi
Blonde z czym poczekać? Z przeprowadzką Mai?
tak, bo moze bedziesz cala noc do niej biegac i zagladac , a tak to na spokojnie, rano nie musialabys wstawac do pracy
Ja z reguły takie nowosci wprowadzałam na weekend
Stary 2013-06-23, 19:13   #626
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dzięki Blonde
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-06-23, 19:13   #627
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
tak, bo moze bedziesz cala noc do niej biegac i zagladac , a tak to na spokojnie, rano nie musialabys wstawac do pracy
Ja z reguły takie nowosci wprowadzałam na weekend
Na weekend nie mogłam, bo spałam u rodziców (chłodniej tam było). Zresztą wiesz, ja jestem w gorącej wodzie kąpana Kit... to tylko 5 dni do Wakacji dam radę

A chciałam zrobić też niespodziankę dla TZ, bo w końcu nic mu nie powiedziałam, ze przeniosłam meble itp

Kurde.. wiecie jakiego mam stresa, ze mąż wraca. Takie emocje, że już mnie brzuch rozbolał

Stary 2013-06-23, 19:15   #628
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Na weekend nie mogłam, bo spałam u rodziców (chłodniej tam było). Zresztą wiesz, ja jestem w gorącej wodzie kąpana Kit... to tylko 5 dni do Wakacji dam radę

A chciałam zrobić też niespodziankę dla TZ, bo w końcu nic mu nie powiedziałam, ze przeniosłam meble itp

Kurde.. wiecie jakiego mam stresa, ze mąż wraca. Takie emocje, że już mnie brzuch rozbolał
jak uwazasz, ale to przeciez nie musial byc ten weekendwkoncu tyle spała z Wami, takze jeden tydzien w jedna czy w druga wielkiej róznicy by nie zrobił

Bika
dla Emilki
Stary 2013-06-23, 19:18   #629
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde jak mi się obudzi to co za różnica czy ją uśpię u niej w pokoju, czy u siebie daleko nie mam

W ogóle to teraz o wiele bardziej mi się podoba moja sypialnia Mimo, ze dodałam biurko i regalik to jednak wydaje się większa. Bo nawet łóżko przestawiłam

Stary 2013-06-23, 19:25   #630
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde jak mi się obudzi to co za różnica czy ją uśpię u niej w pokoju, czy u siebie daleko nie mam

W ogóle to teraz o wiele bardziej mi się podoba moja sypialnia Mimo, ze dodałam biurko i regalik to jednak wydaje się większa. Bo nawet łóżko przestawiłam
taka, ze moze to trwac troche dluzej niz w miejscu w którym dotad spała...o tym caly czas piszea rano do pracy

No to super
Ja juz sobie powiesiłam nowe zaslony (podszylam recznie)iod razu inaczej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości