|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Blonde wiem, że dzieci teraz wszystko będą wkładać do buzi, ale jak mówię Dominika robi to z taką łapczliwością jakby była co najmniej głodna (a nie jest) i jak wsadzi to jest zadowolona i memli...no nic, zobaczymy...pomijam fakt, że są jak zwykle marudne...a już wczoraj to była masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak się czujesz? To już tak zleciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trochę mi smutno bo marzyła mi się dachówka, już nawet mieliśmy wybraną, czarna z połyskiem......ale po konsultacjach z innymi i kier. bud. stwierdziliśmy, że jednak blachodachówka. Ponieważ mamy stropodach, a nie strop zalewany, to żeby nam płyty g-k w przyszłości nie pękały musimy mieć lekki dach. W tym roku wyszła jakaś nowość, blachodachówka Venecja, w takich małych arkuszach, ma 50 lat gwarancji i podobno jest dobra. A wy coś ruszyliście? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() CZEŚĆ ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#603 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dodaja,
Cytat:
![]() Ile macie gości na weselu? Cytat:
![]() ![]() A wy robiliście już coś? Kiedy zamierzacie zacząć? Masz już jakieś wyobrażenie suknii? ![]() Aaby, gratuluję córuni ![]() Cytat:
![]() Tomalinko, dobrze, że wyszłaś a teraz czekamy na Hanię ![]() Cytat:
Kaśka, Cytat:
![]() Stokrotka, zaraz wklejaj zdjęcie jak bryka już w domu stoi ![]() Cytat:
![]() Bika, Cytat:
![]() Butter, Cytat:
![]() Szkoda że egzamin był tak trudny ![]() ale Ty zawsze dasz radę ![]() Onyks, Witaj ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- U nas wczoraj intensywnie, do godziny 10 miałam zrobioną już całą sobotę, powycierane itp. Po obiadku wyjazd do teścia do szpitala i odrazu do rodzinnego miasta TŻ po zaświadczenie chrztu. U teścia chwile pobyliśmy, nerka się przyjęła a on czuje się dobrze. U dziadka TŻ sympatycznie, przyjedzie na nasz ślub ![]() ![]() TŻ od wczoraj jest na tacierzyńskim ![]() A no i ze złych rzeczy to spaliły nam się kable w ścianach i po niedziele będą kuć i zakładać nową instalację ![]() I Kamil jest niemiłosiernie zmierzły ![]() ![]() ![]() Teraz idę szykować obiadek i wybierzemy się na spacerek.
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
czesc
tomalinka niezle z tym weselem,
#605 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
Mogę dołączyć do wątku? Tabletki anty odstawiłam 8 miesięcy temu, od 6 biorę kwas foliowy, właśnie minął nasz pierwszy cykl starań- teraz pozostaje mi już tylko czekać na okres, który, mam nadzieję, że się nie pojawi! Przejrzałam całe dziesiątki wątków o staraniach, a ilość par, którym udaje się za pierwszym podejściem nastawiła mnie bardzo pozytywnie, więc póki co jestem dobrej myśli! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Witaj anya. Powiedz cos o sobie.
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#607 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podziwiam, że wytrzymałaś tyle na tym weselu..i ta pogoda ![]() A co do porodu, to wiesz, historia pokazuje, że często jest tak, że nic się nie zanosi, aż tu ciach prach i jest maluszek ![]() Hania już praktycznie jest w terminie, więc może decydować ![]() Cytat:
![]() Korzystam na pewno z prania standardowego, z prania ręcznego, z tego programu na rzeczy mocno zabrudzone (pościel, ręczniki), z dzidziusiowego nie korzystam, bo nie mam po co ![]() Fajne jest to, że możesz regulować przy każdym programie jeszcze temperaturę i wirowanie ![]() ![]() Co do kabli w ścianach - masakra... jak wiesz, przeżywałam to ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z drugiego egzaminu...i idę na rower w ramach relaksu..a potem robimy grilla w ramach dnia ojca ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Strongwomen- mam 28 lat, skończone w czerwcu, więc gdyby się udało, byłby to najpiękniejszy prezent urodzinowy!
![]() ![]() Butterbear- dziękuję ![]() Edytowane przez anya_85 Czas edycji: 2013-06-23 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co, już też zaczęłam szukać i znalazłam w Bdg dwa miejsca, ale jak czytam o lekarzach w tych klinikach, to sami gin, gin, gin-położnik... Żadnego kardiologa. I znalazłam jakąś listę ogólnopolską z kilkunastoma lekarzami posiadającymi kwalifikacje do wykonywania danego zakresu badań, i u nas jest dwóch, obaj w szpitalach, m.in. właśnie ten, do którego jedziemy. I ma bardzo dobre opinie, także skoro mój gin mnie do niego skierował, to poczekam ![]() Ty już nie gadaj głupot! ![]() Wiesz, jest jakaś plamka na serduszku, której być nie powinno, i musimy jechać to dokładnie sprawdzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za brak @ ![]() Butter, ![]() ![]() Malensstfo, pochwal się, jak już się przeprowadzicie ![]() Dziękuję wszystkim za kciuki i gratulacje ![]() Ja umieram... Zdecydowanie źle znoszę taką duchotę... Wczoraj posprzątałam, dziś mieliśmy jechać do znajomych na działkę, ale odpuszczamy. Mąż wczoraj poczuł kopniaka - ale go duma rozpierała ![]() kb339291_pl.jpg i coca colę "Tata" ![]() Poza tym coś mnie okrutnie użarło, mam wielki rumień identyczny, jak trzy lata temu po kleszczu ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, mogę pić wapno? ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2013-06-23 o 14:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
Aaby, ja piłam ale..... sama nie wiem czy wtedy kogoś zapytałam czy mogę... a z drugiej strony chyba o wszystko pytałam czy mogę więc raczej możesz
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Jesteśmy na kawie u mojego taty, i wpadła też babcia ze swoim chłopakiem ![]() ![]() -ile kosztowała ta sukieneczka? -35zł a co? -dopłaciłbym jeszcze 35zł i mogłaś sobie kupić całą a nie połowę sukienki! i nie wspomnę że wszystko wie najlepiej zawsze i wszędzie.... poszłam się przebrać i ... siedze sobie trochę u siebie bo mnie rozniesie tam.
#611 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyjemnego grillowania ![]() Cytat:
![]() I witam z UK ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bylismy na zakupach ![]() ![]() Tylko sa troszke za dlugie ale niebawem bede miała maszyne ![]() ![]()
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Obijam sie od rana... upał kolejny i ja naprawde mam juz dosyc. Chce ochłodzenia! ![]() Zrobiłam małe zakupy, teraz musze troche poprasowac, alez mi sie chce ![]() Tomalinka, ale przejsca z tym weselem. A Ty silna jestes dziewczyna ![]() Onyks, czekamy na fotki ![]() Anya, witaj u Nas i powodzenia!
#613 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że dołączysz do grona mamusiek już w tym cyklu! Trzymam za to kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() To ile Ci jeszcze zostało egzaminów? Miłego grillowania ![]() Cytat:
To Tatusiek pewnie szczęśliwy - wczoraj pierwszy kopniak a dzisiaj takie fajne prezenty ![]() Cytat:
![]() Niedziela jest - czas odpoczynku. Także olej to prasowanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- No a my właśnie wrociliśmy z poprawin - teraz czyste lenistwo. I na wieczór obejrzymy sobie dziennik pozytywnego myślenia - mam nadzieję, że będzie fajny ![]() ![]()
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Butter graty ![]() Aaby będzie dobrze ![]() my byliśmy na obiedzie u moich rodziców, tata dostał prezent, póxniej porwałam rodziców do siebie posiedzieliśmy na ogrodzie, a małż w pracy do 22:00 ![]() ![]() ![]()
#615 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Ale mam dziś doła... ![]()
#616 |
Zakorzenienie
|
będzie dobrze
![]() ![]() Maleństwo dziewczynki przenosicie do osobnego pokoiku już?
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obcielismy Sebe maszynka ![]() ![]()
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
[
No ale dziś już bylismy krócej bo bym chyba padła. Także właśnie wróciliśmy do domku i odpoczywamy sobie ![]() Niedziela jest - czas odpoczynku. Także olej to prasowanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- No a my właśnie wrociliśmy z poprawin - teraz czyste lenistwo. I na wieczór obejrzymy sobie dziennik pozytywnego myślenia - mam nadzieję, że będzie fajny ![]() ![]() Olałam ![]() ![]() ![]() Film oglądałam, mi sie podobał ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- bidulko ![]()
#619 |
Zakorzenienie
|
Strong nie mam pojęcia o tym jak to z tą pralką wygląda, ja byłam na prezentacji, to wiadomo, że wszystko chwalili.....
Od wczoraj moja panna raczkuje ![]() ![]() Oto dowód http://www.youtube.com/watch?v=LWMTV...ature=youtu.be
01.05.2007 ![]() 01.08.2008 ![]() 18.07.2009 ![]() 07.02.2012 II 21.10.2012 Emilka 20.04.2014 II 17.12.2014 Jaś Edytowane przez Bika83 Czas edycji: 2013-06-23 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Bika widziałam na FB ![]() Onyks my też będziemy mieli blachodachowkę ![]() ![]() Maja dziś pierwszą noc śpi w swoim pokoju ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Madzia zrobiłyście prezent dla Taty???
Nasz tak się prezentował, tż się popłakał ![]()
#622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaby bidulka masz doła z powodu serduszka? Postaraj się spokojnie do tego podejść bo mała czuje Twój niepokój ![]() ![]()
![]() |
#623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia ![]() Nie wolałas poczekac do wakacji? Cytat:
![]() Seba juz spi, a ja ogladam po raz n-ty ,, Jeszcze raz,, ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
Bika tak, tak
![]() ![]() Blonde z czym poczekać? Z przeprowadzką Mai? |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z reguły takie nowosci wprowadzałam na weekend ![]()
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Blonde
![]()
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A chciałam zrobić też niespodziankę dla TZ, bo w końcu nic mu nie powiedziałam, ze przeniosłam meble itp ![]() Kurde.. wiecie jakiego mam stresa, ze mąż wraca. Takie emocje, że już mnie brzuch rozbolał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bika ![]() ![]()
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
Blonde jak mi się obudzi to co za różnica czy ją uśpię u niej w pokoju, czy u siebie
![]() ![]() W ogóle to teraz o wiele bardziej mi się podoba moja sypialnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to super ![]() Ja juz sobie powiesiłam nowe zaslony (podszylam recznie)iod razu inaczej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.