|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Ghia fajnie się czyta o twoim TŻL
I może faktycznie dobrze, że dopiero teraz zaczął się tak zachowywać![]() A do Karolajn może wystarczy wiadomości. Będzie mogła i chciała to na pewno napisze. Nie nękajmy jej smsami teraz.
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Dziewczyny, moze nie piszcie juz smsy do Karolajn. Na pewno tego od Rocky otrzymala i pewnie jak wejdzie na forum to sie zorientuje, ze o Niej myslimy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Dobra ja uciekam, będę zaglądać z telefonu
|
|
|
|
#994 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
Cytat:
do mojego jeszcze nie dotarło ale już sobie wyobrażam jego minę jak się zacznie![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#995 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ci się fajnie złożyło ![]() Ja miałam w uordziny 100 dniówkę ciążową ![]() Brawa za zakupy i dla męża za ładny prezent ![]() Cytat:
Rockyy ale ładny staż już macie Ile mieliście lat jak braliście ślub?![]() ![]() Nadrobiłam wszystko I zmykam poleżakować z mężem, mam nadzieję, że dziś pośpię, bo dzisiejsza noc była jak zwykle do niczego
|
||||
|
|
|
#996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.ceneo.pl/12378332 A u mnie o dziwo komarów brak. Na dworze są, ale do domu jakoś skubańce się nie pchają uffff. Dziś moją Sarcię tak pogryzły na uszkach nie nadążałam odganiać jak byliśmy u teściów. A potem jeszcze ją oddałam do mamy i pewnie cały tydzień tam zostanie jak nie dłużej. Ale będzie bunt. Mam nadzieję, że jakoś mi to wybaczy
|
|
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
Kejti dzięki za odp odnośnie karmienia, ja jak małą urodziłam to jakieś takie kichowate brodawki miałam że ona nijak nie umiała złapać:/ przychodziły do mnie na zmianę wszystkie laktacyjne i żadna mi nie pomogla ale podobno są dzieci które spokojnie wyciągają brodawki takie są ssaki, mój kuzyn był wypożyczany do wyciągania właśnie
Co do paki dla mnie mało interesująca, ja jedynek kupiłam jedną paczkę w rossku reszta to już dwójki będą i tych napewno więcej kupię. Także ja bym kupiła termometr osobno ale co do jego jakości nie powiem bo nie znam. Perse dużo siły i wytrwałości w karmieniu życzę moim zdaniem warto się wysilić Artuś miał pobranie krwi z piętki?? oj to ciężki widok, ja długo całowałam i płakałam jak jeszcze ślad był na nóżce ale trzeba, oby nic nie przyszło pocztą zresztą wszystkim tego życzę ![]() Agrafka moja mała pije z butelek Aventu, TT jej nie podeszły a Avent jak złapała tak już prawie dwa latka ciągnie, dla małego narazie nie kupuję, jeśli będzie taka potrzeba to też dokupię szybko tej firmy. dla tych którym się należą za tygodnie urodziny i rocznice ślubów
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Alez jestem zmeczona. Dzis babcia ma imieniny, mama za kilka dni i moja mama robila swoje i babci dzis - dla rodziny, było pondad 20 osób u nas. Jestem padnieta, chociaz tylko jajka faszerowalam i zrobilam pomidory z mozzarela. Ja chyba jednak juz sie rozpadam - nogi znowu spuchniete. Jakoś te upały mi za mocno doskwierają.
Mela nadal nie ma dostepu do neta. Tak zamiana Kallisto z Karolajn to pomyłka. W którym tygodniu ciąży miałyście pobierany wymaz na paciora? kubus puchatek widzę, że tez masz dziś urodzinki, Wszytskiego najlepszego, zdrówka dla Was i lekkiego porodu.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-06-23 o 21:40 |
|
|
|
#1000 |
|
Zadomowienie
|
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Rocky,
za rocznice! Zycze Wam kolejnych wielu szczesliwych lat razem, a wlasciwie juz minimum w trojke! Ghia, no dobrze, ze do TZta jednak dotarlo! Zgadzam sie jednak z tym, ze czasami lepiej nie znac terminu porodu, bo stres sprawia, ze nie mysli sie za duzo tylko sie dziala. Mam nadzieje jestes spokojna i juz nie mozesz sie doczekac az przytulisz swoje Malenstwo ![]() Magolina, no z lozeczkiem to widze sie nie postarali Czasami najlatwiej jest nie liczyc na niczyja pomoc tylko wszystko samemu kupic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
Idzia ja będę mieć w 38 tc dopiero.
Myślę że Karolajn już dawno tuli córcię jak się urodzi wiele rzeczy schodzi na dalszy plan na długo
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wybieram jutro
Akurat zacznę 37 tydzień |
|
|
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
Ja już od dawna zauważyłam pewną prawidłowość- pierwszy brudzi mi się zawsze brzuch- koszulka cała czysta a na brzuchu jakieś plamy się pojawiają
za skończone tc Neni- my mamy ten sam termin i ja byłóam przekonana, że Młodego dopiero będę miała donoszonego za tydzień- tak mi powiedzieli w szpitalu, że wcześniak przed 37t0d ciąży jest ![]() Ale skoro Ty już donosiłaś to ja dzisiaj chyba sobie zafunduje mycie podłogi w kuchni kubuś- wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Rocky- wszystkiego naj i kolejnych pięknych lat spędzonych u boku męża jakierka- fajny Wam znajomy prezent sprawili Chyba przegapiłaś moje pytanie w gąszczu postów- gdzie kupiłaś shake o smaku ferrero rocher? ![]() Ghia- skoro ja już teoretycznie donoszona to oficjalnie mogę powoli zazdrościć, że niedługo przytulisz swojego Maluszka ![]() I nie pamiętam już komu co miałam napisać- podczytuję Was cały dzień z telefonu a dopiero teraz siadłam przed komputerem i mi się wszystko pozapominało ![]() Co do karolajn- to Hania może być już na świecie ale niekoniecznie . Myślę, że karola da nam znać jak tylko będzie mogła |
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w 34 tc, ponieważ ginka stwierdziła, że nie będzie mnie fatygować za 2 tyg. specjalnie żeby pobrać wymaz
|
|
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Nie no nie wytrzymam. Ja taki ciepłolub a teraz sie normalnie duszę jak tylko wyłączę wiatrak. O matuś mam dość. Przecież już nie jest tak gorąco a ja się czuję jakby milion stopni w mieszkaniu było
![]() Neni rozczulający są tacy TŻtowie prawda
|
|
|
|
#1006 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już uciekam się położyć, bo nasiedziałam sie dużo i brzuszek ciągnie. Dobranoc |
||
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
![]() Ja tylko na chwilkę ![]() Jeśli jeszczem któraś nie była to warto zajść do H&M maja fajne przeceny dla maluszków Coś w ten deseń za 2 sztuki koszt 20 zł http://www.hm.com/pl/product/08290?a...rticle=08290-C Oraz takie chociaż w innych kolorach i bez napisu też 20 zł za 2 szt. http://www.hm.com/pl/product/10782?a...=SIMILAR_TO_PD Moim zdaniem ceny super ![]() :b rzydal:No to do jutra..czas na lulu! Was też bola ruchy dzieci Czy znowu ja jakaś dziwna jestem
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
W tym tygodniu dopiero, 38 tydzień.
|
|
|
|
#1010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trochę już tam siedzi:/
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MOJA ciąża jest już donoszona DZISIAJ, a Wy sobie pogadajcie |
|
|
|
|
#1012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czasem mnie boli jak mały nogi prostuje ale dużo bardziej męczące jest spanie, już mam dość spania na lewym boku
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też czasami bolą, skóra jakby się rozrywała od środka. |
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za info
![]() Mnie ostatnio bolą, nie zawsze lecz się zdarza. Dzieci już duże, więcej siły mają. |
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też czasami boli jak córa się wypnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sorry ![]() U nas w jednym z centrow handlowych miksuja lody, mleko i wybrane dodatki. Mysle, ze mozna spokojnie zmiksowac w domu, jakies 2-3 czekoladki na duza porcje. Nawet nie myslalam o tym aby sprobowac tego w domu, dzieki Tobie skusze sie chyba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
fiazo ja to gdybym miała cole na stanie to i tak bym nie rozrabiała, bo pewnie cała butla by poszła tak czy siak
![]() Boże jaką ty masz wysoką tą ciążę kiedy to minęło?!I czemu ja ciągle tak w tyle... bosz jak mnie tederwuje ze i bedzie dopiero 33tc leciał w przyszłym tygodniu...
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz super mi sie spi na plecach
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne, fajne te ciuszki i dobrej jakości
Jutro wrzucę foto z tego co kupiła, może Wam się uda coś więcej zdobyć ![]() No maluszki duże to fakt, mnie boli dość mocno dlatego pytam. ![]() Tak się pręży i wygina, że jestem w szoku ![]() We wtorek ginek więc dopytam, bo chwilami brakuje mi, aż tchu
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Neni donoszona ciaza to zakończony 36 tydzien
rockyyy też dziś swietujesz, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Ja nie nadrbaiem, wiec z aktualnych postow dowiaduje sie co i jak u Was. Jutro sobie po odpoczywam to doczytam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

I może faktycznie dobrze, że dopiero teraz zaczął się tak zachowywać

do mojego jeszcze nie dotarło ale już sobie wyobrażam jego minę jak się zacznie

klask i:za wszystkie rozpoczęte nowe tygodnie dziewczynki. Ja też zaczynam nowy 33 tydzień dziś w 33 urodziny

I zmykam poleżakować z mężem, mam nadzieję, że dziś pośpię, bo dzisiejsza noc była jak zwykle do niczego

zresztą wszystkim tego życzę 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Czasami najlatwiej jest nie liczyc na niczyja pomoc tylko wszystko samemu kupic. 

Czy znowu ja jakaś dziwna jestem