|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Teraz ktoś powinien rzucić słynną reklamówką za 500zł i mamy kolejny temat-bumerang
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#333 |
|
Konto usunięte
|
Nie martwkaj się Judith ssie z cycusia :- )
|
|
|
|
#334 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Jak tak dalej pójdzie to zeby się doświetlić kupię sobie karnet do solarium
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff to spoko
. Swoją drogą, kręgosłup mnie bolał na początku, bo nie przyzwyczajony do obciążenia. Współczuję kobitkom z dużym biustem. Serio. Pewnie to nic fajnego, jeśli chodzi o bóle pleców.---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Ajah - łączę się z Tobą w bólu...u mnie przez większość roku jest szaro i wieje. Beznadzieja. Mam koleżankę w Norwegii...tam to muszą mieć nieźle z nocami i dniami polarnymi. |
|
|
|
#336 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Mam letnie kiecki, nawet szorty kupiłam ( ) a chodzę, jeansach, swetrach, kurtkach przeciwdeszczowych. Kurtki zimowej nie schowałam,bo róznie moze być.
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-06-23 o 23:09 |
|
|
|
|
#338 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
granat i jeszcze jakiś z drugiej strony, ale nie pamietam co to był za owoc nie powiększa się, bo wyskakuje mi błąd jak daję większy format :c klyk Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2013-06-23 o 23:29 |
|
|
|
#340 |
|
Konto usunięte
|
JAKAAA STARAAA buaaaahahhaa!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#341 |
|
wańka wstańka
|
A bikini w najciemniejszym kącie szafy
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.penera.pl/17702/anglia_gnije_od_srodka.html
|
|
#343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pan ciapaty. autor filmiku pewnie wbił na wczorajszy wykład prof. Baumana we Wrocławiu
|
|
|
|
|
#344 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
|
|
|
|
#345 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ty tak na serio? Duzy cyc = bole kregoslupa? Jezu, kocham takie sztampowe hasla, serio Co najlepsze najczesciej wyglaszaja je osoby z malym biustem, oh yeah
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kręgosłup nie boli Boli natomiast portfel przy zakupie staników czy też zwykłych ubrań. ;( te z miejscem na biust są droższe. |
|
|
|
|
#347 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry, jak miałam większe, to mnie kręgosłup bolał, więc tego no.... . Co do starości...22 to młoda dziewoja |
|
|
|
|
#349 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Albo moze wtedy bylas grubsza? Ja po przytyciu zaraz mam problemy, ze to czy tamto siada.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#350 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Cytat:
![]() A co do drugiej części - jakbym chciała takich nie mieć, to bym musiała zerwać kontakty ze wszystkimi, łącznie z rodziną Już pomijam fakt, że musiałabym zdurnieć do reszty, żeby sobie dobierać znajomych pod kątem takiej pierdoły.
|
|
#351 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Cytat:
![]() zgadzam się z pogrubionym. Czasami na wizażu można przeczytać komentarz pt. "znajdź sobie innych znajomych" w kontekście do jakiejś pierdółki |
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
No byłam grubsza, bo byłam po porodzie
. Ok przemyślałam to...i ból kręgosłupa mógł być od wieeelu innych czynników, np. tego, że przez długi czas był wygięty, aby zrównoważyć ciężar brzucha. Jednak, znam kilka kobiet z dużymi piersiami, które zawsze marudziły na swoje plecy...pewnie to przez staniki. OK koniec tematu stanikowego ![]() .Jakbym miała usuwać znajomych, bo coś tam, to bym miała może z 3 osoby hahaaha |
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Samara zapomnij, to było tak dawno, że nie ma szans, żebym to teraz znalazła
|
#354 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Milion razy slyszalam, ze za duzy biust moze powodowac bole kregoslupa i dlatego niektore kobiety zmniejszaja sobie biust. Skad mam wiedziec, ze jest inaczej? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Borze borze no tak to zabrzmiało.
|
#356 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
To o tę torebkę chodzi:
|
|
|
|
#358 |
|
Konto usunięte
|
o matulu co za szit
|
|
|
|
#359 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.Przeczytałam podpis... Co w tym pięknego to ja nie wiem. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Ja niestety widywałam coś podobnego, ale z jednym dzieciakiem. Moja mama karmiła siostrę przed długi czas, ponad 2 lata i to niestety czasem tak wyglądało, że dzieciak zamiast leżeć to się po niej "walał", przerywał żarcie, potem wracał, bo jeszcze nienajedzony, jeszcze chce cycka pomacać... Masakra. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Moje odczucia są takie, że to przestaje być estetyczne jak dzieci są starsze. ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Jak bum cyk cyk
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-06-24 o 09:30 |
|||
|
|
|
#360 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Mysle, ze wiele zalezy od intencji, z jaka czytasz ;-)
Od wczoraj korzystam z wersji mobilnej i nie moge sie doczekac, zeby usiasc do kompa, zeby zobaczyc te zdjecia ;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-06-24 o 09:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

) a chodzę, jeansach, swetrach, kurtkach przeciwdeszczowych. Kurtki zimowej nie schowałam,bo róznie moze być. 

jestem przeciwko islamizacji Europy.
...dziwią mnei tacy ludzie. Skąd on wie, że gość na focie nie jest Polakiem, albo że nie jest z Europy?
Po prostu, jak słucham takich głupot, to nawet pokazywanie cycków karmiących w sieci wysiada.
Co najlepsze najczesciej wyglaszaja je osoby z malym biustem, oh yeah

Albo moze wtedy bylas grubsza? Ja po przytyciu zaraz mam problemy, ze to czy tamto siada.