|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
mial 2 dni, max 37,5. ale u niego normalna temp to 36.0 w porywach do 36.1
![]() teraz juz tej temp nie ma, a za to pojawila sie ta wysypka ![]() Cytat:
moim zdaniem i wujka google to ta trzydniowka. zobaczymy co powie dzis lekarz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy obrót z brzuszka na plecki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
37,5 pewnie mial, bo goraco bylo. A w porzeczkach jest duzo wit C, moze to jednak alergia. Sprawdz. Kciuki ode mnie. Napisz pozniej, co to w koncu jest. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- nancy jak u Was z kapaniem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oki, dam znac co i jak... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Rozeznanie
|
Hej. nam wczorajszy wypad się do końca nieudał, nie było upału, słonko zasłonięte, nie trezba było uciekać z małą ale zaczął trochę padać deszcz i się zebraliśmy.
Ale podpatrzyliśmy pomysł, obok nas była para busem, takim jak my mamy i następnym razem też jedziemy. jest trzyosobowy więc cała paka wolna, wszystkosię spakuje, jak będzie padać to bez problemu można się schować i przeczekać. Wczodzimy na teren jeziora a dziewczyna (przy wejściu bo płatne) takie oczy na nas, to wasze maleństwo? często tam jeździmy i znamy się z widzenia. tż mówi tak, pamiątka z tamtego lata ![]() ![]() i ona na to: w takim razie wchodzicie za darmo ![]() ![]() Jestem ciekawa, zamówiła któraś z was ten wózek co ja mam?
#4716 |
Lurker ;)
|
Bijkora to super, ze z TZ juz dobrze! A co do tesciowej.... Nie mozna chrzcic dziecka bez zgody rodzicow, mozesz jej pogrozic ze zglosisz do kurii i beda miec problemy czy cos :P
Nawijko no tesciowka wychillowana dosyc :P Ale nie moge na nia narzekac, akceptuje wszystkie nasze decyzje. Dziewczyny, ktore jednak nie beda chrzcic dzieci? Ja bym wolala nie chrzcic, niz teraz udawac przed wkurzajacym, przemadrzalym ksiedzem ze jestesmy katolicka rodzina, jak nigdy w tym kosciele nie bylam... Matka by mnie zlinczowala. Nie wiem co w koncu robic, najlepiej to bym zaprosila tylko chrzestnych na torta i juz, cholera mnie bierze na sama mysl spraszania prawie 20 osob, przeciez to tylko uroczystosc koscielna trwajaca 10 minut a nie wesele... Wiecej roboty z ogarnianiem krzesel i stolow niz siedzenia u nas. Ktoras tak robi? Ze tylko chrzestnych zaprasza?
#4717 |
Zakorzenienie
|
Zaraz was nadrobię - zapraszam do klubu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam się z rana. I lecę nadrabiać ![]()
#4719 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje kochane,
nie było mnie od czwartku, tęskniłam za Wami i myślałam ciągle ![]() chyba przez miesiąc będę Was nadrabiać. Postaram się w skrócie napisać co u nas- moj służbowy wyjazd do Szczecina- dałam radę, tylko w drogę powrotną miałam problem z cyckami, nie wzięłam laktatora, zaczęłą mnie gorączka brać ![]() ![]() a tak wogóle to ten laktator to najlepszy na świecie- medela, avent i lovi się chowają-serio ![]() no a potem się zaczęło- bezsenne 3 nocki ![]() nie wiedziałam czy to zęby, upał czy co, w końcu w nocy zaczęłam masować mu brzuszek i bidulek dopiero usnął- więc zaczęliśmy szukać sprawcy mam trzech podejrzanych: banan, królik lub kaszka przed snem- ale obstawiam kaszkę, w dzień mu służy a w nocy widocznie za ciężko mu na żołądeczku nockę z soboty na niedzielę i dzisiejszą przspał rewelacyjnie- tylko jedno nocne karmienie ale powiem Wam,że jak nadchodzil wieczor to ja już w panikę wpadałam,że znowu będzie dramat poza tym w sobotę mieliśmy parapetówkę, bardzo udaną, narobiłam się jak durna ale w nagrodę TZ zabrał nas wczoraj do restauracji na obiad więc odpoczęłam i zrelaksowałam się lecą kochane Was nadrabiać, tyle zdjęc w klubie, tyle nowych tematów, kiedy ja to nadrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Cytat:
ja dopiero bede bo u mnie asystentka dyrektora to taka "tempa szczała" ze musi sie w wawie kogos zapytac co i jak.... Cytat:
Ale roznie 1-2 butle na dzien Cytat:
Na slasku byla i sie nie przyznala! ![]() Menq juz lepiej u Was?? Fajnie ze jestes ! No i nie widze Yae bo na tel jestem ![]()
![]() |
#4721 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() MARSI fajnie ze wyjazd udany i bez problemow ![]() ![]()
![]() |
#4723 | |||
Zakorzenienie
|
ona jest przepiękna!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jej tz ciekawy - to bez pracy da się kierownikiem zostać? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Debrah fajne foki, zazdroszczę wam bardzo.
wczoraj jak wracaliśmy z nad jeziora, byliśmy już u rodziców w wissce i jakiś baran mi wyjechał z podporządkowanej, zdążyłam tylko wychamować , bym walnęła mu prosto w jego bok, jechałam wolno z 50km/g ale jak bym tylko spojżała w tym momencie w lusterko to zatrzymałabym sie już na nim.
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() robiliśmy grilla więc prozaicznie- karkówka i kiełbaski na przękąski zrobiłam garnek smalczyku domowego z ogórem kiszonym i cebulką duszoną- kupiłam taki ogromny bochenek chleba- 2 kg ![]() do tego zrobiłam chłodnik litweski sałatkę ziemniaczaną, pomidory czosnkowe ciasto z truskawkami ,kawę mrożoną a TZ serwował drinki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
pamietacie jak szalalam na all z zabawkami. otoz na 11 aukcji wygralam 9
![]() dzis przyszly zabawki, jak nowki!!!!! glownie to fiszer, sa tez dwie zabawki z lamaze. pi x drzwi wyszlo mi nieduzo ponad dyszke za zabawke, takze mysle ze warto ![]() babka ma jeszcze duzo zabawek, takze jakby co to naprawde polecam http://allegro.pl/listing/user/listi...06930&id=11763 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz w k. A foto moze jeszcze w k wstawie. Yae tyle cudownych ubranek dostala od tesciowej, ze szkoda byloby nie uwiecznic. A od siostry tz wypasiony bujak a nawet hamak. Wyobrazcie sobie, ze dziewczyna robila remont w mieszkaniu i czesciowo urzadzala je z mysla o Yae. Jestem wzruszona jej dobrym sercem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze wyjazd sie udal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
a gdzie ty to trzymasz kochana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawalkiem prawdziwego chleba ze smalcem (oczywiscie ze skwarkami byl, prawda?) tez nie pogardzilabym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
najzwyklejszy gruszkowy odciągać
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p7923-Odciagacz_pokarmu_1_szt jak dla mnie rewelacja, nie sądziłam,że coś co kosztuje 8 zeta może być dobrym produktem wczoraj też nim mleko ściągałam bo mały w nocy coraz mniej je a mnie cyce bolą EDIT cos mi wycięło- odciągacz nazywa się SANITY możesz sobie wygooglować Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-06-24 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a smalec oczywiście robiłam z wędzonego podgardla z majerankiem ,jabłkiem i cebulką ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- wpisz odciągacz SANITY |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
A, nie pochwaliłam się : od wczoraj Amelka jak się zbliżam, żeby jej dać buzi w polik to uśmiecha się całą twarzą!
![]() Czuję, że to dziecko mnie kocha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() - to ja nie mam pytań :haha: Doczytałam, że lepiej u Was z kąpielą. Super! Wiecie co dziewczyny - Kubuś jest niby tylko miesiąc młodszy od Amelki, a widzialam dużą różnicę między nimi, szok jak dzieci szybko rosną. Kubuś taki mały okruszek do przytulania ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Lurker ;)
|
Dziec mi spi na boczku, twarza w poduszcze TZa
![]()
#4739 |
Wtajemniczenie
|
czeeeeeść
![]() czika odeszła ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny nie cytuje bo mi dzieć nie daje, chyba zeby nam idą. TEraz śpi, ale jak sie obudzi to nie bedzie ciekawie, bo nic jej nie pasuje ![]() nie wiem czy to zeby czy nie, bo nie chciałabym na darmo tym żelem smarować... jak to rozpoznać, że zęby? ![]() aha i zaraz jedziemy na spacerek, moze w dyliżansie się wyciszy... wczoraj jak wracalismy z wycieczki to normalnie koniec świata nadszedł. tak lało na autostradzie, że myślałam, że się zesram w gacie 5 razy. nic nie było widać NIC, woda się lała jak szalona....
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a te podania o urlop rodzicielski to jest tylko dla pracodawcy co nie? tzn jesli mi pracodawca wyplacal macierzynski to tylko dla niego ten kwitek? bo moj pracodawca wie doskonale ze bede rok i mu nie wysylalam zadnego papierkaaaaaaa. mhmmmmm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.