Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 12:20   #1381
surka
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
masz rację i ja też będe sie 3mać tylko opinie bardziej doświadczonych.
Oj tak ale najlepszy był tekst jaki usłyszałam " 12 kilo przytyłaś kiedy ty to zrzucisz"
czasami lepiej ugryźć sie w język , bo z niektórymi po prostu nie ma sensu rozmawiać
Ciekawe, jak ona zrzuci swoje kg po ciąży i ile ich będzie miała

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Mój brzuszek też od jakiegoś czasu ma taki sam obwód 104cm i ogólnie jak na 39 tc to myślę, że nie jest zbyt duży. Za to obwód bioder rośnie mi z tygodnia na tydzień tak o ok 1cm i teraz już mam 99cm, chyba mi się rozeszły biodra w przygotowaniu do porodu i mam nadzieję, że później wrócą na swoje miejsce bo nawet mój TŻ juz to zauważył i mi "komplementy" prawi, że mam zgrabny brazylijski tyłeczek

Ja póki co nie zauważyłam rozszerzenia w biodrach i mam nadzieję, ze chociaż to mnie ominie
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:20   #1382
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Witam sie z Wami
Ghia trzymam

Karolajn1987 gratulacje i witam Hanie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:21   #1383
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
jakierka: ale śniadanie))) powodzenia z mieszkaniem, daj znać, jak wygląda...

stokrotka: odpoczywaj kochana...

umyła m jedno i się zmachałam) ale spore akurat balkonowe... po 40tc najwyzej będę jeszcze raz myć
naprawde dajesz rade z tymi oknami? nic Cie nie boli?
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:23   #1384
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

To bardzo ważna informacja

Co ja dziewczyny w ogóle ostatnio zobaczyłam, ale przeżyłam szok
z głupia frant weszłam na youtuba, zeby sobie poogladac dzieciaczki czasami rodzice wstawiaja filmik np pare minut po narodzinach - a tak chciałam sobie troche popłakać i wyobraźcie sobie, że w proponowanych wyskoczyły mi filmiki rodziców o zieciach któe zmarłyjakaś masakra.... wcześniaczki, albo zmarłe w innych okolicznosciach no koszmar!!! po co ludzie robia w ogole takie filmiki, wstawiajac tam wszystkie, czasami malo subtelne zdjecia alez sobie plulam w brode ze na to weszłam
to straszne takie rzeczy wrzucać

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
i Wam również dziękuję
a proszę bardzo

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:25   #1385
magdalennne
Wtajemniczenie

Wróciłam
Ani jednego skurczuka, więc porodu chyba szybko nie będzie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Mój plan na dziś to:
- zrobić badanie na paciorkowca
- odwiedzić 2 przychodnie i wypytać o wszystko- muszę wybrać przychodnię dla Małego, bo my jesteśmy zapisani do takiej byle jakiej
- umówić się do fryzjerki na podcięcie włosów
- małe zakupy zrobić, odwiedzić pocztę ...
Całe szczęście, że TŻ ma dziś wolne i objedziemy autem
Byłam przerażona jak to czytałam do momentu, aż doszłam do końca, że to w asyście TŻ

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja tez juz mama caly czas spuchniete, wieczorem az mnie to boli
moj tz nie wariuje na punkcie mojego jezdzenia, wczoraj bylam nawet sama na egzaminie dodam ze musze dojechac na cuzelnie ok 100km jedynie pow ze mam dac znac jak dojade na uczelnie jeszcze pojade moze 29 czerwca na zaliczenie i tez pewnie sama
Podziwiam. Moja ginka zabroniła mi jeździć pod koniec 7. miesiąca. A i ja się szczególnie nie pcham za kierownicę.

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
czekam na wyniki paciorka i jak coś to mam już wszystkie badania do porodu

Szkoda tylko, że torby dalej nie spakowałam
Ale ja jakoś tak podświadomie czuję, że jak już coś o ile nie w terminie tylko wcześniej to nie w czerwcu, a na początku lipca urodzę.. więc mam jeszcze kupę czasu przecież
Oj kochana, weź się za te torby lepiej. Ja bym się bała co w nich znajdę, jak TŻ by to zrobił.

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
En daj mojemu imię Raduś, bo jednak tak zostanie, Tż się uparł.
Więc Radek!
Ładne imię

Cytat:
ej może to dziwne, ale wiecie co?
MARZĘ o tym żeby założyć swoje 12cm szpileczki i w nich hasać tak jak kiedyś. Ostatnio próbowałam niższe założyć i jak kaczka chodziłam, więc chyba od nowa będę musiała się przyzwyczajać
Oj tak. "Nauka" chodzenia w szpilkach mnie też chyba czeka...

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny teraz mala jest u mnie i od dzisiaj sie nie zajmuje. Boli mnie ta rana ale mam chodzić. Nie mam pokarmu
Moj grubas
Ależ ona śliczna

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Już po wizycie. Z małym wszystko ok Przepływy- ok, wody- ok, serduszko bije miarowo i w ogóle z nim- ok, czynność oddechowa- ok. Mały waży 3 kg. Wg Pani doktor jest w normie, ładnie przybiera, ale wielkoludem raczej nie będzie, co mnie bardzo cieszy.
Mam za tydzień przyjechać na KTG i na kolejną wizytę nie liczyć. Pani doktor twierdzi, że dzidziuś będzie czerwcowy, nie lipcowy i że "daje mi czas" do końca czerwca właśnie, co też mnie bardzo cieszy.
za wizytę. A ty Anulka odczuwasz jakieś przepowiadacze porodu?

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Hej Kochane.
Pisze niestety jeszcze ze szpitala A juz myslalam ze dzis wyjdziemy. Tak mi teskno juz za domem. Musimy jeszcze troszke zostac bo mala dostala zoltaczki i jest naswietlana. Szczerze przyznam ze mam dosc juz szpitala. Wkurza mnie moja wspollokatorka z sali na domiar zlego. Ale dla dobra Milenki wytrzymam wszystko. Ona jest taka slodziutka Pokarm nadal mi sie nie pojawil mimo iz uzywam kapturkow na sutki i mala pieknie przez nie ssie. Ale jeszcze sie nie chce poddawac i walcze.
Szybko się uporacie z żółtaczką i wrócicie do domu A współlokatorki niestety potrafią być uciążliwe

Cytat:
A co do wagi- to skoro Pani doktor twierdzi, że następnej wizyty już nie będzie, to ją podsumuję. Od początku ciąży przytyłam 14 kg. Marzyłam by nie przekroczyć 10 kg, ale cóż...będę się martwić po porodzie. Do zrzucenia mam niestety znacznie więcej, bo przytyłam przed zajściem w ciążę i to sporo w krótkim, czasie, ale Michaś na pewno nie powoli mi się lenić i kilogramy będą znikać.
też mam 14+ i liczę na to, że więcej nie będzie. Moim celem było nie przekroczyć 15, więc jest ok A po porodach razem będziemy zwalczać zbędne kg
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:25   #1386
iwona335
Zakorzenienie

Karolajn ja Ci nie pogratulowałam jeszcze ślicznej Hani !!! wyglada prawie identycznie jak moja chrzesnica po porodzie, mysle ze rysy twarzy jej sie jeszcze bardzo zmienią !! jak znajde fotke to wrzuce zdjecia- no po prostu moja Patrycja 7 lat temu
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:27   #1387
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

W którym tygodniu ciąży miałyście pobierany wymaz na paciora?

.

ja mialam pobierane w 33tc . boje sie ze nie pobiora mi jeszcze raz (4 tygodnie jest wazne badanie ) a pozniej jeszcze raz powinni robic . tak sobie zarzyczyla moja p. doktor tak ma

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:30   #1388
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Wróciłam
Ani jednego skurczuka, więc porodu chyba szybko nie będzie
przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie

zmierzyłam swój brzuch 105cm nie wiem gdzie się to rozkłada

Synek
Stary 2013-06-24, 12:32   #1389
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Iwonka: daję radę z rozsądkiem.. po prostu są juz tak brudne ze nie mam siły na nie patrzeć właśnie sobie robię przerwę, bo przecież nie o to chodzi, żebym potem kolejne dni leżała.. generalnie dobrze się czuję, mały ciśnie w dół i to jest dokuczliwe jak chodzę, mam też bóle krzyżowe, ale bez przesady.. nie jest to w moim przypadku taki ból żeby leżeć.. wręcz po prostu mam teraz chęci i energię... na tego typu zajęcia.. po południu poleżę i poczytam książkę, a potem na spacer.. stwierdziłam też że za mało się ruszam...nie mam twardnień brzucha, skurcze może znowu ze dwa w nocy, więc bez szału... i też zamiaru jakiegoś mocno nie mam aby Mały wyszedł... jak będzie miał ochotę to sie u nas pojawi.. naprawdę napaliłam się jak lekarz powiedział że max tydzień i urodzę... jak trafiłam ze skurczami do szpitala, to wyglądało ze faktycznie prawie w 10 dniach sie od zapowiedzi zmieszczę.. ale skurcze ustały... a teraz po prostu podchodzę na luzie.. Igorek ma jeszcze trochę czasu do terminu.. martwić się będę po skończonym 40 tc. Najważniejsze żeby był zdrowy

magdalenne: no chyba że cie chwycą nagle, jak Margosię

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:32   #1390
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
za wizytę. A ty Anulka odczuwasz jakieś przepowiadacze porodu?
Czasem nad ranem pobolewa mnie brzuch tak okresowo, ale mało intensywnie i króciutko. Szybko przechodzi i zazwyczaj nie wraca już tego samego dnia. Brzuch mi się obniżył już jakiś czas temu (chyba z trzy tygodnie temu), mimo,że bardzo tego nie widać, ale odczuwam znaczną ulgę w oddychaniu i żebra nie bolą. Poza tym Pani doktor dziś potwierdziła, że rzeczywiście dno macicy jest niżej. Prócz tego nic....No podwozie mnie jeszcze boli, ale to już od dłuższego czasu i też nie mocno. Nie przeszkadza mi ten ból w funkcjonowaniu zupełnie. W sumie to nie wiem czy traktować go jako jakikolwiek objaw.

Mam nadzieję, że w przyszły poniedziałek zarysują się jakieś surczybyki na KTG
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:33   #1391
arrabbiata
Zadomowienie

Hejka w 8 miesiącu
Kurde, prawy sut mnie boli od kilku dni, zwłaszcza jak dotykam.....dobrze, że w środę wizyta to może się dowiem dlaczego.

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Moj brzuch juz sie nie powieksza! Miesiac temu mialam 102cm i dzis patrze a tu tez 102cm.Dziwne rzeczy. Czy wam tez tak widac żyly na brzuchu i dloniach? bo mi wszyscy mowia ze mam dlonie jak kostucha a tż nazywa mnie "czlowiek żyła"
Mój też stanął w miejscu... 93 cm jak były tak są.

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
witam sie
dzis zaczynamy 39 tc )))))
Mały chyba jeszcze w tym tyg nie wyjdzie ;/ nie czuje zadnych oznak, brzuch wysoko ;/
dzis rano znow rozwolnienie. ja juz chce malego
a to czasami nie jeden z objawów może być? Oczyszczanie organizmu?

Cytat:
Cześć dziewczyny
Nie nadrabiam, zdam krótkie info, z domu może machne opis porodu, ale nie wiem czy chcecie, bo nie jest tak lajtowy jak Margosi.
Hanula dostała 7pkt, klocek z niej konkretny, ma dużo wlosow i jest śliczna
O 8 30 bylam w szpitalu a po 21 wyblagalam cesarke. Mialam 9 cm, skurcze takie ze praktycznie nie mialam przerw, dzięki Bogu byl ze mna tz, ale mala nie umiała sie glowka dobrze wstawić. Moment wklucia do cc byl chyba najlepszy.
Niedlugo mam się pionizowac
Gratulacje! Ale się namęczyłaś

Cytat:
MARZĘ o tym żeby założyć swoje 12cm szpileczki i w nich hasać tak jak kiedyś. Ostatnio próbowałam niższe założyć i jak kaczka chodziłam, więc chyba od nowa będę musiała się przyzwyczajać
o matko, ja też marzę o szpilkach... i swojej dawnej figurze!

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
W zalaczniku moje dzisiejsze sniadanko
a ja właśnie wcinam ogromne, czarne, słodkie, pyszne czereśnie omnomnom
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:35   #1392
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
no właśnie wczoraj się zastanawiałam czy już są takie słodkie i czarne dostępne. ile dałaś za kg?
Stary 2013-06-24, 12:36   #1393
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
ja mialam pobierane w 33tc . boje sie ze nie pobiora mi jeszcze raz (4 tygodnie jest wazne badanie ) a pozniej jeszcze raz powinni robic . tak sobie zarzyczyla moja p. doktor tak ma
U ciebie są takie zasady? Czy to jakaś norma ogólna? Ja też miałam badanie w 33 tc. Wynik odebrałam w 34 tc. Później moja Pani doktor była na urlopie, więc musiałaby robić wymaz dopiero dziś w 39 tc, a nie chciała ryzykować z tak późnym wykonywaniem tego badania. Mogłabym nie dotrzymać w końcu do dzisiejszej wizyty.
Stary 2013-06-24, 12:36   #1394
surka
Zakorzenienie

Właśnie straciłam 200 zł na rzecz r_p77

Edytowane przez surka
Czas edycji: 2013-06-24 o 12:39
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:37   #1395
Myszolka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Właśnie rozmawiałam przez telefon z moją przyjaciółką, która jest w Niemczech i mi mówi, że u nich USG 3d, czy 4d jest za darmo
Potwierdzam. Ja mialam badanie 3d za darmo a jak wyglada sprawa z 4d to nie mam pojecia.
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:38   #1396
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
U ciebie są takie zasady? Czy to jakaś norma ogólna? Ja też miałam badanie w 33 tc. Wynik odebrałam w 34 tc. Później moja Pani doktor była na urlopie, więc musiałaby robić wymaz dopiero dziś w 39 tc, a nie chciała ryzykować z tak późnym wykonywaniem tego badania. Mogłabym nie dotrzymać w końcu do dzisiejszej wizyty.
to chyba ogólna norma. u mnie mówili na sr, że to ważne by badanie nie było starsze niż 4 tyg, bo tylko tyle jest ważne. lekarz będzie mi je robił dopiero dziś, czyli 37tc.
Stary 2013-06-24, 12:38   #1397
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
no właśnie wczoraj się zastanawiałam czy już są takie słodkie i czarne dostępne. ile dałaś za kg?
Nic Czereśnie mojej babci prosto z drzewa
Stary 2013-06-24, 12:39   #1398
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
no niestety, to boli
ja u gr-an wydałam 430 zł ale dostałam nocniczek w gratisie
Stary 2013-06-24, 12:39   #1399
misiaczka555
Wtajemniczenie

Przyszły Majulkowe ubranka z all
są śliczne i dostałam nawet gratisy: 2 czapeczki i różowe leginsiki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0149.jpg (120,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0150.jpg (123,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0151.jpg (78,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0152.jpg (90,8 KB, 9 załadowań)

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:41   #1400
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
a co fajnego kupiłaś?
Stary 2013-06-24, 12:41   #1401
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
to chyba ogólna norma. u mnie mówili na sr, że to ważne by badanie nie było starsze niż 4 tyg, bo tylko tyle jest ważne. lekarz będzie mi je robił dopiero dziś, czyli 37tc.
U mnie na SR mówili że najczęściej robi się je w 34 tc, więc rodząca terminowo miałaby je nieważne. Muszę zadzwonić do swojego szpitala i zapytać.
Stary 2013-06-24, 12:41   #1402
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Nic Czereśnie mojej babci prosto z drzewa
ooo kurcze, zazdroszczę.
ja mam taką sytuację, ale z truskawkami, dostaję masę z działki teściów.
Stary 2013-06-24, 12:42   #1403
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

przypomniałaś mi, że mama mnie wczoraj zapraszała na czerwone porzeczki

Cytat:
u mnie dziś też będzie z konta (a raczej z konta tż ) ubywać na jego rzecz

Synek
Stary 2013-06-24, 12:42   #1404
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
hę,wyobrazam sobie mamuske w szpilkach chodzaca po parku z malutkim dzieckiem

Cytat:
Dzieki dziewczyny teraz mala jest u mnie i od dzisiaj sie nie zajmuje. Boli mnie ta rana ale mam chodzić. Nie mam pokarmu
Moj grubas
Aleeee pulpecik!!!!!!Jaka słodziutka!Jakie włoski!!**

Cytat:
Malinko jeszcze moment i bedziecie razem w domku
No i trzymam za pokarm !!!

ej chyba sobie walnę piwko o 11:50 rano bo jakoś mam ochotę
pewnie,co sobie bedziesz załować

Widze ze dzis sie dzieje w weekend nuda a teraz nadrabianko hehe )
co do mycia okien to zamiast tego mozna poprostu rece do góry trzymac? ostatnio mylam i sa nadal czyste :P

Posprzatalam i ... bede prasowac a co tam.. tylko zabardzo nie mam co:P ale wyprasuje swoje rzeczy te " male" zze jak urodze to odrazu sie w nie wbije zeby byly ready zarcik :P heheheheh

Neni ja tez mam cały czas nogi spuchniete i juz nawet sie nie przejmuje. Gin mowił ze to woda...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:42   #1405
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
ładne, delikatne i dziewczęce
Stary 2013-06-24, 12:42   #1406
kayka11
Raczkowanie

Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Moj grubas
Prześliczna i jakie włoski!
kayka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:43   #1407
malinka0525
Zadomowienie

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

Co do wspollokatorki to wkurza mnie bo zachowuje sie tak jakby tylko ona po porodzie byla najbardziej obolala. I jeszcze myslala ze sobie zrobi ze mnie sluzaca bo ja tak strasznie dupa boli i ze nie moze sie schylic i wogole. Chciala zebym jej ciagle cos podawala ale odpowiedzialam jej ze kiedys musi sie odwazyc i sie schylic i ze mnie tez krocze boli, nie tylko ja. Poza tym marudzi ze nie moze sobie z dzieckiem poradzic bo ciagle placze a ona nie wie czemu wiec jej doradzilam ze skoro ma juz siare w piersiach to niech przystawia dziecko do cyca jak najczesciej bo dziecko pewnie glodne i chce possac to uparcie wola zeby przyniesli dziecku mleko w butli bo ona jakiejs siary nie bedzie dawac swojemu dziecku. I wiele wiele innych takich sytuacji o ktorych szkoda gadac. Staram sie ja juz ignorowac bo mam dosc.

Zoltaczka wyszla wysoka wiec jutro tez nie wyjdziemy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:44   #1408
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
śliczne

Cytat:
U mnie na SR mówili że najczęściej robi się je w 34 tc, więc rodząca terminowo miałaby je nieważne. Muszę zadzwonić do swojego szpitala i zapytać.
ja też będę miała pewnie na następnej wizycie czyli w 37

Synek
Stary 2013-06-24, 12:45   #1409
d0tkaaa
Zakorzenienie

la la la la lalalala barbra streisand

( nie pytajcie) hahahahahahha

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 12:47   #1410
aremalgos
Rozeznanie

Witam się
Gratuluję pojawionych sie dzieciaczków
Po weekendzie u rodziców czuję sie zmeczona chociaż nic nie robiłam. W ogóle mam dzis ciezki dzień, rano byłam w labku, nastepnie pochłonełam 2 kanapki, 2 bułeczki ze szpinakiem i banana i nie powiem, żebym sie najadła, a potem zaliczyłam zgona i spałam chyba ze 1,5 godziny
czuje się dzis źle bo jakos mi slabo i cieżko, chyba strzele sobie kawke bo moze cisnienie mam niskie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości