|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]()
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Mogę mieć pytanie o rozszerzanie? Jak już będziemy tylko na mm co na pewno niedługo się wydarzy to kiedy mamy zacząć się rozszerzać? I jednocześnie kaszki i słoiczki?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I powiem wam że dopiero teraz przy Ol.i usłyszałam, że mm daje się do 3 lat. Dla mnie to też czysty marketing. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
dzieki, wlasnie dzwonilam do pracodawcy i musze jechac podpisac kwitek
![]() laski, nie moge sie przestawic godzinowo, chce sie uczyc w nocy ale o 22 tre oczy jak Amelka do snu i zsypiam ![]()
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz znalazłam przepis jak zrobić jogurcik z mm i czekam na jogurtownicę i będę jej sama robić jogurty, bo 2,5 zł za jogurt 100 ml to mała przesada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie, na 14 idziemy :/ Dygam juz od wczoraj ![]() ![]() ![]() Prosze o kciuki, ale i tak jestem zlej mysli ![]() Cytat:
![]() Ale Sylwia pytala chyba o to czy moze Bartusiowi podac kiwi, tak? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie prosta sprawa. Codziennie łyżeczka do herbaty kaszki orkiszowej do obiadku deserku czy wieczornej kaszki jaglanej dodaję. Przez 2 miesiące taka ilość a potem jedna łyżka stołowa przez miesiąc a potem to już można podawać normalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Nawijko trzymam kciuki najmocniej jak umiem!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Ja zaczęłam od kleiku ryżowego, a potem słoiczki. A kiedy bedziesz rozszezac to twoja decyzja. A blanka juz daje sygnały jakies, ze interesuje ja jedzenie? Jak nie interesuje to bym jeszcze sie wstrzymała
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile ja łez wylałam, jak któregoś dnia nawet 30 nie mogłam odciągnąć ![]() trzymaj się i pamiętaj, że mm to absolutnie nic złego ![]() kciuki za dowód. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Fewciu, jesli masz jeszcze sily na kp chociazby w ciagu dnia to moze zmien jej butelke, ja jestem bardzo zadowolona z medeli, tu dziecko musi pociagnac jak cyca, zeby mleko polecialo. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nawijko i Pstryszku kciuki za dzisiejsze wizyty. Mala Insolito spoznione gratki za skonczone miesiace Eff gratulacje dla Mikolaja Bokeh chetnie Was poznam jak bede nastepnym razem na dluzej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to nie wiem, to moze pokrecilam cos ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam taki plan, ale padam wieczorem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, ja dokładnie tak samo, jak Onaella - znam ten ból. U mnie też w pewnym momencie i 30 nie szło ściągnąć, a 150 nigdy nie mogłam, nawet z dwóch, także... Ehhh. Nie miej do siebie pretensji, jak przerzucicie się na mm, to nie zbrodnia ani trucizna.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-24 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem. Wiktorek na noc w ogóle nie najada się mleczkiem
![]() od kilku dni na noc zjada 240 i dalej krzyczy, próbuje go oszukać wodą ale wypija trochę i dalej płacz. nie wiem czy mam mu coś dodawać do mleka??? tylko co mogę dla dziecka z na mleku pepti? doradzicie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie stanowczo odradzam nestle, bo chemii tam trochę i cukru. Choć w bobovicie też jest choć mniej. ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Ja dawałam królika albo indyka już nie pamiętam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Lady jak tam znajoma?? Urodziła??
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Ezzo mam już kilka butelek,medele też,bo moje kp "więdło" od ponad dwóch tygodni. Ale dziękuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeglądałam zdjęcia jak wyglądałam kiedy trenowalam i od dziś zaczynam trening siłowy kurde może w końcu znajdę czas by obiecane ćw wkleić w klubie ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41462837] Dziecko samo siada ok. 8mca dopiero. Często i później. Mając 6mcy wcale nie musi nawet usiedzieć posadzone ![]() dokładnie i samo siadanie nie wygląda,że dziecko z pleców siada tylko z brzuszka podnosi się na kolankach i dopiero wtedy bach na pupę- tak wygląda siad ![]() Fewcia nie poddawaj się jeszcze, ja wielokrotnie pisałam,że maly odrzuca pierś a moj lekarz uważa,że to dziecka fanaberie i po kilku dniach przechodziło samo Leo dużo pije z butelki bo ja pracuje i czasem cyrk przy cycku jest niesamowity a po paru dniach cycuś znowu do łask wraca próbuj karmić swoim mlekiem choćby do 6 miesieciąca tak jak zaleca WHO Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-06-24 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odciagaj poki mozesz... A z jakiej butli podajesz mm? Wyjezdzacie gdzies, ze dowod potrzebny? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurde, tak sobie mysle... Mama wpadla na pomysl, zebym pojechala z rodzicami i moja siostra na tydzien za granice, oczywiscie z Kuba... Ja najpierw bylam kategorycznie na NIE. Bo jak to z malym dzieckiem, jak dam rade, przeciez to wielka wyprawa, itp, ale ona mnie ciagle przekonuje, ze przeciez bedzie ze mna, pomoze mi, itp. Generalnie nasze wakacje wygladalyby tak: najpierw chcemy jechac z TZ do mnie do domu na jakis tydzien. TZ by wrocil (praca), a ja bym zostala z Kuba u rodzicow jeszcze 2 tyg. I potem bylby ewentualnie ten wyjazd... Plusem na pewno jest to, ze nie spedze wakacji sama z Kuba w kawalerce (TZ i tak wiecznie w pracy), a minus - wiadomo, upaly.... Poza tym TZ dlugo nie widzialby sie z malym. Mama mnie namawia, bo byla na wakacjach z 4-miesieczna siostra. Pomagala jej tylko kolezanka i bardzo dobrze wspomina te wakacje. A Kuba bedzie mial wtedy 5,5 miesiaca. Co myslicie? Pojechalybyscie? Jestem sceptycznie nastawiona, ale z drugiej strony np djerba z dziecmi i mezem jedzie... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-24 o 11:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Rozeznanie
|
Najlepiej chyba króliczek i indyczek
![]() A nie wiecie jak z piersią kurczaka? Moja Mała ją wcina razem z marchewką i ziemniaczkiem ![]()
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ten krolik, wiem ze on zdrowy itd, ale jak zobaczylam w biedronce tego krolika to mnie odrzucilo. ;/
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też będę wyjeżdzać za granicę, zresztą w kwietniu już byliśmy ( Austria) i mały zniosł pobyt bardzo dobrze jeszcze nie podjęliśmy decyzji co do kierunku wakacji, rozważamy Hiszpanie, Chorwacje,Czarnogórę albo Grecje- TZ chce jechać samochodem bo ja panicznie boję sie lataniania ale ze względu na małego jestem w stanie się poświęcić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Nawijko, pojechałabym.
![]() Jak miło, dostałam paczuszkę z Bebilonu, w środku książeczka, śliniaczek i próbka. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-24 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zadomowienie
|
Ja tez bym pojechala Nawijko troche odmiany dla Ciebie, a tz jak taki wyteskniony bedzie to tez moze byc milo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Konto usunięte
|
Kiwi - nie podawałam tylko sama jadłam
![]() Mała, Meneq - teoretycznie przy 3dniówce temp. wysoka, ale u nas była ledwo ledwo i tak też się zdarza ![]() Pamiętajcie, by przynajmniej o 4 tygodnie przesunąć szczepienie, jeśli planowane w tym czasie ! Nawijko, myśmy teraz upały mieli - Dorotka NADSPODZIEWANIE dobrze je zniosła. nie marudziła nic, jadła normalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |||||
Zakorzenienie
|
LAdy dobrze, że Pietraszko cały i zdrowy po booom na poduchę, uff..
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieję Pstryniu, że wszystko bd dobrze ![]() Cytat:
![]() A Marsi mówiła o chrupkach kukurydzianych. DAwid próbował w sobotę. Podeszły bo dziąsełka masował. Ale dałąm tylko kilka. Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() leżę..... ![]() Cytat:
![]() ![]() Fryzura piękna jak od stylisty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też używałam najtańszego laktatora ![]() Grill? W Twoim wykonaniu na pewno zwykła karkówa jest niezwykła ![]() U nas weekend minął szybko. W sobotę zaczęłam prace na drugim mieszkaniu, ale nie skończone jeszcze.. Masakra jaki syf na półkach... Wczoraj byliśmy u teściowej jak zwykle w niedziele na obiedzie. Potem na chwilę u mnie i znowu do niej bo córka/matka chrzestna Dawida urodziny miałą i grilla robiła. Dziewczyny auto sprzedaliśmy w piątek i jak samochód był to aut w cholerę. a jak się sprzedał to nie ma nic teraz ![]() He wiecie co? Dawid do 8 spał ze mną ![]() Mój syn daje mi znać że pamp mokry. Autentycznie. Nie żartuje. Pierze się po kroczu jak ma mokro ![]() Kurcze mam dwa mei tai na tapecie i nie wiem czy za używkę opłaca się tyle dać.. http://allegro.pl/nosidlo-ergonomicz...348687283.html albo http://allegro.pl/mei-tai-len-i3336436295.html to pierwsze od pani Olo, na chustoforum dobre bardzo opinie ma. nie wiem ile nówka a mi się w sumie spieszy. o to drugie zapytam, bo pani olo też ma takie materiały i kij wie czy to nie jej też co myślicie? ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.