|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ściema w konkursach Rossmanna
|
|
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
... bo trzeba rzucić czymś naprawdę oryginalnym. Ja wygrałam ze dwa razy, ale to trzeba mieć fuksa, albo nietypową historię na sprzedaż. Weźcie pod uwagę, że są ludzie, którzy "żyją" z takiego grania w konkursach, mają milion kont, wysyłają setki odpowiedzi i to jest ich główne zajęcie w ciągu dnia. Tacy "gracze" to naprawdę silna konkurencja, byle Kowalski się przez nich nie przebije -.-
|
|
|
|
|
#123 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja też bardzo dawno już nic nie wygrałam Może i do nas kiedyś uśmiechnie się szczęście ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Już lepiej na babskich portalach polować na konkursy. Trzeba być kreatywnym i można sporo wygrać. Ja już chyba rzeczy za ponad 2000 zł powygrywałam.
|
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
ja już z wszystkiego rezygnuje nawet do testów nie udaje mi się dostawać. Na ofeminin zawsze do testów się zapisywałam i nic bo jest parę osób które nawalaja opinie o kosmetykach choć ich pewnie nie używały i do wszystkich testów się dostają więc zrezygnowałam. Tu próbuje ale też nic. Konkursy na Rossnet totalna klapa. Wogóle tylk parę razy mi się na fb udało wygrać ale nagrody coś dotrzeć nie mogą
|
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
brałam kilka razy udział w konkursach na rossnet i się udało
![]() trzeba być oryginalnym i mieć sporo pomysłów żeby wygrać w jakimś konkursie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, nie jestem pewna ale chyba wygrałam na Rossmanie róż BOURJOIS, znaczy imię , nazwisko i miejscowość się zgadza, ale żadnej informacji od rossmana nie mam
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
zaloguj się na rossie i sprawdź w swoim panelu przy danym konku będziesz miała takie pudełko prezentowe i czekaj na maila
|
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
Spokojnie, ja na maila też czekam, ale z konkursu z kocimi przysmakami, już ponad tydzień minął. Dla nich te 21 dni, to jest 21 dni, czy 21 dni roboczych?
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do tych dni to raczej chodzi o 21 dni roboczych
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
W regulaminie mają napisane, że do iluś tam dni powiadomią o wygranej mailem. Jak nie - trzeba samemu się o to upomnieć. I na ogół tak trzeba robić. Wygrałam u nich coś jakiś czas temu i też sama musiałam się kontaktować, a i tak przysłali mi odpowiedź jeszcze później. Może liczą na to, że ktoś jednak z nagrody zrezygnuje, bo jak się nie upomni to przepada ;D
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny na Rossnet panuje pewna nie sprawiedliwość, przeglądałam właśnie wyniki z konkursu róż BOURJOIS i - nie jaka Lucyna R z Krośniewic pojawia się trzy razy - wygrała trzy róże, Elżbieta Ch z Krośniewic- dwa róże. nie wspominając już o tym że ciągle powtarzają się te same nazwiska i miejscowość ale inne imię. Zbieg okoliczności? no wątpie
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
mnie się nie udało
chyba mam pecha
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I wiecie, owszem są profesjonalni gracze, którzy wysyłają tysiąc zgłoszeń, ale nie wiem czy to przejdzie w konkrusach, gdzie liczy się kreatywność, a nie loteria. Jak patrzę czasami na odpowiedzi dziewczyn to nie ma się co dziwić, że się nie wygrywa. Ostatnio: pytanie co kobieta może zrobić tylko jednym spojrzeniem. Tysiące lasek wysilających się na odpowiedzi w stylu "uwieść" "rzucić na kolana" "opętać", że aż mi przykro było to czytać. Zero kreatywności, poczucia humoru... Edytowane przez Dziwnograj Czas edycji: 2013-06-26 o 18:41 |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
mnie też ciekawi gdzie można znaleźć wypowiedzi i zdjęcia z tych konkursów
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Zazwyczaj jak są konkursy na stronach to odpowiedź udziela się w komentarzach, które są publicznie.
Co do konkursów rossmanna to nie wiem... |
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
A jednak, okazało sie że to ja wygraóam róż, dopiero dzis dostałam maila z gratulacjami, i powiadomieniem żebym czekała na kolejnego maila, z powiadomieniem że nagoda dotarła do wybranej drogeri, i związku z tym, mam do was pytanie, ile czasu się czeka, na drógiego maila, jak długo nagroda będzie szła do drogerii?
|
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
A ja właśnie wygrałam. I myślę że nie ma żadnej ściemy. Mam 3 konta tzn. Każdy z mojej rodziny ma :P Wszyscy coś wymyślali, pisali i głowili a ja miałam okazję wygrać już 3 razy. Myślę że trzeba się troszkę napracować ja jedną pracę na konkurs pisałam 4 dni wszyscy znajomi stwierdzili że to kopia z neta jednak trzeba się troszkę wysilić oni naprawdę wybierają twórcze pracę.
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nadal uważam, ze ściemy nie ma - za poważna firma, na takie głupoty - choć sama gram namiętnie i dawno nic nie wygrałam, ale jakoś nie czuje się poszkodowana - mam nadzieje, ze po prostu następnym razem się uda |
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, raz nie chciało mi się niczego twórczego wymyślać i napisałam byle co i wygrałam
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
gdzie mogę znaleźć jakies odpowiedzi na pytania? żebym chociaz wiedziała w jakim kierunku mam isc, jakich mam udzielac odp
|
|
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Czasami wydaje nam się że coś co dla nas nie jest twórcze okazuje się że dla innych jest
Gratuluje talentu :P :P pozdrawiam---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4098403 4]mam stałe IP i 2 konta na rossnecie. A więc można [/QUOTE]A co jeżeli jest wygrana to jakim cudem można na dwa takie same Nazwiska ? |
|
|
|
|
#148 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Różnie się czeka. Oni muszą to paczkę wysłać do drogerii i jak dojedzie to wysyłają wiadomość na pocztę. Jeżeli nie przyślą w ciągu 21 dni i nie dostaniesz powiadomienia trzeba do nich napisać wiadomość że nie dostałaś kodu. Adres widnieje na ich stronie pod wynikami konkursu. Ja czekałam nie całe 2 tyg. |
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

A ja nawet głupiej kamy dla kota nie wygrałam

chyba mam pecha
pewnie muszą uzupełnić dane bo inaczej po nagrodzie