|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Dokładnie, pamiętam kilka lat wstecz i deezee miało normalniejsze ceny, a za to buty niespotykane, teraz to wolę zamówić sobie na all o połowę taniej niż tam takie same ![]() Ja kotów nie lubię jakoś, poza tym to jestem na sierść uczulona ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Princesska a ja się już nie mogę doczekać swoich bluzek Oby były te co chcę... Załączam linki w jednym miejscu mojej listy zakupów wraz z rozmiarami ![]() http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=32577&top-sinsay S http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay S http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay S no i ta bluzeczka biała z napisem "good girls like to do sin" S Jakbyś kupiła te bluzeczki to daj mi znać na PW ile mam Ci wpłacić na konto ![]() Mam jeszcze prośbę, gdybyś nie zapomniała obczaisz te spodnie i zobaczysz czy są może przecenione http://www.cogdziezaile.pl/index.php...spodnie-sinsay ? Bo jeśli będą mniej kosztowały to z chęcią bym się na nie skusiła ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- W razie czego jak spodnie będą na wyprzedaży to poproszę rozmiar M/38 jak będzie
|
|
|
|
|
#1832 |
|
Wtajemniczenie
|
boszzzzzzzzz....nie umiem was nadrobić
![]() Tak na szybko ![]() Ex mam takie lity tylko jasne, stabilne ale ja nie mam gdzie w nich chodzić bo w prayc po 5-10 razy na drugie piętro i spowrotem latam i niewygodnie mi ![]() Princeska musze u mnie poszukać sinsey Jak znajdziesz gdzieś fajne klasyczne niedrogie baletki to daj znać bo ja moje 2m-ce temu kupiłam i już wkładka cała lata i podeszwa pada... Moja szafa też się nie zamyka i to dzieki lumpeksom...wole takie rzeczy niż z pl sieciówek, bo u nas to cienkie i dziadowskie...zupełnie inny gatunek materiału jest "z zachodu"... Nie wiem co Ci faceci teraz mają, mój też nałogowo tigery czy inne energy drinki pije!! ![]() reszte poczytam z pracy
|
#1833 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
Dobra spadam,bo spóźnię się na autobus ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak inne spodnie też będą za 39,99 to może z innego modelu jakieś wybiorę... W każdym bądź razie dziękuję za fatygę kochana
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
No wlasnie chyba tylko te brzydkie byly przecenione :p spoko jak bede szla do tego ccc to moge i do sinsay zajsc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta koszulka jest boska jeszcze:
http://www.cogdziezaile.pl/index.php...t-shirt-sinsay uwielbiam motywy z tygrysami
|
#1837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bunny jak dla mnie ta mieszanka jest mega ![]() ![]() Princeska rozumiem Cię.Ja kompletnie nie dogaduje się ze swoimi teściami ![]() Ale jestem wku****na.Byłam na wizycie u endo i mi powiedziała że poprzednia endokrynolog do której chodziłam niewłaściwie mnie leczyła bo pokazałam jej historię choroby bo miałam skserowaną kartę od tej poprzedniej endo.Powiedziała że brak słow jak ona leczy i że ona nie ma zielonego pojęcia o leczeniu .Skierowała mnie na dodatkowe badania.Powiedziała że u mnie nadczynność przechodziła w niedoczynność i odwrotnie i tak w kółko bo miałam zle dobrane leki i zamiast mi pomagać to mi szkodziły![]() Szok .Człowiek płaci pieniądze ,myśli że mu lekarz pomoze a tu taka akcja .
|
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo pochwal się efektem pozniej
|
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ci lekarze... ![]() dziewczynki sukces mam zwrot kasy za ta nieudana sukienke z allegro
|
|
#1840 | |
|
Wtajemniczenie
|
ok ale będę dopiero w lipcu chyba nią robić
Cytat:
brawo ![]() Laski mam takie pytanie......Za tydzień mam obronę i myślę w co by sie tu ubrać. Niedawno zakupiłam sobie białą kieckę z baskinką i ona sama to wiem że sie kompletnie nie nadaję...ale jakbym założyła do niej czarną marynarkę plus czarne szpilki było by ok ? Bo mi się wydaje że nie jest to zbyt wyzywający strój na obronę... ale chciałabym obiektywnie posłuchać zdania innych żebym nei wyszła na idiotkę
|
|
#1841 |
|
Wtajemniczenie
|
Lavia z marynarką super
![]() Bunny fajnie że oddali kasę oszusty!!!!!!
|
|
#1842 |
|
Rozeznanie
|
Lavia, a mogłabyś wstawić to zdjęcie rzęs?
Nawet, jeśli niedokładnie oddaje rzeczywistość, na pewno widać efekt, bo nie mogę się doczekaać
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczescie jak nie wiem... bo nic sie nie odzywali- caly proces zwrotu totalnie mnie zlewali a jak dzwonilam to nie moga rozmawiac i potem cisza 2 tyg... juz sie balam ze cos wymysla byle kasy nie oddac, ale oddali i ufff...nigdy wiece sie tak nie nadzieje, a jak bede chciala cos drogiego powyzej 100zl kupic na all to mi wlejcie
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kotke 12 lat - persa, jedną z najbardziej "wrednych" ras która jest chyba najbardziej niezależna. Nigdy mi nic nie zniszczyła, nigdy nie nasrała do butów (raz, jeden nasrała w kącie jak dopiero co do nas przyszła ale to ze strachu), praktycznie od razu robiła do kuwety. Czekała na mnie w łóżku, spała w nogach, rano mnie budziła. Tak czasem bywała wnerwiająca, jak próbowała strzępić pazury o kanape. Sposób? Kupiony drapak, za każdym razie przy próbie strzępienia o kanape - "fe, nie wolno", i zanoszenie na drapak i dosłownie drapanie jej łapkami o drapak - w końcu załapała i bez problemu. Jest nauczona żeby nie wskakiwać u mamy na kanape - nie wskakuje. Wskakiwała na blaty w kuchni na nowym mieszkaniu - oduczyliśmy ją i nie wskakuje. Tak kota można wychować, nawet starego 12-letniego kota. Fakt potrafi udrapać - ale nigdy nie zrobi tego bez zasygnalizowania że jej sie cos nie podoba, czasem przez przypadek udrapnie w zabawie. Zdarza jej sie zwymiotować, ale to przez to że jej sie sierść zbiera - rozwiązanie proste, tania jak barszcz maść którą sie daje na łapki i rozpuszcza sierść. Tak koty potrafią być złośliwe - jak i każde zwierze. Sorry ale znam psy które potrafia nasrać na srodku dywanu bo na dwór nie beda wychodzic, wiec nikt mi nie powie ze to "bo kot" ![]() Każde zwierze trzeba wychować i tyle. Ja kocham wszystkie zwierzęta, koty są specyficzne, dużo śpią, chodzą własnymi drogami, ale można je wychować i są też niesamowicie czyste, kochane i wdzięczne. Pamietam jak mama ja przez przypadek zamknęła w pokoju i nie mogła biedna wyjsc do kuwety, wróciliśmy po 10h i jedynie mało co nas w korytarzu nie powywracała, ale wszedzie było czysto, nie potrafiła najzwyczajniej gdzies na dywanie Wbrew pozorom to są bardzo mądre zwierzęta, moja sie np nauczyła otwierać sobie sama za klamke drzwi od pokoju ![]() I tak samo jak pies czeka na mnie jak wracam do domu i miauczy pod drzwiami po wie że ktoś idzie. A na starym mieszkaniu potrafiła wskakiwać na parapet i wołać mojego tate bo słyszała że przyjechał samochodem. Każda rasa też jest specyficzna, jednymi z takich najbardziej przyjacielskich są chyba norweskie leśne, brytyjskie ), maine coony (ale one są dosc duze) no i tez po prostu tzw. dachowce europejskie ![]() A co do płci, z kotkami jest o tyle łatwiej że one nie znaczą terenu. Ale kocura jak sie wysterylizuje to raczej problemu nie ma, no i z nimi to głównie jest tak że one teren znaczą, ale dopiero wtedy jak jakiś inny kocur wejdzie na ich teren. |
|
|
|
|
#1846 | |||||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jednak samemu mieszkać to co innego. Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1847 |
|
Magda ;)
|
Zapomniałam o zdjęciach
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, Lavia cudowna kiecka!
|
|
|
|
|
#1849 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Bunny super że Ci kaskę oddali Ci z all |
|
|
|
|
#1851 |
|
Wtajemniczenie
|
Princeska właśnie dowiedziałam się na wątku lupeksowych że w H&M są wyprzedaże baletek za 20zł
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie zapomniałam się spytać... kojarzysz czy są u Ciebie w sinsay te czapki fullcap z ćwiekami?
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyżej wstawiłam Ci fotki tych Twoich ciuchów, nie wiem czy widziałaś
|
||
|
|
|
#1854 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ta pierwsza BAD i ostatnia z flamingami the best wg mnie
Cytat:
Cytat:
To pójdę w niej i w marynarce ![]() wiecie co odkryłam u mnie od niedawna na osiedlu taki fajny sklepik odzieżowy - prowadzi go młoda laska i ma świetne ciuchy - zwłaszcza kiecki. No i kupiłam u niej niedawno dwie kiecki właśnie tą baskinkę i jeszcze taką szaro-beżową i tunikę brzoskwiniową ![]() i chyba bedę jej stałą klientką bo ma oryginalne ciuchy w przystępnych cenach. Np. za tą baskinkę 55zł dałam
|
|
#1855 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
mi się właśnie podoba ta z tymi panterkowymi ramionami i zastanawiam się czy ją kupić 40 zł kosztuje
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wsciekla
mialam jechac do galerii i nic mi z tego nie wyszlo Faceci sa beznadziejni |
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Lavia
Mi się podoba eleganckoShi Dopytałam Mira, gdzie chowa telefon i powiedział mi, że kupił za kilka groszy taką opaskę na ramię z malutką kieszonką i tam sobie chowa. Czeko Ooo ekstra, dzięki Garść informacji (i radosnych dla mnie, bo już się wystraszyłam ). Pocieszyłaś mnie tym, że da się je nauczyć wiele, bo często się słyszy o tym, jakie to są zwierzaki niezależne i uparte, a tu proszę. Choć to pewnie od właściciela zależy, bo o yorkach też się mówi, że głupie, głośne, rozwydrzone, a moje jest naprawdę kochane, ale to już praca całej rodzinki nad nim. Ja jestem zakochana w Brytyjskich, choć i zwykłe dachowce są cudowne i pewnie jeżeli się zdecydujemy, to weźmiemy jakiegoś malucha ze schroniska, albo będę chodzić po ulicach szukać. ![]() Właśnie jeżeli chodzi o płeć, to ktoś mi kiedyś mówił, że samiczki są bardziej przytulaśne. A zadam Ci jeszcze może głupie pytanie, bo nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Kotki mają cieczkę? Przechodzą tak jak psiaki? ![]() Ex Też do dupy, bo chłodno i zachmurzone jest, ale ja się cieszę, bo już jajko z gorąco znosiłam i marzyłam o tym.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-24 o 19:21 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
a normalna cena to 39,99 czy wiecej?
|
#1859 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- chyba tak |
|
|
|
|
#1860 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do kotek to cieczka u nich to ruja. Kotka moich rodziców jest spokojna w miarę wtedy, słychać tylko kocury, ale ona jakieś tablety anty dostaje ale kolega opowiadał że jego kotka jak ma ruję to chce się wściec i spać po nocach nie daje...najłatwiej wysterylizować, kotki są małe więc ok 100zł zapłacisz a będziesz mieć spokój a to prawda kotki są bardziej przymilne i się "domu" trzymają![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
P.S. Miałam pisać że świetną figurkę masz
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

Załączam linki w jednym miejscu mojej listy zakupów wraz z rozmiarami 
Bo jeśli będą mniej kosztowały to z chęcią bym się na nie skusiła 

.Skierowała mnie na dodatkowe badania.Powiedziała że u mnie nadczynność przechodziła w niedoczynność i odwrotnie i tak w kółko bo miałam zle dobrane leki i zamiast mi pomagać to mi szkodziły