|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
a no i brawa dla mnie, bo nie mam paciorka
Teraz już serio mogę rodzić.. no w sumie jeszcze wozek i koszule dla mnie do porodu Widzę, że stron naprodukowałyście jakbyście miały małe chińskie rączki co najmniej więc zrobię obiad psu i nam i zasiądę do czytania i nadrabiania ![]() Doczytałam tylko, że Madi w szpitalu a więc kochana wszystkie kciuki skierowane są w Twoją stronę i mam nadzieję, że wszystko powróci do normy. Jesteś pod dobrą opieką więc nie denerwuj się
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Ale fajnie
Ja coś czuję, że będę miała ![]() Za idealne mam wyniki, więc coś pewnie na koniec wyskoczy
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ejj dobra, idę ten obiad robić i pewnie koło 22 zacznę nadrabiać znając życie..
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw się na zapas
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny skonczyłam włąśnie moj projekt guzikowo obrazkowy
)chyba taki syndrom wicia gniazda mnie dorwał )patrzcie co mi wyszlo |
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Domi ślicznie
![]() Ale myślałam, że będzie "Sara" z guziczków
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
SARA mam z poduszek
)
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolajn - gratuluje Szybko regeneruj sily Pozdrawiam Brzuchatki
|
|
|
#1840 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
byłaś dzielna, fajnie, ze jak się zaczęło to szybko już poszłoCytat:
Cytat:
Cytat:
odebrałam wyniki moczu bo robiłam powtórkę po leku i wyszedł mi kolor moczu: zielony i liczne bakterie i szczawiany wapnia
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładnie i w końcu naklejałaś? z czego masz tło?
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
za brak paciora ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Envl: wooow, babcia się wykazała na maksa..
)) brawa dla babci!Ghia: 3mam kciukiz a jutrzejszy zabieg. Czyli za moment bedziesz miała ANtośka przy sobie )domciatko: fajnie wyszło )A dzisiaj po weekendowej paczce od moich rodziców i dziadków, przyjaciel dowiózł paczkę żywieniową od teściowej.... mniaaam... jako że węgorz wędzony jest juz tylko w pamięci (pycha był) to na kolację domowej roboty pierogi z twarogiem made my tesciowa ) mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- stokrotka: kurde to trochę chyba nie do końća dobre te wyniki. Dzwoń dzwoń do gina, niech Ci doradzi co brać a i Envl: brawa za brak paciora
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero dorwałam się do kompa a tu 12 stron do nadrobienia
odebraliśmy fronty potem pojechaliśmy do teściowej po wkrętarkę i wkręty i trafiliśmy na pizze to se zjedliśmy obiadek u niej niestety w szpargałach teścia nie znaleźliśmy wszystkiego czego potrzebowaliśmy więc jutro odwiedzamy liroy merlin, a we środę będziemy montować teraz biorę się za nadrabianie |
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
tło to płótno, kanwa
pomalowałam ją srebrna farbą a na to klejem magikiem kleiłam guziki metodami prób i błędów się udało przymocować je na stałe )hura! i w sumie teraz bardziej mi się serducho podoba niż literka S |
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
fiazo: no to dobrze, że zadowolona jesteś, bo jakby Ci się nie podobały, to byłaby lipa.. szczególnie że to fronty jednak.. i na troszkę dłuzej
|
#1847 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam
![]() I już widzę, że mi wszystkiego nie zacytowało ![]() jakierka z remontem dacie radę. Macie taką motywację, że nie będziecie myśleli o niczym innym Oliath Lilo jest prześliczna Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41470373] zdaję relację z porannej ostatniej wizyty: mały ma już 3500 +/- 500 g... ale mała szansa że ma mniej ... nic a nic nie wskazuje na szybszy poród, szyjka długa, łożysko ok, wody ok, nic się nie obniżyło ani nie rozwiera, skurczy brak ja tam planuję rodzić na początku lipca więc mi to bardzo na rękę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla babci i dla ciebie, że umiałaś się tak na wszystko zdecydować![]() Cytat:
Zielony? Może to jeszcze jakieś pozostałości leku? Zadzwoń koniecznie do ginki.
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
W sumie bez sensu że na apce nie widać zdjęć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
ja się wyłączam, będę podglądać z tel. oczy mnie bolą...
miłego!
|
|
|
|
#1850 | ||
|
Zakorzenienie
|
brawo, ze nie masz paciora
ja jutro wynik odbieram bo dzisiaj zapomniałam Cytat:
Cytat:
dla babciGusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Jaskierka dacie radę z mieszkaniem, nie martw się wiecie co jestem zła na moją ginkę bo dzisiaj na SR babki mówiły, że jak ktoś ma wynik na paciora to dobrze, a jak nie to oni zrobią w szpitalu za darmo. Moja ginka jest zastępca ordynatora i nie wierzę, ze o tym nie wiedziała, że nie koniecznie trzeba to zrobić wcześniej a mimo tego kazała mi zrobić i 50 zł poszło
|
|
#1851 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym chciała tylko podpytać co do badania na paciorka bo zaniedługo muszę zrobić.. na nie trzeba być naczczo czy jak? to pobranie krwi jest czy coś innego??
Fajnie, że jutro dojdzie do nas kolejne maleństwo. Na bieżąco czytam ale wiem, że nie jestem mile widziana w towarzystwie więc się nie udzielam...byłabym wdzięczna tylko za info o tym badaniu.. |
|
|
|
#1852 | |
|
Konto usunięte
|
Madi - trzymam kciuki żeby opanowali sytuację !!!
Ghia - ale fajnie, że to już jutro Cytat:
She nie wkręcaj się ... na paciora masz pobrany wymaz z pochwy... z badaniem krwi to nie ma nic wspólnego aaa i u mnie jeszcze jedno - mam odłożyć żelazo, bo hemoglobina ładnie urosła magnezu też mam już nie brać bo opóźnia skurcze, więc od dzisiaj jestem czysta ![]() Gusia - gratulacje z okazji rocznicy !!! Enn - ale super prezenty od Babci !! bardzo to miłe ![]() Malinka - wzruszający opis porodu szkoda, że trochę musiałaś się męczyć, ale juz po wszystkim !!
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-24 o 21:00 |
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
She,to Ci pobieraja z kapy jak cytologie...ja mialam jeszcze z odbytu fu..:-P
enleve brawa dla.Babci i dla.Ciebie za brak paciora ![]() zrobilam koktajl z truskawek przegryzlam bananem i arbuzem i jest mi slabo..:-P Nadrobilam Was troche,ghia daj znac jutro chociaz malutkie info! malinka fajny opis tylko szkoda zr nie przebili wczesniej nie meczylabys sie tyle.. Mi wojka zona przywiozla suszarke.co byly dzisiaj w lidlu(wojek jest kierownikiem wiec zalatwil ja juz wczoraj)a byla w super cenie za 60zl wysoka 3poziomowa a mamy tylko taka rozkladana..chcialam oddac kase tzn zaplacic za.nia.to mowia.ze prezent dla Zuzi eh oni to kochani sa...:-* szlismy pod blokiem tz do biedry i tacy znajomi darli sie.z.daleka do tz "Marcin wiesz ze lipiec juz zaniedlugo bedziemy opijac Twoja core"..haha wyobrazam sobie... ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Madi trzymamy kciuki !!!!:-** |
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath- super, że już jesteście w domu
![]() kooocur- śliczny brzuszek teso- za udaną wizytę, piękna waga dzidziiwona- ja biorę 1 karmnik do szpitala domciatko- ja od jutra zaczynam pić liście malin, 1 szkl dziennie Ghia- powodzenia jutro!! En- brawa dla babci ![]() Madi- trzymaj się i daj znać jak coś będziesz wiedziała. ja po wizycie- miałam pobranie na paciora, które było nieprzyjemne ![]() Malutka nasza waży 2870 gramów, wody ok, łożysko II stopień, szyjka jak była skrócona tak jest, ale teraz już mi to wisi dostałam zwolnienie lekarskie o tydzień dalej niż termin porodu, więc jeśli jakimś cudem tydzień przenoszę ciążę, to nie muszę się martwić o l4.
|
#1855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super rzeczy i brzuszek zgrabny Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41474252]
aaa i u mnie jeszcze jedno - mam odłożyć żelazo, bo hemoglobina ładnie urosła magnezu też mam już nie brać bo opóźnia skurcze, więc od dzisiaj jestem czysta [/QUOTE]ja też już mam odłożyć magnez
|
#1857 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brawo za łóżeczko ![]() Wychodzi na to, że opłacało Wam się czekać do "ostatniej chwili" Jeszcze moment i wózek też dostaniecie Super, że nie musicie już się o większość rzeczy martwić Brawo za paciora ![]() Cytat:
|
|
#1858 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1859 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Antonio będzie na świecie Cytat:
sla babci i za brak paciora.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę.Aaaaa abo mi nie zacytowało - Malinka super opis, wzruszyłam się
Edytowane przez magolina Czas edycji: 2013-06-24 o 21:07 |
||||||||
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po tym jak pobrał z odbytu spytałam czy jeszcze skądś?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

więc zrobię obiad psu i nam i zasiądę do czytania i nadrabiania 
a więc kochana wszystkie kciuki skierowane są w Twoją stronę i mam nadzieję, że wszystko powróci do normy. Jesteś pod dobrą opieką więc nie denerwuj się

)

) domu, zeby pokazac Wam Lilo - dzien pierwszy, pierwsze minuty oraz dzis - czwarta doba, juz w lozeczku - troszke zniesmaczona zamieszaniem
żeby wszystko było dobrze), a teraz króciutka relacja z wizyty.

Nie może też połączyć się z netem, ale bardzo Was pozdrawia.

(odstępy między autami były takie, że spokojnie dało radę przejść). Babinka pokroju Beaty Tyszkiewicz ale w wersji hard - wymalowana, wyfryzurowana, na dłoniach różowe rękawiczki z koronką