|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Cytat:
![]() Wzięłam się w końcu za czytanie Dotyk Crossa.
|
|
|
#4532 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaram się!!!! Jest duża możliwość że odwiedzę drogerię DM. Polecacie coś szczególnie? Dopiero za miesiąc się wybieram, ale nie zaszkodzi już pomarzyć
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się już te wszystkie Krosy, G(r)eje w głowie mieszają - jakiś czas temu miałam fazę na takie lektury, większość jakoś zmęczyłam, ale za każdym razem jak kończyłam czytanie to się zastanawiałam 'co mnie podkusiło do sięgnięcia po to?'. Co więcej - jestem na tyle mocna, że próbowałam czytać nawet felicjańską, ale odpadłam po kilku rozdziałach - nie na moje nerwy taki poziom książki, już nawet Grey lepiej wypadł w porównaniu z tym...
|
|
|
|
#4534 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
przebiegłam całe 5km
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Karen ja dostalam
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Moim zdaniem Cross jest o wiele lepszy od Greya
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4538 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
) starałaaaaaaaam się )Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4540 |
|
Rozeznanie
|
oooo wiesz, masz racje konkursy sa czesto olewane bo trzeba coś zrobić
ja osobiscie nie biorę udzialu w rozdaniach i konkursach gdzie wymagane jest umieszczenie banera na blogu i polubienie miliona FB odbieram to jako parcie na promocje bloga. Sama planuje zrobić rozdanie jak uzbieram 300 obserwatorów (jeszcze 4 mi brakuje) ale to bedzie raczej konkurs bez bannerów, notek i lajknieć kazdy bedzie miał rowne szanse
|
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy sam decyduje ja do tej pory robiłam tylko jedno rozdanie dawno dawno temu, toteż cieszę się, że ktoś zagląda z chęci zaglądania, a nie po nagrody ![]() moje zdanie jest takie: skoro sponsor sponsoruje, a ja poświęcam temu pracę, to czemu nie "promować" bloga oczywiście nic na siłęz mojej strony przeszło mi koło nosa tyle fajnych konkursów tylko dlatego, że nie mam (nie używam) konta na fb a czasem szkoda
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2013-06-24 o 21:53 |
|
|
|
|
#4542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a nie tak że MUSZE napisac notkę , dodc baner, polubić fb bloga, fb sponsora (jesli taki jest) i jeszcze napisac za co kocham stronę i do tego zatanczyc kankana to juz nie na moje nerwy
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Moderator
|
bzdura podobno, i do wybronienia
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam alergię na lubienie fanpejdży sponsora... A największą jak trzeba się gdzieś zarejestrować, żeby wziąć udział. Ale warunki może sobie każdy ustalać jakie chce, ja po prostu nie biorę najczęściej wtedy udziału :P
|
|
|
|
#4545 |
|
Moderator
|
rejestracji też raczej wolę unikać potem człowiek traci kontrolę gdzie i po co się rejestrował...
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio? ![]() chciałam zrobić swoje rozdanie i teraz sama nie wiem co robić
|
|
|
#4548 |
|
Klientka w krawacie
|
Przerażają mnie konkursy, gdzie do wygrania jest pudełko patyczków kosmetycznych, a należy spełnić łącznie następujące warunki:
a) obserwować publicznie blogaska, b) lubić na fejsuniu profil blogaska, c) dodać organizatorkę do znajomych na fejsuniu, b) polubić profil psa organizatorki, c) polubić profil kota organizatorki, d) udostępnić info o konkursie na swoim blogu, tablicy na fejsuniu i najlepiej wysłać linka do wszystkich z książki mailowej, e) wykonać zadanie konkursowe: napisać rozprawę na temat sytuacji na Bliskim Wschodzie i jej uwarunkowań historycznych. ![]()
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4550 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tak samo, omijam takie rozdania ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4551 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję. poprawiłaś mi nastrój
|
||
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4553 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przede wszystkim żel Alverde do mycia buzi, bo jest coś na wzór Alterry, który został wycofany. Nie polecam osobiście Balei, bo mi na głowie spowodowały szampony spustoszenie, a żele do mycia bardzo podrażniły skórę. Warto spojrzeć na szafę kolorówkową P2, to już kwestia osobista-kolorystyczna. Ja się na pewno rozejrzę za kamuflażem z kolorówki Alverde. Z Balei polecam jedynie balsam do ciała z mocznikiem, taki różowy. Czasami są rzeczy, których u nas w Polsce jeszcze nie ma, więc też można się załapać. Generalnie wszystko z Alverde, jeśli lubisz fajniejsze składy. Ja uwielbiam jeszcze pomadkę bodajże rumiankową z Alverde, koniecznie zrobię sobie zapas ![]() Polecam obejrzeć kanały Inez82 I megilouge na YT, bo one są na bieżąco ![]() Wybacz, że tak chaotycznie ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
Hahahah Edytowane przez gagateczkaaa Czas edycji: 2013-06-25 o 00:09 |
|||
|
|
|
#4554 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jutro jadę na rozmowę na obrzeżach miasta. Na piechotę raczej bym tam nie doszła, ale gdybym się dostała, to mogę jeździć rowerem, bo droga jest przyjemna Jednak jutro nie chcę być zdyszana, rozmazana itp. Zjem Aviomarin i wsiądę w MZK![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję za namiary na odpowiedni program![]() Te kolory do mnie nie przemawiają... Cytat:
Radzę unikać cieni i eyelinerów Alverde, ponieważ ich jakość pozostawia sporo do życzenia... Poleciłabym Ci lakiery p2, ale z tego, co pamiętam, wybierasz się do Czech, a tam te kosmetyki są niedostępne. Jednak tamtejsze drogerie mają swoje zalety. Można w nich znaleźć szafę Dermacol
|
||||
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla budżetu Państwa? Och, toż to ogromna strata ;P Gdyby tak zliczyć wszystkie blogerki z których mieliby ściągać kaskę, to by dziurę budżetową zdołali załatać
![]() ![]() Cytat:
Tą maskę również polecam, jak i odżywkę do włosów z aloesem i hibiskusem. Potulnie do niej wracam i bardzo się polubiliśmy ![]() Och, sama chętnie przyjrzałabym się takiej szafie Dermacolu. Jeszcze się z tymi kosmetykami nie spotkałam stacjonarnie.
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Przyjęłaś czy odrzuciłaś? |
|
|
|
|
#4557 | |
|
Moderator
|
![]() Cytat:
dokładnie! albo mam cichą nadzieję, że to jednak nowy komentarz albo jakieś pytanie od Czytelnika.. jejejejejeje mam 999 Obserwatoooooooooooorów ))
|
|
|
|
|
#4558 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
)U mnie jeszcze brakuje 3 do 800
|
||
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Karen jeszcze nic nie zrobilam z tym
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u mnie przedpołudnie mija na żmudnym rozsyłaniu CV... szukała któraś z Was pracy w szkole?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

musze nadrobić!

Lush & China Glaze lover!