|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Blogerko, aj jakbym spotkala Twojego Tzta to bym zalozyla takie szpile z cwiekami i mocno bym go kopnęła w d.pe. Wrrrrrrr
swoją drogą, bo on spi nadal na kanapie; a co z seksikiem? ;>
|
|
#4982 |
|
Wtajemniczenie
|
nawijka, lecialy ... to sie zarlismy obydwoje, nic to nie dalo, wiec nie bede strzepic jezyka. poki co go ignoruje, bo sobie zasluzyl, tym ze nie wrocil na czas! bez zadnego usprawiedliwienia, olal mnie i moje plany z gory na dol, a dobrze wie ze czasu dla siebie mam jak na lekwarstwo wiec mi sie nalezy chwila wolnego! Nie bedie tak, ze on sobie odczeka, odezwie sie jakby nigdy nic i bedzie ok, a jak tesciowa sie odezwie to powiem jej szczerze ze juz z TZ nie daje rady i mam dosc tego ze nie pomaga.
do jutra uciekam spac
|
#4983 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od 4 tyg... współczuję.. mnie Dominik rozpiescił tym, że do 4 mca sam zasypiał a teraz cyrki. Nie umiem się w sytuacji odnaleźć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dlatego nie chce mi w gondoli jezdzic i usypiac na rekach. Eh jeszcze z miesiąc i kupię nosidlo
|
||||
|
|
|
#4984 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do makareny to |
||||
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
Jako ze mi sie popsul tel, siedze na all i szukam nowego i mam do wyboru
1. telefon seniora -> http://allegro.pl/telefon-dla-senior...334353108.html 2. telefon dla dziecka -> http://allegro.pl/teddyfone-bezpiecz...329771963.html nie moge sie tylko zdecydować
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4987 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam
tęskniłam ![]() Myślałam że nie załapię się do starej części a jednak. Co u nas? 1. Młody strasznie jęczący i marudny wieczorami, obstawiam że lada dzień ząb będzie bo już czuję zgrubienie w miejscu prawej dolnej jedynki. 2. Wczoraj była masakra, chyba był zdezorientowany że wróciliśmy do domu, nie wiedział może co się dzieje, nagła zmiana otoczenia po tym jak całymi dniami był na podwórku bo wieczorem urządził taką histerię że myślałam że mi serce pęknie a TŻ mu temperaturę nawet mierzył czy gorączki nie ma bo nie wiedzieliśmy już co mu jest. Przyzwyczaił się chyba do tego że od rana do wieczora na podwórku, tam na wsi był naprawdę bardzo grzeczny, chyba nie zapłakał ani razu przez 3 dni, spał na podwórku, jadł na podwórku, bawił się na podwórku (kupiłam ten namiot plażowy w biedronce o którym tu była mowa, stawiałam w cieniu, w środku rozkładałam mu matę edukacyjną i zabawki i szalał). Tylko przewijanie, kąpiel i sen nocny w domu. 3. Upały straszne, Igi ciągle mokry wieczorami burze a od rana znowu upał. 4. Igorkowi odwidziało się i nie chce jeść słoiczków,obstawiam że przez upały... 5. Szukam fotelika 9-18 kg. Mąż będzie dorabiał isofixa, odkryliśmy że w naszym passacie są fabrycznie wywiercone i zaślepione otwory do montażu mocowania isofix. Po analizie testów zderzeniowych jednak stwierdziłam że foteliki z isofixem mają wyższe oceny a i wygodne to jest jednak. Kupimy mocowanie,mąż przykręci i fotelik z systemem isofix kupimy a właściwie to moi rodzice zaproponowali że kupią Igusiowi Już będę na bieżąco bo nie wyjeżdżamy już nigdzie na razie. Jeszcze lecę klub ogarnąć.
|
#4988 |
|
Raczkowanie
|
Hejka mamuśki. Czytam Was na bieżąco ale pisać niestety juz nie mam kiedy. Bo albo siedzimy na dworze albo gdzies jedziemy albo ktoś jest u nas.
za skończone miesiące i udane wizyty u lekarza.Delicjanka ten dla dzieci jest super Mała mój mały też takie pozycje wyczynia Iffonka trzymam kciuki, na pewno pójdzie z górki. Będzie łatwo miło i przyjemnie. Też się mam wziąć za naukę i mi jakoś nie po drodze do notatek. Heh od lipca zacznę. Aaaa muszę się Wam pochwalić, że moja siostra będzie mieć bobaska. Termin ma na lutego. |
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:hej ILLUSION |
|
|
|
|
#4990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej Illusion
|
|
|
|
|
#4991 | |||
|
Zakorzenienie
|
uff, ledwo zdążyłyśmy wrócić przed burzą
Cytat:
w ten piątek już pewnie przyjedzie, tylko nie wiem jak ten weekend będzie wyglądałja też teraz usypiam Filipa w łóżeczku, tzn. uczę go żeby sam zasypiał, i takie same cuda wyczynia ![]() Cytat:
jak jeszcze podrzucałaś naleśniki z patelni w rytmie, to jesteś mistrzCytat:
![]() ten dla seniora w sumie dobry, bo długo Ci posłuży, w końcu młodsza nie będziesz; a z drugiej strony z tego dzieciowego razem z Amelką będziecie mogły korzystać ![]() hejo
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
ale pierdyknęło
a młody nawet się nie poruszył w łóżeczkupochwalę się - wylicytowałam dzisiaj gatki i bluzę z H&M, w sumie cena nie powala, bo 18 i 19 zł, ale fajne są
|
#4993 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Illusion
jak wytrzymałaś odwyk lumpeksowy? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
ale będzie elegancik u mnie leje, ale burzy niet- szkoda, bo lubię
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
dobijmy ładnie do 5000 postów, bo w kolejnym watku już wyrywne są
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- jeszcze 6
|
#4995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no co Ty juz poszły tam? znoooooooowu ? ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze 4
|
#4997 |
|
Wtajemniczenie
|
3
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
2
|
#4999 |
|
Wtajemniczenie
|
1
ale my posłuszne dziołszki ![]() elmi masz zaszczyt zamknac watek
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
no i jest przepisowo
![]() ![]() spadamy na nowy ![]() uroczyście zamykam wątek nr 5
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
teraz siooooooo na nowy wątek
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Hej!
Jedziemy pociagiem na szczepienie. Yae w nosidelku i tak, jak Amelce Debry potrzeba bylo 3 minut zeby odplynela. Teraz sie obudzila i podziwia widoki za oknem |
|
|
|
#5004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
ona w foteliku też jest w aparacie. Ale właśnie się zastanawiamy. Będziemy się konsultować x pediatra i ortopeda. Chcielibyśmy jechać na tydzień,dwa. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
sorki ze sie wczoraj nie odezwalam ale wrocilismy to bylo przez 20ta, wiec mycie, zarelko i usypianie. no wiec... oswiadczam wszem i wobec ze mamy pierwsza na watku TRZYDNIOWKE! w koncu Kubus jest w czyms pierwszy ![]() dzis juz mniej widoczne sa te plamki. pani doktor go obejrzala, pogadal sobie z nia troszke, powiedziala ze bardzo fajny brzdac, stwierdzila ze baaaardzo dlugi, i tu zaraz look na mnie i na meza ale najwazniejsze ze podwoil swoja wage wyjsciowa. tak jak pisalam, troszke mnie niepokoi to jego "niesiadanie"... no i stwierdzila ze niby juz powinien podnosic sie chociaz za raczki, a on wlasnie nawet tego nie robi i ze jest troche malo sztywny i ze mam go ciagac za raczki i sadzac oaptulonego poduszkami i mamy sie pokazac za miesiac wtedy podejmniemy decyzje co dalej gdyby odpukac jeszcze nie "siadal" SZAJA, co o tym myslisz? ![]() dziekujemy za kciuki! ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- dziewczyny!!!! posadzilam Kubuleslawa do lezaczka, takiego zwyklaka, dalam mu zabawke a ten glowke do gory i sie podnosi!!!!!!!!!!! i jak zlapalam za raczki to tez ewidentnie sie ciagnie do siadu! AAAAAAAAAAAAAA az sie ![]() moze nie jest z tym jego "siadaniem" jeszcze tak źle
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-06-25 o 10:39 |
|
|
|
#5006 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście do tyłu z czytaniem więc nadrabiam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No no ale fajna fryzura! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Czytam dalej póki Michaś śpi. |
||||||||
|
|
|
#5007 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
cześć, dziewczyny! wybaczcie, że przemilczałam wczoraj dzien ale był KO SZMAR NY !
mam głupie pytania- co to jest ta trzydniowka ? :thumbup: Pstryczkowa, buziaki dla Małego. Nawijko, też bym jechała! Masło z lidla pyszne, to fakt! Meneq kurka nadrabiam z tel i nie widzę zdjęcia a ciekawa jestem okrutnie nowego looku Yae ![]() Moja Ola przymierza sie do raczkowania! Tzn. czworakowania kupiłam wczoraj na wyprzy sandaly z hm za 30 ziko a moja mama mówi, że drogie Ale sie od rana czuje do dupy, spac sie chcę, oczy zapuchniete, włosy ni penisa sie nie układają, ma sa kra!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

a co z seksikiem? ;>

uciekam spac

jak sobie dalej radzisz? 

dlatego nie chce mi w gondoli jezdzic i usypiac na rekach. Eh jeszcze z miesiąc i kupię nosidlo
czemu te bobasy tak szybko nam rosną? 

tęskniłam 

za skończone miesiące i udane wizyty u lekarza.
klask i:
w ten piątek już pewnie przyjedzie, tylko nie wiem jak ten weekend będzie wyglądał

a młody nawet się nie poruszył w łóżeczku

. Kurcze ja naprawdę mam super teściową, bardzo dobrze się z nią dogaduję, jest dla nas ogromnym wsparciem, bardzo ją lubię , ale takie coś mnie mega denerwuje.