Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 06:59   #31
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Witam się w nowym wątku

Wczoraj pisałam w starym ale nie wiem czy dodało bo w momencie wysyłania posta internetu brakło a później zapomniałam sprawdzić.

Wczoraj popadało i jest już czym oddychać. Ale zgodzę się z Yellow, albo pada i nie da się wyjść albo upały powyżej 35 stopni i też ciężko wyjść. :screwy:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 07:05   #32
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a na co polujesz?
Kiecunie jakies.

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
nawijko zalezy jaka odleglosc i humor Yae, ale zarowno w wozku, w nosidle, u mnie na rekach, przy piersi lub lezenie na sasiednim fotelu probowalysmy.
Pediatrze pewnie chodzilo o nie dluzsze, ale czestsze przystawianie.
Na pewno Ale tak czy siak - cyc na wierzchu moge miec caly dzien, bo Kuba tak czesto je

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Nawijko ona w foteliku też jest w aparacie. Ale właśnie się zastanawiamy. Będziemy się konsultować x pediatra i ortopeda.
Chcielibyśmy jechać na tydzień,dwa.
Jak sie okaze, ze mozna to jedzcie, pewnie. Zawsze to jakas odmiana

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae w pociagu znow bez zastrzezen.
Na szczepieniu poplakala troche, ale z kazdym razem coraz dzielniejsza jest.
Upieklo nam sie i byla szczepionka skojarzona dostepna, w tym ukladzie zamiast 4 wkluc byly 3.
Wazy 6195g. Dokladnie w tydzien przybrala 155g, to chyba dobrze jak na czteromiesieczne niemowle.
Dzielna ta Twoja coreczka

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Witam się z rana w nowym wątku.
Co za nocka....Jestem zmęczonaaaaaaaaaaaaaa
Daria obudziła się o 1 na mleczko. Zasnęła o 2. Potem obudziła się o 4 i od tej pory nie śpi .... Usypiałam, nosiłam, śpiewałam.... NIC nie pomaga...
A tż mnie wku....rza bo śpi w najlepsze... No to położyłam Darię koło niego i mu gada do ucha,piszczy itp.......
A mi nie pozostało nic innego jak ...wizaż
Bidulka

Tez mojemu tak robie jak czasem.
Ja sie mecze z usypianiem, wczesnym wstawaniem, a ten sobie smacznie spi i jeszcze smie pochrapywac!!
A za wczoraj to chyba wyszykuje sie i pojde na otwarcie lumpa, a on niech zostanie z Kuba. Nie ma spania!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 07:34   #33
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Ilkas co u Ciebie ???? widzę Cię :P
Stary 2013-06-25, 07:49   #34
blogerka
Wtajemniczenie

Ale leje z naszego wyjscia z domu dzisiaj raczej nic nie wyjdzie a za godzine miala po nas siostra przyjechac, szkoda ze akurat dzisiaj nastapilo taki zalamanie pogody
Stary 2013-06-25, 08:06   #35
ILLUSION
Wtajemniczenie

Hej
Igorek znowu całą noc w swoim łóżeczku. Pobudka jak codziennie o 5 ale mąż go zabrał a o 7:30 się wymieniliśmy i on poszedł spać. Pochmurno u nas, niebo zaciągnięte gęsto chmurami, nawet kawalątek niebieskiego nieba nie wystaje nigdzie. Siedzę na allegro i tego mocowania isofix szukam.
Stary 2013-06-25, 08:28   #36
Ewik86
Zakorzenienie

hej kochane, nie było mnie dwa dni, a tu już nowy wątek - nieźle Przywitam się więc i lecę nadrabiać

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 08:47   #37
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hejo.

Moje dziecię pospało, jak zawsze, do 8:30. Zaraz lecę po bułki do Tyrolskiej, a potem może się przejedziemy do miasta... W każdym razie - u nas dzisiaj nie ma słońca, pada deszczyk. Nareszcie trochę odpoczynku od upałów...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 08:51   #38
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Moja córcia kończy dzisiaj cztery miesiące! Z tej okazji zdjęcia w Klubie
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:01   #39
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
dopełniłyśmy z deszczową wszelkich formalności na starym wątku, więc legalnie witam się tutaj
na Was to można liczyć zrobiłyście to super profesjonalnie
Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Ja rowniez sie witam i życzę kolorowych snów

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

My tez jutro szczepienie buuu

kciuki za szczepienie
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
i nikogo nie ma, tylko ja i elllmi

jutro charlizz idzie z Olą na szczepienie, więc za Olę, że dobrze zniosła

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

patrz jakie one nie przepisowe nie?
człowiek musiał kawał roboty odwalić, żeby tam drzwi zamknąć

o Ill widzę Cieeeeeeeeeeeeeee
kciuki za Oleńkę charlizz
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Ja jestem ale tylko się przywitam i idę spać bo Igi właśnie się odessał od cyca. Liczę na dłuższy sen bo dłuuugo jadł jak na niego.
elllmi pikne ciuszki
cala co do ciuchów to nosiło mnie strasznie, nawet raz powiedziałam do męża "ciekawe czy dzisiaj fajna dostawa była na ciuchach" to prawie ze śmiechy spadł z ławki

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
meduza, spoznienie zaliczylas - bokeh pisala juz o tym calym marshallu (kimkolwiek jest, bo nie ogladam )

Lanie dla mojego TZ - od jutra sam sobie gotuje
Wkurzyl mnie i ide spac.
co się stało?
Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
witam się i ja.. jutro odniosę się do tego co przeczytałam. Wszystko w wordzie zapisałam, ale dziś już idę spać.. rano jedziemy do ortopedy wiec prosimy o kciuki...choc napewno powie,że jest ok:
kciuki zaciśnięte
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

Wczoraj pisałam w starym ale nie wiem czy dodało bo w momencie wysyłania posta internetu brakło a później zapomniałam sprawdzić.

Wczoraj popadało i jest już czym oddychać. Ale zgodzę się z Yellow, albo pada i nie da się wyjść albo upały powyżej 35 stopni i też ciężko wyjść. :screwy:

zgadzam się niestety :/
Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Ale leje z naszego wyjscia z domu dzisiaj raczej nic nie wyjdzie a za godzine miala po nas siostra przyjechac, szkoda ze akurat dzisiaj nastapilo taki zalamanie pogody
a może taksą pojeżdźcie?

my wczoraj usnęliśmy koło 20, potem krzyk (jak zwykle) mniej więcej pół godziny później, oczywiście cyc z zamkniętymi oczami, chwilę pociumkał i już spał. Wstał o 4 więc ja myślę, super, to teraz co najmniej godzina usypiania mnie czeka ale jakie zdziwienie zaliczyłam jak tylko zjadł i już śpiochał, potem obudził się koło 6:30, tż przyniósł mi go do łóżka i tak sobie leżeliśmy (nawet go nie karmiłam) i sam zasnął i spaliśmy sobie do 8

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
hej kochane, nie było mnie dwa dni, a tu już nowy wątek - nieźle Przywitam się więc i lecę nadrabiać

Cytat:
sto lat dla Blanki
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:04   #40
marsi11
Zakorzenienie

hej,

to dzis widze masowy dzien szczepien

my też

witam w nowej czesci

Lady, bedziesz we wrocku??????????????????? ????kiedy kiedy kiedy
pamietaj o mnie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:04   #41
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej,

to dzis widze masowy dzien szczepien

my też

witam w nowej czesci

pamietaj o mnie
kciuki za szczepienie
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:08   #42
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Gratki

Trzymam kciuki za wszystkie szczepienia
Stary 2013-06-25, 09:12   #43
badziabadzia
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

za szczepienia

Moja mała plujka wstala sobie dziś o 4 i dalej nie wyglada na senna lezy sobie na moich nogach i walimi bąki w brzuch

Cala, ostatnie zdjecie Julianki rewelacja

U nas tez dziś pogoda slabiutka.. a myslalam ze stestuje nowa lidlowa sukienke
Stary 2013-06-25, 09:15   #44
gochaa_p
Zakorzenienie

witajcie w nowej części

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

mam już dosć tego codziennego wstawania o 5 rano !!!! czy im si e to kiedyś przestawi????
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:22   #45
misia1505
Rozeznanie

witam się i ja. moja mała zołza nie da mi się ostatnio wyspać, strasznie sięrzuca i kręci przez sen. tylko że ona po rannym przebudzeniu po godz-półtorej idzie dalej spać a ja co? kawa i koniec spania. mam nadzieję że jak się ochłodzi to będzie lepiej spała, chyba że to przez zęby, idą i wyleźć nie mogą
u mnie słoneczko się przebija.
Stary 2013-06-25, 09:28   #46
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
witajcie w nowej części

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

mam już dosć tego codziennego wstawania o 5 rano !!!! czy im si e to kiedyś przestawi????
My wstajemy najpóźniej o 5 więc spokojnie

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:32   #47
ania13.03
Zadomowienie

Hej dziewczyny Melduje sie w nowej czesci watku i przyznaje bez bicia, ze totalnie nie wiem co u Was slychac Ostatnio nie wiem w co rece wlozyc, taki ruch mam w interesie Jak tylko wszystko sie uspokoi to obiecuje byc juz na biezaco
Ps. jak u Was sie robi brzydko to u nas na odwrot

Acha, powiecie, ze jestem nienormalna ale mam juz pierwszy prezent swiateczno-urodzinowy dla Lileczki Taki rowerek: http://www.sklepy24.pl/sklep/e-zabaw...mis-koala/4590 Okazja byla, zal bylo nie brac Bedziemy sie wozic

Kciuki dziewczyny za szczepienia maluszkow

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:43   #48
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Hej
Igorek znowu całą noc w swoim łóżeczku. Pobudka jak codziennie o 5 ale mąż go zabrał a o 7:30 się wymieniliśmy i on poszedł spać. Pochmurno u nas, niebo zaciągnięte gęsto chmurami, nawet kawalątek niebieskiego nieba nie wystaje nigdzie. Siedzę na allegro i tego mocowania isofix szukam.
A u nas ciemne szare chmury i słonko świeci ale zimno jest. Pewnie wyjdziemy choćby na osiedle niech młodzież się dotleni.

Cytat:
Nadrobiłam tęskniłam wróciłam

Myślałam że nie załapię się do starej części a jednak.
Co u nas?
1. Młody strasznie jęczący i marudny wieczorami, obstawiam że lada dzień ząb będzie bo już czuję zgrubienie w miejscu prawej dolnej jedynki.
2. Wczoraj była masakra, chyba był zdezorientowany że wróciliśmy do domu, nie wiedział może co się dzieje, nagła zmiana otoczenia po tym jak całymi dniami był na podwórku bo wieczorem urządził taką histerię że myślałam że mi serce pęknie a TŻ mu temperaturę nawet mierzył czy gorączki nie ma bo nie wiedzieliśmy już co mu jest. Przyzwyczaił się chyba do tego że od rana do wieczora na podwórku, tam na wsi był naprawdę bardzo grzeczny, chyba nie zapłakał ani razu przez 3 dni, spał na podwórku, jadł na podwórku, bawił się na podwórku (kupiłam ten namiot plażowy w biedronce o którym tu była mowa, stawiałam w cieniu, w środku rozkładałam mu matę edukacyjną i zabawki i szalał). Tylko przewijanie, kąpiel i sen nocny w domu.
3. Upały straszne, Igi ciągle mokry wieczorami burze a od rana znowu upał.
4. Igorkowi odwidziało się i nie chce jeść słoiczków,obstawiam że przez upały...
5. Szukam fotelika 9-18 kg. Mąż będzie dorabiał isofixa, odkryliśmy że w naszym passacie są fabrycznie wywiercone i zaślepione otwory do montażu mocowania isofix. Po analizie testów zderzeniowych jednak stwierdziłam że foteliki z isofixem mają wyższe oceny a i wygodne to jest jednak. Kupimy mocowanie,mąż przykręci i fotelik z systemem isofix kupimy a właściwie to moi rodzice zaproponowali że kupią Igusiowi

Już będę na bieżąco bo nie wyjeżdżamy już nigdzie na razie. Jeszcze lecę klub ogarnąć.
W sumie te z isofixami maja lepsze oceny. A jaki fotelik chcecie kupić ?? Ja niby wybrałam ale jeszcze się waham. A musimy za max miesiąc kupić, bo małej główka niebawem będzie wystawać. Nóżkami już kopie po oparciu, ale nóżki mogą wystawać wiec się tym nie przejmuję.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
My też robimy testy z krwi... Może coś to da. Dzisiaj idziemy do alergologa. Zobaczymy co powie.
To dziwne,w aptecedziecka.pl można kupić bebilon pepti
bez recepty.

witaj
Odwyk potrzebny

biedną Jula Może faktycznie ząbki? Albo ma gorsze dni. Wierze że wszystko minie

ja wczoraj widziałam dumna mamę z dzieckiem w wisiadle

trzymam kciuki!

Jak Cię to pocieszy to my nie spaliśmy tylko Blanke ciężko było uspokoić.

Meneq Dzielna Yae!

Ezzo i Charliz powodzenia na szczepieniach!

Ja też w niedzielę widziałam dumną mamę w widziadle, dla mnie jest nie pojęte że nieświadomośc ludzka jest tak duża. Wiecie że 90 % wad kręgosłupa jest spowodowana zaniedbaniami w wieku niemowlęcym.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Witam się z rana w nowym wątku.
Co za nocka....Jestem zmęczonaaaaaaaaaaaaaa
Daria obudziła się o 1 na mleczko. Zasnęła o 2. Potem obudziła się o 4 i od tej pory nie śpi .... Usypiałam, nosiłam, śpiewałam.... NIC nie pomaga...
A tż mnie wku....rza bo śpi w najlepsze... No to położyłam Darię koło niego i mu gada do ucha,piszczy itp.......
A mi nie pozostało nic innego jak ...wizaż

Ellmi, Cala pięknie poradziłyśce sobie z zamknięciem tamtego wątku

Łączę się z Tobą w bólu Też mnie to wqrza

I tak źle i tak nie dobrze....bo ciągle w domu trzeba siedzieć

meneq, za dzielną Yae i za jej wagę

gojka, za ortopedę

Illusion,
Darii też się odwidziało jedzenie słoiczków Od 3 dni nie chce, ani owoców ani obiadków

karusia, gratulacje dla siostry

ellmi, super bluza i spodnie

Lady, jak tam Twoja koleżanka która miała rodzić????

Trzymam kciuki za szczepienia
Mja też nie chxce jesć obiadków. Mi się wydaje że to temperatura tak maluszkom daje w kośc.

A co do nocy wcale nie było lepiej usneła o 21.30 za godzinę obudziła się z płaczem. Potem o 23.30 obudzona i gotowa do zabawy. Dalej nie wiem jak było bo mąż do niej wstawał. W zeszłą noc też tak było też do niej wstawał. To zęby albo upały nie wiem.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

A jak już jest upał a wieczorem chłodno kiedy można wyjśc to chmary komaró albo burze i deszcz.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Gratki !
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:58   #49
sylwietta1988
Zakorzenienie

jestem wprawdzie z małym opóznieniem spowodownym brakiem netu po mega burzy w nocy, ale jestem
zaczeło sie u nas gdzies po 23, ja pierdziele, takiej burzy chyba jeszcze nie przezyłam do tej pory... Bartulo sie obudzil zanim sie zaczeło, konczył jesc a tu jak nie pierdyknie.... wsytarszyłs ie biedulek, nie mógl usnąc, wziełam do siebie (maż mial pierwszą nocke po urlopie), tuliłam, głaskałam, mruczałam, a on obrócił sie na boczek buziunią do mnie, objął mnie łapkamiza szyje id opiero wtedy usnął moje malenkie kochanie
Cytat:
Ja jestem ale tylko się przywitam i idę spać bo Igi właśnie się odessał od cyca. Liczę na dłuższy sen bo dłuuugo jadł jak na niego.
elllmi pikne ciuszki
cala co do ciuchów to nosiło mnie strasznie, nawet raz powiedziałam do męża "ciekawe czy dzisiaj fajna dostawa była na ciuchach" to prawie ze śmiechy spadł z ławki
padłam Illusion oprzed pójsciem do pracy to Igus bedzie miał garderobe skompletowaną na cąłą podstawówke

Cytat:
ja też idę, bo jeszcze sterta naczyń nie umyta, od niedzieli odkładam
dobranocki
do niedzieli to one same ze zlewu wyjdą
Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
witam się i ja.. jutro odniosę się do tego co przeczytałam. Wszystko w wordzie zapisałam, ale dziś już idę spać.. rano jedziemy do ortopedy wiec prosimy o kciuki...choc napewno powie,że jest ok:
kciuki są, bardzo prosze
Cytat:
buziale dla Blaneczki od Bartolomea

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
witajcie w nowej części

byleby nie na 4

kciukasy za szczepienia, żeby maluchy nie płakusiały

bobas spi, porozglądałam sie wczoraj po tablicy i powiem Wam, że zaszaleje ubraniowo z zakupami dla niego co sobie bede żalowac lumpów u mnie brak to jakos zrekompensowac sobie trzeba

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

kocham mistrzów
http://mistrzowie.org/533562/
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:17   #50
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
jestem wprawdzie z małym opóznieniem spowodownym brakiem netu po mega burzy w nocy, ale jestem
zaczeło sie u nas gdzies po 23, ja pierdziele, takiej burzy chyba jeszcze nie przezyłam do tej pory... Bartulo sie obudzil zanim sie zaczeło, konczył jesc a tu jak nie pierdyknie.... wsytarszyłs ie biedulek, nie mógl usnąc, wziełam do siebie (maż mial pierwszą nocke po urlopie), tuliłam, głaskałam, mruczałam, a on obrócił sie na boczek buziunią do mnie, objął mnie łapkamiza szyje id opiero wtedy usnął moje malenkie kochanie
padłam Illusion oprzed pójsciem do pracy to Igus bedzie miał garderobe skompletowaną na cąłą podstawówke

do niedzieli to one same ze zlewu wyjdą

kciuki są, bardzo prosze
buziale dla Blaneczki od Bartolomea

byleby nie na 4

kciukasy za szczepienia, żeby maluchy nie płakusiały

bobas spi, porozglądałam sie wczoraj po tablicy i powiem Wam, że zaszaleje ubraniowo z zakupami dla niego co sobie bede żalowac lumpów u mnie brak to jakos zrekompensowac sobie trzeba

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

kocham mistrzów
http://mistrzowie.org/533562/
A co ciekawego upatrzyłąś. Ja mam całą garderobę na 74 ale na 80 trza już szukać
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:25   #51
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

My ogarniamy wsio caly czas, sypialnia juz wygladac zaczyna bajecznie, powiesilam fiarnki dzisiaj (Cala) hehe.

Calawdeszczu gadalam z mezem ale on chyba nie kuma o co chodzi, w kazdym razie raczej na pewno wybieramy sie na wrocek
haha, czyli mówisz, że się pozbyłaś widowni

czemu nie kuma? tak czy siak myślę, że wstępnie jesteśmy umówione szczegóły będziemy dopinać

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość

Cała Julka jest rewelacyjna, poplułam się kolacją jak zobaczyłam zdjęcie

szkoda, że nikt Ci wtedy zdjęcia nie zrobił
Cytat:
Witam w Nowym wątku! W końcu nas wyrzuca z forum za produkowanie takiej ilości postow
Nasza noc straszna. Malutka bardzo płakala. Brzuszek ją bolał. Ale mój mąż dzielnie pomagał mi się Nią zająć. Biedną moja
biedna Blanka znów coś... czy teraz jest lepiej ?
klask i: za 4 m-ce

Cytat:
biedną Jula Może faktycznie ząbki? Albo ma gorsze dni. Wierze że wszystko minie

nie wiem, ale zawsze na wieczór jej się taki marud włącza

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
pamietaj o mnie
będzie, będzie

i nawet będzie na nocleg wiec marsi jak chcecie to wpadajcie z M. zrobimy wizażowy zlot u nas w mieszkaniu

Witamy się
Po wielkiej ulewie siadł net, okazało się, że zalało serwerownie, która jest z nami przez ściane, ale nie dziwota jak tam ciągle okno dachowe otwarte. Na szczęscie juz naprawili, bo nałóg wizażowy nie dawał o sobie zapomnieć, aż robota w domu nie szła

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:31   #52
elllmi
Zakorzenienie

hej
dzieć paskudnik wstał o 6 i za cholerę nie dał się zbajerować, żeby jeszcze trochę pokimać; a teraz śp iw najlepsze

mama dzisiaj małego kociaka przywiezie cieszę się jak dziecko

Cytat:
Ellmi, Cala pięknie poradziłyśce sobie z zamknięciem tamtego wątku
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
na Was to można liczyć zrobiłyście to super profesjonalnie

Cytat:

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:38   #53
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

coś my tam chyba wczoraj drzwi słabo zabiły, bo zobacz, że wlazły i piszą

następnym razem użyjemy drzwi antywłamaniowych

za wszystkie szczepienia

Stary 2013-06-25, 10:38   #54
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
W sumie te z isofixami maja lepsze oceny. A jaki fotelik chcecie kupić ?? Ja niby wybrałam ale jeszcze się waham. A musimy za max miesiąc kupić, bo małej główka niebawem będzie wystawać. Nóżkami już kopie po oparciu, ale nóżki mogą wystawać wiec się tym nie przejmuję.
Jeszcze nie zdecydowałam ale prawdopodobnie Chicco Xpace isofix. Nie chcę z osłoną tułowia mimo że w testach ostatnio mają niezłe wyniki bo czytałam że jednak pięciopunktowe pasy chronią o wiele lepiej a z tej osłony dziecko może wypaść górą.
Cytat:
Buziaki dla Blaneczki
Stary 2013-06-25, 10:39   #55
marta00537
Raczkowanie

melduje sie i ja w nowym watku

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Melduje sie w nowej czesci watku i przyznaje bez bicia, ze totalnie nie wiem co u Was slychac Ostatnio nie wiem w co rece wlozyc, taki ruch mam w interesie Jak tylko wszystko sie uspokoi to obiecuje byc juz na biezaco
Ps. jak u Was sie robi brzydko to u nas na odwrot

Acha, powiecie, ze jestem nienormalna ale mam juz pierwszy prezent swiateczno-urodzinowy dla Lileczki Taki rowerek: http://www.sklepy24.pl/sklep/e-zabaw...mis-koala/4590 Okazja byla, zal bylo nie brac Bedziemy sie wozic

Kciuki dziewczyny za szczepienia maluszkow
super rowerek, widziałam go w jakieś gazecie i też mi się spodobał

Trzymam kciuki za szczepienia i wizyty u lekarza

Wczoraj Filip był nie do zniesienia cały dzień marudził, nic w chałupie nie zrobiłam bo jak tylko się od niego oddalałam to był płacz. Ale całe szczęście na noc usnął w 3 sekundy. W nocy się obudził o 3:27 i dawaj hajla bajla do zabawy nie wiem po jakim czasie usnął, ale spał do 8:30 bez przerwy na jedzenie, teraz też śpi.

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:42   #56
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
melduje sie i ja w nowym watku

super rowerek, widziałam go w jakieś gazecie i też mi się spodobał

Trzymam kciuki za szczepienia i wizyty u lekarza

Wczoraj Filip był nie do zniesienia cały dzień marudził, nic w chałupie nie zrobiłam bo jak tylko się od niego oddalałam to był płacz. Ale całe szczęście na noc usnął w 3 sekundy. W nocy się obudził o 3:27 i dawaj hajla bajla do zabawy nie wiem po jakim czasie usnął, ale spał do 8:30 bez przerwy na jedzenie, teraz też śpi.

dooooooobre a po jakiemu to ? pewnie coś pokroju cziki

Stary 2013-06-25, 10:43   #57
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
A co ciekawego upatrzyłąś. Ja mam całą garderobę na 74 ale na 80 trza już szukać
ja szukam raczej po zestawach bo lepiej sie oplaci niz kupowac pojedynczo i placic za wysyłke. szukam zestawów typu body, dresy, bluza, koszulki bo takie rzeczy typu dzinsy czy czy jakies bluzki to mały dostał w prezencie a z doswiadczenia wiem juz, ze dzinsy sa najmniej wykorzystane- zreszta latem sa mega niewygodne. cos znajde na pewno- wczoraj rekonesans robiłam, cierpliwie bede szukac az znajde TO
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:44   #58
mala_19kw
Zakorzenienie

Siemka lasencje

Właśnie skończyłam jeść śniadanie a teraz pije poranną

Mąż mi właśnie napisał że jutro jedzie do Gdyni na noc i wraca w czwartek-akurat jak jest robota przed chrztem

Cała,Ellmi- pięknie zakończyłyście stary wątek

za dzisiejsze wizyty,badania i szczepienia (a tych sporo).
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:44   #59
pstryczek84
Zakorzenienie

jezu, juz nowa czesc a ja jak zwkle na starej sie produkuje
tak wiec wklajam to cozem naskrobala w starej czesci

Hej!
sorki ze sie wczoraj nie odezwalam ale wrocilismy to bylo przez 20ta, wiec mycie, zarelko i usypianie.
no wiec... oswiadczam wszem i wobec ze mamy pierwsza na watku TRZYDNIOWKE!
w koncu Kubus jest w czyms pierwszy
dzis juz mniej widoczne sa te plamki.
pani doktor go obejrzala, pogadal sobie z nia troszke, powiedziala ze bardzo fajny brzdac, stwierdzila ze baaaardzo dlugi, i tu zaraz look na mnie i na meza no i stwierdzila ze moglby wazyc troszke wiecej - i tu znow look na mnie przede wszystkim ale najwazniejsze ze podwoil swoja wage wyjsciowa.
tak jak pisalam, troszke mnie niepokoi to jego "niesiadanie"...
no i stwierdzila ze niby juz powinien podnosic sie chociaz za raczki, a on wlasnie nawet tego nie robi i ze jest troche malo sztywny i ze mam go ciagac za raczki i sadzac oaptulonego poduszkami
i mamy sie pokazac za miesiac wtedy podejmniemy decyzje co dalej gdyby odpukac jeszcze nie "siadal"
SZAJA, co o tym myslisz?
dziekujemy za kciuki!

-- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ------

dziewczyny!!!!
posadzilam Kubuleslawa do lezaczka, takiego zwyklaka, dalam mu zabawke a ten glowke do gory i sie podnosi!!!!!!!!!!!
i jak zlapalam za raczki to tez ewidentnie sie ciagnie do siadu!
AAAAAAAAAAAAAA
az sie
moze nie jest z tym jego "siadaniem" jeszcze tak źle

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-06-25 o 11:00
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:49   #60
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
dooooooobre a po jakiemu to ? pewnie coś pokroju cziki
hmm w sumie nie wiem po jakiemu to, koleżanka tak mówi
jak by to powiedzieć zabawa, hulanki swawole, no nie wiem, nie wiem

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
jezu, juz nowa czesc a ja jak zwkle na starej sie produkuje
tak wiec wklajam to cozem naskroala w starej czesci

Hej!
sorki ze sie wczoraj nie odezwalam ale wrocilismy to bylo przez 20ta, wiec mycie, zarelko i usypianie.
no wiec... oswiadczam wszem i wobec ze mamy pierwsza na watku TRZYDNIOWKE!
w koncu Kubus jest w czyms pierwszy
dzis juz mniej widoczne sa te plamki.
pani doktor go obejrzala, pogadal sobie z nia troszke, powiedziala ze bardzo fajny brzdac, stwierdzila ze baaaardzo dlugi, i tu zaraz look na mnie i na meza no i stwierdzila ze moglby wazyc troszke wiecej - i tu znow look na mnie przede wszystkim ale najwazniejsze ze podwoil swoja wage wyjsciowa.
tak jak pisalam, troszke mnie niepokoi to jego "niesiadanie"...
no i stwierdzila ze niby juz powinien podnosic sie chociaz za raczki, a on wlasnie nawet tego nie robi i ze jest troche malo sztywny i ze mam go ciagac za raczki i sadzac oaptulonego poduszkami
i mamy sie pokazac za miesiac wtedy podejmniemy decyzje co dalej gdyby odpukac jeszcze nie "siadal"
SZAJA, co o tym myslisz?
dziekujemy za kciuki!

-- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ------

dziewczyny!!!!
posadzilam Kubuleslawa do lezaczka, takiego zwyklaka, dalam mu zabawke a ten glowke do gory i sie podnosi!!!!!!!!!!!
i jak zlapalam za raczki to tez ewidentnie sie ciagnie do siadu!
AAAAAAAAAAAAAA
az sie
moze nie jest z tym jego "siadaniem" jeszcze tak źle
razem od - 02.10.2004
zaręczyny - 09.08.2009
ślub - 25.09.2010

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości