|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Witam się w nowym wątku
![]() Wczoraj pisałam w starym ale nie wiem czy dodało bo w momencie wysyłania posta internetu brakło Wczoraj popadało i jest już czym oddychać. Ale zgodzę się z Yellow, albo pada i nie da się wyjść albo upały powyżej 35 stopni i też ciężko wyjść. :screwy: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#32 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Kiecunie jakies.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez mojemu tak robie jak czasem. Ja sie mecze z usypianiem, wczesnym wstawaniem, a ten sobie smacznie spi i jeszcze smie pochrapywac!! A za wczoraj to chyba wyszykuje sie i pojde na otwarcie lumpa, a on niech zostanie z Kuba. Nie ma spania!! |
||||
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas co u Ciebie ???? widzę Cię :P
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale leje
z naszego wyjscia z domu dzisiaj raczej nic nie wyjdzie a za godzine miala po nas siostra przyjechac, szkoda ze akurat dzisiaj nastapilo taki zalamanie pogody
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Igorek znowu całą noc w swoim łóżeczku. Pobudka jak codziennie o 5 ale mąż go zabrał a o 7:30 się wymieniliśmy i on poszedł spać. Pochmurno u nas, niebo zaciągnięte gęsto chmurami, nawet kawalątek niebieskiego nieba nie wystaje nigdzie. Siedzę na allegro i tego mocowania isofix szukam.
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane, nie było mnie dwa dni, a tu już nowy wątek - nieźle
Przywitam się więc i lecę nadrabiać
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo.
Moje dziecię pospało, jak zawsze, do 8:30. Zaraz lecę po bułki do Tyrolskiej, a potem może się przejedziemy do miasta... W każdym razie - u nas dzisiaj nie ma słońca, pada deszczyk. Nareszcie trochę odpoczynku od upałów... |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Moja córcia kończy dzisiaj cztery miesiące!
|
|
|
|
#39 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiłyście to super profesjonalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
my wczoraj usnęliśmy koło 20, potem krzyk (jak zwykle) mniej więcej pół godziny później, oczywiście cyc z zamkniętymi oczami, chwilę pociumkał i już spał. Wstał o 4 więc ja myślę, super, to teraz co najmniej godzina usypiania mnie czeka ale jakie zdziwienie zaliczyłam jak tylko zjadł i już śpiochał, potem obudził się koło 6:30, tż przyniósł mi go do łóżka i tak sobie leżeliśmy (nawet go nie karmiłam) i sam zasnął i spaliśmy sobie do 8 ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
to dzis widze masowy dzien szczepien ![]() my też ![]() witam w nowej czesci Lady, bedziesz we wrocku??????????????????? ????kiedy kiedy kiedy pamietaj o mnie
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
za szczepienia Moja mała plujka wstala sobie dziś o 4 i dalej nie wyglada na senna lezy sobie na moich nogach i walimi bąki w brzuch ![]() Cala, ostatnie zdjecie Julianki rewelacja ![]() U nas tez dziś pogoda slabiutka.. a myslalam ze stestuje nowa lidlowa sukienke
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie w nowej części
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- mam już dosć tego codziennego wstawania o 5 rano !!!! czy im si e to kiedyś przestawi????
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
witam się i ja. moja mała zołza nie da mi się ostatnio wyspać, strasznie sięrzuca i kręci przez sen. tylko że ona po rannym przebudzeniu po godz-półtorej idzie dalej spać a ja co? kawa i koniec spania. mam nadzieję że jak się ochłodzi to będzie lepiej spała, chyba że to przez zęby, idą i wyleźć nie mogą
![]() u mnie słoneczko się przebija.
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Ostatnio nie wiem w co rece wlozyc, taki ruch mam w interesie Jak tylko wszystko sie uspokoi to obiecuje byc juz na biezaco Ps. jak u Was sie robi brzydko to u nas na odwrot ![]() Acha, powiecie, ze jestem nienormalna ale mam juz pierwszy prezent swiateczno-urodzinowy dla Lileczki Taki rowerek: http://www.sklepy24.pl/sklep/e-zabaw...mis-koala/4590 Okazja byla, zal bylo nie brac Bedziemy sie wozic ![]() Kciuki dziewczyny za szczepienia maluszkow
|
#48 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
A co do nocy wcale nie było lepiej usneła o 21.30 za godzinę obudziła się z płaczem. Potem o 23.30 obudzona i gotowa do zabawy. Dalej nie wiem jak było bo mąż do niej wstawał. W zeszłą noc też tak było też do niej wstawał. To zęby albo upały nie wiem. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Gratki ! |
|||||
|
|
|
#49 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() zaczeło sie u nas gdzies po 23, ja pierdziele, takiej burzy chyba jeszcze nie przezyłam do tej pory... Bartulo sie obudzil zanim sie zaczeło, konczył jesc a tu jak nie pierdyknie.... wsytarszyłs ie biedulek, nie mógl usnąc, wziełam do siebie (maż mial pierwszą nocke po urlopie), tuliłam, głaskałam, mruczałam, a on obrócił sie na boczek buziunią do mnie, objął mnie łapkamiza szyje id opiero wtedy usnął moje malenkie kochanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kciukasy za szczepienia, żeby maluchy nie płakusiały bobas spi, porozglądałam sie wczoraj po tablicy i powiem Wam, że zaszaleje ubraniowo z zakupami dla niego co sobie bede żalowac lumpów u mnie brak to jakos zrekompensowac sobie trzeba ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- kocham mistrzów http://mistrzowie.org/533562/ |
|||||
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#51 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czemu nie kuma? tak czy siak myślę, że wstępnie jesteśmy umówione szczegóły będziemy dopinać ![]() Cytat:
szkoda, że nikt Ci wtedy zdjęcia nie zrobił ![]() Cytat:
znów coś... czy teraz jest lepiej ? ![]() ![]() klask i: za 4 m-ce Cytat:
nie wiem, ale zawsze na wieczór jej się taki marud włącza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i nawet będzie na nocleg wiec marsi jak chcecie to wpadajcie z M. zrobimy wizażowy zlot u nas w mieszkaniu Witamy się Po wielkiej ulewie siadł net, okazało się, że zalało serwerownie, która jest z nami przez ściane, ale nie dziwota jak tam ciągle okno dachowe otwarte. Na szczęscie juz naprawili, bo nałóg wizażowy nie dawał o sobie zapomnieć, aż robota w domu nie szła
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
dzieć paskudnik wstał o 6 i za cholerę nie dał się zbajerować, żeby jeszcze trochę pokimać; a teraz śp iw najlepsze mama dzisiaj małego kociaka przywiezie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
coś my tam chyba wczoraj drzwi słabo zabiły, bo zobacz, że wlazły i piszą ![]() następnym razem użyjemy drzwi antywłamaniowych za wszystkie szczepienia
|
|
#54 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#55 | ||
|
Raczkowanie
|
melduje sie i ja w nowym watku
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za szczepienia i wizyty u lekarza Wczoraj Filip był nie do zniesienia cały dzień marudził, nic w chałupie nie zrobiłam bo jak tylko się od niego oddalałam to był płacz. Ale całe szczęście na noc usnął w 3 sekundy. W nocy się obudził o 3:27 i dawaj hajla bajla do zabawy nie wiem po jakim czasie usnął, ale spał do 8:30 bez przerwy na jedzenie, teraz też śpi.
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dooooooobre ![]() ![]()
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka lasencje
![]() Właśnie skończyłam jeść śniadanie a teraz pije poranną ![]() Mąż mi właśnie napisał że jutro jedzie do Gdyni na noc i wraca w czwartek-akurat jak jest robota przed chrztem Cała,Ellmi- pięknie zakończyłyście stary wątek![]() za dzisiejsze wizyty,badania i szczepienia (a tych sporo).
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
jezu, juz nowa czesc a ja jak zwkle na starej sie produkuje
![]() tak wiec wklajam to cozem naskrobala w starej czesci ![]() Hej! sorki ze sie wczoraj nie odezwalam ale wrocilismy to bylo przez 20ta, wiec mycie, zarelko i usypianie. no wiec... oswiadczam wszem i wobec ze mamy pierwsza na watku TRZYDNIOWKE! w koncu Kubus jest w czyms pierwszy ![]() dzis juz mniej widoczne sa te plamki. pani doktor go obejrzala, pogadal sobie z nia troszke, powiedziala ze bardzo fajny brzdac, stwierdzila ze baaaardzo dlugi, i tu zaraz look na mnie i na meza tak jak pisalam, troszke mnie niepokoi to jego "niesiadanie"... no i stwierdzila ze niby juz powinien podnosic sie chociaz za raczki, a on wlasnie nawet tego nie robi i ze jest troche malo sztywny i ze mam go ciagac za raczki i sadzac oaptulonego poduszkami ![]() i mamy sie pokazac za miesiac wtedy podejmniemy decyzje co dalej gdyby odpukac jeszcze nie "siadal" SZAJA, co o tym myslisz? dziekujemy za kciuki! -- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ------ dziewczyny!!!! posadzilam Kubuleslawa do lezaczka, takiego zwyklaka, dalam mu zabawke a ten glowke do gory i sie podnosi!!!!!!!!!!! i jak zlapalam za raczki to tez ewidentnie sie ciagnie do siadu! AAAAAAAAAAAAAA az sie ![]() moze nie jest z tym jego "siadaniem" jeszcze tak źle ![]() __________________ Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-06-25 o 11:00 |
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
hmm w sumie nie wiem po jakiemu to, koleżanka tak mówi
![]() ![]() jak by to powiedzieć zabawa, hulanki swawole, no nie wiem, nie wiem Cytat:
i widzisz tak się martwiłaś niepotrzebnie, wszystko z Kubusiowym siadaniem jest ok
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

z naszego wyjscia z domu dzisiaj raczej nic nie wyjdzie 

za Olę, że dobrze zniosła
(kimkolwiek jest, bo nie ogladam 
Jak tylko wszystko sie uspokoi to obiecuje byc juz na biezaco
tęskniłam 
Może faktycznie ząbki? Albo ma gorsze dni. Wierze że wszystko minie
za dzielną Yae i za jej wagę

moje malenkie kochanie 

klask i: za 4 m-ce 
nie wiem po jakim czasie usnął, ale spał do 8:30 bez przerwy na jedzenie, teraz też śpi.