|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Cytat:
Bożeeee, ale się dziś nie dospałam, oczy mi się zamykają same... ![]() Dzień dobry w ogóle Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-06-25 o 05:41 |
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Dzień dobry
Właśnie się szykuję i jadę do laboratorium. Wyniki pewnie będą po południu, więc odbiorę jak będę wracać z pracy. Kurde, boję się, że nic z tego. Eh. Dobrego dnia |
|
|
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja też nie wyspana. Źle sypiam ostatnio Mamy ostatnio trochę problemów i to dlatego. Jeszcze M mnie uświadomił wczoraj że przegapił termin zapisów małej do przedszkola na wakacje. Jadę dzisiaj z dyrektorką porozmawiać. Jak nie dopiszą to podzielimy opiekę po 2 tygodnie, mama teściowa ja swój urlop i M swój. Co się wiąże z tym że z wakacji nici... Jestem przed @ kiedy dostane nie jestem pewna ale raczej lada moment cycorki bolą od tygodnia i apetyt się zwiększył. Więc długo czekała nie będę. Nadziei nie mam bo przytulaliśmy się tylko raz... ale jaki miałam śluz płodny głowa mała tak dużo jeszcze nigdy nie miałam... Juliette25 trzymam kciuki za pozytywne wyniki
|
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko bez stresów
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Największą ich zaletą jest to, że szybko mierzy a rtęciowym trzeba dłużej niestety ![]() Dzisiaj mam obronę więc trzymajcie za mnie kciuki!
Edytowane przez God Of War 20 Czas edycji: 2013-06-25 o 07:54 |
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Krew pobrana. Pozostało czekać. Wyniki od 15:00 ale odbiorę jak wrócę z pracy po 16:00.
|
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie musi być wynik migiem, a nawet mierzenie 3 razy nie trwa tyle, co mierzenie rtęciowym ![]() ---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdasz na pewno ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Dziękuję
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka ja dzisiaj nie do życia jestem... Tak mi się niiiic nie chce, a tu tyle do zrobienia
Przynajmniej upału nie ma, ale pogoda za oknem wcale nie nastraja pozytywnie ![]() Ciekawe jak tam Manieczka... |
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymajcie się dziołszki
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy, zresztą może Tobie będzie dobrze pokazywać kto wie ![]() Ja też na razie nie mogę powiedzieć, że mi źle pokazuje bo mam temperaturę (wydaje mi się tak przynajmniej) normalną w granicach 36,3-36,5. U mnie na szczęście jeszcze nie pada ale zachmurzone jest. Oby nie padało do czasu kiedy będę jechać na uczelnię, a potem niech się dzieje co chce ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Trzymam kciukasy!
|
|
|
#883 |
|
Konto usunięte
|
Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Cześć Wam!
Powinnam już wyjść z tego łóżka. Bym podpisała trochę prace, żeby mieć w końcu to z głowy, a tu len... Trzymam kciuki za testujace ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
przyszła @ także zaczął mi się nowy cykl ( właściwie już wczoraj.. czekam na koniec i zaczynam mierzyć temperaturę... w ostatnim cyklu mierzyłam pod koniec tylko , także mało wiarygodne to jest)
No i w lipcu wreszcie gin, mam nadzieję, że wpasuje mi w grafik w pracy, bo chyba się pociacham jak będzie inaczej ... w sumie, to wszystkie dni -oprócz 2 dni- mogę mieć wolne..także musiałabym mieć mega pecha, aby trafić na te 2 dni... |
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
no hej!
u mnie wszystko dobrze właśnie nadrabiałam w czytaniu nasz wątek ostatnio mam dużo latania i załatwiania, bo jesteśmy w trakcie kupna mieszkania @ właśnie odchodzi, więc niedługo zaczniemy działać tylko mąż pracuje zmianowo i nie zawsze jest to takie łatwe haha ![]() God Of War 20 zdasz na pewno ![]() Juliette25 czekamy na Twoje wyniki!
|
|
|
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zapiszę się zaraz na następną wizytę, bo teraz czekałam 3 tygodnie ![]() Cytat:
A to moja @ szybciutko się skończyła My też na razie nie działamy, mąż się mnie tylko ciągle pyta: "no masz już te dni płodne??" Hehe
|
||
|
|
|
#888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wcześnie do tej pracy chodzisz ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
"Jeśli chcecie zwiększyć ilość i jakość spermy, dobrym pomysłem może być rezygnacja ze współżycia na jeden, dwa dni. Jednak dłuższe przerwy w kochaniu się (więcej niż 3-6 dni) mogą spowodować odwrotny skutek i pozostawić w spermie za dużo starszych, mniej ruchliwych plemników."
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć, powiem TŻ po pracy Bo już mi się dłuży to "niedziałanie" Już mam dzisiaj dosyć, jedna baba mi popsuła cały dzień Nie idzie się dogadać...
Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-06-25 o 10:04 |
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tego to nie wiedziałam. Człowiek jednak uczy się całe życie myślałam, że dłuższa przerwa ma odwrotny wpływ haha - że jak w końcu plemniki się wydostaną to będą szalały hahaha a tu są spowolnione... czyli trzeba znaleźć złoty środek nie za często i nie za rzadko
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mąż różnie - raz częściej, częściej jednak rzadziej (męcząca praca itd) A niby młode małżeństwo z nas ![]() A propo - dziś nasza pierwsza miesięcznica
|
|
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my miesięcznicę mamy 1 lipca fantastka, ślub był podobnie to może i razem uda nam się zajść hehe poczekaj na mnie ok? bo będzie mi smutno
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Damy radę! Czuję, że niedługo już się nam uda ![]() |
|
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w pracy jest tak duszno, że nie ma czym oddychać. Poza tym zasypiam na siedząco, a na kolejną kawę już nie mam ochoty. Odliczam godziny do wyjścia
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze 2 godziny i 39 mi zostało Też już bym chciała wyjść, obiadek zrobić i rzucić się na łóżko najlepiej ![]() Brydzia, widzę cię, znajoma buzio Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-06-25 o 14:51 |
|
|
|
|
#896 | |
|
Konto usunięte
|
Masz siłe przekonywania. Zaraz się ruszyłam z łózka.
![]() Cytat:
Nie ma co się sugerować takim gadaniem, że młodzi to dużo i że faceci to codziennie. Mój tam wymęczony po pracy nie zawsze ma ochotę, ja zresztą też.
|
|
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko mąż nie wyrabia ![]() No! Jeszcze 17 minut
|
|
|
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, czy można dołączyć?
Jestem w 25. dniu 5. cyklu starań, mam hiperprolakt., od tygodnia z groszem biorę bromergon... Fajnie byłoby mieć kogoś do pogadania, kto też nie może się doczekać dziecia Pozdrawiam Was
|
|
|
|
#899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za obronę ![]()
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Witamy . Opowiedz nam cos o sobie, o TŻ ![]() Isabelle, jak tam przygotowania przed slubem? Stresik jest?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

taka otóż różnica.
Bożeeee, ale się dziś nie dospałam, oczy mi się zamykają same...
Mamy ostatnio trochę problemów i to dlatego. Jeszcze M mnie uświadomił wczoraj że przegapił termin zapisów małej do przedszkola na wakacje. Jadę dzisiaj z dyrektorką porozmawiać. Jak nie dopiszą to podzielimy opiekę po 2 tygodnie, mama teściowa ja swój urlop i M swój. Co się wiąże z tym że z wakacji nici...
Tylko bez stresów 

Też już bym chciała wyjść, obiadek zrobić i rzucić się na łóżko najlepiej
Tylko mąż nie wyrabia