|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() no ale u mnie mówili, że żólty krak na czerwonym lakierze wygląda jak wrzodziejąca rana, także ten... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Dobra, odkładam pilnik bo to do niczego nie prowadzi...
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
jutro w ciągu dnia na spokojnie wypiłujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | ||||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie wierzę, że to zrobiłaś ![]() Cytat:
ładnie wyglądają ![]() ![]() Cytat:
ale pięęękne ![]() zapamiętaj ![]() prezent niespodzianka ![]() Cytat:
hej Medi ![]() jakie kropecky ![]()
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
Smoo dziekuje
![]() ![]() taaa jaaaa przesladowca...... uuu uuu ![]() hmmm z lekka poukladany bajzel zrobilas ![]() Amelko ![]() ![]() ![]() Malyna super mani , czego sie boisz, watek prawde Ci powie, jak wyrcznia ![]() Rodzynka takk, chce wszystkie utuczyc, a potem zjesc ![]() Lolli tos pozamiatala ![]() Mgielka sciema jak nic z tymi paznokciami ![]() dobrze, ze dalas znak ![]() wracaj szybko Medea kropeczki ![]() A teraz kawka i do pracy rodacy..... a do tego pada ![]()
#2287 | ||||||
Konto usunięte
|
Bry
![]() Malinko nie dałam już wczoraj rady... wybacz, możesz mnie wychłostać, kopnąć w zad, tylko się nie gniewaj ![]() ![]() Niech no tylko kawę wypiję i się dobudzę. U mnie już nie pada, jest mokro i lepko, duszno... ale wiaterek wieje (jak z farelki ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Ta no... ja cała jestem przezabawna... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pierwsze fajne, drugie jeszcze fajniejsze a trzecie wymiata... ![]() Cieszymy się, że nie palec. Albo rękę... Coś jakby przez mgłę... ![]() Rozgość się i doprowadzaj pazurki do ładu. ![]() Cytat:
![]() cdn |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | ||||
Oby do wiosny
|
Cytat:
No tak. W środku- od pokazywania "serdeczności" Cytat:
Jak?? Cytat:
Dzięki A to już kawka opitoliła. Na zywo tak nie widać wcale. Serio. Dzięki ![]() Cytat:
Dzięki Szkoda by mi kasy było... To żadna rewelacja... Mamie kiedyś dałam Helenę i tez mówiła: bez szału Nie masz czego. Tym razem ślicznie |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | ||
Zakorzenienie
|
heheheheh chciłam coś specjalnego dla Malinki odstawić
![]() Cytat:
![]() Noooo Malinka jak dowiedziała sie o swoim święcie to któregoś razu napisała, że skoro ona ma idealne kwadraty to wszystkie na jej święto piłują w kwadrat - to się dostosowalam do życzenia ![]() Ja też bardzo tęsknię .. Cytat:
![]() ![]() Noooo mam mam, mniej albo więcej ale migdałki, możecie spać spokojnie ![]() heheheh ale pamietacie, ja kiedys bylam z nich nawet zadowolona... może nie ![]()
![]() |
#2290 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oj już nie bądź taka strachliwa ![]() Świetne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że fajne opryszczki ten Twój P. widuje... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
heheheheh no nie dałyście się nabrac
![]() ![]() noooo dobrze, dobrzeeee już się przyznaję... to stare moje kwadraty ![]() ![]() Cytat:
postarm sie jak najszybciej pojawić... ale no ciężko jest.. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4147941 7] Sraty taty... ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2292 | ||||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale, że jak, ze co? Ja tu myślałam że kojfne na zawał! Dobrze zrozumiałam, ze to sprzed wieków fota? Wpadaj cześciej ![]() Cytat:
![]() Tęsknimy [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4147895 0]U mnie już nie pada, jest mokro i lepko, duszno... ale wiaterek wieje (jak z farelki ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Ta no... ja cała jestem przezabawna... ![]() ![]() [/QUOTE] U mnie z rana burza, zimno i znów leje... ble dobre |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie na niej mi zależało, bo wiecznie mi się krzywo ramiączka odpalają ![]() ![]() Dziękuje ![]() Tzn? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A przymierzałaś może że wiesz, że nie dla Ciebie? ![]() ![]() Śliczne ! ![]() ![]() Cudownie wyszło ! Ładny lakier podkładowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Mmedeah88 Fajne kropeczki, równiutkie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Strażnik Wizażu
|
![]() Nie lubię niespodzianek ![]() Pada?! LEJE ![]() Cytat:
No ba ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2013-06-25 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Konto usunięte
|
Prawdę mówię - nie znam nikogo innego, kto do tego stopnia nie ogarnia... Wiecznie się obijam o stół, zahaczam o progi, pufy, małymi palcami u stóp tłukę w stojące obok mojej drogi meble... Ostatnio zamykając drzwi od auta przycięłam sobie... ramię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
No... Coś koło tego. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4147963 8]Prawdę mówię - nie znam nikogo innego, kto do tego stopnia nie ogarnia... Wiecznie się obijam o stół, zahaczam o progi, pufy, małymi palcami u stóp tłukę w stojące obok mojej drogi meble... Ostatnio zamykając drzwi od auta przycięłam sobie... ramię ![]() ![]() A moze masz astygmatyzm? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Dla mnie oba mani suuuper ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lolli rozwaliłaś system ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142143 3]
Co się dzieje z liśćmi? Ja wiem? Mam dwa takie storczyki (właśnie krówkę i takiego cytrynowo-limonkowego). Ten drugi to w ogóle po sklepowym kwitnieniu puścił tylko dwa kwiaty (jeden miał połowę płatków, drugi miał dwa płatki i nie miał warżki). Mutant, roślina genetycznie niezdolna do powtórzenia kwitnienia - przy tych masówkach z hipermarketów to się czasem zdarza. Ale stoi sobie, kurz zbiera... Odżywek się boisz? ![]() [/QUOTE] No bo jeden prawie wcale nie ma korzeni, taki był kupiony felerny ;/ i dolne liście są całkiem pomarszczone i wiotkie, ale wypuszcza od góry nowe i korzenie też... U innych są lepsze, ale np u tego białego wydają mi się za jasne jakieś, lekko żółte? ![]() O widzisz, ciekawe co moje będą działały po przekwitnięciu ![]() ![]() no podlania ![]() ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4142204 8] W ogóle to jest taki... takie candy cotton, coś a'la barbie, jasny ale bardzo wyrazisty. Mocno kontrastuje z moją skórą, powiedziałabym że kolor jest mega infantylny i zabawny ![]() Na zdjęciu za bardzo zlewa się ze skórą, podejrzewam że to przez biały shimmer (albo glassfleck), którym jest taka nafaszerowany. Błagam, nie komentujcie długości (krótkości) pazurków, ani kształtu - to jest zero totalne bez miejsca na nadawanie kształtu... ![]() ![]() fajne toto ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() była literówka w nim i nie pokazywało mi wcale lakieru, ale znalazłam nazwę, poprawiłam i wyszukało ![]() a może... ja ją chyba mam ![]() Cytat:
ojoj, co za nieszczęśliwa mina ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziołszki
![]() Ano tak jest że jak mi sie cos podoba to albo nie ma mojego rozmiaru albo kosztuje majatek ![]() Pjona ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4147963 8]Prawdę mówię - nie znam nikogo innego, kto do tego stopnia nie ogarnia... Wiecznie się obijam o stół, zahaczam o progi, pufy, małymi palcami u stóp tłukę w stojące obok mojej drogi meble... Ostatnio zamykając drzwi od auta przycięłam sobie... ramię ![]() ![]() A ja znam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2301 | |||
Zakorzenienie
|
kolor i paznokcie tak, odciski i wystająca biel na nie...
Przy skórkach może być staranniej ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A z tym białym to albo taki jego urok, albo dostał ciut za dużo słonka. Jeśli nie ma na liściach żadnych plam wyraźniejszych, zmian - takich ewidentnych poparzeń - to nic mu nie będzie. Przeciwwskazania do nawożenia... hm... ja wiem? Jak roślina zdrowa to nie ma. Wiadomo, lepiej za mało niż za dużo... Ewentualnie czasem storczyki mają takie szkliste małe plamki na liściach (trochę się to różni od zmian chorobowych) - to z przenawożenia ale nieszkodliwe. Po prostu odstawić nawóz. A moje kwadraty to jeszcze dłuższą "chwilę" będą odrastać... ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() Ja się potrafię na prostej drodze potknąć... o własne nogi... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Kawoholiczka
|
Dzień dobry!
Jak widzę, ile postów przybyło to mi się aż odechciewa nadrabiać... ![]()
#2304 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taa.. ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4147941 7] Śliczna jest ta baza pod maziajkami ![]() [/QUOTE] Paese 110 i Silcare The Garden of Colour 50 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() może takie grubsze coś a'la spodnie.. ale to jak schudnę ![]() ja Ci 10 kg mogę oddać nawet. ![]() ;* Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4147996 6]Nie, po prostu jestem łamagą
![]() Znaczy wady wzroku wykluczone - to raczej taka nieuwaga, bo jak się skupię to problem nie występuje. ![]() Bo ja, jak mam zmęczone oczy to nawet w okularach się trzaskam ![]() Następna krzyczy ![]() ale dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Konto usunięte
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Ja już sama nie wiem czy kupic ten kiwowy lakier.Niby mi się bardzo podobał na zdjęciach Amelki,ale znowu mógłby mieć więcej tych czarnych drobinek:P
Lolli,marze o tym abyś kiedyś zrobiła mi piękne zrobienie na paznokciach.Za każdym razem sie zachwycam. Mgielka wystraszylas mnie ![]() Malinko,chciałam Ci życzyć wszystkiego lakierowego,dużo szczęścia i wszystkiego co najlepsze.Bardzo przepraszam że nie mam mani świątecznego ale pies mi nawet spać nie daje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41438594]Figa jedzie już do nowego domku.Jest cudowna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] jaka ślicznota ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | ||||||
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia na egzaminach, trzymam kciuki! Cytat:
![]() ![]() Czekam na pazurki! Zdecydowanie kwadraty! ![]() Ja dopiero teraz się zorientowałam, żeś Ty Laindise ![]() Cytat:
![]() ![]() Ksztaaaaaałt pazurów ![]() Cytat:
![]() Żadne słowa nie opiszą, jak bardzo podoba mi się to mani. Jesteś mistrzynią, Lolli ![]()
![]() |
#2309 |
Wtajemniczenie
|
Bry!
![]() Która narzekała, że jest za gorąco?! ![]() Moje pazurki dziękują za pochwały ![]() Nef, ostatnio szłam sobie z P. chodnikiem, aż tu nagle idąca przed nami kobieta wywinęła takiego orła, że podbiegliśmy, żeby ją pozbierać. Potem P. stwierdził, że tylko kobieta jest w stanie się wywalić idąc w płaskich butach po prostej i równej drodze ![]() Także nie przejmuj się! Baby po prostu tak mają ![]() Tak z Wami dawno tu nie pisałam, że nie wiem teraz, jak się wbić...
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2013-06-25 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |||||
leśny stwór
|
OK
![]() dzięki ![]() każde ma swój urok ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale z drugiej strony, jak mają się łamać, to nie ma sensu. o, świetnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.