|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VII
Cytat:
![]() I jakie zakupy fajnie
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem ci że już 3 razy miałam sen że będzie córeczka Brzuch mi też szybko wywaliło i cera mi się popsuła a to ponoć na dziewczynke Mi to jest naprawde obojętne z każdej płci bede się cieszyć![]() Cytat:
Najlepiej idz na bete będziesz miała pewność Po cichu już gratuluje
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4803 |
|
Raczkowanie
|
dzięki iza..
planuje zrobić jeszcze jeden test w dniu spodziewanej miesiączki czyli w środę i jak wyjdą znowu dwie to na drugi dzien pójde na betę i zrobię też od razu tsh (mam niedoczynność tarczycy) |
|
|
|
#4804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Rossa, testy się nie mylą - gratulacje
jak masz problemy z tarczycą to nie czekaj tylko migusiem na tsh (i chyba antyTPO do tego?) trzymam kciuki
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Izuniu na pierwszym usg bylo powyzej 160( to robione w szpitalu) pozniej bylo 180 na genetycznych ale nie spadalo ponizej 160 ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Gratulacje
|
|
#4807 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
iza bardzo sie ciesze z udanej wizyty ![]() agabiwro 3mam kciukasy! bedzie dobrze ![]() rossa oj chyba bedziesz mama testy pozytywne raczej nie okazuja sie pozniej negatywne wiec... gianna a jak u ciebie? u mnie dalej piekna pogoda, dzis zabieram sie za dekorowanie sypialni (niedawno sie przeprowadzilismy) a w srode wyjezdzamy z tz na kilka dni. nareszcie a tak poza tym u mnie 7dc, wiec powoli bedziemy sie zabierac za staranka...2cykl czas zaczac hihi musze sie dobrze poobserwowac i oby tym razem udalo sie wcelowac w "ten" dzien...
" (...) ale jego oczy...gdy patrzylam w jego oczy, czulam sie tak jakbym stala samotnie na skraju swiata...nad smaganym przez wiatr brzegiem oceanu. Nic poza lagodnym hukiem fal." Róznica miedzy czlowiekiem a aniolem jest jasna. Aniol jest glównie w srodku, a czlowiek jest glównie z wierzchu
|
|
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny macie rację.. jutro z rana biegnę na betę i tsh (anty tpo endokrynolożka nie kazała mi narazie robić)
ale byłoby super gdyby się okazało, że w pierwszym cyklu nam się udało ))
|
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się marzy wyjazd może coś z tego będzie jakoś pod koniec lipca, na razie nie zapeszam
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
-
Czesc laseczki Girls cos jest nie tak w nocy budza mnie moje cycuszki tak bola!!!i pobolewaja mnie jajniki od dwoch dni zawroty glowy cholerka dzis 26dc kupilam ultra czuly test i jutro rano mam zamiar jeszcze raz go zrobic do 3 razy sztuka jak nie wyjdzie to dam sobie spokoj... Rossa super jutro zrob koniecznoe bete i daj znac dziewczyny jakie wy testy ciazowe polecacie? ja juz wszytskie chyba znam ale jakos opini o nich nie mam bo dopiero teraz zaczelam uzywac kupilam bobo strumieniowy bo najczulszy...Irene ty spryciulo jedna teraz wyjazd akurat wstrzelisz sie w dobry termin,relaks troszke romantyzmu samotnosci oj cos mi tu zaczyna pachniec fasolka
|
|
|
|
#4811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja miałam testy z allegro paskowe, te czułe 10mlU/ml Trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze testowanie
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
to jesli okres byl 29 a maj ma 31 dni to dzis jest 27dc? ja myslalm ze 26 czy ja zle licze czy jak w koncu? zawsze tak liczylam i okres zawsze byl po 30dniach to kiedy ja mam miec okres skoro ostatni byl 29 a cykle sa 30dniowe???juz mam metlik w glowie
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Rossa tez mam taki czuły 10mlU/ml a mam pytanie robilas test rano??? ja ostatni w sobote robilam i |
|
|
|
#4814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja akurat robiłam testy popołudniu, ale rzeczywiście najlepiej jest zrobić rano, więc wytrzymaj cierpliwie do jutra
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
wg moich obliczeń okres powinnaś dostać 27 czerwca, ale ja też nie wiem czy mój system obliczeń jest dobry...
ja akurat robiłam testy popołudniu, ale rzeczywiście najlepiej jest zrobić rano, więc wytrzymaj cierpliwie do jutra ![]() Ale ja juz nie moge !!!juz bym chetnie poleciala sprawdzic ale musze wytrzymac musze!!!jajniki mnie bola boje sie zeby to wszytsko nie byl jakis stan zapalny...a moj maz od soboty chodzi i sie cieszy bo uwaza ze na pewno jestem w ciazy i caly czas mi gledzi nie denerwuj sie bo to zle wplywa na dziecko i to nie sa zarty z jego ust
|
|
|
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
wiem co czujesz, bo ja już pierwszy test robiłam w 23dc, bo nie mogłam wytrzymac, ale był negatywny... najlepiej zajmij się czymś i o tym nie mysl
![]() mnie też pobolewają jajniki, a w sumie to tylko jeden, piersi mam nabrzmiałe i jakoś zauważyłam, że oczy mnie pieką i jakby wzrok mi się pogorszył , ale nie wiem czy to akurat objaw ciąży... |
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak mam od 17.06 a owu byla niby 13...zawsze mnie piersi pobolewaly ale 3 dni przed @ nie 11 dni przed masakra z tymi cycami...chcialabym bardzo zeby to byly oznaki fasolki ale jak nie beda to juz mam wyliczone dni plodne na nastepnym cykl przezorny zawsze ubezpieczny A ja pierwszy w 22-23? drugi w 24-25? jutro 27-28juz sama nie wiem jak to liczyc
Edytowane przez Gianna M Czas edycji: 2013-06-24 o 18:42 |
|
|
|
|
#4818 |
|
Raczkowanie
|
nieważne jak to się liczy ważne, żeby były u Ciebie dwie krechy, a u mnie beta dobra...
|
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie daj jutro znac!!!
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Izka teraz odetchnij z ulgą i ciesz się ciążą Rossa już po cichutku gratuluję Złociszek śpi,dzisiaj był światowy dzień przytulania więc Synuś miał przegwizdane bo non stop go całowałam i przytulałam te już mi się znudziły i odrosły bo mam je3tygodnie udanego wieczorku
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zdolowalam sie bo nie dosc ze jestem na tyle glupia gensia ze zrobilam go dzis nie moglam doczeka do jutra to jeszcze wierzylam ze te "objawy"moga o czyms swiadczyc mam dola...wiem ze to dopiero 1cs ale jakos wierzylam ze sie udalo |
|
|
|
#4822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() póki okresu nie ma, jest nadzieja. |
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2013-06-25 o 07:30 |
|
|
|
|
#4824 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja następna narwana poleciałam na bete, bo jak spokojnie na tyłku usiedzieć i mój dzisiejszy wynik 275,9. Idzie jak burza i oby tak zostało ![]() ale mam też swój mały dramacik, bo nie mogę się wykupkać
25.12.2012 - zaręczyny 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko 07.03.2014 wreszcie jesteś http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2013-06-24 o 21:25 |
|||
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzidzia rośnie w siłę
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie leje od rana, a duszno dalej jest... Trzymam kciuki za wszystkie testujące!! Nati, kochana, odezwij się daj znać co u Ciebie, jak się czujesz? Tęsknie za Tobą Arletka, a Ty jak ? Agabi, dużo wody pij to pomaga, do tego owoce - jabłka, suszone morele i śliwki
|
#4827 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4828 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() gdzie jest Arletka?
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia
u mnie nie jest źle czekam na badanie czy wyleczyliśmy się z bakterii- będzie wiadomo pod koniec pzyszłego tygodnia, a tak to luz Szaleje, drinkuje, gram w tenisa i nie myślę o fasolce ![]() Podczytuje na bieżąco, może niebawem wróce bo psychicznie się już nastawiłam, że nic nie będzie i nie drażnią mnie już nowe pozytywne testy
|
#4830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miodzio
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.

Kupiłam dwa lakiery,turkusowy eyeliner,puder i korektor

Mi to jest naprawde obojętne z każdej płci bede się cieszyć

może coś z tego będzie jakoś pod koniec lipca, na razie nie zapeszam 

te już mi się znudziły i odrosły bo mam je3tygodnie

Dzidzia rośnie w siłę