Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 09:52   #3991
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Shure, ślicznaś

Ja już wracam z pobrania krwi - tym razem obyło się bez ofiar w kolejce, nikt mi nie naubliżał, że mam czelność być w ciąży i wejść prędzej
W trakcie pobierania pielęgniara pyta kiedy mam gina - a ja na to, zgodnie z prawdą, że w czwartek. A ona, że to już będzie ostatni raz, bo potem mam sobie szukać prywatnie Pytam o co kaman, a ona, że NFZ nie przedłużył z lekarzem kontraktu i ogólnie jest w mieście masakra, żeby znaleźć jakiegokolwiek gina dla ciężarnych - niby nie tylko w tej przychodni. Dziwne to dla mnie okropnie. W czwartek zapytam lekarza co się dzieje. Przecież, do jasnej ciasnej, pod sam koniec ciąży powinnam mieć zapewnione wręcz więcej wizyt żeby wszystko kontrolować na bieżąco.

To miasto to nie żadne zadupie, ma 60-tys mieszkańców Ech, nienawidzę takich sytuacji. Tak sporadycznie korzystam z NFZ a tu jeszcze takie robienie pod górkę w kulminacyjnym momencie. I szukaj se teraz człowieku sam.
Stary 2013-06-25, 09:52   #3992
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Możesz wrzucić realne zdjęcie napisu? u tego samego sprzedawcy zamówiłaś?
też bym prosiła
Stary 2013-06-25, 09:52   #3993
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
aaa jakie piękne!!! Muszę Tżowi pokazać, w jego stylu
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mi się takie coś podoba nad łóżeczkiem chcę
http://allegro.pl/literki-3d-20-cm-i...316748215.html
suuuper, ja chcę tutaj kupić ale drogie jak cholera... zwłaszcza te koloowe, chyba kupię białe, no i dobrze, że tylko 4 literki potrzebuję
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
czesc dziewczynysiedzę wlasnie na tescie glukozy,jeszcze 1g15minaaale chce mi sie spac
drink działa jak cię spanie łamie
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Co do wagi mam 66 kilo, czyi 16 na plusie.Cieszy mnie to bo ostatnio wolniej tyję w porównaniu do 4 i 5 miesiąca
Dokładnie miałam podobnie w 5 miesiącu przybrałam 4 kg a teraz jest koniec 6go i tylko ok 0,5kg. W sumie niecałę 8 na plus.
ooo widzę, że jest nas tu więcej z wagą 66kg A tż mi się pyta często czy już mam 7 z przodu szczyci się bo sam zszedł poniżej 100 ostatnio, dokładnie 99,8kg ma teraz

dzień dobry poza tym
A u nas dla odmiany ciepło dzisiaj ale bez upału i tylko dzisiaj może pójdę na jakiś spacerek za trochę.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:52   #3994
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
hej

ja już po badaniach, Matal łączę się w bólu też spałam przez całą noc tylko 3h leje masakrycznie, woda nam na trawniku stoi

idę spać do małża bo on po nocce
No ja się wyspalam, ale znów do 10... Edi śpi

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Cześć

Mąż mi dzisiaj zaspał do pracy, i tak się szybko zbierał że mnie dobitnie dobudził

matal bidulku napisz czy dzisiaj lepiej z brzuszkiem?

u mnie też leje, znów podtopi nam piwnice;/
Po ostatnich ulewach dopiero udało się nam ją dosuszyć.

U mnie 14 stopni jaka amplituda 4 dni temu prawie 40! Z dwojga złego wolę 14 A muszę się zebrać na zakupy.
Jeszcze nie wiem, bo dobrze nie wstałam, za.to przespalam dawkę no-spa :/ idę szybko wziąć.

EWACIA NAPISAŁA:
"HejJestem właśnie po usg 29t 3d dzidzia waży 1400gram i wszystko dobrzepompa nie taka straszna normalnie ją znoszę bez skutków ubocznych"

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:53   #3995
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
bajka mam (i miałam prawie) tak samo, zawsze podobali mi sie bardziej starsi, rówieśnicy nigdy nie wydawali mi sie tak interesujący, a wyszło, że męża mam rówieśnika i w sumie ze wszystkich relacji w jakich byłam, facetów z jakimi miałam do czynienia to on okazał sie najbardziej dojrzały, właściwy, odpowiedni.
no to ja mialam identycznie rowiesnicy byli dla mnie malo interesujacy poprzez swoje szczeniackie zachowania mnie nie interesowaly imprezki, chlanie jak wiekszosci z nich. zreszta majac starszego o 6 lat brata, jakos tak samo z siebie wyszlo ze lepiej sie ze starszymi dogaduje. a teraz to i czasem mam wrazenie ze to ja jestem starsza od mojego meza

Cytat:
Wrzucam zdjęcia rezydencji mojej córci z dzisiaj z 26tc. Z pępka się nie śmiać
sliczny i jaki zgrabny

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Nasza Ewacia napisała mi smsa, że jest w szpitalu
Chyba dalej ją skurcze męczyły, bo mówi, że pewnie 4 dni zostanie i będzie mieć fenka dożylnie
niech szybko do nas wraca

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
coś mi nie pasowało z tym magnezem, że aż takie różnice są.... sprawdziłam i to chyba nie dokońca tak się przelicza

Asmag forte - 1 tabletka zawiera:
500 mg Magnesii hydroaspartas (magnezu wodoroasparaginianu czterowodnego), co odpowiada 34 mg jonów magnezu.

Magne B6 -1 tabletka:
Jony magnezu (w postaci dwuwodnego mleczanu magnezu) 48 mg, witamina B6 5 mg.

więc wychodzi na to, że po prostu podawne są różne jednostki i np magne B6 ma więcej niż asmag forte...
mi lekarz kazal brac aspargin 3x1 i asmag 3x2 na moje skurcze lydek i te twardnienia brzucha, juz czuje roznice od kad doszedl asmag a minelo dopiero 5 dni.

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
wiem, że mnie zlinczujecie, ale ja mam zwykły elektroniczny termometr dla dzieci, z miękką wyginaną końcówką z canpola. nie mam nic do elektronicznych, ale jakos większe zaufanie mam do zwykłych.
oj tam, ja tez gdzies do 2,5 roku uzywalam zwyklego elektronicznego do tylka bo dla mnie taki jest najdokladniejszy. ale mloda strasznie histeryzowac zaczela wiec trzeba bylo zmienic na bezdotykowy.

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Matal kurcze to ja zbaraniałam w tym momencie, bo mi mała często tak sie wypchnie z jednej strony i wygląda to dokładnie jak na twoim zdjęciu,a przy tym brzuch jest jak głaz i boli takie coś, ale ja nie wiem, u mnie to chyba ona tak sie wypycha, że aż boli, a to może skurcz być? oby nospa ci pomogła
skurcz jest wtedy kiedy cala macica twardnieje. a przy takim wypychaniu zazwyczaj jest tak ze z jednej strony jest twardo jak kamien a z drugiej, gdzie malucha nie ma jest miekko wiec latwo to rozroznic. mi sie roznie zdarza, raz tak a raz tak.

w kołobrzegu tez sie pogoda spaskudzila, jest jakies 17 st ale pada. i dobrze bo wczoraj juz nie bylo super goraco a ja juz zdychalam i caly dzien mi slabo bylo, ale to tez chyba przez niskie cukry bo od rana 90 nie przekraczalam, az cos slodkiego zjadlam zeby sie obudzic, bo inaczej spiaczka.

dzis czekam na kuriera z gondola, butelkami i sterylizatorem sprawe wozka bede miala juz zamknieta na szczescie. zostalo mi juz tylko kupic karmniki, jakies klapki pod prysznic do szpitala i oslonki na cycki bo bez tego karmienie piersia nie ruszy z miejsca. i wsio. karuzelke i lezaczek kupie jak sie juz mala urodzi, a na lipiec czy sierpien zostawiam kupno bazy pod fotelik. ufff i juz nie bede sobie glowy wyprawka zaprzatac
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:53   #3996
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

A w ogóle jeszcze leze w łóżku, ale czuje się CALA mokra, gorąco i wilgotno

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-25, 09:56   #3997
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki,

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Mi też

Orientujecie się w jakich sklepach sieciowych mogę szukać ubrań ciążowych? W czwartek ide z mamą na zakupy ubraniowe głównie dla niej, ale nie pogardziłabym jakąś ładną letnią sukienką (albo dwoma ). Wiem, że H&M ma jakąś ofertę dla ciężarnych ale oprócz tego No i jest jeszcze happymum, ale tam troche drogo a chodzi mi o sukienki na codzień, nie na specjalne okazje.
ja mysle ze sukienke kupisz w kazdym sklepie. wystarczy kupic rozmiar wiekszy i odcinany pod biustem.
ja mam takich sukienek chyba z 10 wiec nawet nie kupuje nic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:56   #3998
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X

Cytat:
EWACIA NAPISAŁA:
"HejJestem właśnie po usg 29t 3d dzidzia waży 1400gram i wszystko dobrzepompa nie taka straszna normalnie ją znoszę bez skutków ubocznych"
pompa czyli kroplówka?
1400g
Stary 2013-06-25, 09:57   #3999
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
aaa jakie piękne!!! Muszę Tżowi pokazać, w jego stylu

suuuper, ja chcę tutaj kupić ale drogie jak cholera... zwłaszcza te koloowe, chyba kupię białe, no i dobrze, że tylko 4 literki potrzebuję

drink działa jak cię spanie łamie

Dokładnie miałam podobnie w 5 miesiącu przybrałam 4 kg a teraz jest koniec 6go i tylko ok 0,5kg. W sumie niecałę 8 na plus.
ooo widzę, że jest nas tu więcej z wagą 66kg A tż mi się pyta często czy już mam 7 z przodu szczyci się bo sam zszedł poniżej 100 ostatnio, dokładnie 99,8kg ma teraz

dzień dobry poza tym
A u nas dla odmiany ciepło dzisiaj ale bez upału i tylko dzisiaj może pójdę na jakiś spacerek za trochę.
Ja z kolei ostatnio tyje 1 kg tygodniowo

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-25, 10:01   #4000
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dziecia

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ja mysle ze sukienke kupisz w kazdym sklepie. wystarczy kupic rozmiar wiekszy i odcinany pod biustem.
ja mam takich sukienek chyba z 10 wiec nawet nie kupuje nic

ja też noszę "normalne", bo te ciążowe to mają ceny z kosmosu

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

łeee matall ja chyba znów coś źle liczę, bo między naszymi TP jest równe 10 dni a w "podpisowym odliczaniu" 9 idę to rozkminić

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

matall policzyłam "ręcznie" i mi wychodzi 86 do porodu 18 dni września, 62 lipca i sierpnia i 6 czerwca
Stary 2013-06-25, 10:01   #4001
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
u nas leje od wieczora, miałam isc na glukoze i znowu przelozylam, ale trzymam kciuki za dziewczyny

mogłoby przestać padać,
ale mialam koszmary!
Nawet nie wiesz jak się cieszę że też nie masz jeszcze glukozy. Już myślałam że jestem jedyna w tym terminie, która jeszcze tego zaszczytu nie dostąpiła

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:03   #4002
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Shure, ślicznaś

Ja już wracam z pobrania krwi - tym razem obyło się bez ofiar w kolejce, nikt mi nie naubliżał, że mam czelność być w ciąży i wejść prędzej
W trakcie pobierania pielęgniara pyta kiedy mam gina - a ja na to, zgodnie z prawdą, że w czwartek. A ona, że to już będzie ostatni raz, bo potem mam sobie szukać prywatnie Pytam o co kaman, a ona, że NFZ nie przedłużył z lekarzem kontraktu i ogólnie jest w mieście masakra, żeby znaleźć jakiegokolwiek gina dla ciężarnych - niby nie tylko w tej przychodni. Dziwne to dla mnie okropnie. W czwartek zapytam lekarza co się dzieje. Przecież, do jasnej ciasnej, pod sam koniec ciąży powinnam mieć zapewnione wręcz więcej wizyt żeby wszystko kontrolować na bieżąco.

To miasto to nie żadne zadupie, ma 60-tys mieszkańców Ech, nienawidzę takich sytuacji. Tak sporadycznie korzystam z NFZ a tu jeszcze takie robienie pod górkę w kulminacyjnym momencie. I szukaj se teraz człowieku sam.

jaki bezsens... myślę, że lekarz Ci powinien kogoś polecić... Nie powinien chyba tak zostawić pacjentek samym sobie... no nie wiem... pewnie coś się dowiesz w czwartek
Cytat:
A w ogóle jeszcze leze w łóżku, ale czuje się CALA mokra, gorąco i wilgotno
uuuuu you're so horny
Cytat:
no właśnie tak miałam w 5 miesiącu a teraz spokój, może u Ciebie też się zaraz uspokoi
Stary 2013-06-25, 10:04   #4003
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Ewacia

ja nie kupiłam jeszcze ani jednej sukienki ciążowej;D 2 pary leginsów tylko
reszte ciuchow mam po Mamie co chodzla przed schudnieciem
Mama sie smieje ze w ciazy wygladam jak laleczka i ze mam wiecej ciuchow iz przed co prawda to prawda, gdzie to chowac?

ale mam wielki problem, za tydzien obrona i co ja mam ubrac??:confused :
odpada kupno sukienki z racji finansowej, mam duzo bialych bluzek dosc elegakckich dluzszych i leginsy czarne ale czy to wypada?
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:05   #4004
ladanseuse14
Zakorzenienie

Lola ode mnie kopniak w tyłeczek, bo to badanie najlepiej do 28 tc zrobić
Stary 2013-06-25, 10:05   #4005
papalinka83
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Ale dzisiaj pogoda we Wro - leje i 12 stopni. Już wolałam upał zdecydowanie niż takie coś

Wczoraj miałam koszmarny dzień w pracy, straszny stres, brzuch mnie bolał cały czas mimo brania nospy forte i twardy był. Wróciłam do domu i się poryczałam, a tż się wkurzył, że ja się jeszcze w coś w pracy angażuję w ostatnim tygodniu, zamiast się relaksować i sprzątać biurko. Zaparzyłam sobie melisę i nie mogłam spać. i dzisiaj też mam twardy i trochę boli Mam nadzieję, że to dzidziolowi nie zaszkodzi i dzisiaj już zamierzam faktycznie odpuścić. Zaraz się biorę za nadrabianie

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:06   #4006
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
ooo widzę, że jest nas tu więcej z wagą 66kg A tż mi się pyta często czy już mam 7 z przodu

Tylko ja startowałam z 50 kilo...
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:06   #4007
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
odpada kupno sukienki z racji finansowej, mam duzo bialych bluzek dosc elegakckich dluzszych i leginsy czarne ale czy to wypada?
jak masz dłuższą (zakrywającą poślady) elegancką tunikę/bluzkę i czarne legginsy to moim zdaniem jak najbardziej
Stary 2013-06-25, 10:08   #4008
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Shure, ślicznaś

U nas w miasteczku jest to samo. Najpierw z 28 kontraktów dla stomatologów zostawili 16, potem w okroili laryngologię a teraz przyszła kolej na ginekologię, dlatego ja zmieniłam ponieważ moja dotychczasowa pani gin ma o połowę mniej wizyt i zdażało mi się trafiać na zastępstwa. A to nie jest dobrze jak co wizytę bada cię inny lekarz.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:09   #4009
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Lola ode mnie kopniak w tyłeczek, bo to badanie najlepiej do 28 tc zrobić
;/ ale mam jeszcze chwilke co?: jakies 2 dni, jutro ide! obiecuje bo to nei przelewki

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Ale dzisiaj pogoda we Wro - leje i 12 stopni. Już wolałam upał zdecydowanie niż takie coś

Wczoraj miałam koszmarny dzień w pracy, straszny stres, brzuch mnie bolał cały czas mimo brania nospy forte i twardy był. Wróciłam do domu i się poryczałam, a tż się wkurzył, że ja się jeszcze w coś w pracy angażuję w ostatnim tygodniu, zamiast się relaksować i sprzątać biurko. Zaparzyłam sobie melisę i nie mogłam spać. i dzisiaj też mam twardy i trochę boli Mam nadzieję, że to dzidziolowi nie zaszkodzi i dzisiaj już zamierzam faktycznie odpuścić. Zaraz się biorę za nadrabianie
TZ ma racje, jeszcze 3 dni pracy?
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:10   #4010
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
wyglądasz super jak Aniołek;D

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

ja też tak kiedyś o pierogach myslalam, teraz 2-3 gdzinki i 100 jest zrobiona, jak sobie prace szybko zgrasz to leci;p
dzisiaj robie jagodowe
ja nie moge, 3 godziny!!ja kocham gotowac ale mieszcze sie max w 40minutach
pierogow nie robie bo bym osiwiala

ale od dwich tygodni marza mi sie z jagodami, skad masz jagody? ja chce! !!!kobiecie w ciazy sie nie odmawia

Cytat:
Ewacia

ja nie kupiłam jeszcze ani jednej sukienki ciążowej;D 2 pary leginsów tylko
reszte ciuchow mam po Mamie co chodzla przed schudnieciem
Mama sie smieje ze w ciazy wygladam jak laleczka i ze mam wiecej ciuchow iz przed co prawda to prawda, gdzie to chowac?

no z leginsami nie bardzo
jednak to obrona
i wg mnie roznie mozna wybaczyc ze ktos w ciazy jest i sie ubiera troche bardziej na luzie, a na obrone to dobrze by bylo cos znalezc ... moze w lumpkach? jakas spodnice ? taka biodrowke? zeby nie naciagac na brzuch?

[/RIGHT]
Stary 2013-06-25, 10:12   #4011
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
;/ ale mam jeszcze chwilke co?: jakies 2 dni, jutro ide! obiecuje bo to nei przelewki
nie no spokojnie staram się Ciebie zmotywować no i serio najlepiej do 28 tc a Ty w pt zaczynasz 29

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
no z leginsami nie bardzo
jednak to obrona
i wg mnie roznie mozna wybaczyc ze ktos w ciazy jest i sie ubiera troche bardziej na luzie, a na obrone to dobrze by bylo cos znalezc ... moze w lumpkach? jakas spodnice ? taka biodrowke? zeby nie naciagac na brzuch?
ale jak ubierze ładną elegancką tunikę, uczesze się, wymaluje, ładne buty to czemu nie?
Stary 2013-06-25, 10:15   #4012
Madziuchna27
Zakorzenienie

Hej!
U mnie noc spokojna

Cytat:
mi się takie coś podoba nad łóżeczkiem chcę
http://allegro.pl/literki-3d-20-cm-i...316748215.html
Zarąbiaszcze! Na pewno Julkowi zamówię

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
do mnie dzisiaj dotarlo jaka ja juz jestem kwadratowa najpierw waga pokazala nie 62 a 66 kg a potem zobaczylam to zdjecie z soboty
Wariatka i już!

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
niestety jak dawali wzrost to ja stalam w kolejce do pecha wiec tylko 164 cm
Ja mam "tylko" 162 cm

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
U mnie tez sie tak robi jak cala macica twardnieje ale te skurcze mam bezbolesne wiec sie nie martwie. Nawet nospy wowczas nie lykam tylko klade sie na jakis czas. Czytalam ze na tym etapie to moga byc przepowiadacze wiec sie absolutnie tym nie przejmuje

Co do wagi, to ja teraz w 28 tc mam 6 kg na plusie i waze 62 kg przy 170 cm wzrostu.
Ja miałam podobnie do czasu aż ich liczba w ciągu dnia zaczęła rosnąć z 1-2 do 6-7 Wystraszyłam się i poszłam do gina. Dał dwa rodzaje leków i tygodniowe zwolnienie. Skończy się akurat jak on będzie na urlopie, więc pewnie do roboty pójdę, a 13-stego już wizyta, więc zobaczymy, co dalej. Niby lepiej się czuję...

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:17   #4013
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę nad tym zapanować

Wiem, że lubicie oglądać ciuszki to pokażę Wam moje ulubione ostatnie zakupy dla Mai sorki, że nie uprasowane, ale czekają na pogodę i pranie. Planowałam wczoraj to zorbić, ale skiepściła się :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07596.jpg (91,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07600.jpg (116,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07601.jpg (102,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07604.jpg (129,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07609.jpg (146,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07612.jpg (163,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07605.jpg (105,9 KB, 23 załadowań)
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:17   #4014
tassia
Zakorzenienie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

powiem wam ze dzis w nocy byly straszne grzmoty, jak ktos sie boi burzy to mial sajgon bo naprawde tragedia, takie jak z horrorow i baaardzo dlugie

a ja bylam rano pobrac krew. wsciekla jestem bo poszlam na nfz i pobierala mi babka z przychodni i oczywisice jaja. mam zyly ktorych nie widac wiec chodze do laboratorium duzego gdzie pielegniarki pbieraja 40osob na godzine, a tutaj pewnie 3 dziennie.
pani oczywisice jak zobaczyla ze nie mam zyl to jej sie rece zaczely trzasc, rozwalila mi dwa miejsca to jej mowie, zeby z dloni pobrala. to pobrala, ale pekla mi zyla bo wziela za duza igle.
no niech szlag z takimi.
moj rekord to 13 wkluc na jedno pobieranie i 4 osoby nade mna

[/RIGHT]
Stary 2013-06-25, 10:18   #4015
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Hej!

Ja mam "tylko" 162 cm

...
Ja 163
Stary 2013-06-25, 10:19   #4016
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Tylko ja startowałam z 50 kilo...
no a ja mam 155cm i startowałam z 58kg a po ciąży mam zamiar osiągnąć poniżej 55, bliżej 50, więc mam już ponad 10 do zrzucenia. Także przytyłam mniej ale do zrzucenia podobnie damy radę

Chyba sobie urządzę spacerek po truskawki do sklepu
Stary 2013-06-25, 10:19   #4017
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
powiem wam ze dzis w nocy byly straszne grzmoty, jak ktos sie boi burzy to mial sajgon bo naprawde tragedia, takie jak z horrorow i baaardzo dlugie

a ja bylam rano pobrac krew. wsciekla jestem bo poszlam na nfz i pobierala mi babka z przychodni i oczywisice jaja. mam zyly ktorych nie widac wiec chodze do laboratorium duzego gdzie pielegniarki pbieraja 40osob na godzine, a tutaj pewnie 3 dziennie.
pani oczywisice jak zobaczyla ze nie mam zyl to jej sie rece zaczely trzasc, rozwalila mi dwa miejsca to jej mowie, zeby z dloni pobrala. to pobrala, ale pekla mi zyla bo wziela za duza igle.
no niech szlag z takimi.

Masakra
Stary 2013-06-25, 10:20   #4018
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę nad tym zapanować

Wiem, że lubicie oglądać ciuszki to pokażę Wam moje ulubione ostatnie zakupy dla Mai sorki, że nie uprasowane, ale czekają na pogodę i pranie. Planowałam wczoraj to zorbić, ale skiepściła się :/
śliczne
Stary 2013-06-25, 10:20   #4019
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
nie no spokojnie staram się Ciebie zmotywować no i serio najlepiej do 28 tc a Ty w pt zaczynasz 29

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

ale jak ubierze ładną elegancką tunikę, uczesze się, wymaluje, ładne buty to czemu nie?

u mnie na uczelni by to nie przeszlo, nie wpuszczaja bez marynarek na obrobe wiec przypuszczam ze w leginsach tym bardziej

poza tym ja tez sie z tym zgadzam. sa dla mnie sytuacje w ktorym trzeba sie dostosowac strojem, a leginsy to nie jest elegancki stroj

[/RIGHT]
Stary 2013-06-25, 10:21   #4020
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:

no niech szlag z takimi.

hm to może poproś żeby Ci dawali tą najcieńszą igłę? też mam cienkie żyły i to zawsze choć trochę pomaga

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości