|
|
#5191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Witam moje sloneczka
Super weekend,super pogoda,lato nie wiosna...czegoz mozna wiecej chciec Mam nadzieje,ze wy takze odpoczete.... nikus.. trzymaj sie...przezyjesz ten remont..a my razem z tobaPotem pomozemy ci posprzatac
|
|
|
|
#5192 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zostawiłam na którymś wątku wiadomośc dla Ciebie w sprawie tej kradzieży.Mam nadzieję,że doszłas już do siebie
|
|
#5193 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kochane,ucalowania od Switezianki dla Was wszystkich
Ma dzis pilna nasiadówke i jak tylko bedzie mogła to przyjdzie na ploteczki.
|
#5194 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5195 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Witaj Nikuś Współczuję tego Sajgonu, który Cię czeka. Współczuję tym bardziej, że i ja mam to przed sobą. Zaczęliśmy od okien, a teraz zamierzamy się zabrać za resztę... Jeeeeeżuuu Kolczasty! Mam gęsią skórę na samą myśl o wynoszeniu tych tysięcy książek, których nazbierałam...
|
|
#5196 |
|
Zadomowienie
|
nikus przeczytalam...dziekuje:c mok: wszystko juz w porzadku
sabbath znowu piekny avatar....jak zwykle znowu piekna sabbath switezianko cala reszta dziewczyn sabbath dlaczego zmienilas avatar?znowu na stary..nie nadazam za toba....ha ha |
|
|
|
#5197 |
|
Wiedźma
|
Aj, dziękuję, Komplemenciaro! Jak się czujesz? Jak nastrój? ![]() Na wątek fotkowy wrzuciłam kilka zdjęć z wczoraj. Możesz sie pośmiać.
|
#5198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No wiesz...U mnie wszystko w porzadku....leci jakos..musi leciec.... no nie nadazam za toba,mowie ci.... chya tez sobie zaraz zmienie avatarek ha ha |
|
|
|
|
#5199 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zmieniaj... Zmieniaj... Najlepiej na taki, gdzie nie ma odbłysku w okularach, albo w ogóle bez. Okularów. Nie, żeby od razu bez niczego...
|
|
#5200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No po nagu to tu sie nie pokaze,tego wam nie zrobie
|
|
|
|
|
#5201 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane Dziewczynki, Najdroższe Moje Czarownice witam Was cieplutko, serdecznie i tęskniąco.
Z radością wielka witam nowe Nasze Koleżanki, ktore niepomne na degenerację emanująca od nas niezwykle silnie, zdecydowały się znaleźć w naszym patologicznym gronie. Roboty mam dzis straszliwie dużo, po urlopie muszę pzrecierać szlaki zawodowych animozji. Całuję Was cieplutko i zapewniam, że bardzo tęsknię za Wami i nasyzmi pogaduchami. |
|
|
|
#5202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my takze tesknimy |
|
|
|
|
#5203 |
|
Wiedźma
|
Jakoś zupełnie nie wierzę.
Chyba, że to znaczy, że nam gały z podziwu wyjdą.Tym bardziej pokaż - ja mam oczy, które mój ojciec poetycko określał: "jakby kto patykiem do g...a żgnął". Niech więc sobie wyjdą trochę. Będę wdzięczna. No rzeczywiście, tego nam tu nie rób. To znaczy - gdybyś zamieściła tu swoje akty, mogłabyś dostać bana, a co za tym idzie zostałybyśmy pozbawione możliwości gawędzenia z Tobą, a już nam się spodobało (mnie konkretnie) i wizja pozbawiania mnie tej przyjemności wybitnie mi się nie podoba.
|
#5204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do nagich zdjec....o to nie....wam i sobie tego nie zrobie,nie chce bana (zreszta nigdy bym nie zrobila,chociaz uwielbiam piekne,estetyczne Akta) |
|
|
|
|
#5205 |
|
Wtajemniczenie
|
Johhanko Kochana,
nie miałam szans doczytać wszystkich Waszych wypowiedzi , ale zroientowałam się Kochana, że czeka Cie operacja. Jestem pewna, że wszystko sie uda - czego z calego serducha Ci życzę. Nie ulega wątpliwości, że ciepłymi myślami będziemy z Tobą Kochana. Ściskam |
|
|
|
#5206 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Taki... wakacyjny! Moje mieszanie awkami jest zaraźliwe! ![]() Widzę, że Świtezianka się w końcu pojawiła... Tęskniłyśmy łokropnie.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-04-16 o 12:10 Powód: Chciałam pogrubić Świteziankę |
|
|
|
|
#5207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do operacji,kochana bedzie dobrze,bede o was myslala....Ale dziekuje |
|
|
|
|
#5208 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
avatary zmieniasz Kochana, na coraz piekniejsze. Pasują do Ciebie i lubie na nie patrzeć - Piekna z Ciebie Dziewczyna. Też za Wami łokropniasto tęsikniłam i tak mi brakowało brewerii i denaturatu. Ale juz czuję się lepiej, gdy moje oczy mogą cieszyc się widokiem Waszych pieknych postaci i słow skreślonych Waszymi ślicznymi rączkami - bez trzesawicy delirki oczywiście. Całuski Kochana - barkowało mi Ciebie i Wszystkich Dziewczyn. Zżyłąm się z Wami jakoś tak trwale i melancholijnie wręcz, co zupełnie nie pasuje do mojego wrednego charakteru małpy w postaci starej pudernicy |
|
|
|
#5209 |
|
Wtajemniczenie
|
Johhanko Kochana,
myslę, że bez okularow jestes rownie Piekną Kobietą, a lepsze w nich sampoczucie zapewne wynika z Twoje przyzwyczajenia. Ale chętnie obejrze Twoje zdjęcie bez okularów, a akty - czemu nie? też chętnie
|
|
|
|
#5210 |
|
Zadomowienie
|
wstawilam bez okularow ale to tylko na troche..potem wracam do przyzwyczajenia..
|
|
|
|
#5211 |
|
Wiedźma
|
Jesteś arcyprześliczna bez okularów!!!!
Wyglądasz jak... dziewczyna. Przepieknie. Zastanów się nad szkłami.
|
#5212 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Świtezianko, buziaczki
Opowiadaj co u Ciebie? Jak urlop? Mam nadzieję, że miło spędziłaś czas |
|
|
|
#5213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i kto tu jest komplemenciara no ja nie wiem,juz tyle lat w okularach.....nie moge sobie wyobrazic mnie bez...nad szklami juz sie kiedys zastanawialam,ale mysli poszly w kosmos Moze jednak sie zdecyduje....zobacze.... |
|
|
|
|
#5214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5215 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was i całuję
widzę, że ruch się zrobił i Switezianka wróciła ja pracuję i mam dziś spotkanie, przed którym jestem sytasznie zestresowana zestresowana (to takie zawodowo - urzędowe spotkanie w urzędzie, nie powiem jakim, bo mi przez klawiaturę nie przechodzi) brzuch mnie ze strachu boli, myślałam, że takie stany mam za sobą Johanno, Sabbath, śliczne nowe avatary, a waściwie śliczne nowe Wy pozdrawiam |
|
|
|
#5216 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Widze tu dzis avatorkowe szalenstwo troche slonca i szaleja dziewczyny ja niebede pokazywac siebie w avatorku bo niechce nikomu robic krzywdy ale na wasze milo popatrzec |
|
|
|
#5217 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Słuchaj, może to kwestia szczególnie udanego zdjęcia, może po prostu wyjątkowo ładnie wyszłaś... Nie wiem. Ale na tej fotce bez okularów wyglądasz na 10 lat mniej. Okulary Cię postarzają, no dobra - dodają Ci powagi, ale bardzo dużo tej "powagi" Do tego optycznie poszerzają Ci twarz - bez okularów masz smukłą buzię, w nich znacznie okrąglejszą. Bez okularów Twoja buzia staje się "lżejsza", delikatniejsza, bardziej dziewczęca. No po prostu śliczna. Moim zdaniem. Mogę się mylić, oczywiście. Ale spróbuj zapytać kogoś, kto nie przywykł do Ciebie w okularach, może będzie bardziej obiektywny... edit: To nie znaczy, oczywiście, że w okularach wyglądasz nieładnie. Po prostu to, co zobaczyłam na zdjęciu bez nich przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-04-16 o 13:35 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#5218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nawet dobrze,ze mnie tak ocenilas-opisalas...bo naprawde tutaj mnie wszyscy tylko w okularach znaja...skocze sie po szkla...mialam i tak zrobic nowe okulary przeciwsloneczne(potrzebu je na wczasy,bo mi oczy wypali tam )to przyokazji popytam sie o szkla...Dobra rada...dzieki fredziunia nie bujaj tylko wyskakuj ze zdjec....a jak juz nie chcesz tak publicznie to przeslij na maila.... |
|
|
|
|
#5219 |
|
Rozeznanie
|
Z tymi moimo zdjeciami poczekamy az bedziemy po dobrym Denaturatku
wtedy latwiej pojdzie ale popieram bez okularow wygladasz mniej powaznie |
|
|
|
#5220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To kiedy robimy impreze...bo chce twoje zdjecia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

trzymaj sie...przezyjesz ten remont..a my razem z toba

Zaczęliśmy od okien, a teraz zamierzamy się zabrać za resztę... Jeeeeeżuuu Kolczasty! Mam gęsią skórę na samą myśl o wynoszeniu tych tysięcy książek, których nazbierałam...