Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 11:39   #4861
Enchanted7
Raczkowanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Dziekuje

kolory piekne, ale faktycznie dosc blyszczace. na oku tez takie wychodza?
Czy moze bedziesz bez testowania odsylac?
Chyba nie będzie mi się chciało bawić w odsyłanie Już zostanie ze mną, może uda mi się przekonać do tego lekkiego błysku Jak tylko nałożę na powieki to wrzucę zdjęcie, dzisiaj już nie, bo użyłam już mojego ulubionego cienia, czyli potrójnego beżowego Niestety kończy mi się i będę musiała zakupić go po raz kolejny, ponieważ tak się przyzwyczaiłam, że nie mogę się bez niego obejść - niestety nowy nabytek go nie zastąpi.. Zostaje mi czekać na super ekstra promocję, bo cena regularna jest przerażająca
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:40   #4862
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez Enchanted7 Pokaż wiadomość
Chyba nie będzie mi się chciało bawić w odsyłanie Już zostanie ze mną, może uda mi się przekonać do tego lekkiego błysku Jak tylko nałożę na powieki to wrzucę zdjęcie, dzisiaj już nie, bo użyłam już mojego ulubionego cienia, czyli potrójnego beżowego Niestety kończy mi się i będę musiała zakupić go po raz kolejny, ponieważ tak się przyzwyczaiłam, że nie mogę się bez niego obejść - niestety nowy nabytek go nie zastąpi.. Zostaje mi czekać na super ekstra promocję, bo cena regularna jest przerażająca
Chyba, że ten błyszczący będzie super wyglądał na oku

Ja np. wolę błyszczące niż matowe
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:42   #4863
Enchanted7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Chyba, że ten błyszczący będzie super wyglądał na oku

Ja np. wolę błyszczące niż matowe
Nic mi nie pozostaję jak tylko spróbować się przekonać
Stary 2013-06-25, 12:01   #4864
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Pojawiły się informacje odnośnie nadania na stronie Poczty Polskiej. To przesyłka pobraniowa ekonomiczna, także pewnie jutro nie dojdzie, a w śr-czw. Szkooooda. Chciałabym powąchać Yrię i Jasminka (nie znam ani jednego, ani drugiego)
ja mam zawsze paczkę na drugi dzień od wysłania, jeśli została wysłana późno po południu to na następny dzień, także ja jutro się spodziewam paczki

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 12:04   #4865
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

[QUOTE=trisse;41478358]
Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Yria mi nie podeszła, odesłalam do Roszera - zapach niby ładny ale tak do powąchania na raz, dla mnie migrenogenny i kojarzy mi się ze starszymi paniami

jak Ty ładnie opisujesz
no i mam podobne odczucia, dla dojrzałych Pań, coś w sobie ma ale nie w moim stylu i nie mogę jej czuć dłużej niż przez chwilę

Cytat:
Napisane przez mimosa Pokaż wiadomość
bardzo ładny opis. Wypisz wymaluj salon mojej babci, jeszcze bym dodała meble chippendale, porcelanę i naturalne, o zgrozo, futra przesiąknięte zapachami orientalnymi lub szyprowymi jednym słowem elegancja raczej konkretna (mogę sobie wyobrazić młodą osobę w tym zapachu, ale musiałaby mieć bardzo wyrazisty, oryginalny styl, tymczasem we wczesnej młodości człowiek często woli eksperymentować i bawic się zmianami...)

Dziękuję Dziewczyny

Trisse: oj tak, migrenogenny...ale ja ogólnie mam słabą głowę i aż dziw, że przy takiej cesze mocną reputację

Mimosa: ja też czuję futro!

Cosik mam problemy z cytowaniem i edycją, ale rozwiązuję problemy w tempie Yvesrocherowych informatyków

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2013-06-25 o 12:25
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 12:17   #4866
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Też się nacięłam z tymi podwójnymi cieniami, wzięłam szary i zieleń khaki i szary jest bardzo błyszczący, na oku jeszcze nie testowane ale byłam przekonana że oba są matowe i jestem trochę rozczarowana
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 12:19   #4867
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Z przyjemnoscia zobacze i bede trzymac kciuki za jakas mila przecene potrojnych cieni

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
....
Cosik mam problemy z cytowaniem i edycją, ale rozwiązuję problemy w tempie Yvesrocherowych informatyków
Ale za to masz 1000 raz lepsze od nich poczucie humoru
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 12:19   #4868
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
...
Noooooooooooooooo, to do końca roku zdążysz
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 12:48   #4869
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
ja mam zawsze paczkę na drugi dzień od wysłania, jeśli została wysłana późno po południu to na następny dzień, także ja jutro się spodziewam paczki
No moja dopiero dzisiaj wyszła z Zabrza, więc pewnie będzie jutro A szkoda.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 12:52   #4870
dahna1990
Zakorzenienie

A ja dalej czekam na kuriera
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 13:04   #4871
mamaAmelka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część

Cytat:
No moja dopiero dzisiaj wyszła z Zabrza, więc pewnie będzie jutro A szkoda.
Moja rano wylądowała w Pruszczu Gd. , więc pewnie też jutro będzie u mnie. Jednak będę w domu i mam nadzieję, że listonosz jednak sprawdzi czy jestem i nie przełoży tej paczki na dostarczenie w czwartek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-25, 13:08   #4872
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość

Ale za to masz 1000 raz lepsze od nich poczucie humoru
Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
Noooooooooooooooo, to do końca roku zdążysz

Jest progres!
Jednak, jeszcze nie jest ze mną tak źle.
Zbyt nisko oceniłam swoje zdolności.
Mój Misio programista może być ze mnie dumny
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 13:31   #4873
dahna1990
Zakorzenienie

Odebrałam paczkę niestety nie dostałam nic gratisowego niespodziewanego

Neroli - ja czuję Vanilie Noire rozczarowałam się tym zapachem

So Elixir Purple - bardzo ładne Jak dla mnie to jest klasyczne So Elixir z dodatkiem mocno wyczuwalnych owoców

Flowerparty - słodziachne podobają mi się
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 13:40   #4874
Enchanted7
Raczkowanie

Przeszłam się dzisiaj na chwilkę do stacjonarki i produkty poza zielonym punktem są przecenione o 50%
Stary 2013-06-25, 13:40   #4875
calineczka99
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Moja rano wylądowała w Pruszczu Gd. , więc pewnie też jutro będzie u mnie. Jednak będę w domu i mam nadzieję, że listonosz jednak sprawdzi czy jestem i nie przełoży tej paczki na dostarczenie w czwartek
A to my z tych samych stron Moja wyszła z Pruszcza juz pewnie jest u mnie w mieście ,ale że to ekonomiczna to pewnie jutro rano paczkowy przytarga
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 13:45   #4876
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Jest progres!
Jednak, jeszcze nie jest ze mną tak źle.
Zbyt nisko oceniłam swoje zdolności.
Mój Misio programista może być ze mnie dumny

Nie takie cytowanie straszne.... jak balagan informatyczny w YR

U mnie poczta juz dzis byla, paczki ani widu ani hu,hu....
Pewnie dopiero jutro
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 14:09   #4877
mamaAmelka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -

Cytat:
Napisane przez calineczka99 Pokaż wiadomość
A to my z tych samych stron Moja wyszła z Pruszcza juz pewnie jest u mnie w mieście ,ale że to ekonomiczna to pewnie jutro rano paczkowy przytarga
Moja paczucha godzinę temu wylądowała w Gdyni, możliwe że jednak dziś ją otworzę
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 14:25   #4878
zaczarowana
Zadomowienie

Dzień doberek

Cytat:
Ja chętnie kupię sobie tubkę jak będę miała pieniądze Rzeczywiście - trochę kosztuje
Jakbyś chciała jednak wypróbować przed zakupem, to zaklikaj do mnie na PW

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
A właśnie- dziś wysmarowałam się balsamem MdB i później spryskałąm obficie dezodorantem z tej samej serii i poleciałam na kurs językowy. Nasłuchałam się komplementów, że pięknie pachnę.
Jak miło Ja za to dostałam za te perfumy taki antykomplement , że nigdy w życiu już nie użyję tego zapachu

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Dostałam też paczkę z limitką i jestem zachwycona, lakier hibiskus tylko taki sobie róż, a kredki i błyszczyk są piękne i jestem bardzo zadowolona
Następna błyszczykowa kusicielka

Cytat:
Napisane przez fehn Pokaż wiadomość
Dziś z racji urlopu wyciągnełam moje rocherowe zapasy.
Bardzo ładne zapasy A kiciak CUDNY!

Cytat:
To się pochwalę jeszcze moimi czterołapami
Kocica na stoliku- kod promocyjny Salsa- wchodził dwa lata temu
Rudy- działał rok temu
I moja najlepsza psia-jaciólka Hepi, kod był jednorazowy, takich aniołków jak ona jest niewiele.
Cuda, istne CUDA

Cytat:
A oto i zawartość mojej paczki, otworzyłam i jak zawszę sprawdzam czy wszystko się zgadza, wyjmuję wszystko i niestety żadnych nadprogramowych gratisów, już chcę robić zdjęcie, aby się wam pochwalić, a tu taka mała niespodzianka bo wrzucili mi dwa balsamy do ust Coż za miła pomyłka

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Neroli - ja czuję Vanilie Noire rozczarowałam się tym zapachem
No coś Ty, to zupełnie inne zapachy
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 14:27   #4879
DaciaSandero
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaczarowana Pokaż wiadomość
Jak miło Ja za to dostałam za te perfumy taki antykomplement , że nigdy w życiu już nie użyję tego zapachu
Mój TŻ stwierdził, że pachną jak zapachowe różańce
DaciaSandero jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 14:33   #4880
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Witajcie,
po długiej przerwie

Dzisiaj przyszło zamówienie z kosmetykiem do wyboru z całej oferty sklepu internetowego + kodem zniżkowym -50 zł. Wybór padł na wodę toaletową Monoi i czy słuszny? Okropny, pachnie jak lakier do włosów! Mdły, przytłaczający i przyprawiający o ból głowy, psiknęłam raz i musiałam wziąć tabletke przeciwbólową, bo to jest nie do wytrzymania, aż na wymioty mnie zbiera. Czemu to wybrałam? Jak myślicie czy będę mogła "To coś" wymienić?
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 14:40   #4881
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Witajcie,
po długiej przerwie

Dzisiaj przyszło zamówienie z kosmetykiem do wyboru z całej oferty sklepu internetowego + kodem zniżkowym -50 zł. Wybór padł na wodę toaletową Monoi i czy słuszny? Okropny, pachnie jak lakier do włosów! Mdły, przytłaczający i przyprawiający o ból głowy, psiknęłam raz i musiałam wziąć tabletke przeciwbólową, bo to jest nie do wytrzymania, aż na wymioty mnie zbiera. Czemu to wybrałam? Jak myślicie czy będę mogła "To coś" wymienić?
Bez problemu ja tak zrobiłam z SEP, na którą reagowałam jak ty przy Monoi. Zadzwoniłam do nich, spytałam co i jak, wysłałam, wybrałam inny zapach (TJ) i przysłali. Nie przeszkadzało im, że SEP była "psiknięta"
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 14:48   #4882
a marant
Raczkowanie

Zamówienie z - 40%
1. Woda perfumowana Neroli 50 ml 125.00 zł
2. Kuracja przyspieszająca spalanie tkanki tłuszczowej 1 59.00 zł
3.Krem przeciwzmarszczkowy pod oczy1 PREZENT
4. PREZENT niespodzianka
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: JU2406 / -73.60 zł)
od: cen 2 najtańszych produktów w koszyku
Wartość zamówienia: 110.40 zł
a marant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 14:51   #4883
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Witajcie,
po długiej przerwie

O rany! JESTEŚ!!!!!!!!!!!! Od kilku dni o Tobie myślę i zastanawiałam się gdzie się podziewasz, nawet tu na wątku miałam pytać o Ciebie (nie mogłam sobie Twojego nicka przypomnieć ). Wygląda na to, że ściągnęłam Cie myślami Gdzie się podziewałaś?
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 14:58   #4884
wiki100
Rozeznanie

dziewczyny, jest teraz oferta dla przyjaciolki z oferty urodzinowej?

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez DaciaSandero Pokaż wiadomość
Mój TŻ stwierdził, że pachną jak zapachowe różańce
mi tez przypomina rozaniec zapachowy, ale lubie
wiki100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 15:07   #4885
DaciaSandero
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiki100 Pokaż wiadomość

mi tez przypomina rozaniec zapachowy, ale lubie
Mi też się podoba, ale jak wykończę dezodorant to mi wystarczy. Nie kupię ich/nie wezmę w gratisie. Mimo, że różane zapachy uwielbiam to to jednak nie jest "to".
DaciaSandero jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 15:13   #4886
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
i cd, ostatnie zdjęcie to zapasy
część rzeczy jest jeszcze poukrywanych w zakamarkach biurka w pracy... a i mnóstwo rzeczy sprezentowałam rodzinie, a wszystko dzięki Wam
fehn, sporo rzeczy masz w używaniu, fajnie - i jak masz ogólną opinie o rocherach? jako produktach.
i jeszcze jakbyś była taka dobra i napisała- czy tez żel SOS dla nóg Cie chłodzi?

zwierzaczki masz prze-cu-do-wne!

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2013-06-25 o 15:25
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 15:30   #4887
kikilu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sparkle83 Pokaż wiadomość
Mojemu psiakowi akurat kończy się szampon,chętnie wypachniłabym go truskawkami!Podaj proszę nazwę szamponu ,z góry dzięki
Obiecuję, że nie będę mu podbierać
Teraz na wizażu będziemy opiniami o psich kosmetykach się wymieniać Beaphar ProVitamin Shampoo przeciw kołtunieniu się sierści, coś takiego jak tu http://artpet.pl/p/72/1646/beaphar-s...b23b8c519ce3ba tylko mojego psa ma jeszcze dopisek ProVitamin, ale myślę, że to to samo tylko nazwę serii zmienili.
Ślicznie i długo za to pachnie Beaphar Macadamia Spray i super działa. Oczywiście używam tych kosmetyków nie ze względu na zapach, ale na potrzebę, oba pomagają dbać o długą sierść mojego potworzaka. Chociaż i tak nic nie zastąpi porządnego czesania

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Bez problemu ja tak zrobiłam z SEP, na którą reagowałam jak ty przy Monoi. Zadzwoniłam do nich, spytałam co i jak, wysłałam, wybrałam inny zapach (TJ) i przysłali. Nie przeszkadzało im, że SEP była "psiknięta"
Dobrze wiedzieć, bo nastraszyłyście mnie tą Yria i teraz jestem sceptycznie nastawiona, ewentualnie odeślę. A koszty wysyłki do nich i potem powrotnej rozumiem, że Ty pokrywłaś?
Swoją drogą ciekawe co robią z tymi psikniętymi perfumami

Cytat:
To się pochwalę jeszcze moimi czterołapami
Kocica na stoliku- kod promocyjny Salsa- wchodził dwa lata temu
Rudy- działał rok temu
I moja najlepsza psia-jaciólka Hepi, kod był jednorazowy, takich aniołków jak ona jest niewiele.
Fajny zwierzyniec a kot - rudzielec prześliczny
kikilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 15:48   #4888
ewa241287
Raczkowanie

Cytat:
Jako, że nigdy nie mam okazji pochwalić się przed Wami nowymi paczuchami, też muszę je ukrywać Dziś z racji urlopu wyciągnełam moje rocherowe zapasy.
Ładne lakiery do paznokci możesz podać nazwy wszystkich
ewa241287 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 15:49   #4889
fehn
Zadomowienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;41487003]fehn, sporo rzeczy masz w używaniu, fajnie - i jak masz ogólną opinie o rocherach? jako produktach.
i jeszcze jakbyś była taka dobra i napisała- czy tez żel SOS dla nóg Cie chłodzi?

zwierzaczki masz prze-cu-do-wne![/QUOTE]
Goczek, mam kilka ulubionych produktów, przede wszystkim olejki, do ciała, do włosów, żele JdM i PN, każdy w domu lubi inny zapach więc jednocześnie używamy chyba z 6-7 rodzajów Nie było jeszcze takiego, którego musiałam wyrzucić.
Ten balsam, ze zdjęcia to mleczko opóźniające odrastanie włosków, nie wiem czy spowalnia odrastanie, ale jako balsam jest ok. Żel SOS do nóg mam w pracy, także jeszcze nie testowałam, ale pachnie mocno mentolowo. W kosmetykach kocham ich zapachy, jestem strasznym zapachoholikiem. A cały ten zapas jest dzięki kodom, perfumy... nigdy by nie było mnie na nie stać, gdyby nie to że są w gratisie.

Cytat:
Napisane przez ewa241287 Pokaż wiadomość
Ładne lakiery do paznokci możesz podać nazwy wszystkich
Musiałabym zrobić lepszej jakości zdjęcie, bo na zdjęciu z telefonu kiepsko widać:
Od lewej stoją:
Fuksja
Porzeczka
Różany sorbet
Czerwona pomarańcza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lakier1.jpg (47,6 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lakier2.jpg (31,3 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez fehn
Czas edycji: 2013-06-25 o 16:06
fehn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 15:50   #4890
Enchanted7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kikilu Pokaż wiadomość
Teraz na wizażu będziemy opiniami o psich kosmetykach się wymieniać Beaphar ProVitamin Shampoo przeciw kołtunieniu się sierści, coś takiego jak tu http://artpet.pl/p/72/1646/beaphar-s...b23b8c519ce3ba tylko mojego psa ma jeszcze dopisek ProVitamin, ale myślę, że to to samo tylko nazwę serii zmienili.
Ślicznie i długo za to pachnie Beaphar Macadamia Spray i super działa. Oczywiście używam tych kosmetyków nie ze względu na zapach, ale na potrzebę, oba pomagają dbać o długą sierść mojego potworzaka. Chociaż i tak nic nie zastąpi porządnego czesania

Dobrze wiedzieć, bo nastraszyłyście mnie tą Yria i teraz jestem sceptycznie nastawiona, ewentualnie odeślę. A koszty wysyłki do nich i potem powrotnej rozumiem, że Ty pokrywłaś?
Swoją drogą ciekawe co robią z tymi psikniętymi perfumami

Fajny zwierzyniec a kot - rudzielec prześliczny
Co do kosmetyków ze zwrotów to wiem co oni robią
Nie ważne czy jest otwarte, czy nie, wszystko co jest ze zwrotów, reklamacji itp ląduję w jedno miejsce i nie jest dalej nigdzie sprzedawane.. A co z tym robią? Rozdają pracownikom Za darmo oczywiście..

Skąd to wiem?
Miałam kiedyś takiego chłopaka, którego tato pracował w holandii, dla Yves Rocher (nie wiem dokładnie jako kto) i co jakiś czas rzucali im wieeeelkie pudło z róznymi kosmetykami, część była użyta, ale ta większa część nawet nie odpakowana!!! I sobie mogli spokojnie wybierać i brać ile chcą.. Jego tato zazwyczaj przyjeżdzał z WALIZKĄ kosmetyków, zamiast ciuchów były same kosmetyki hahah
No i ja oczywiście co jakiś czas dostawałam różne, różniaste kosmetyki i miałam ich mnóstwo, więc mogłam niejeden sprawdzić na sobie Te czasy jednak minęły i teraz jak każdy muszę robić zakupy za swoje pieniądze, bo naprawdę spodobała mi się ta firma
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości