|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
czesc
![]() U mnie dzis czarno,buro i mokro:p nie mam jak wyjsc z domu, tak napadalo(i dalej pada) a lodowka pusta:p Trzymam kciuki za dzisiejsze szczepienia,oby maluszki dobrze zniosly Pstryczku, brawa dla Kubuleslawa za proby siadania i dobrze, ze to "tylko" tzydniowka Nawijko,super ze Twoj Kubek zdrowy Lenova,smigaj do profesora,wszystko bedzie dobrze Bokeh,ja w niedziele dostalam ciote a nie tesknilam ani troche Yellow i inne,czemu dopiero teraz piszecie o tych kopiacych ruchach?! Ja takie schizy dostawalam,ze znow zaciazylam chyba codziennie mnie tam kopie,przed ciaza moje jelita nie byly takie towarzyskie Czymcie sie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Okej, to tak na szybko, zdjęcia robione tapczanem:
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam poradnik-1,2 no i kurna 3 doczekać nie mogę ![]() W sumie to hipp ma lepsze poradniki Bokehowy napewno nas sprawdzał Wydaje mi się że nie da się pozbyć mleczka bez odciągania-przynajmniej na początku-bo w innym wypadku byś eksplodowała
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie
Jego istotą chyba jest to, że ma poniewierać, a nie smakować A tak serio, żebyście se nie myślały, to ja też może z raz w życiu spróbowałam tylko, ogólnie przeraża mnie jego skład itd Ale w górach na integracji był taki chłopak, co non stóp chlał alpagi, to go komandos nazwaliśmy, na cześć taniego wina o tejże nazwie Jak potem w sklepie zabrakło jego ambrozji to był niepocieszony, ja pitole a to taki przystojny chłopak, energetyke studiuje, a tak w melanz lubi polecieć Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo subtelny
Lubie tego typu makijaże.
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mózgotrzepów
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Żebym nie wyszła na menelke
to i ja się wytłumaczę- miałam przygodę z tanim winem w gimnazjum (nawijko ). Ot spróbowałam tak jak wszyscy i po krzyku ![]() Szału nie było Pamiętam jak przez to wino przesrane mieliśmy... Akurat o mnie nie wiedzieli że próbowałam ale byli tacy co ich po tym rzucało... Iiiii się wydało ![]() Naszą wychowawczyni była taka piła od biologii i jak wróciliśmy z wycieczki (która nie trwała z resztą długo ) to zrobiła nam wykład właśnie z biologii i na drugi dzień mieliśmy z tego sprawdzian. Od tamtej pory w głowie zapadła mi nazwa-adrenokortykotropina
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Black - super! a jakie masz oczyyy nieziemskie na tej pierwszej focie, łał!
no i ta skora jak porcelana, to nie fotoszop przypadkiem? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Co do taniego wina to swego czasu też próbowałam
U mnie popularna nazwa to mózgoje*by O ile pamiętam w smaku są obrzydliwe, ale szybko brały raz za dużo wypiłam i źle to się skończyło, bardzo źle i od tego czasu ani łyka już nie wzięłam ![]() aha, nawijko super, że Kubuś jest zdrowy
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś przed imprezą napiłam się leśnego dzbana z takiego woreczka wino, pilismy jakieś 50m przed klubem i juz nie pamiętam jak do niego wchodziłam hahaczym ? ![]() bardzo ładnie!!
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
|
#164 |
|
Lurker ;)
|
Co wy gadacie, np. winko Amarena jest serio znosne
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, ja piłam Byka i Dziki Zachód - obrzydlistwo, no ale jednak dało się je przełknąć
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Black a usta???
Czy ja nie widzę pomadki? ale super oczka!!
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to samo. W oryginalnej nazwie jest "o'' z dwoma kropeczkami nad i to chyba się czyta jako "oe". nawet jak się wpisze Roemer to wyświetla się strona Britax romer. A co do pierwszego fotelika to w sumie ma racje autor tekstu. I fotelik wyeliminowałam zostały 2 tylko. A co do chicco to jeszcze się waham bo swego czasu była afera z fotelikami chicco jak to pasy potrafiły się wyrwać podczas zderzenia. |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy na szczepieniu- mały tylko pisnąć a potem się śmiał
za to ja mam takiego wku...rwa że zaraz mnie krew zaleje jak wspomniałam wczesniej brat przyjechał, juz kiedyś w klubie pisalam jak sie zachowuje oczywiscie wczoraj go ugoscilam kolacja z 3 dan- o ja debl i rano na prosbe by poszedl po buleczki bo chcialam sniadanie podac uslyszalam- to Ty nie mozesz???? przecież jestem w gosciach, nie wypada bym ja szedł no myslalam,ze zabije- co za szacunek do ludzi, a moj tesc to co? niewolnik? ja pierdziele,nie wierze,że z jednej krwi jesteśmy |
|
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Rozbawiłaś mnie tym stwierdzeniem, że wk oncu Kubus jest w czyms pierwszy
hahahaBuziaki dla niego ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
trzymam kciuki za Twoje prawko, mi sie udalo zdac dopeiro w pazdzierniku zeszlego roku, juz z brzuszkiem :d ale od tamtej pory jezdzilam tylko z 5 razy, i to prostymi trasami, nastawilama sie na automat i teraz jak diabli boje sie zmiany biegow, a najb tego ze mi zgasnie gdzies na miescie
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaaaaCiepierdziele!!! znaczy Jego
![]() niezly jest gościu! Cytat:
|
|
|
|
|
#171 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
mnie tez sklad przeraza ![]() taniego wina nigdy nie pilam - nie liczac sangri ![]() ale szampana "ruskiego" zdarzalo sie nie raz ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- BLACK - bardzo ladnie oczy wyglaaja w tym makijazu ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- nie wiem jak wino, ale lody amarena uwielbiam ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
jaki wygodny
|
|
#172 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sikam co to jest tapczan? ![]() Cytat:
![]() brawo dla Leo za szczepienie ![]() Wczoraj dałam spróbować Majeczce chrupki kukurydziane... ło mamuniu jak wpindalała... myślałam, ze mi rękę odgryzie - oczywiście nie dałam jej całej do buzi tylko języczkiem sobie jadła a wogóle to się nauczyła pięknie jeść zupki łyżeczką - tylko na owocki się buntuje - chyba nie będzie za bardzo lubić...
|
||
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Black śliczny makijaż, taki delikatny, myślałam że sobie strzelisz coś bardziej "metalowego"
Tylko co to znaczy że zrobiłaś zdjęcia tapczanem??
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi- dla Leo
http://allegro.pl/rampers-marynarski...343546050.html juz mialam go kliknac ale "zniechecil" mnie brak napek w kroczku jak Ci to nie przeszkadza to bierz |
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
Blogerko... "szampan" ruski za niecałe 5 zeta jak dla mnie jest bardzo dobry
Hope, wczoraj wysłałam paczkę - powinna na jutro dojść czyba że Twoja poczta przetrzyma dłużej
|
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
Nadrabiam sobie pięknie ładnie; myślę, ale fajnie tak mało stron, a się okazało, że tak mało ale starego wątku
![]() Lenova - nie marwt się na zapas. U nas lekarz spec. rehab. 'wykrył' u małej asymetrię lewostronną, pediatra prawostronną, a ten który zlecał konsultacje zrobił to bo mała niby zle leżała na brzuszku , a w sumie to chyba fałszywe alarmy , ale i tak pójdę jeszcze do innego rehab., tak na wszelki wypadek. Jeszcze się nie martw, a skonsultuj.ale masz ładny wykrój ust! Makijaż też ładny ![]() Moja Ola obraziła się na łóżeczko i noce spędza z nami, jestem bardziej niewyspana niż jak wstawałam do niej co 2h. Nigdy nie piłam tanich,a widzę że o niezły hicior, heh tyle człowieka omija
|
|
|
|
#177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale taki zmrozony w letni dzien nad woda, moze byc i fajnie w glowie "szumi"a co do tapczanu "black" to ja tego okreslenia nie spotkalam, ale rozumiem ze to zamiennik zdjec robionych "kalkulatorem"
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
a propo tapczanu - przypomnialy mi sie moje lata mlodosci
![]() ktora miala polkotapczan? ![]() ja mialam o taki, doslownie ten sam! kochalam go bezgranicznie! ![]() http://www.google.pl/imgres?sa=X&rlz...4&tx=103&ty=67 |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy dzieci które siedza
![]() Jak to sie odbyło, bo ciekawi mnie czy ten siad nastepuję z pozycji leżącej, z brzuszka czy jak????? Czy w jakikolwiek sposób wcześniej sadzałyście dziecko z podparciem plecków ??? |
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
Pstryniu u mnie Grześ się sam odstawił od cyca. Miał półtora roku, zaczynałam się zastanawiać jak go odstawić kiedy nagle złapał zapalenie jamy ustnej. Przez dwa dni nie chciał nic jeść a potem apetyt mu wrócił ale cyca się już nie chwycił ani razu. A wcześniej jadł dwa razy dziennie, przed snem i po obudzeniu. Przez kilka dni mi jeszcze ciekło mleko, parę razy musiałam troszkę odciągnąć i max po tygodniu było po mojej laktacji
Zwykle przepisują coś na zahamowanie laktacji, są takie tabletki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

i dobrze, ze to "tylko" tzydniowka
a nie tesknilam ani troche
chyba codziennie mnie tam kopie,przed ciaza moje jelita nie byly takie towarzyskie