|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 4
Cytat:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=42231 [sama je tam widzialam]
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 4
Te alladynki to chyba bardziej takie dresowe-nie wiem,czy mi podpasują, ale wybiorę się 1.07. Fajny jest też top przedłużany- dobrze by było gdyby sięgał mi za pupę to nosiłabym do legginsów, bo nie wiem co ze mną nie tak, ale każda tunika jest na mnie ciut za krótka i czuję się po prostu głupio,skutek-nie mogę nałożyć legginsów, a nie jestem jakaś wysoka-169. Podobną nadzieję wiąże z koszulami, które mają być chyba od czwartku, albo soboty, może one się nadadzą, bo w sklepach szukam już czegoś takiego od dłuższego czasu i nic...
Podoba mi się też sukienka-może coś wybiorę
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 4
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3184 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj byłam w lidlu,zakupiłam szorty miętowe S(chyba ost w tym kolorze w tym rozmiarze) Świetnie leżą, materiał dobry jakościowo, w upały chce w nich chodzić na codzień do ludzi
Mam nadzieje,że nie rozciągna mi się jak którejś z Was tylko bd trzymać fason ![]() Zakupiłam także bananki,biały rum i rożka maśalnkowo-cytrynowego
|
|
|
|
#3185 |
|
Zadomowienie
|
Mój rozmiar obuwia jest w Lidlu dyskryminowany .... noszę 41,
damskie kończą się na 40, męskie rozpoczynają od 42
|
|
|
|
#3186 |
|
Pani Mizantrop
|
Zjadłam ten limonkowy jogurt z tygodnia włoskiego, pyszny
|
#3187 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam miętowe spodenki M - bardzo fajne, ładnie leżą, nie opinają, 2x komplety tych topów - takich bluzek nigdy za wiele uważam
, i dzisiaj dokupiłam czarną sukienkę tą z kieszonką - aj, jest cudowna, ładnie wyszczupla, ładnie leży, przewiewna, jedynie co muszę zrobić to trochę skrócić, bo wydaje mi się za długa, ale ogólnie w sam raz, ze ściągaczem, który wyrabia talię
|
|
|
|
#3188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj wzięłam nową gazetkę i też są wymienione. Chyba się na nie skuszę Cytat:
Spodenki widziałam, niestety mam już podobne w szafie i kolejnych nie potrzebuję. Sukienka z kieszonką mnie mile zaskoczyła, bardzo fajna jest. Wczoraj wybrałam się na zakupy z ograniczoną ilością gotówki i stwierdziłam, że muszę zmieścić się z zakupami w danej kwocie. Udało się oprzeć pokusie Pewnie słyszeliście - banany są po 2,99 zł. Sama się skusiłam
|
||
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze ze piszesz, zorbie zapas babanow
![]() widzialam ze tunika znowu bedzie, mam taka w kolorze kawy z mlekiem i jestem zadowolona. tylko te co teraz maja byc maja guziki do konca, a ja mam tylko przy cyckach guziczki ale na biala bym sie skusila, nigdy za wiele takich tunik, zawsze mozna wykorzystac do pracy i na spotkania towarzyskie do dzinsow i getrow ciekawe czy sandalki jeszcze beda bo sie wlansie obudzilam ze sa od wczoraj, a chcialam zobaczyc te kolorowe. aaaa mierzylam ostatnio te co na koturnie byly wczesniej i lipa!! pasek wokol kostki za krotki byl, nie dalam rady zapiac wiec pewnie dlatego tyle par lezazlo tak dlugo nietknietych
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-06-25 o 13:12 |
|
|
|
#3190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie sandałki były, więc może i u Ciebie się uchowały. Koturny również nadal dostępne w sprzedaży. |
|
|
|
|
#3191 |
|
Rozeznanie
|
w moim L. dziś mięso i drób w przecenie szyneczka była po 10 zł z kg (data ważności jeszcze długa) , łopatka po 7 , ale już się nie załapałam , filety z kurczaka mimo daty - 30% , ogólnie wszystko , nie wiem to chyba jakieś czyszczenie lodówek
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mam pytanie
![]() jutro muszę zrobić większe zakupy chemii do sprzątania - potrzebuję mopa, wiaderka, płynu do podłogi, do szyb, do mebli, ściereczek, ręczników papierowych. Chciałabym wiedzieć jak cenowo się prezentują te rzeczy? Tak mnie j więcej A może są teraz jakieś promocje na chemię? Może polecicie coś konkretnego?Czy w Lidlu nie ma problemu z wystawieniem faktury? Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
#3193 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo nawet i luzniejsza..a banany mam w A&K po 2,99 caly czas a od czasu do czasu jak sa takie przejrzale - od razu do zjedzenia to i po zecie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
ale ona to taka raczej do sklepu/na dzialke/na plaze? taka "szmatkowa"? ze tak łopatologicznie to nazwe
Edytowane przez annnie88 Czas edycji: 2013-06-25 o 15:50 |
|||
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
reniferek sa szmatki do podlog i z mikrofibry
plyny do mycia podlog chyba tez.do tluszczu i do kamienia polecam pluny w sprayu z W5 - do kuchni w pomaranczowym, do lazienki w rozowym opakowaniu. psikasz i tluszcz i kamien splywaja ten do kamienia troche dziwnie sie psika wiec ja rozprowadzam go dodatkowo rekawiczka gumowa po kabinie i nie maja zracego zapachu cenowo niestety nie pamietam. super promocji na chemie teraz nie ma. Wiaderko... kiedys bylo w jakims rzucie ale nie wiem czy jeszcze bedzie. fashionmypassion zakupilam sandalki yeah sukienka, zle skrojona dla mnie, L - pod pachami za duuuza, dlugosc idealna, no i moglaby byc luzniejsza - bo chcialam ja na plaze zakladac
|
|
|
|
#3195 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fakt oni 'pachy' robią duże, ale zawsze mozna zrobić zaszewki (ja tak czasem robię z topami z Lidla), to jest chwila roboty, więc mi to nie przeszkadza dla mnie jest w sam, ale jak powiedziałam, zależy od tego kto jaką ma budowę
|
|||
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tłuszczu i kamienia nie będzie, raczej kurz i ogólny bród, muszę uprzątnąć bałagan po remoncie sklepu ![]() o, a miotły są w lidlu? Przepraszam, że głupio pytam ale nie byłam jeszcze w tym sklepie
|
|
#3197 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 4
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- A tak wszystko co wymienilas jest w dobrej cenie , plyn do mycia okien jest za 5 zl , reczniki papierowe za 3 zl. Sciereczek bardzo duzo do wyboru . Nie zapomnij workow na smieci i rekawiczek gumowych jezeli sprzatanie po remoncie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam tylko pytanie do Was-ile macie wzrostu i dokąd ta tunika wam mniej więcej sięga-sporo za pupę?czy tak ledwo ledwo?Bo ja bardzo chcę coś dobrać do legginsów, a mam z tym problem, wszystkie tuniki jakieś za krótkie jakby(albo ja przewrażiliwiona jestem) |
||
|
|
|
#3199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez agajanta Czas edycji: 2013-06-25 o 18:44 |
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy widziałyście w Lidlu jeszcze te laski dla seniorów?
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj w ramach pocieszenia po nieudanych zakupach obuwowych poszłam na szoping do lidla
![]() kupilam rozową sukienkę na ramiączkach - weszłam w L szok ale też odstaje pod pachami;bezowe sandalki z paseczkow [same 40 zostaly] kpl bielizny - dwupak majtek fuksja+niebieski i fuksjowy stanik poza tym trochę spożywczego - nowy chlebek kwadratowy, pasty do bruschetty... ofc czekoladowe pudło lodów.. ale w czym rzecz - bylam w innym lidlu niż zawsze, i on taki.. inny w środku, chyba wyremontowany, bo działy poprzestawiane, lodówki jakieś mniejsze i więcej ich.. i dużo wiekszy dzial z tygodniami tematycznymi.. ogolnie duzo wiecej przemyslowki [w tym z poprzednich tyg] w ogole nic znalezc nie umiałam ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- nie bylo dzisiaj
|
#3202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i sięga mi spokojnie za tyłek, przynajmniej go w całości zakrywa
|
|
|
|
|
#3203 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a budowe mam raczej normalna, cycki tez nie male
Edytowane przez annnie88 Czas edycji: 2013-06-25 o 20:30 |
||
|
|
|
#3204 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 4
Cytat:
o workach zapomniałam
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widziałam w lidlu mioteł, lasek dla seniorów też nie ![]() Wzięłam za to haki do powieszenia na drzwi, są od wczoraj, przydatny gadżet jak dla mnie. Rożki maślankowo cytrynowe wpadły także. Nie wiem czy widziałyście nowy krem orzechowy w słoiku, myślałam, że może coś a la masło orzechowe wprowadzili do stałej oferty ale to coś ma tylko trzydzieści kilka % orzechów więc niestety malutko. |
|
|
|
|
#3207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taki nutellowy, ale wśród tych z niższej półki cenowej zdecydowanie plasuje się w czołówce.Ostatnio rozpieszczam się shotami kawowymi z Bellarom. W opakowaniu za 2,5zł są 3 małe buteleczki z pyszną kawą. I to to ma kofeinę!
|
|
#3208 |
|
Zadomowienie
|
czy tuniki które jutro będa ? ta biała i seledynowa to to ? co na zdjęciu znalazlam na allegro tez Esmara bo jak tak to w rzeczywistosci wygląda tak sobie jak na te 40 zł
Z innej beczki dzisiaj jest spora wyprzedaz w sklepie tchibo jakby któraś była chetna i darmowa wysyłka Edytowane przez agajanta Czas edycji: 2013-06-26 o 09:17 |
|
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w razie co nie kupisz ![]() ale jak patrzylam na fotkach w necie, to te biale i seledynowe moga zaslaniac tak na styk u mnie widzialam wczoraj 2 laski jeszcze Cytat:
![]() Tak mozna w nich zobric zaszewki i malo z tym roboty, co nie zmienia faktu ze ta kiecka jak nigdy lidlowe sa zle skrojone
|
||
|
|
|
#3210 | |
|
caramelover ;)
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Mam nadzieje,że nie rozciągna mi się jak którejś z Was tylko bd trzymać fason 

albo nawet i luzniejsza..
plyny do mycia podlog chyba tez.
a budowe mam raczej normalna, cycki tez nie male