Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 20:54   #1201
egocentryczna
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Witajcie dziewczyny, muszę z kimś porozmawiać, bo zwariuję... Udzielałam się trochę w poprzednich częściach
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 21:02   #1202
eurekapincet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez egocentryczna Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, muszę z kimś porozmawiać, bo zwariuję... Udzielałam się trochę w poprzednich częściach
witaj co sie stało?
eurekapincet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 21:29   #1203
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam właśnie pytanie jakie sposoby macie aby raz bś zawsze z nim skończyć ta głupia przyjaźń.
Sposób jest jeden, ale skuteczny: odciąć się, nie odpowiadać na zaczepki, nie szukać kontaktu. Działa

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
ostatnio w sklepie odwiedzil mnie Mlody i dostalam 2 buziaki... umowilismy sie na wieczor na piwko ale nie doszlo do spotkania ... napisal mi sms ze przeprasza ale zapomnial ze koledze ma pomoc w przeprowadzce i ze zobaczymy sie w niedziele.... czyli caly tydzien mam czekac.. smieszne...
Dobrze, że go olałaś, bo takie zachowanie nie wróży dobrze Na tym etapie powinien być na każde Twoje skinienie i pokazywać Ci jaki jest wspaniały, a nie takie coś

Cytat:
Jeszcze nie zapomniałaś?
Stary 2013-06-24, 21:32   #1204
egocentryczna
Zadomowienie

Nie mamy ze sobą kontaktu od 2 miesięcy, ja wiem, że gdyby się odezwał to nie doprowadziłabym do spotkania, ale przychodzą takie dni, że nadal nie mogę się z tym wszystkim pogodzić i uwierzyć, że on już ma nową. Najgorsze jest to, że nagromadzilo się nam zbyt wiele wspomnieć, a ja nie umiem jeszcze do końca myśleć o nich tylko w kategoriach; wiem, że mnie czegoś one nauczyły, ale temat zamknięty. Co ja mogę zrobić, żeby choć trochę to zaakceptować? Nie chcę się tak czuć jeszcze przez kolejne miesiące, lata...

Aha i na początku umiałam na to racjonalnie spojrzeć, wiem, że dla nas to była jedyna opcja, żeby do końca się nie znienawidzić i byłam na to gotowa, a po jakims czasie coś się poprzestawiało, choć myśląłam, że to już za mną, tym bardziej, że związek był w ,,stanie zawieszenia" przez ostatnie 2 miesiące jego trwania.

Edytowane przez egocentryczna
Czas edycji: 2013-06-24 o 21:35
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 21:56   #1205
olivkova
Raczkowanie

Cytat:
Co ja mogę zrobić, żeby choć trochę to zaakceptować? Nie chcę się tak czuć jeszcze przez kolejne miesiące, lata...
Najprostsza metoda, moim zdaniem, to zajęcie się całkowicie sobą i swoim życiem. Też jestem po rozstaniu, nawet krócej niż Ty, ale teraz mam gorący czas na uczelni i jakoś wpadłam w wir zajęć. Radzę Ci planować sobie czas wolny - książka na którą nie miałaś czasu, wyjście do kina na film, na który miałaś ochotę iść, obejrzeć wszystkie odcinki ciekawego serialu, pójść na basen albo rower. Jeżeli gość szybko znalazł sobie kogoś nowego i zbytnio chwali się tym na fb, to radzę ukryć jego posty. Im mniej macie kontaktu, tym lepiej dla Ciebie I teraz chyba najważniejsza część porady, bo wydaje mi się, że z tym masz największy problem. Najpierw zaakceptuj swoją sytuację. Jeżeli pogodzisz się z tym, że jesteś sama to będzie Ci dużo łatwiej i zdrowiej spojrzeć na życie byłego. Trzymam kciuki za Ciebie

Edytowane przez olivkova
Czas edycji: 2013-06-24 o 21:58
olivkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 23:20   #1206
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Dzisiaj z samego rana napisał do mnie,bo siedział na moim koncie i przeczytał,że piszę z koleżanką i napisałam o nim "☠☠☠*** ciota"...Nie miałam już sił.Zaczął pisać,że "Ty ku*** fałszywko,oszukiwałaś mnie,nie mamy o czym rozmawiać itd"... Potem ja zasypałam go telefonami i smsami.Ooo,o wilku mowa,właśnie się odezwał.Według Waszych rad-nie dam się
Nigdy nie zrozumiem tego wzajemnego wymieniania się hasłami.Po co? Jak z kimś jestem,to mu chyba ufam,prawda?Więc nie mam potrzeby sprawdzania jego wpisów,poczty,kont itd. Nigdy bym nie dała hasła swojemu facetowi,mimo,że nigdy niczego złego nie wypisuję/wypisywałam. Trochę prywatności i szacunku do samej siebie. Weź olej tego dzieciaka bo szkoda twoich nerwów na coś takiego i to już w takim młodym wieku.

Cytat:
Napisane przez olivkova Pokaż wiadomość
Czasem potrzebujemy potwierdzenia ze mamy racje, że nasze wnioski są słuszne

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Olej gościa. Tez na takich trafiłam. Jak sie chce to sie znajdzie czas.
Co u Ciebie?

Cytat:
Pamiętam Cię

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez olivkova Pokaż wiadomość
Najprostsza metoda, moim zdaniem, to zajęcie się całkowicie sobą i swoim życiem. Też jestem po rozstaniu, nawet krócej niż Ty, ale teraz mam gorący czas na uczelni i jakoś wpadłam w wir zajęć. Radzę Ci planować sobie czas wolny - książka na którą nie miałaś czasu, wyjście do kina na film, na który miałaś ochotę iść, obejrzeć wszystkie odcinki ciekawego serialu, pójść na basen albo rower. Jeżeli gość szybko znalazł sobie kogoś nowego i zbytnio chwali się tym na fb, to radzę ukryć jego posty. Im mniej macie kontaktu, tym lepiej dla Ciebie I teraz chyba najważniejsza część porady, bo wydaje mi się, że z tym masz największy problem. Najpierw zaakceptuj swoją sytuację. Jeżeli pogodzisz się z tym, że jesteś sama to będzie Ci dużo łatwiej i zdrowiej spojrzeć na życie byłego. Trzymam kciuki za Ciebie
Podpisuję się rękami i nogami. Najważniejsze, to mieć plany mniejsze i większe na przyszłość. Ja rozplanowałam wakacje, koncerty, skok na bungee, nowe kolczyki, tatuaż itp itd i co jakiś czas kolejną rzecz realizuję i planuję nowe. Pozwala mi to nie zwariować i daje mi jakieś małe poczucie sensu i motywację,żeby iść do przodu. No a poza tym sesja studia i praca. Planuję się zapisać na kurs tańca.

Cytat:
Nie mamy ze sobą kontaktu od 2 miesięcy, ja wiem, że gdyby się odezwał to nie doprowadziłabym do spotkania, ale przychodzą takie dni, że nadal nie mogę się z tym wszystkim pogodzić i uwierzyć, że on już ma nową. Najgorsze jest to, że nagromadzilo się nam zbyt wiele wspomnieć, a ja nie umiem jeszcze do końca myśleć o nich tylko w kategoriach; wiem, że mnie czegoś one nauczyły, ale temat zamknięty. Co ja mogę zrobić, żeby choć trochę to zaakceptować? Nie chcę się tak czuć jeszcze przez kolejne miesiące, lata...

Aha i na początku umiałam na to racjonalnie spojrzeć, wiem, że dla nas to była jedyna opcja, żeby do końca się nie znienawidzić i byłam na to gotowa, a po jakims czasie coś się poprzestawiało, choć myśląłam, że to już za mną, tym bardziej, że związek był w ,,stanie zawieszenia" przez ostatnie 2 miesiące jego trwania.
Przede wszystkim każ mu się nie odzywać. Nie spotykaj się.Za wcześnie na to. Ja eksa nie wdziałam praktycznie od rozstania, zabroniłam mu się odzywać i od stycznia odezwał sie tylko raz. I dobrze. Bo gdyby pisał, to byłoby mi miliard razy gorzej.Teraz będę miała urodziny i sama się zastanawiam co zrobić,jeśli zadzwoni.
Stary 2013-06-24, 23:41   #1207
Onnaa88
BAN stały

Ja juz po rozmowie z kolega z pracy.Przyznał sie,ze boi sie związku,bo zostal zraniony.Sama powiedziałam,ze boje sie spotykać z nim bo nie wiem czy sie nie zangazuje.Zaproponował mi związek bez zobowiązań.Ja sama nie wiem czego od niego chce.Bo w jakimś stopniu jestem niż zauroczona.Tylko z drugiej strony tez boje sie jakiegoś związku i tego ze poczuje coś do niego.Ja juz sama zreszta zglupialam.Od początku bronilam sie nogami i rękoma i mowilam sobie,ze chce związku bez zobowiązań a teraz gdy wiem,ze częściej bym sie z nim spotykała to bym sie w nim zakochała.Po jego zachowaniu wnioskuje,ze on jest taki sam jak ja myśli jedno a robi drugie.Nie wiem czy ludzie po przejściach juz tak maja.Wcześniej było tak,ze mieliśmy sie poznać,pózniej mu powiedziałam ze sie zastanowie,pózniej ze sie wycofuje.I wiecznie nie zdecydowana jestem co od niego chce.Teraz ten układ,ale nie zgodzę sie na niego,jutro powiem mu,ze chce go dalej poznać a na żaden układ sie nie zgadzam.Bo jeżeli chodzi mu o seks tylko to ja sie wycofuje.Wiecznie chce mnie u siebie na zmianie,ja nie moge sie przy nim skupić,dzisiaj mu mowilam ze musza nas rozdzielić a on czemu?przecież jest fajnie :/
No i gadaj tutaj z nim :/
Praca zbliża mnie do niego coraz bardziej i to jest zle :/
Od przyszłego tygodnia będę prosiła żeby mnie przenieśli,w piątek i sobotę on chce sie zobaczyć.Ja mam sie zastanowić.I tyle,zostawić tak jak jest ? Zgodzić sie na to mając nadzieje,ze mi przejdzie a,on sie moze akurat zadluzy?

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Był dzisiaj bardzo zdziwiony,dlaczego nie dałam mu znać,ze w wekend nad jeziorem byłam.Wydaje mi sie,ze nie dam mu seksu,ale będę miła itd.niech mnie pozna z lepszej strony i wtedy sie zastanawia czy nadal chce mnie tylko dla seksu.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 23:58   #1208
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Przyznał sie,ze boi sie związku,bo zostal zraniony.
Cytat:
Sama powiedziałam,ze boje sie spotykać z nim bo nie wiem czy sie nie zangazuje.Zaproponował mi związek bez zobowiązań.
Nie bądź naiwna... Związku nie chce, bo jest taki biedny i zraniony, ale bzykać się bez związku może i to jest już fair? Jakim szacunkiem wobec Ciebie się wykazuje, skoro mówisz mu jasno, że obawiasz się, że się zaangażujesz, a on Ci proponuje ciągnięcie niezobowiązującej relacji? Nie zaproponował Ci stopniowego poznawania się ani miłego, niefizycznego spędzania czasu.
Cytat:
Po jego zachowaniu wnioskuje,ze on jest taki sam jak ja myśli jedno a robi drugie.Nie wiem czy ludzie po przejściach juz tak maja.
Doświadczenie niestety często nie zmniejsza głupoty. Jeśli facet chce związku, ale proponuje tylko seks, to jest bucem, a nie po przejściach. Kto kłamie w temacie swoich oczekiwań w skrajny sposób, jest niedojrzały i sam na siebie bicz ukręca. Doświadczenie kojarzy się z mądrością, a gierki, o jakie go posądzasz, są strasznie dziecinne.
Cytat:
Od przyszłego tygodnia będę prosiła żeby mnie przenieśli,w piątek i sobotę on chce sie zobaczyć.Ja mam sie zastanowić.I tyle,zostawić tak jak jest ? Zgodzić sie na to mając nadzieje,ze mi przejdzie a,on sie moze akurat zadluzy?
Jak się zadłuży, to będzie musiał więcej pracować
A do zadurzenia nie dojdzie, jak będzie Cię zjadał wzrokiem, a nigdy nie pozna Twego wnętrza.
Cytat:
Był dzisiaj bardzo zdziwiony,dlaczego nie dałam mu znać,ze w wekend nad jeziorem byłam.Wydaje mi sie,ze nie dam mu seksu,ale będę miła itd.niech mnie pozna z lepszej strony i wtedy sie zastanawia czy nadal chce mnie tylko dla seksu.
Widzisz, zaskoczyłaś go i dobrze. Niech się wykaże.
Stary 2013-06-25, 00:32   #1209
Onnaa88
BAN stały

W wekend nawet do niego nie napisałam.Dzisiaj w pracy jego reakcja była juz w ogóle oszalamiajaca.Był taki miły i widać było,ze sie stesknil.Od przyszłego tygodnia będę z nim pracowała na tej samej hali,teraz tylko czasmi do mnie przychodzi i rozmawia.Wiec w przyszłym tygodniu będziemy pewnie dużo rozmawiać to nie uniknione.Urlop niby chce spędzić ze mną,ale jak zależy mu tylko na seksie to oczywiście go z nim nie spędze.
Dzięki Malla za dobre rady
No nic moze tutaj potrzebny jest nam czas.Jak nie to trudno co ma być to będzie.I tak praca nas do siebie zbliża.I to,ze od miesiąca jestem z nim ciagle na zmianie.To mamy dużo czasu by sie lepiej z nim poznać.
Stary 2013-06-25, 07:52   #1210
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
W wekend nawet do niego nie napisałam.Dzisiaj w pracy jego reakcja była juz w ogóle oszalamiajaca.Był taki miły i widać było,ze sie stesknil.Od przyszłego tygodnia będę z nim pracowała na tej samej hali,teraz tylko czasmi do mnie przychodzi i rozmawia.Wiec w przyszłym tygodniu będziemy pewnie dużo rozmawiać to nie uniknione.Urlop niby chce spędzić ze mną,ale jak zależy mu tylko na seksie to oczywiście go z nim nie spędze.
Dzięki Malla za dobre rady
No nic moze tutaj potrzebny jest nam czas.Jak nie to trudno co ma być to będzie.I tak praca nas do siebie zbliża.I to,ze od miesiąca jestem z nim ciagle na zmianie.To mamy dużo czasu by sie lepiej z nim poznać.
moj eks tez na poczatku zaproponowal zwiazek bez zobowiazań, potem sie zakochal wiec wszystko jest mozliwe
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 08:54   #1211
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
moj eks tez na poczatku zaproponowal zwiazek bez zobowiazań, potem sie zakochal wiec wszystko jest mozliwe
Słowo-klucz "eks"
Stary 2013-06-25, 10:16   #1212
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
No to zobaczymy co z tego będzie
Będę sie z nim spotykać,i pomału dam mu sie poznawać
Stary 2013-06-25, 10:17   #1213
201803300917
Konto usunięte

od rana mam jakieś tęsknotki i walczę ze sobą, żeby nie napisać do niego.nie odpisał mi na ostatniego smsa wiem, ze to nic takiego ale oczywiście mnie to dręczy.
ale mowie sobie, ze skoro podjęłaś decyzje głupia babo to się jej trzymaj
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:34   #1214
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
od rana mam jakieś tęsknotki i walczę ze sobą, żeby nie napisać do niego.nie odpisał mi na ostatniego smsa wiem, ze to nic takiego ale oczywiście mnie to dręczy.
Nie pisz i nie daj mu tej satysfakcji
Stary 2013-06-25, 10:45   #1215
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Dziękuje Po części to zasługa tego,że wczoraj tutaj napisałam i bardzo się podbudowałam Waszymi radami Mam nadzieję,że ten chłopak już mi odpuści

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Nie jestem w temacie co do Twojej sytuacji,ale z tym, że potrzebujemy potwierdzenia zgadzam się w 100%

co u ciebie? jak sytuacja?

Cytat:
Nie pisz. Moze on tez walczy ze sobą, żeby jednak nic nie napisać i zapomnieć o tobie
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:27   #1216
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie bądź naiwna... Związku nie chce, bo jest taki biedny i zraniony, ale bzykać się bez związku może i to jest już fair? Jakim szacunkiem wobec Ciebie się wykazuje, skoro mówisz mu jasno, że obawiasz się, że się zaangażujesz, a on Ci proponuje ciągnięcie niezobowiązującej relacji? Nie zaproponował Ci stopniowego poznawania się ani miłego, niefizycznego spędzania czasu.

Doświadczenie niestety często nie zmniejsza głupoty. Jeśli facet chce związku, ale proponuje tylko seks, to jest bucem, a nie po przejściach. Kto kłamie w temacie swoich oczekiwań w skrajny sposób, jest niedojrzały i sam na siebie bicz ukręca. Doświadczenie kojarzy się z mądrością, a gierki, o jakie go posądzasz, są strasznie dziecinne.

Jak się zadłuży, to będzie musiał więcej pracować
A do zadurzenia nie dojdzie, jak będzie Cię zjadał wzrokiem, a nigdy nie pozna Twego wnętrza.

Widzisz, zaskoczyłaś go i dobrze. Niech się wykaże.
Powiedziałaś wszystko,co chciałam napisać.

co tam w ogóle u Was dziewczyny dobrego słychać?
pamiętacie,miałyśmy kiedyś piać,jak nam coś wyjdzie,coś fajnego się zdarzy

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:35   #1217
Talisa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
U mnie niestety nic dobrego. Jestem u rodziców i bardzo tęsknię za eksem. Chciałabym mieć już to za sobą.
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 12:29   #1218
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Talisa Pokaż wiadomość
U mnie niestety nic dobrego. Jestem u rodziców i bardzo tęsknię za eksem. Chciałabym mieć już to za sobą.
będzie coraz lepiej obiecuję,ale Ty też musisz sobie samej obiecać,że będziesz silna i nie dasz się tak łatwo!

Stary 2013-06-25, 13:35   #1219
Tindomerel_
Zadomowienie

Dziewczyny ma tu któraś do czynienia z piercingiem ? Ma któraś może tragusa:P?
Stary 2013-06-25, 13:54   #1220
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma tu któraś do czynienia z piercingiem ? Ma któraś może tragusa:P?
miałam w LO,ale mi przeszkadzał
a z piercingiem mam całkiem sporo

Stary 2013-06-25, 16:49   #1221
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Słowo-klucz "eks"
nie ma reguly od czego sie zaczyna.poprzednie zwiazki zaczynalam od musnieci rączki ble ble itp tak samo sie skonczylo, wiec .............[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Edytowane przez Marycha1977
Czas edycji: 2013-06-25 o 17:00
Stary 2013-06-25, 16:56   #1222
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy szcescie ze nas tylko facet zostawil. To sie da przebolec..........
Masz rację, ale nie pisz tak, bo istnieje prawdopodobieństwo, że czyta nas dziewczyna, która ma raka, a poza tym rozstała się z facetem. Takie teksty wtedy dodatkowo dołują. To chyba też Ty pisałaś wcześniej "cieszmy się, że chociaż zdrowe jesteśmy" - a ja właśnie zdrowa nie jestem i trochę się wtedy podłamałam tym

Spotkałam się dziś z klientem, ale przystojniak Co prawda na 99% gej, ale to i tak pocieszające, że ktoś jeszcze jest w stanie wywołać u mnie efekt "wow!" W sobotę idę na imprezę do ludzi, z którymi bawiłam się ostatnio, znowu będzie pan prawnik, planuję go trochę oczarować

Niestety, muszę odwołać nasze warszawskie spotkanie w piątek, bo dostałam bilety do teatru i chcę skorzystać. Przepraszam, ale może przełożymy to o tydzień?
Stary 2013-06-25, 17:01   #1223
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Masz rację, ale nie pisz tak, bo istnieje prawdopodobieństwo, że czyta nas dziewczyna, która ma raka, a poza tym rozstała się z facetem. Takie teksty wtedy dodatkowo dołują. To chyba też Ty pisałaś wcześniej "cieszmy się, że chociaż zdrowe jesteśmy" - a ja właśnie zdrowa nie jestem i trochę się wtedy podłamałam tym

Spotkałam się dziś z klientem, ale przystojniak Co prawda na 99% gej, ale to i tak pocieszające, że ktoś jeszcze jest w stanie wywołać u mnie efekt "wow!" W sobotę idę na imprezę do ludzi, z którymi bawiłam się ostatnio, znowu będzie pan prawnik, planuję go trochę oczarować

Niestety, muszę odwołać nasze warszawskie spotkanie w piątek, bo dostałam bilety do teatru i chcę skorzystać. Przepraszam, ale może przełożymy to o tydzień?
przepraszam nie wiedziałam.....nie chciałam nikogo urazic wiec wykasowałam ten post.chcialam tylko pokazac małosc problemu rozstania w porowna niu do prawdziwych przeciwnosci losu..........
Stary 2013-06-25, 17:14   #1224
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Nigdy nie zrozumiem tego wzajemnego wymieniania się hasłami.Po co? Jak z kimś jestem,to mu chyba ufam,prawda?Więc nie mam potrzeby sprawdzania jego wpisów,poczty,kont itd. Nigdy bym nie dała hasła swojemu facetowi,mimo,że nigdy niczego złego nie wypisuję/wypisywałam. Trochę prywatności i szacunku do samej siebie. Weź olej tego dzieciaka bo szkoda twoich nerwów na coś takiego i to już w takim młodym wieku.
Ja jego hasła nie potrzebowałam,bo mu ufałam.Natomiast on chciał wiedzieć dosłownie wszystko.Nie podobało mi się to,ale nie miałam w sumie nic do stracenia...To fakt,nerwów bardzo dużo straciłam i po wczorajszym powiedzeniu sobie nawzajem,że to naprawdę koniec,zaczynam zastanawiać się,czy to nie ja zrobiłam więcej błędów i może to rzeczywiście wszystko przeze mnie...

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Jakbym czytała o sobie Życzę sobie i Tobie dużo siły,żeby nie napisać do eks Najlepiej jest czymś się zająć i nie zaprzątać sobie myśli chłopami...
Stary 2013-06-25, 17:14   #1225
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam nie wiedziałam.....nie chciałam nikogo urazic wiec wykasowałam ten post.chcialam tylko pokazac małosc problemu rozstania w porowna niu do prawdziwych przeciwnosci losu..........
Główna teza jest oczywiście słuszna, ale to tak trochę zabrzmiało jak pocieszanie się czyimś kosztem (chociaż wiem, że nie miałaś tego na myśli).
Stary 2013-06-25, 17:23   #1226
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Główna teza jest oczywiście słuszna, ale to tak trochę zabrzmiało jak pocieszanie się czyimś kosztem (chociaż wiem, że nie miałaś tego na myśli).
jeszcze raz Cie przepraszam wiecej sie tym przykladem nie posłuze...

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

nie wiem co zrobic z jego rzeczami w piwnicy.......minelo juz tyle miesiecy a nikt sie po nie nie zglasza. wszyscy mi radza zeby wywalic na smietnik skoro sie nie upomina, ale nie chce zby potem ktos mi zarzucil ze ukradlam i nie chce oddac tych klamotów chyba by mi ulzyo to wyrzucenie, ale mamusia miala zabrac rzeczy i prawie rok mija i chyba mamusia zapomniala o tym ze te rzeczy sa , nie mowiac o nim bo sie chyba nie odwazy po nie przyjechac....
Stary 2013-06-25, 17:25   #1227
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość

Ja dziś widziałam dosłownie swój ideał- jak wygląd mnie bardzo mało interesuje, tak dziś dosłownie oczu od kolesia oderwać nie mogłam tak mi wpadł w oko szkoda tylko, że nic z tym nie zrobiłam
Stary 2013-06-25, 17:25   #1228
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
Ja dziś widziałam dosłownie swój ideał- jak wygląd mnie bardzo mało interesuje, tak dziś dosłownie oczu od kolesia oderwać nie mogłam tak mi wpadł w oko szkoda tylko, że nic z tym nie zrobiłam
kto wie, moze bedziesz miala jescze szanse
Stary 2013-06-25, 17:27   #1229
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co zrobic z jego rzeczami w piwnicy.......minelo juz tyle miesiecy a nikt sie po nie nie zglasza. wszyscy mi radza zeby wywalic na smietnik skoro sie nie upomina, ale nie chce zby potem ktos mi zarzucil ze ukradlam i nie chce oddac tych klamotów chyba by mi ulzyo to wyrzucenie, ale mamusia miala zabrac rzeczy i prawie rok mija i chyba mamusia zapomniala o tym ze te rzeczy sa , nie mowiac o nim bo sie chyba nie odwazy po nie przyjechac....
Wyrzuć Już dostatecznie długo czekałaś aż ktoś je zabierze.
Stary 2013-06-25, 17:29   #1230
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Wyrzuć Już dostatecznie długo czekałaś aż ktoś je zabierze.
zbieram sie na odwage, nie wiem ile mi to zbieranie zajmie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości