|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
przebudzenie spiącej królewny ....
Juz mi mokro ![]() |
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
dotkaa: tytuł dość niewinny i nawiązuje do baśni o Śpiącej Królewnie.. zresztą osadzona w realiach średniowiecza..:P ktoś może powiedzieć, że to za ostra erotyka... kwestia gustu
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
Perse chyba lepiej duzo niz za malo
Dasz jakos rade
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostra erotyka bo w sredniowieczu nie bylo wizazu ani tv ahhahah to co mieli robic ![]()
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Mela nie ma neta teraz, piorun jej spalil router, biedna kociokwiku bez forum tam dostaje
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41489233]Dziewczyny nie nadrabiam, bo nie mam czasu. Od południa mam taki nawal pokarmu, że nic innego nie robię tylko wisze z Małym albo odciagam, nawet slabiusi ręczny Avent daje radę... Jestem zmęczona, cycki mega bolą, ale bardziej boli zastój niż ciagniecie czy przez laktator czy przez Malego... W każdym razie jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie dokarmiac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Sie cieszmy Perse przez lzy bolu ja mam podobnie, kochana, i jeszcze prawy sutek poraniony, auuuuc. W ogole z lewej lepiej mi sie karmi . No i jeszcze nie mam laktatora Laski, zostalo mi 4 kg na plusie, brzuch mam niemal plaski, a cyc jak dwie Pamele zebym jeszcze taka blada nie byla na buzi i oczow takich podkrazonych nie miala ! sexyyyyy
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Olaith: booosko! a ile miałaś na plusie? chyba niewiele z tego co pamiętam. SUper że brzuszek tak ładnie zszedł
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
moj tz ostatnio szukał w necie ile waza wody,lozysko itp i od tamtej pory sypie mi komplementem
"idealnie przytylaś" ( chodzi mu o to ze nie obroslam tłuszczem ani nic bo wedlug tej tabelki wszystko co przytylam to dziecko wody itp ) hahahhahahha |
|
|
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
Oli 4 kilogramki
wow super! Mi pewnie z 10 zostanie do zrzucenia ciezka praca
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Claaudiaa,
lamponek, elaine-blath, Marionette18, shestiger, tysia222, stokrotka24, Neni1984, Oliath, Ewusia709, zviezdocka, kiss12550, sammi24, kubus puchatek , enlevee, kamisia33, Anulka_p, Trocka, Kathe, Xawmeli co tam dziołchy? Te nieznajome tez moga coś napisac moze jestescie w ciazy i chcecie nam powiedziec i pogadac z nami?:P
|
|
|
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
Ta spiaca krolewna chyba do mnie nie przemawia, Grey wydaje mi sie lepszy. A co do czytania w ciazy hmmm zalezy kto jak jest wrazliwy na czytanie takich rzeczy, jeden bedzie mial kisiel w majtkach
, a drugiego nie ruszy Choc nie powiem, po przeczytaniu pierwszej czesci zastanowilam sie czy nie bylo by fajnie o jakiejs 'zabawce' pomyslec w przyszlosci ale nieeeeeee Chyba nie dla mnie Druga czesc wedlug mnie jest 'lzejsza'
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( kolezanka wlasnie mi o nich mowila ze w ksiazce byly dosyc popularne lol i ze ona chyba tez chce ich sprobowac .... ) wogole ogladala ktoras wczoraj sekrety chirurgi? byla laska co mowila ze ona uwielbia sex i wogole ze rozne zabawy itp po co isc do tv i gadac takie rzeczy hahah |
|
|
|
|
#2445 | |
|
Raczkowanie
|
Dotka chyba nie zauwazylas na poprzedniej stronie wiec pozwole sobie wkleic raz jeszcze:
Dotka mysle jednak o tym poleconym przez Ciebie stimuliste GL czy jakos tak I mam jeszcze pytanko bo wlosy mi sie przetluszczaja i musze myc tak co 2 dni. Nie beda mi sie jeszcze bardziej przetluszczac po tym? I jak to w koncu uzywac bo na jednej str mam napisane umyc wlosy i splukac a na tej co Ty podalas nalozyc na 2-3 min potem masowac do powstania piany i splukac. I uwazasz ze on jest do takiej codziennej pielegnacji czy tak raz na jakis czas powiedzmy raz na tydzien sobie tym umyc, a tak to zwyklym???---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() a sekretow nie ogladalam
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
Nadriabiam
![]() Olitah, Malinka- super opisy porodów... Dzielne Kobiety Oli- Lilo jest prześliczna A jakie ma włoski![]() karolajn- Jaka Hanulka... Przez Was już nie mogę się doczekać Adasia ![]() ![]() katarzynkajg- o, czyli kolejna na "wylocie" ![]() jakierka- kiepsko z remontem tak zaraz przed porodem ale dacie radę przecież ![]() Guuusia- wszystkiego najlepszego w dniu 1 rocznicy ślubu ![]() sarna- za spakowanie torby eveewe- czyżby u Was też jakieś oznaki porodowe się pojawiły? teso- za wizytę magolina- z doświadczenia szpitalnego ostatnich tygodni kocurek- z tych dwóch wózków bardziej podoba mi się Tako Anulka- dla męża za zieranie wiśni podczas wichury |
|
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
sammi- ciesz się, że mąż się angażuje w ustawianie mebli dla Maluszka
![]() kallisto- widzisz jak się fajnie mimo wszystko z łóżeczkiem złożyło enlevee- dla Babci- ale się szarpnęła Super, że wyniki paciora negatywne ![]() domi- ale fajne guzikowe obrazy Ci wyszły stokrotka- żeby wyniki nie okazały się złe edit- doczytałam, że jest ok elaine- fajnie macie- jak nie wałówka od rodziców to od teściowej ![]() fiazo- fajnie, że fronty szafek kolorystycznie Wam jednak pasują dotkaa-byle by tylko TŻ opijał przyjście Zuzi na świat jak jeszcze w szpitalu będziecie odpoczywać za 5 rocznicę związku ![]() lachryma- za dobre wieści na wizycie ![]() teso- ja też mam podzielone rzeczy- w jednej torbie rzeczy dla mnie a w drugiej rzeczy dla Adasia Neni- no trzeba słuchać męża- jak zaprasza do spania to się nie odmawia Niech się szkoli- już sobie wyobrażam ten rozkazujący ton Twojego męża "Kuba! W tej chwili do spania!" dzoan- jak Twoje stopy? ![]() domi- też mi się rzuciło w oczy, że masz problemy- co położna na to? roxi- jak nie urok to... ![]() jakierka- ubranek dla Maluszka podobno nigdy nie za dużo- a jak za dużo to zostaną dla następnego maleństwa ![]() ita- super, że pieniądze w końcu dotarły kejt- za badania krzepliwości ![]() Perse- myślałam, że po porodzie to opuchlizna schodzi a nie pojawia się
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tez oczekuje na jakis znak porodu a tu cisza |
|
|
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
Samantha- siły i wytrwałości życzę- damy wszystkie radę doczłapać do porodów
![]() Agrafka- współczuję wstawiania w nocy na sikanie- ja czasem mam noc, że tylko raz wstanę ale zazwyczaj mam tak jak Ty- pielgrzymki urządzam do wielkiej muszli dotka- ja też już nie myślę o porodzie- tak jak mówisz- co ma być to będzie eveewe- za wyniki paciorka ![]() czarowniczka- ja też ciepłolubna byłam przed ciążą a teraz zimno a ja okna wszystkie otwieram aremalgos- za 35tc ![]() Niunia- za łóżeczko ![]() skylie- uważajcie na siebie Kurcze... co się dzieje z tą pogodą ![]() Anulka- co za głupia baba z tymi córkami- ręce mi opadły jak przeczytałam... surka- za leżaczek A co zrobisz teraz z niebieskiem? Margoś- ale Wasz Piotruś jest słodki idzia- nie dadzą mi w szpitalu oksytocyny bo twierdzą, że Adaś jest "happy baby"według zapisów ktg i nie będą wcześniaka na świat wywoływać skoro jeszcze radzą sobie z moim ciśnieniem Ale nie powiem- zmęczona jestem tym wszystkim- od 2 tygodni tak na porządnie się męczę ze skurczami. Ale chyba już bardziej psychicznie mnie to wszystko zaczyna przerastać powoli ![]() Oli- zdrówka dla Lali ![]() teso- chore z tym wnioskiem U mnie mąż musiał złożyć wniosek na 8 tygodni przed wyznaczonym terminem z usg i kiedy się dziecko urodzi wtedy mąż idzie na urlop skylie- i co? Skusisz się na bycie Panią Pępkową? tweed- i jak po wizycie? Ile Młody waży? ![]() Myszolka- za prawie skompletowaną wyprawkę
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie po nim mniej przetluszczały a zazwyczaj musialam myć je co 2 dzien. Wiec pod tym wzgledem jest akurat bardzo fajny nie obciaza -moje byly takie leciutkie od nasady. Nie no to jest szampon to poprostu nalozyc troszku i umyć ( za pierwszymr azem szampon sie tak nie pieni bo sciaga brud) spłukac i za drugim razem umyć mozesz zostawic na 2 minuty i spłukac- ja zalezy jak mialam czas ale rzadko zostawialam go na dluzej jak coś to maske nakladalam na dluzej.On ogolnie jest do codziennej pielegnacji i na poczatku " kuracji" jest tak ze powinnaś uzywac go przez miesiac/1,5 miesiaca do kazdego mycia.. ( to miesiac jest mniej wiecej chodzi o to ze jak zauwazysz poprawe musisz pouzywac jeszcze troche a pozniej...) a pozniej uzywasz np raz w tyg. ( ten gl z tego co pamietam jest jeszcze lekko pogrubiajacy,bo jest sam stimuliste jeszcze,ale ja wole ten Gl )
Edytowane przez d0tkaaa Czas edycji: 2013-06-25 o 18:04 |
|
|
|
|
#2451 |
|
Zadomowienie
|
Ewusia- super, że z Tymkiem ok
lachryma- cóż za instrukcja masowania sutków czarowniczka- ja dzisiaj usłyszałam w szpitalu, że jak ciąża problemowa to poród lekki- niestety tutaj grzechy i dobre uczynki chyba się nie liczą iwona- no to mobiluziuj Zuzię i dawajcie na porodówkę ![]() Stokrotka- za wyniki paciora ![]() magdalenne- mam nadzieję, że poprawił Ci się humor chociaż odrobinę dzoan- odmuliłaś się już? I za wyniki badań.Rocky- i jak po wizycie? Zaczyna się już coś dziać? ![]() roxy- jaki Norbert rozeznany w "dziewczyńskich" zabawkach- wow ![]() arrabiata- a skąd wiesz, że nie dasz rady urodzić bez znieczulenia? Może nie będzie aż tak źle... kiss- jak to masz zachciankę na PUMEKS? ![]() domi- mam dokładnie taki sam plan odnośnie znieczulenia podczas porodu dzoan- przy opuchliźnie stóp patrzą czy białko w moczu się pojawia roxi- no to żebyś dała radę iść na spotkanie klasowe ![]() sammi- za wizytęmisiaczka- jak się czujesz? Oby lepiej ![]() Marionette- myślę, że ból potrafi intymność przepchnąć na dalszy plan ![]() shestiger- ja też miałam na pewnym etapie ciąży taki leniwy okres ziewająco- śpiący ![]() malinka- widzisz- nie potrzebnie się martwiłaś o słuch Małej iwona- widzę, że próbujesz Zuzię ostrymi przyprawami wykurzyć... Przepraszam... ale dalej już nie mogę nadrabiać - obżarłam się czekolady po tym schabowym i mnie starsznie muli... Darujcie mi te ostatnie 6 stron ![]() |
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath te 4 kg to przecież w samym cycu pameli masz, ale ja i tak uważam, ze Tobie sie należy powrót do formy z przed ciazy, skoro sama ciaza dała CI tak popalic
zapisałam sobie w folderze zdjecia naszych dzieciaczków, i co chwile wlaczam i ogladam, ale chyba je usune bo coraz mi tęskniej za moja Małą i źle to działa na moja psyche
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że tematyka książkowo - erotyczna
ja nie czytałam Greya ale sporo koleżanek polecało. Może po ciązy po nią sięgnę jak na razie morduje ,,Grę o tron". Jestem chyba jakaś dziwna ale wcale mnie nie pochłonęła![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41489233]Dziewczyny nie nadrabiam, bo nie mam czasu. Od południa mam taki nawal pokarmu, że nic innego nie robię tylko wisze z Małym albo odciagam, nawet slabiusi ręczny Avent daje radę... Jestem zmęczona, cycki mega bolą, ale bardziej boli zastój niż ciagniecie czy przez laktator czy przez Malego... W każdym razie jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie dokarmiac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() Włoski wyprostowane, pazurki ogarnięte, jeszcze tylko prysznic, make-up i śmigam na przegląd kapy i podgląd Małego
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tz pokazywalam zdjecia to aż łzy w oczach a on nie wiedział o co chodzi haha :P cynamonowa i tak odwalilaś kawał dobrej roboty
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Cynamonowa znów jestem zmuszona bić Ci brawo za piękne nadrobienie spamu
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonkowa: ale pięknie nadrobiłaś
))magolinka: no nie każdemu gra o tron może się podobać. Jest dość zawiła i jak na razie dla mnie minusem jest że pewne wątki w ostatniej części nadal nie są rozwiązane, a wręcz zapomniane...no ale ja kocham fantasy
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie jestem śpiąca
Zmykam |
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(patrz suwak obeznany, a jakże - w końcu koleżanek w przedszkolu ma multum, no i bajki ogląda, a między nimi te mózgoj.ebcze reklamy |
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zadomowienie
|
sammi – w zeszłym miesiącu 9,5
dlatego bardzo zdziwiłam się ze gin nie przepisał mi zadnego żelaza czy coś no i w efekcie staram się jakoś sama sobie nabić tak jak pisałam ![]() no a na początku ciąży miałam 11,4 wiec szału też nie było ![]() Neni – ja z zupa wiśniowa niestety mam złe wspomnienie Cynamonowa – wygląda jakbys nadrabiała ze 40 stron ![]() niezłe tematy, jak nie o napojach procentowych to o ciekawych ksiażkach a tak P.S mojito bym nie pogardziła , przyjmiecie mnie do patologii ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- więc dobranoc? ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
iwona335 - ja pierwszy raz zobaczyłam w Twoim podpisie "Rodze" to myslałam że jestes w szpitalu i zdajesz relacje na bieżąco ![]() a i pytanie moze troszke z cyklu bezsensownych no ale trudno , najwyzej nie odpowiadajcie powiedzcie mi jak dobierałyscie staniki do karmienia, bazowałyscie na wymiarach obecnych, kupowałyście o rozmiar większe? Musze sie zaopatrzyc a nie chciałabym kupic jakiegos który sie okaze zły Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2013-06-25 o 18:20 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Dasz jakos rade
:

ja mam podobnie, kochana, i jeszcze prawy sutek poraniony, auuuuc. W ogole z lewej lepiej mi sie karmi
zebym jeszcze taka blada nie byla na buzi i oczow takich podkrazonych nie miala

A jakie ma włoski

dlatego bardzo zdziwiłam się ze gin nie przepisał mi zadnego żelaza czy coś no i w efekcie staram się jakoś sama sobie nabić tak jak pisałam