Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 17:37   #2431
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

przebudzenie spiącej królewny ....
Juz mi mokro

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:41   #2432
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

dotkaa: tytuł dość niewinny i nawiązuje do baśni o Śpiącej Królewnie.. zresztą osadzona w realiach średniowiecza..:P ktoś może powiedzieć, że to za ostra erotyka... kwestia gustu

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:42   #2433
Marionette18
Raczkowanie

Perse chyba lepiej duzo niz za malo Dasz jakos rade

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:42   #2434
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
dotkaa: tytuł dość niewinny i nawiązuje do baśni o Śpiącej Królewnie.. zresztą osadzona w realiach średniowiecza..:P ktoś może powiedzieć, że to za ostra erotyka... kwestia gustu
własnie tytuł pobudził moja wyobraznie ostra erotyka bo w sredniowieczu nie bylo wizazu ani tv ahhahah to co mieli robic

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:42   #2435
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość

Mela Mela nie odpisałaś na wiadomość z numerkiem w razie wu
Mela nie ma neta teraz, piorun jej spalil router, biedna kociokwiku bez forum tam dostaje
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41489233]Dziewczyny nie nadrabiam, bo nie mam czasu. Od południa mam taki nawal pokarmu, że nic innego nie robię tylko wisze z Małym albo odciagam, nawet slabiusi ręczny Avent daje radę... Jestem zmęczona, cycki mega bolą, ale bardziej boli zastój niż ciagniecie czy przez laktator czy przez Malego... W każdym razie jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie dokarmiac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Sie cieszmy Perse przez lzy bolu ja mam podobnie, kochana, i jeszcze prawy sutek poraniony, auuuuc. W ogole z lewej lepiej mi sie karmi . No i jeszcze nie mam laktatora

Laski, zostalo mi 4 kg na plusie, brzuch mam niemal plaski, a cyc jak dwie Pamele zebym jeszcze taka blada nie byla na buzi i oczow takich podkrazonych nie miala ! sexyyyyy
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:45   #2436
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Mela nie ma neta teraz, piorun jej spalil router, biedna kociokwiku bez forum tam dostaje

Sie cieszmy Perse przez lzy bolu ja mam podobnie, kochana, i jeszcze prawy sutek poraniony, auuuuc. W ogole z lewej lepiej mi sie karmi . No i jeszcze nie mam laktatora

Laski, zostalo mi 4 kg na plusie, brzuch mam niemal plaski, a cyc jak dwie Pamele zebym jeszcze taka blada nie byla na buzi i oczow takich podkrazonych nie miala ! sexyyyyy
to polecam chusteczke samoopalajaca z vichy jest swietna

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:46   #2437
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Olaith: booosko! a ile miałaś na plusie? chyba niewiele z tego co pamiętam. SUper że brzuszek tak ładnie zszedł

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-25, 17:47   #2438
d0tkaaa
Zakorzenienie

moj tz ostatnio szukał w necie ile waza wody,lozysko itp i od tamtej pory sypie mi komplementem

"idealnie przytylaś" ( chodzi mu o to ze nie obroslam tłuszczem ani nic bo wedlug tej tabelki wszystko co przytylam to dziecko wody itp ) hahahhahahha

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:50   #2439
Marionette18
Raczkowanie

Oli 4 kilogramki wow super! Mi pewnie z 10 zostanie do zrzucenia ciezka praca

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-06-25, 17:54   #2440
d0tkaaa
Zakorzenienie

Claaudiaa,
lamponek,
elaine-blath,
Marionette18,
shestiger,
tysia222,
stokrotka24,
Neni1984,
Oliath,
Ewusia709,
zviezdocka,
kiss12550,
sammi24,
kubus puchatek
, enlevee,
kamisia33,
Anulka_p,
Trocka,
Kathe,
Xawmeli

co tam dziołchy? Te nieznajome tez moga coś napisac moze jestescie w ciazy i chcecie nam powiedziec i pogadac z nami?:P

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:54   #2441
Marionette18
Raczkowanie

Ta spiaca krolewna chyba do mnie nie przemawia, Grey wydaje mi sie lepszy. A co do czytania w ciazy hmmm zalezy kto jak jest wrazliwy na czytanie takich rzeczy, jeden bedzie mial kisiel w majtkach, a drugiego nie ruszy Choc nie powiem, po przeczytaniu pierwszej czesci zastanowilam sie czy nie bylo by fajnie o jakiejs 'zabawce' pomyslec w przyszlosci ale nieeeeeee Chyba nie dla mnie Druga czesc wedlug mnie jest 'lzejsza'

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-06-25, 17:54   #2442
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Oli 4 kilogramki wow super! Mi pewnie z 10 zostanie do zrzucenia ciezka praca
ciekawe jak to bedzie u mnie.. ja mam nadzieje ze moj mega celluit zniknie po ciazy

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:55   #2443
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:

Super, 4 kg to nie wiele przy kamieniu szybko spadną

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 17:56   #2444
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ta spiaca krolewna chyba do mnie nie przemawia, Grey wydaje mi sie lepszy. A co do czytania w ciazy hmmm zalezy kto jak jest wrazliwy na czytanie takich rzeczy, jeden bedzie mial kisiel w majtkach, a drugiego nie ruszy Choc nie powiem, po przeczytaniu pierwszej czesci zastanowilam sie czy nie bylo by fajnie o jakiejs 'zabawce' pomyslec w przyszlosci ale nieeeeeee Chyba nie dla mnie Druga czesc wedlug mnie jest 'lzejsza'
przyznaj sie,chcialas kupic jakies KULKI? ( kolezanka wlasnie mi o nich mowila ze w ksiazce byly dosyc popularne lol i ze ona chyba tez chce ich sprobowac .... )

wogole ogladala ktoras wczoraj sekrety chirurgi?
byla laska co mowila ze ona uwielbia sex i wogole ze rozne zabawy itp po co isc do tv i gadac takie rzeczy hahah

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 17:59   #2445
Marionette18
Raczkowanie

Dotka chyba nie zauwazylas na poprzedniej stronie wiec pozwole sobie wkleic raz jeszcze:

Dotka mysle jednak o tym poleconym przez Ciebie stimuliste GL czy jakos tak I mam jeszcze pytanko bo wlosy mi sie przetluszczaja i musze myc tak co 2 dni. Nie beda mi sie jeszcze bardziej przetluszczac po tym? I jak to w koncu uzywac bo na jednej str mam napisane umyc wlosy i splukac a na tej co Ty podalas nalozyc na 2-3 min potem masowac do powstania piany i splukac. I uwazasz ze on jest do takiej codziennej pielegnacji czy tak raz na jakis czas powiedzmy raz na tydzien sobie tym umyc, a tak to zwyklym???

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
przyznaj sie,chcialas kupic jakies KULKI? ( kolezanka wlasnie mi o nich mowila ze w ksiazce byly dosyc popularne lol i ze ona chyba tez chce ich sprobowac .... )

wogole ogladala ktoras wczoraj sekrety chirurgi?
byla laska co mowila ze ona uwielbia sex i wogole ze rozne zabawy itp po co isc do tv i gadac takie rzeczy hahah
kulki hehe albo pejczyk

a sekretow nie ogladalam

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-06-25, 18:01   #2446
cynamon_owa
Zadomowienie

Nadriabiam

Olitah, Malinka- super opisy porodów... Dzielne Kobiety
Oli- Lilo jest prześliczna A jakie ma włoski
karolajn- Jaka Hanulka... Przez Was już nie mogę się doczekać Adasia
katarzynkajg- o, czyli kolejna na "wylocie"
jakierka- kiepsko z remontem tak zaraz przed porodem ale dacie radę przecież
Guuusia- wszystkiego najlepszego w dniu 1 rocznicy ślubu
sarna- za spakowanie torby
eveewe- czyżby u Was też jakieś oznaki porodowe się pojawiły?
teso- za wizytę
magolina- z doświadczenia szpitalnego ostatnich tygodni stwierdzam, że zdecydowanie lepsza torba podróżna niż walizka. Niby fajnie się wizie walizkę na kółkach ale zdecydowanie wygodniej z torby podróżnej korzystać
kocurek- z tych dwóch wózków bardziej podoba mi się Tako
Anulka- dla męża za zieranie wiśni podczas wichury Ależ musi Cię kochać

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 18:01   #2447
cynamon_owa
Zadomowienie

sammi- ciesz się, że mąż się angażuje w ustawianie mebli dla Maluszka
kallisto- widzisz jak się fajnie mimo wszystko z łóżeczkiem złożyło
enlevee- dla Babci- ale się szarpnęła
Super, że wyniki paciora negatywne
domi- ale fajne guzikowe obrazy Ci wyszły
stokrotka- żeby wyniki nie okazały się złe edit- doczytałam, że jest ok
elaine- fajnie macie- jak nie wałówka od rodziców to od teściowej
fiazo- fajnie, że fronty szafek kolorystycznie Wam jednak pasują
dotkaa-byle by tylko TŻ opijał przyjście Zuzi na świat jak jeszcze w szpitalu będziecie odpoczywać I za 5 rocznicę związku
lachryma- za dobre wieści na wizycie
teso- ja też mam podzielone rzeczy- w jednej torbie rzeczy dla mnie a w drugiej rzeczy dla Adasia I za każdym razem jak jedziemy na kontrolę do szpitala zabieram "swoją" torbę w razie gdyby postanowli mnie zostawić na oddziale- tak jest zdecydowanie łatwiej
Neni- no trzeba słuchać męża- jak zaprasza do spania to się nie odmawia Niech się szkoli- już sobie wyobrażam ten rozkazujący ton Twojego męża "Kuba! W tej chwili do spania!"
dzoan- jak Twoje stopy?
domi- też mi się rzuciło w oczy, że masz problemy- co położna na to?
roxi- jak nie urok to... Oby katar przeszedł szybko
jakierka- ubranek dla Maluszka podobno nigdy nie za dużo- a jak za dużo to zostaną dla następnego maleństwa
ita- super, że pieniądze w końcu dotarły
kejt- za badania krzepliwości
Perse- myślałam, że po porodzie to opuchlizna schodzi a nie pojawia się

Stary 2013-06-25, 18:01   #2448
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja nie wiem czy mi po troche odchodzi czop czy co, bo dzis na paierze mialam sluz konsystencji bialka kurzego, taki jak mialam przy dniach plodnych ale on byl pomieszany troche z sluzem tym mlecznym ....
to raczej nie czop, ja mam tak od conajmniej 2 tygodni, tez długo sie zastanawialam, jednak twardo stoje przy definicji, ze tego nie da się przegapic i jak sie pojawi to to bedziemy wiedziały na 100% że to własnie czop
a tez oczekuje na jakis znak porodu a tu cisza wczoraj było kiepsko bo mnei bolało bardzo a teraz moglabym góry przenosic bo nic mi nie jest
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 18:02   #2449
cynamon_owa
Zadomowienie

Samantha- siły i wytrwałości życzę- damy wszystkie radę doczłapać do porodów
Agrafka
- współczuję wstawiania w nocy na sikanie- ja czasem mam noc, że tylko raz wstanę ale zazwyczaj mam tak jak Ty- pielgrzymki urządzam do wielkiej muszli
dotka- ja też już nie myślę o porodzie- tak jak mówisz- co ma być to będzie
eveewe- za wyniki paciorka
czarowniczka- ja też ciepłolubna byłam przed ciążą a teraz zimno a ja okna wszystkie otwieram Metabolizm nam się zmienia
aremalgos- za 35tc
Niunia- za łóżeczko
skylie- uważajcie na siebie Kurcze... co się dzieje z tą pogodą
Anulka- co za głupia baba z tymi córkami- ręce mi opadły jak przeczytałam...
surka- za leżaczek A co zrobisz teraz z niebieskiem?
Margoś- ale Wasz Piotruś jest słodki
idzia- nie dadzą mi w szpitalu oksytocyny bo twierdzą, że Adaś jest "happy baby"według zapisów ktg i nie będą wcześniaka na świat wywoływać skoro jeszcze radzą sobie z moim ciśnieniem Ale nie powiem- zmęczona jestem tym wszystkim- od 2 tygodni tak na porządnie się męczę ze skurczami. Ale chyba już bardziej psychicznie mnie to wszystko zaczyna przerastać powoli
Oli- zdrówka dla Lali
teso- chore z tym wnioskiem U mnie mąż musiał złożyć wniosek na 8 tygodni przed wyznaczonym terminem z usg i kiedy się dziecko urodzi wtedy mąż idzie na urlop
skylie- i co? Skusisz się na bycie Panią Pępkową?
tweed- i jak po wizycie? Ile Młody waży?
Myszolka- za prawie skompletowaną wyprawkę

Stary 2013-06-25, 18:02   #2450
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dotka chyba nie zauwazylas na poprzedniej stronie wiec pozwole sobie wkleic raz jeszcze:

Dotka mysle jednak o tym poleconym przez Ciebie stimuliste GL czy jakos tak I mam jeszcze pytanko bo wlosy mi sie przetluszczaja i musze myc tak co 2 dni. Nie beda mi sie jeszcze bardziej przetluszczac po tym? I jak to w koncu uzywac bo na jednej str mam napisane umyc wlosy i splukac a na tej co Ty podalas nalozyc na 2-3 min potem masowac do powstania piany i splukac. I uwazasz ze on jest do takiej codziennej pielegnacji czy tak raz na jakis czas powiedzmy raz na tydzien sobie tym umyc, a tak to zwyklym???
przepraszam,fakt nie zauwazylam..

mi sie po nim mniej przetluszczały a zazwyczaj musialam myć je co 2 dzien. Wiec pod tym wzgledem jest akurat bardzo fajny nie obciaza -moje byly takie leciutkie od nasady.
Nie no to jest szampon to poprostu nalozyc troszku i umyć ( za pierwszymr azem szampon sie tak nie pieni bo sciaga brud) spłukac i za drugim razem umyć mozesz zostawic na 2 minuty i spłukac- ja zalezy jak mialam czas ale rzadko zostawialam go na dluzej jak coś to maske nakladalam na dluzej.On ogolnie jest do codziennej pielegnacji i na poczatku " kuracji" jest tak ze powinnaś uzywac go przez miesiac/1,5 miesiaca do kazdego mycia.. ( to miesiac jest mniej wiecej chodzi o to ze jak zauwazysz poprawe musisz pouzywac jeszcze troche a pozniej...) a pozniej uzywasz np raz w tyg.

( ten gl z tego co pamietam jest jeszcze lekko pogrubiajacy,bo jest sam stimuliste jeszcze,ale ja wole ten Gl)

Zuza

Razem

Edytowane przez d0tkaaa
Czas edycji: 2013-06-25 o 18:04
Stary 2013-06-25, 18:02   #2451
cynamon_owa
Zadomowienie

Ewusia- super, że z Tymkiem ok
lachryma- cóż za instrukcja masowania sutków
czarowniczka- ja dzisiaj usłyszałam w szpitalu, że jak ciąża problemowa to poród lekki- niestety tutaj grzechy i dobre uczynki chyba się nie liczą
iwona- no to mobiluziuj Zuzię i dawajcie na porodówkę
Stokrotka- za wyniki paciora
magdalenne- mam nadzieję, że poprawił Ci się humor chociaż odrobinę
dzoan- odmuliłaś się już? I za wyniki badań.
Rocky- i jak po wizycie? Zaczyna się już coś dziać?
roxy- jaki Norbert rozeznany w "dziewczyńskich" zabawkach- wow
arrabiata- a skąd wiesz, że nie dasz rady urodzić bez znieczulenia? Może nie będzie aż tak źle...
kiss- jak to masz zachciankę na PUMEKS? A z zachcianek ciążowych to ja bym chciała urodzić najbardziej
domi- mam dokładnie taki sam plan odnośnie znieczulenia podczas porodu
dzoan- przy opuchliźnie stóp patrzą czy białko w moczu się pojawia
roxi- no to żebyś dała radę iść na spotkanie klasowe
sammi- za wizytę
misiaczka- jak się czujesz? Oby lepiej
Marionette- myślę, że ból potrafi intymność przepchnąć na dalszy plan
shestiger- ja też miałam na pewnym etapie ciąży taki leniwy okres ziewająco- śpiący
malinka- widzisz- nie potrzebnie się martwiłaś o słuch Małej
iwona- widzę, że próbujesz Zuzię ostrymi przyprawami wykurzyć...

Przepraszam... ale dalej już nie mogę nadrabiać- obżarłam się czekolady po tym schabowym i mnie starsznie muli... Darujcie mi te ostatnie 6 stron

Stary 2013-06-25, 18:05   #2452
iwona335
Zakorzenienie

Oliath te 4 kg to przecież w samym cycu pameli masz, ale ja i tak uważam, ze Tobie sie należy powrót do formy z przed ciazy, skoro sama ciaza dała CI tak popalic

zapisałam sobie w folderze zdjecia naszych dzieciaczków, i co chwile wlaczam i ogladam, ale chyba je usune bo coraz mi tęskniej za moja Małą i źle to działa na moja psyche
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 18:05   #2453
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

kulki hehe albo pejczyk

a sekretow nie ogladalam
ześ wariatka ))

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 18:05   #2454
magolina
Wtajemniczenie

Widzę, że tematyka książkowo - erotyczna ja nie czytałam Greya ale sporo koleżanek polecało. Może po ciązy po nią sięgnę jak na razie morduje ,,Grę o tron". Jestem chyba jakaś dziwna ale wcale mnie nie pochłonęła

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41489233]Dziewczyny nie nadrabiam, bo nie mam czasu. Od południa mam taki nawal pokarmu, że nic innego nie robię tylko wisze z Małym albo odciagam, nawet slabiusi ręczny Avent daje radę... Jestem zmęczona, cycki mega bolą, ale bardziej boli zastój niż ciagniecie czy przez laktator czy przez Malego... W każdym razie jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie dokarmiac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

super, pięknie Ci się laktacja rozbujała, Artuś będzie rósł na Twoim mleczku jak na drożdżach

Włoski wyprostowane, pazurki ogarnięte, jeszcze tylko prysznic, make-up i śmigam na przegląd kapy i podgląd Małego
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 18:07   #2455
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Oliath te 4 kg to przecież w samym cycu pameli masz, ale ja i tak uważam, ze Tobie sie należy powrót do formy z przed ciazy, skoro sama ciaza dała CI tak popalic

zapisałam sobie w folderze zdjecia naszych dzieciaczków, i co chwile wlaczam i ogladam, ale chyba je usune bo coraz mi tęskniej za moja Małą i źle to działa na moja psyche
Ja dlatego tez jak ogladam zdjecia to coraz bardziej mnie wkurza ze nic sie nie dzieje.. a jak tz pokazywalam zdjecia to aż łzy w oczach a on nie wiedział o co chodzi haha :P

cynamonowa i tak odwalilaś kawał dobrej roboty

Zuza

Razem
Stary 2013-06-25, 18:09   #2456
magolina
Wtajemniczenie

Cynamonowa znów jestem zmuszona bić Ci brawo za piękne nadrobienie spamu
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 18:10   #2457
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cynamonkowa: ale pięknie nadrobiłaś))

magolinka: no nie każdemu gra o tron może się podobać. Jest dość zawiła i jak na razie dla mnie minusem jest że pewne wątki w ostatniej części nadal nie są rozwiązane, a wręcz zapomniane...no ale ja kocham fantasy

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-25, 18:10   #2458
Neni1984
Zakorzenienie

Strasznie jestem śpiąca
Zmykam
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 18:10   #2459
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko fajnie, ale czyje Ty fotki wrzucasz, jak Lilo jeszcze w brzuchu (patrz suwak )

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
roxy- jaki Norbert rozeznany w "dziewczyńskich" zabawkach- wow
obeznany, a jakże - w końcu koleżanek w przedszkolu ma multum, no i bajki ogląda, a między nimi te mózgoj.ebcze reklamy

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 18:15   #2460
kiss12550
Zadomowienie

sammi – w zeszłym miesiącu 9,5 dlatego bardzo zdziwiłam się ze gin nie przepisał mi zadnego żelaza czy coś no i w efekcie staram się jakoś sama sobie nabić tak jak pisałam
no a na początku ciąży miałam 11,4 wiec szału też nie było

Neni – ja z zupa wiśniowa niestety mam złe wspomnienie

Cynamonowa – wygląda jakbys nadrabiała ze 40 stron

niezłe tematy, jak nie o napojach procentowych to o ciekawych ksiażkach a tak P.S mojito bym nie pogardziła , przyjmiecie mnie do patologii

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Strasznie jestem śpiąca
Zmykam
więc dobranoc?

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Włoski wyprostowane, pazurki ogarnięte, jeszcze tylko prysznic, make-up i śmigam na przegląd kapy i podgląd Małego
daj znać po wizycie 3mam kciuki za same dobre wiadomości

iwona335 - ja pierwszy raz zobaczyłam w Twoim podpisie "Rodze" to myslałam że jestes w szpitalu i zdajesz relacje na bieżąco

a i pytanie moze troszke z cyklu bezsensownych no ale trudno , najwyzej nie odpowiadajcie
powiedzcie mi jak dobierałyscie staniki do karmienia, bazowałyscie na wymiarach obecnych, kupowałyście o rozmiar większe?
Musze sie zaopatrzyc a nie chciałabym kupic jakiegos który sie okaze zły

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2013-06-25 o 18:20
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości