|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Dla mnie to jeszcze o niczym nie swiadczy , 3 trymestr czy 2 .. Dla mnie ta ciaza podzieliła sie na do 12 tyg I po I ciesze sie ze jestem po tej drugiej stronie .. A moze 3 trymestr to taki znak ze powinnam juz zaczac trzas portkami ? Nie chce Was straszyc ale mam pezeczucie ze I tak to nie ja pierwsza tu urodze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Majeczka KCIUKI DLA ANI ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2013-06-25 o 17:55 |
||
|
|
|
#3632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
no pierwsza
|
|
|
|
|
#3633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Trele nie chce nic mówić ale czuję że naszą przodowniczką będziesz nadal Ty
także zacznij się pomalutku pakować do szpitala ![]() Dziewczyny mam problemy z goleniem nóg
|
|
|
|
#3635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale mnie to nie rusza juz od 10 lat stosuję tą metodę i jest najlepsza, przynajmniej raz zrobię i na 3 cy 4 tyg mam spokój |
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy oddałabym się w ręce mojego TŻta
ostatnio mi paznokcie malował... nie powiem bo jak na chłopa wyszło mu całkiem dobrze ale ja widzę te niedociągnięcia które mnie drażnią . Więc boję się pomyśleć jak bym miała ogolone nogi przez niego, czuje że krew by się polała ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() Jak ostatnio mi kosmetyczka brwi wyrywała za pomocą wosku to się uryczałam aż mi ona sama mówiła żebym nie płakała |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a) chodzić zarośnięta jak mamucica b) poprosić tż o ogolenie, i możliwość polania się krwi to co wybierzesz ![]() mi kiedyś moj Kuba malował paznokcie, u nog oczywicie, bo stwierdził że ja nie umiem i źle to robie(?), więc jak zobaczyłam jak to wymalował i jak komentował to byłam bliska kłutni z nim, więc od tej pory nie maluje mi paznokci, bo wojna by była
Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-06-25 o 18:23 |
|
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale odzywaj się chociaż czasami, bo martwimy się tu, jak ktoś długo nie zagląda Cytat:
to mój mąż dzwonił do mnie i pyta co robie, a ja że pracuje i na forum siedze a on, A TO WĄTEK SIE JESZCZE NIE KSONCZYŁ? ja mu na to że jeszcze troche, teraz tytuły bedzie trzeba powymyślać a on to ja już mam :......" sama sie zdziwiłam powiedział ze na poczekaniu wymyślił Ja tak mam, mogę jeść cały czas ale małe porcje ![]() Cytat:
hahaha, mój mi pomalowal paznokcie u stóp- nie powiem całkiem całkiem ale mam kolegę lakiernika samochodowego i wiecie co? pomalował mi kiedyś na imprezie po % paznokcie żeby udowodnic ze potrafi i zrobił to lepiej niż ja na trzeźwo.. dziewczyny, mam dość. Głowa dalej nie ustępuje... woda niskosodowa jest okropna.. aaa w F&F jest promocja na wybrane rodzaje ciuszków. 3xpajac 27,50 5x body dł rękaw albo krótki za 19,90... u mnie w f&f zostało kilka sztuk dosłownie ( jak zwykle jak nie mam kasy :/ )
|
|
#3643 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY JUŻ JESTEM!!!!
WIDZĘ, ŻE EMOCJE WAS NIE OPUSZCZAŁY SNUJĄC DOMYSŁY I BARDZO BARDZO DOBRZE, BO POZYTYWNYCH EMOCJI NALEŻY MIEĆ JAK NAJWIĘCEJ hihihihi JESTEM DUMNĄ MAMĄ KATARZYNY AGATY JUNIORKI LUB AGATY KATARZYNY JUNIORKI, czyli DZIEWCZYNKI ważącej w tej chwili 350 g. JUUUUUUPIIIII JUUUUUPI JEJ!!!!!! |
|
|
|
#3644 |
|
Wtajemniczenie
|
Kabriela widze że jesteś
![]() No nie trzymaj nas dalej w niepewności, co twoje dziecko ma między nogami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to się pomyliłam, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GRatulacje
Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-06-25 o 18:32 |
|
|
|
#3645 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję dziewuszki ![]() Cytat:
trzeba będzie wypróbować Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Umówiłam się jutro do fryzjera |
||||||
|
|
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Podeślij mi tego swojego kolege niech bym miała chociaż raz w życiu ładnie pomalowane paznokcie Bidulko ale masz utrapienie z tą głową ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
tak też obstawiałam
|
||
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję córci
|
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja raczej nie urodzę przed terminem, a raczej po, moja malutka ciągle młodsza o tydzień na USG, lekarz jak mierzył wysokość macicy to też tak jakby tydzień mniej. Także ja raczej urodzę po terminie. Jak będziemy na tym USG 3 lipca, to będzie prywatnie więc myślę że tam poświęcą mi tyle czasu ile będę chciała a ja nie będę miała świadomości że jest ponad godzinny poślizg i za mną kolejka także oczekujących i niecierpliwych mamuś i tatusiów. A najgorsze w tym jedzeniu jest to że ja nie wiem na co mam ochotę Cytat:
gratuluję dziewczynki waży już całkiem całkiem
Nasze małe cudo Edytowane przez maomami Czas edycji: 2013-06-25 o 18:42 |
||
|
|
|
#3650 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Espere,Metkaa Wcale się nie dziwię że nie dajecie rady być na bieżąco.Dzieciaki takie absorbujące?Ale odezwijcie się czasem Maomami ja mam dzisiaj taki dzień,po prostu jadłabym non stop.Właśnie wsuwam 2 kanapki z serem i pomidorem,poprawię ciastem z brzoskwinią, a na koniec będą truskawki z kefirem ![]() Trele Chcesz ominąć kolejkę? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jakbyś widziała jak się tutaj licytowałyśmy uda ło się zgadnąć, stawiałam na dziewczynkę![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Rybko za twórczego mężula![]() Mi się coś roi w głowie, ale na razie brak spójności |
||||
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziel się !! Ślina w tym momencie sięga mi do kostek... Cały dzień tylko bym coś jadła . Właśnie zjedliśmy z Jaśkiem płatki i stwierdziłam że jednak to za mało i chcę czegoś więcej tylko problem polega na tym że nie wiem na co mam smaka |
|
|
|
|
#3652 |
|
Wtajemniczenie
|
Kabriela gratuluję, ciekawa jestem czy w końcu zdecydujecie się na tą Kasię na pierwsze
![]() Nemosek mój mnie tez- wolałam tak niż położna by skrobała na sucho i szybko |
|
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli ni ejstem jedyna która nie wiem na co ma ochotę
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Kabriela- wiedziałam !
gratuluję ! ![]() Babcia tż właśnie zmarła
|
#3655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
Cytat:
jej! Widze ze zadowolona! Gratki ![]() Jak ja 5.07 nie dowiem sieplci to wychodze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Budowniczka napisz coś
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Byłam rano w ciuchu i o mały włos nie zemdlałam. Nie wiem co się dzieje, ale nie mogę długo ustać w jednym miejscu. Robi mi się słabo, oblewają mnie poty i kręci się w głowie Usiadłam na murku, bo dosłownie chwila i fiknęłabym Później zrobiło mi się lepiej, więc trochę pobuszowałam. Znalazłam kilka rzeczy dla siebie. Dla maleństwa jeszcze nie oglądałam, zerknęłam tylko ile pięknych ubranek We wtorek mam obronę, więc siedzę i zakuwam ![]() W czwartek USG. Nie mogę się doczekać! Ryba bardzo mi przykro |
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Oj ryba chyba masz jakiegos pecha
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Ryba współczuję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

KCIUKI DLA ANI 
no pierwsza

ostatnio mi paznokcie malował... nie powiem bo jak na chłopa wyszło mu całkiem dobrze ale ja widzę te niedociągnięcia które mnie drażnią 

Mam nadzieję, że uda mi się to zmienić jakoś i połączyć te dwie czynności 
trzeba będzie wypróbować 

podziel się !! Ślina w tym momencie sięga mi do kostek... Cały dzień tylko bym coś jadła