|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Ale jak stoi 'na głowie' to sam wypływa
![]() ![]() ![]() Lasencja, a Ty na jakie studia? ![]() Cytat:
![]() Powiem za rok albo dwa pewnie ![]() Nie wiem co ludzie mają do Sosnowca, ale mi to na rękę ![]() ![]() W Cze-wie by były znowu takie plusy: mega niski poziom i prawie wcale nauki, dużo znajomych, fajni studenci ![]() ![]() Cytat:
![]()
pisze się razem ! ![]() Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-06-25 o 16:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nic nie mówcie, ja podwyższam wynik i już przez to siwe włosy mam, jak się żaliłam wcześniej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A weź... Od zawsze marzyłam o filologii polskiej, a teraz już sama nie wiem. W piątek wyniki matur, rekrutacja tuż tuż, a ja jestem w czarnej dziurze. Wszyscy nagle zaczęli na mnie naskakiwać, że po co mi taki byle jaki kierunek, że pracy po tym nie dostanę i tak dalej. Aż sama zaczęłam wątpić. I sama nie mam pojęcia co zrobić, myślałam też o bezpieczeństwie wewnętrznym, ale teraz to mi się wydaje bez sensu. Zdawałam na rozszerzeniu polski i angielski, a żadnego kierunku poza filologią polską dla siebie nie widzę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ogólnie to doszłam do wniosku, że jest to kierunek studiów, który, paradoksalnie, lepiej studiować nie na polibudzie. Przykre po prostu jest to, że na uczelniach technicznych architektura i GP są zwykle na jednym wydziale, podobna jest jakaś tam część wykładanych przedmiotów, tematyka jakoś tam podobna- a poziom absolwentów nieporównywalnie różny i diametralnie różna jest ich sytuacja przy wejściu na rynek pracy. Kompetencje się dublują po prostu. To, co może robić absolwent po GP może robić architekt, ale odwrotnie to już tak nie działa. I dochodzę tak do wniosku- jeżeli studiować GP to na uczelni ekonomicznej. Niech architekci się martwią o zapełnianie przestrzeni ławkami i supermarketami, ekonomiści będą od wartościowania przestrzeni w dosłownym znaczeniu tego słowa. I będzie wtedy zaje*ista symbioza. Jeżu, jeżeli ktoś te moje płacze przeczytał to gratuluję i podziwiam zarazem.. ![]()
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-06-25 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A może wykorzystaj go do OMO, tak jak Ediza robi? ![]() Cytat:
![]() Co do nożyczek... Do podcinania używam Stainlessów kupionych za parę złotych. Są ostre jak diabli, nie są to żadne nożyczki fryzjerskie, a tną bardzo dobrze i nie mam po nich żadnych rozdwojonych końcówek. Znakiem tego nie miażdżą włosa. Używam ich od dwóch lat już i wszystko jest super, a włosy podcinałam w tym czasie z milion razy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, czy tylko mnie ta matura nie rusza? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeszcze Cz-wa teraz zalana ![]() ![]() Mam BHD jakich mało, muszę je zdyscyplinować chyba ![]()
![]() |
#4749 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Te białe są śliczne, ale w końcu nie tylko o wygląd chodzi. Poproszę TŻ żeby się przyjrzał parametrom ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Konto usunięte
|
Mój kumpel zwie to - orgazmotron
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a wg mnie medycyna daje pewną pracę ![]()
![]() |
#4752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn. chodzi mi o to, że nocuje się w swoim własnym domu. Mama obiad zrobi, ma się kompa, tv no i wgl. wszystko... Chociaż ja się zastanawiam czy dla mnie naprawdę nie jest lepszym wyjściem akademik. Blisko uczelni i nie trzeba aż tak wcześnie wstawać. A moje normalne godziny snu to 2.00-10.00 ![]() ![]() Jej, mi się to z Titanikiem kojarzy ![]() Cytat:
![]() ![]() Póki co mam błogosławieństwo rodziców na GIS, więc może jednak tam pójdę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Konto usunięte
|
![]() O ile dostaniesz się, przeżyjesz studia, zdasz LEK, itd. ![]() Dziś robię nową mieszankę OCM - 20% rycynowego i 80% ryżowego ![]() Edytowane przez 201607231719 Czas edycji: 2013-06-25 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stainlessy mówisz.. To jeszcze dobra kobieto powiedz, gdzie ja mam je dorwać ? ![]() Oleje zmyte, 3 razy wyrypałam tataro-chmielowym Barwy, na skalp nałożyłam Rainforest, Wax, a na długość : Garniery : 48h Objętości, Oleo i FP, Zielonego Romantica, Farcom, Seri z zieloną herbatą i imbirem, Bioelixire, Argan Oil i Stapiza Sleek Line. Mycie będzie O- Kallos, M- kubeczkowo tataro-chmielowy, O- FP, albo Oleo, jeszcze pomyślę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak się odpowiednio postarasz to i medycyna nie zapewni ![]()
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Racja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4757 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gdzie tam ja na medycynę ![]() Cytat:
![]() ![]() Będę trzymać kciuki! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będzie Ci się bardzo nudzić w wakacje to ściągnij sobie jakieś Idrisi z chomika i poćwicz podstawowe moduły. To banalny program jest, a jak będziesz chciała to mogę Ci nawet jakieś mapy i treści zadań z repetytorium podrzucić, cobyś zobaczyła co to w ogóle jest. ![]() Dobra, idę zrobić dobrze włosom. Olej shea z sezamem będzie. ![]()
![]() |
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Możesz dopisać sobie za rok biologię i chemię ![]()
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze dochodzi ten problem, że teraz jak u nas zrobili dwustopniowe studia, to tak naprawdę po samym inżynierze i bez uprawnień architekt za wiele nie zdziała, więc albo za marne pieniądze będzie wrysowywał kible w projektach w dużych biurach, albo właśnie będzie ubiegał się o to samo stanowisko co po GP.. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- i taka moja rada dla osób, które mają wątpliwości z wyborem kierunku. idźcie na to, co lubicie robić, co was interesuje! argument, że później nie ma pracy jest słaby, bo tak jak dziewczyny wspomniały teraz ciężko z pracą jest prawie po każdym kierunku. a jak ktoś jest dobry w tym co robi, ma determinację i wolę walki w sobie, to znajdzie tą pracę. znam osoby studiujące jakieś kierunki, które w ogóle ich nie interesują. ci ludzie są po prostu smutni, sam fakt pójścia na uczelnie jest jakimś mega wielkim problemem. a co dopiero praca przez całe życie nad czymś, czego się nie lubi. ja wybrałam kierunek, który po prostu uwielbiam. i naprawdę to studiowanie przynosi mi wiele satysfakcji, nie mogę się doczekać aż pójdę do pracy. co prawda jest mega dużo roboty, no ale cóż, jakoś trzeba się tego wszystkiego nauczyć ![]()
![]() |
#4761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Waham się pomiędzy bezpieczeństwem wewnętrznym i zewnętrznym. Od kiedy pamiętam fascynowały mnie te wszystkie struktury odpowiedzialne za bezpieczeństwo kraju, służby wywiadowcze... Kiedyś nawet marzyłam o wojsku ![]() Ja wolałabym na początku mieszkać u dziadków, po roku ma dojechać do mnie TŻ i chcemy sobie coś wynająć. Ale to na razie takie luźne plany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://netbay.republika.pl/nozyczkim...niutkiew14.jpg Kupiłam w zwykłym sklepie, na dodatek za granicą, więc podejrzewam, że znajdziesz je w marketach na dziale papierniczym. W zwykłych sklepach też mogą być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Rozeznanie
|
No mogę, mogę. Ale...
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Konto usunięte
|
dzisiaj egzamin zdawały dwie grupy, czyli ok 50 osób i zdało 5, dlatego proszę o kciuki i jakieś dobre moce, bo strasznie się boję
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41490773]dzisiaj egzamin zdawały dwie grupy, czyli ok 50 osób i zdało 5, dlatego proszę o kciuki i jakieś dobre moce, bo strasznie się boję[/QUOTE] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak tam pójdę to możesz mi wysłać ![]() Cytat:
Ale i tak nie idę do Czewy, także wiesz ![]() Zrobiłam ShokTrening ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Konto usunięte
|
![]() Nałożyłam GP ze skrzypem na skalp. Dzisiaj po raz pierwszy nałożyłam Vatikę. Pachnie nieziemsko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze za mamy podobne podejście :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.