|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Colorku Tymuś jest przepiękny
![]() Nie macie pojęcia jak się cieszę. Bratowa jest fotografem i zrobiła mi wczoraj przepiękną sesję zdjęciową, taką romantyczną Fotki już pokazywała, ale mówiła, że obrobi, wybierze najlepsze i mi je da Jak tylko będę je miała pochwalę się w klubie I nawet jakaś duża na tych zdjęciach nie jestem, a już aż 6kg mam do przodu
|
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 lata temu więc jest chyba ok, skoro nie wraca.Cytat:
Źle Cię zrozumiałam, napisałaś "wyjściową po obciążeniu" a ja przeczytałam tylko "wyjściową" czyli podstawową ![]() Czyszczą z ognisk endometriozy .. które to podczas @ krwawią do otrzewnej (comiesięczny stan zapalny) i stąd boli ...
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-06-25 o 11:47 |
||
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tego nie wiedziełam wiec sie zastanawiałam co za cuda Wam robili :P Ja ide we wrześniu na laparo |
|
|
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w 9 tygodniu
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
ja jak zwykle z doskoku..eh.. co ja tam pamietam z nadrabiania... lady - gratuluje wynikow w nauce pieknie![]() cebulka - Tobie gratuluje 9 tc ale leci ![]() pszczoua - ale jeszcze czekamy na wiekszy brzuchalek w ogole to ja prawie nie mam fotek z ciazy.. musze w weekend zaciagnac meza na sesje gdzies w plener, byle pogoda bylacolorku- Tymus przeslodziakowy ![]() kocurku - trzymam kciuki za wizyte ciekawe co tam u Marcelka ![]() u mnie powoli, zapoznaje sie z dieta cukrzycowa i 6 razy dziennie zabawiam sie glukometrem.. jestem dobrej mysli. czego to my nie jestesmy zdolne zrobic dla naszego maluszka najbardziej nie chce mi sie przyrzadzac codziennie tych obiadow,,,no ale trza to trza... maz zadowolony przynajmniej bo ma urozmaicone obiadki ![]() poza tym pogoda sie popsula,,, od nocy nieprzerwalnie wrecz LEJE... a ja na 18 mam szkole rodzenia i zastanawiam sie czy grzac w taki deszcz czy odpuscic. chcialabym bo na czasie mamy miec 'wycieczke' po porodowce...no ale ten deeeeszcz... pomysle,,, poczekam do 16 30 i zobacze jaka bedzie aura ![]() w ogole uswiadomilam sobie, ze za 10 tyg to ja moge juz miec corcie przy sobie ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Brawo!!!!:-*
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Witam
zrobiłam test przed spodziewana @ w 24 i 25dc 24dc wyszła mi bardzo bledziutka niewidoczna krecha a 25 po tescie plytkowym wyszlo negatywnie. mam jakies objawy, dziwne klocia jajnikow, brzucha, ale piersi mnie nie bola (jak to zawsze bywało). Do tego wywaliło mi cos na brodzie ( jakas odmiana opryszczki) i nie wiem z czego. kiedy powtorzyc test? czy cos taka bladziutka słabo widoczna kreska oznacza? Pomocy
|
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
Cudownie, gratki, jak ten czas leci....
Zajadam obiadek w przerwie, mam dość... a duchota niemiłosierna!
|
#3131 |
|
Raczkowanie
|
cześć
mi jest strasznie smutno bo TŻ wyjechał dzisiaj w delegacje o 4 rano i wróci w piątek w nocy chyba, a ja w sobotę znowu wyjeżdżam na tydzień i będziemy sie tylko widzieć pare godzin... ile sie już opłakałam.... tesknie za nim bardzo. Nie wiem jak inni daja rade jak wyjezdzaja na duzo dłużej....
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
Dziewczyny mam takie pytanie czy wy całą ciaże przytulałyście się z tżtami? My mamy zakaz ale już po prostu szału dostaje,za 2 tygodnie zapytam gina czy już możemy Tak się zastanawiam czy to jakoś nie szkodzi np.nie skraca się szyjka?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze poczekam az do @, jak nie przyjdzie to wtedy ponownie zrobie test Ale byc moze sie za wczesnie nakrecam. Zrobiłam wczesniej bo był u mnie bocian i długo siedział i klekotał 2 dni ( kto wie moze cos wkoncu przyniosł) to juz 9mc starań
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
Znalazłam chwilkę, żeby do was wpaść Faktycznie taki maluszek pochłania większość czasu. Mimo, że Julcia śpi je śpi je śpi i kupki robi to leci czas masakrycznie. Patrzę na nią i chcę uchwycić każdą chwilę, bo wiem, że więcej się nie powtórzy... Jestem taka szczęśliwa... Kocham to maleństwo niesamowicie. Moja mała czarnulka.
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Franceska poczekaj do terminu @. Trzymam kciuki za powodzenie.
![]() Iza ja tez juz zaczynam szalu dostawac z braku seksu. Mam nadzieje, ze nie bedziemy musialy sie wstrzymywac cala ciaze. A gdzie jest Kocur? Jak po wizycie? :p Zjadlam czeresnie, ktore chodzily za mna juz tydzien i zagryzlam je kaszanka na cieplo. A teraz sie zastanawiam czy ja moge jesc kaszanke?
Edytowane przez cebulova Czas edycji: 2013-06-25 o 20:34 |
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Możesz kaszankę jeśli masz chęć nawet jeśli by miała coś tam w sobie o czym nie wiemy to tonami jej nie jesz;-)Z wątróbką uważaj bo ma dużo wit. A chyba. Słyszałam że jej dużo nie można. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
czeresnie i kaszanka
ciekawe polaczenie kaszanke jak masz chec tojedz,tylko nie surowa bojednak tam ta krew...wlasnie,ciekawe jak kocurek |
|
|
|
#3138 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Surowa bleee... Tylko na ciepło. Nawet zimnej nie tknę. :p
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski!!!
ale zesmy wtope zaliczyli ![]() ![]() ![]() naszlo nas na ten teges na podlodze wiec robta co chceta no i w pore skonczylismy, ale jeszcze w blogim stanie uniesienia, wciaz polaczeni i slyszymy, ze ktos sie nam na chate laduje poploch totalny, a tu se wlasciciel przyszedl bo u nas skrzynka z bezpiecznikami jest, a u niego wysiadly, a myslal chyba, ze nas nie ma dopiero przed chwila odczytalam, ze pisal na fb czy moze przyjsc. ale ze bezpieczniki wysadzilo, to i internetu nie bylo![]() ![]() ![]() i jego przy okazji speszony byl![]() ![]() a oprocz tego za miesiac zaliczamy przeprowadzke ![]() ![]() do wiekszego mieszkanka obok piekne jest, z kominkiem, ogromnymi oknami, 2 sypialniami![]() ![]() czadzior![]() ![]() jakos tak pozytywnie sie zrobilo u nas![]() przepraszam, ze tak tylko o sobie, ale jakos tak mi wychodzi brzydko ostatnio
|
|
|
|
#3140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
maxymalna dawka dzienna w ciązy to 3.000!!!! więc marna szansa na przeawkowanie poprzez jedzenie - czegokolwiek. Można przegiąć jak sie suplementuje nie wiem czemu od lat krążą plotki ze nie wolno wit A w ciązy?!?! wolno! a nawet trzeba !!!!Cytat:
Jak już skończe serie wykładów i bee miała na spokojnie czas obiecuje Wam moje drogie porządny wykład/pracę/referat tu publiczny na temat zywienia w ciązy! Zapotrzebowanie dokladne , co , ile , kiedy i co zakazane bo mi sie w środku trzęsie ( macica też!) jak czytam co czytam tu momentami
Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-25 o 21:44 |
||||
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
linka, oj tak
prosimy o porzadny wyklad bo powiem Ci, ze mozna w paranoje popasc po tym co sie czyta w internecie i czlowiek juz sam nie wie co moze, a czego nie
|
|
|
|
#3142 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
niesamowity blondynek z Twojego Synusia Cytat:
![]() Cytat:
![]() super jest taka pamiątka, tym bardziej że zdjęcia robi ktoś bliski -pewnie jest to takie bardziej naturalne Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
oj wcale sie tak czesto nie trafia
Ja ide..za namową Maru
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
no:d i jak tu w spokoju dzieci robic
![]() ale sie smial, ze jak sie przeprowadzimy, to juz nie bedzie nas nachodzil
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio - dobrze, że idziesz, bo jeśli nic się nie dzieje to będziesz miała pewność, a jeśli coś się dzieje to będą mogli naprawić ![]() Santom ale wtopa hehe ja bym się nieźle zeźliła i zestresowała
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
nie, ja siedze teraz i co sobie przypomne o tym, to wybucham smiechem
a my se jeszcze wlaczylismy na rozgrzewke filmik matko kochana no bedzie sie mial z czego smiac chlop sympatyczny jest, wiec mu wybaczymy
|
|
|
|
#3150 |
|
Zadomowienie
|
czesc kochane ale leje a j dopiero z pracy wracam
lady gratuluje wyniku na egzaminach dziewczyny kiedy mnie do klubu wezmiecie ?????? chce zobaczyc sesje pszczoly sama marze o takiej w ciazy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

a tego nie wiedziełam wiec sie zastanawiałam co za cuda Wam robili :P
w ogole to ja prawie nie mam fotek z ciazy.. musze w weekend zaciagnac meza na sesje gdzies w plener, byle pogoda byla

mi jest strasznie smutno bo TŻ wyjechał dzisiaj w delegacje o 4 rano