|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
|
#8552 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Gratulacje
ten ucisk na klatce jest normalny, nie przejmuj się
|
#8553 | |
|
Zadomowienie
|
To zadanie dla odważnych, tu tyle postów, że głowa boli ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Ja mam 21 lat i odkad przestałam trenować karate mam problem, w ciągu roku mogę ważyć od 53kg (gdy bardzoooo uważałam co jem i bez słodyczy) do 65kg, jem co chcę + słodycze.
|
|
#8554 |
|
Zadomowienie
|
Star a ja powiem inaczej niż większość dziewczyn tutaj. Uważam, że lekarz wie najlepiej i dla niektórych osób nawet implant 325 to za dużo. Nie wiem jak wyglądasz, ale skoro jesteś bardzo drobna, to nie wiem, czy jest sens brać takie duże, bo one są dość szerokie. Ja sama mam 275, bo większe nie weszły (na szerokość). Tak mówił lekarz (dziewczyny na forum inaczej
) i posłuchałam lekarza. No i będąc po operacji, wiem, że zrobiłam dobrze. Więc...Może idź jeszcze raz przymierzyć implanty, porozmawiaj z lekarzem i wtedy zdecyduj. I pamiętaj - nie ml się liczą, tylko wymiary implantu. Wprawdzie ja mówię, że mogłyby być większe - tylko mi brakuje w projekcji. Szerokość jest dobra. I przy zastosowaniu okrągłych implantów Mentora nie dało się uzyskać efektu, który by mnie zadowolił.
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-06-25 o 21:47 |
|
|
|
#8555 | |
|
Zakorzenienie
|
Karola139 - najprawdopodobniej wezme.
hehe męzus jak przezyl ta Twoja operacje to i druga tez przezyje ![]() Cytat:
Zeszlismy do 275 i byly ok . Ale po przeczytaniu paru wątków na forum nie wiem czy jednak nie zdecydowac sie na wieksze/ ewentualnie poprosic o zamowienie dwoch rozmiarow i dr zdecyduje podczas op. A mogę zobaczyć twoje piersi..
|
|
#8556 |
|
Zadomowienie
|
star to jak lekarz mówi, że 325 będą dobre, to nie ma co się zastanawiać
Pod warunkiem oczywiście, że lekarz wzbudził Twoje zaufanie. Implant na przymiarce wychodzi większy niż po operacji, bierz to również pod uwagę.
|
#8557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego zaczelam sie zastanawiac. Cyba zrobie jeszcze jedna przymiarke ale juz przed sama operacja,nie chce teraz znowu sie nakrecać jak do operacji jeszcze duzo czasu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8558 |
|
Zadomowienie
|
Saba
też chciałabym obejrzeć
|
#8559 |
|
Zakorzenienie
|
Saba piekny biuscik mniam
jaki rozmiarek nosisz ?
|
#8560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze Ci powiem, że ja bym na Twoim miejscu takich pięknych piersi nie ruszała. Poczekałabym do ciąży i wtedy. No chyba, że nie planujesz dzieci, to nie
|
|
#8561 |
|
Rozeznanie
|
Tysiaczek gratulacje, super że już jesteś po
i widzę, że też wróciłas do domku, a czy Ty jutro na zmiane opatruku jedziesz??? ja musiałąm być na 7.15 dnia następnego i to był najsłabszy mój moment chyba, wstałam rano i było mi niedobrze, ale jakos to przezwyciężyłam, obyś ty się dobrze czuła jutro.ja pasa nie miałam, ale Ty masz duzo większą wkłądkę, to pewnie dlatego.
|
#8562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec chybavwole nie czekac
|
|
#8563 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem
jak możesz, to warto spełniać marzenia. Tylko licz się, że może być konieczność wymiany po karmieniu. Może, ale nie musi
|
#8564 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki
![]() Tysiaczek83 Gratuluje spełnienia marzenia! Trzymam kciuki,żeby ładnie się goiły i z dnia na dzień były coraz piękniejsze
|
#8565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8566 |
|
Raczkowanie
|
gratuluję!!!
nowych ślicznotek!!! Ten ucisk na klatkę jest normalny ja tez tak miałam chciałam nabrać powietrza a nie mogłam,tylko krótkie wdechy,jutro powinno przejść
Wrocław J.J. 19.06.2013 już są Edytowane przez beatkak2 Czas edycji: 2013-06-25 o 22:11 |
|
|
|
#8567 |
|
Raczkowanie
|
Oj stres jest i to ogromny .. Tyle mysli w glowie i te wygibasy w brzuchu z nerwow nie daja mi zasnac. Pobudke mam o 4 godzince a planowana operacja na 8.45 .Dziekuje Kochane za cieple slowa
|
|
#8568 |
|
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki kwiatuszku
Będzie dobrze Każda się denerwuje, to normalne, ale ani się obejrzysz, a będziesz nam pisała jak Cię plecy bolą
|
#8569 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spróbuję tego masażu, do tej pory tylko delikatnym ruchem rozprowadzałam oliwkę lub inny kremik nawilżający, w obawie by nie zrobić im krzywdy Rozumiem, że na razie blizny masz zaklejone plasterkiem i przez najbliższy tydzień masz ich nie ruszać, zgadza się? A później, jak już nie będzie plasterków, to smarować maścią silikonową? Jakiś masaż do tego czy tylko delikatne smarowanie? ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
Będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
A Tobie na pewno wyszedł super rozmiarek ![]() Ja miałam tylko stanik, i właśnie dziwię się że dali Ci pas, ale pewnie Twój dr ma trochę inne podejście ![]() Ten ucisk musisz wytrzymać, leki raczej nic tu nie pomogą, a na ból pleców polecam Voltaren do smarowania. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#8570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- A dlaczego wybrałaś dr A.P ?
|
|
#8571 |
|
Zadomowienie
|
Tysiaczku gratuluję serdecznie
Uścisk na klatce piersiowej jest jak najbardziej normalny, to nic niepokojącego, pierwsze dni najgorsze, ale to minie. A plecki niech ktoś Ci maścią posmaruje to też Ci troszkę ulżyKwiatuszku powodzonka jutro, będę trzymać kciuki i mam nadzieję, że ta wysypka nie będzie żadnym przeciwwskazaniem:przytul : Jak tylko będziesz mogła to odezwij się po ![]() Olivko Selena od kilku lat go tego uczę, ale bezskutecznie. Teraz jest jeszcze ten problem, że mam bardzo obolałe i przewrażliwione sutki, które zapewne też mają na to wpływ. No cóż, ja to do roczku poczekam, żeby wszystko zagoiło się jak trzeba a w międzyczasie będzie musiał uważać ![]() A Ty widzę na konsultacji byłaś dzisiaj, no to gratuluję, rozmiarek fajny a 4 miechy szybko zlecą, zobaczysz
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-06-26 o 00:35 |
|
|
|
#8572 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek witam sie wczesna pora
za godzinke planowany mam zabieg.Na chwile obecna nie mysle o niczym innym jak o jedzeniu:-P Moj przyjaciel bardziej stresuje sie ode mnie hehDziekuje dziewczyny za slowa wsparcia !
Edytowane przez Kwiatuszekldn Czas edycji: 2013-06-26 o 08:02 |
|
|
|
#8573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8574 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Kwiatuszku 3mam kciuki, zostajesz w klinice do jutra ?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#8575 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Plasterki mają sobie odpadać a za tydzień jak wcześniej się nie odkleją mam je sama odkleić. Wtedy zerknąć czy są strupki, jeśli są to smarować je maścią typu bepanthen (najlepsza natłuszczająca). Jak się wygoją strupki to wtedy można nakleić sobie plaster silikonowy ![]() 2. Masowanie blizny to dosłownie opuszkiem jednego paluszka robisz po bliźnie kółeczka i tak kawałek po kawałeczku, aby skórę rozruszać. Ja to samo po cesarce musiałam robić. To tyle Mam nadzieję, że pomogłam. Póki co u mnie zrobił się wielki siniak i krwiaczysko na lewej piersi ale norma bo mnie się mocniej ściśnie i robią się siniaki A odnośnie "użytkowania" piersi to jeśli Ci to pomoże to mogę Ci przepisać na PW kilka punktów jakie dostałam na instrukcji ze swojej kliniki. To super rzecz i wszystkim powinni taką dawać, zawsze można zerknąć i sprawdzić bo wychodząc z kliniki nie da się wszystkiego zapamiętać ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
|
|
#8576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam mocno kciuki!
|
|
#8577 |
|
Raczkowanie
|
Kwiatuszekldndziś to Twój dzień! Powodzenia!
|
|
#8578 | ||||
|
Raczkowanie
|
Wiem właśnie Sabuś, one są o tyle fajne, że porównując do Mentorów czy Allerganów mają powiedzmy tą samą podstawę ale większą projekcję i to mi się podoba- bo nie chciałam mieć zbyt szerokich, ale "wypukłe" więc będę miała 11.1cm w podstawie i 5,4cm projekcji gdzie np. w mentorach jest przy tej podstawie tylko 4,6cm...Cytat:
więc jak mi pokazał jak będzie wyglądać 380ml to czułam się troszkę jak krówka dojna, jakoś nieproporcjonalne to było do sylwetki i wogóle, czułam się taka "gruba" u góry, a ja chciałam czuć się dalej dobrze tylko z pełnymi piersiami więc 330cc idealnie wejdą już wczoraj wpłaciłam zaliczkę, więc na odliczance już jestem i problemu z rozmiarkiem już nie mam jestem pewna i wczoraj z małżem oglądaliśmy "przed i po" rozmiarków 300-360ml także małż też zaakceptował, przy tych 380 powiedział że najpierw szły by cycki potem jaCytat:
![]() Cytat:
Wiem, że szybko zleci i tego się boję...że nie zdąże jakoś naweet o tym pomyśleć a to już będzie po... heheh Czas mi ostatnio zapierdziela strasznie...Cytat:
dlatego biorę z pełną świadomością 330cc ![]() Dziękuję oby się dobrze nosiły Kwiatuszku POWODZENIA !!!
|
|
#8579 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]()
|
#8580 | |||
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, witam się po długiej przerwie
remontów, ogródków nam się zachciało, do tego w największe upały dzieciaki chorowały, ja z nimi, więc nawet do kompa nie siadałam. I zaległe zdjęcia mam do wgrania, postaram się dzisiaj zaktualizować razem z biustonoszami i czekam na stroje kąpielowe, zamówiłam, bo nic nie mogłam stacjonarnie znaleźć, porażka jakaś Cytat:
co ciekawe, to mnie nikt nie zapytał o resztę kwoty, innych dziewczyn, które były też nie potwierdzenia przelewu też nie pokazywałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

/25.06.2013r.

Ale wystarczy niektórym uważać na to co jedzą i będzie ok a niektórzy muszą ciężko pracować na swój wygląd.
dlatego zaczelam sie zastanawiac. Cyba zrobie jeszcze jedna przymiarke ale juz przed sama operacja,nie chce teraz znowu sie nakrecać jak do operacji jeszcze duzo czasu