|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
znajomych ma cudownych (trochę mi wstyd bo nie mogłam się na początku przestawić na język angielski i mam nadzieję, że nie odebrali mnie jako gbura... ) i ogólnie było tak CUDOWNIE ![]() i faktycznie się zrobiłam w piątek wieczór nie pamiętam jak trafiłam do łóżka ![]() troszkę nam w niedzielę zjechał humor bo zmarł mój dziadek.... no ale niestety kolej rzeczy ![]() i w ogóle tęsknię za nimi już i przeżywałam wczoraj, że to koniec.... tak szybko arra - gratuluję ![]() józia - nonono trzymam kciuki!!!
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo i jeszcze takie Wam dorzucę
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi Jaki masz śliczny kolor włosów!
Najfajniejsze zdjęcie z mm'sami, do twarzy Wam ![]() Przykro mi z powodu dziadka ![]() Skoro się troszkę zrobiłaś, to znaczy, że było super
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a spiciem się nie przejmuj - sami swoi byli Zdjęcia boskie, pięknie wyglądasz Witaj z powrotem Opowiadaj o Paryżu Melduję pierwszy dzień shreda - generalnie pikuś, wszystko robiłam w wersji dla zaawansowanych bez problemów, poza pompką, którą robiłam zaawansowaną, ale z problemami i drugi dzień sześciopaka Jest ołsom! Mogę zdobyć świat!
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz mnie zaganiać do roboty, bo leń jestem
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak bardzo się cieszę, że z oczkami Bulgotki wszystko dobrze
Arra pochwal się co robicie do jedzonka i jakie przygotowujesz ciacho Frezi prześliczne foty (love) Bardzo fajny prezent na rocznicę A M&Ms'y suuuuuuper Przykro mi z powodu dziadka ![]() Zrobiłam sałatkę grecką Ale bez oliwek bo ich nie trawię
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- mam ćmę, a jestem sama w domu!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() A ćmy gryzą... Dawaj ją kapciem! ![]() Cytat:
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
wątek umiera
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiera, nie płakusiaj
![]() opowiem Ci o Paryżu w pierwszej wolnej chwili jutro wieczorkiem powinna się u mnie sytuacja nieco uspokoić |
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
![]() Frezi, zazdroszczę Wam spotkanka i cudownie wyglądasz! A zdjęcia boskie! I z tego co pamiętam, a pamięć mam słabą: Jusia gratuluję i trzymam kciuki za "interes"! ![]() Też bym chciała otworzyć coś swojego, ale środków brak... Marzy mi się fitness club, ale to może za 30 lat ![]() Aaaaaaaaaa, i Arra strasznie się cieszę, że masz TŻ-a! Szybko się to potoczyło - szok! Ale fajnie, historia jak z filmu
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
dajesz!
Cytat:
![]() Dobry mięśnie mnie bolą... dziś rzucam słodycze!!!! I OWOCE!!! Tylko jeden owoc dziennie... i o wieeeeeele więcej warzyw. Jedząc słodycze, niestety, nie stracę tkanki tłuszczowej
|
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też! Razem raźniej! Zapuściłam się ostatnio i waga wczoraj pokazała 66 kg - shit! UWAGA - ciągne wątek! Jak Wam się podobała suknia i ogólnie stylizacja żony Lewandowskiego? Bo mi bardzo Ech... Ja to w kwestii ślubu i całej tej otoczki nie jestem wymagająca Załatwię wszystko w mig O ile będę miała okazję
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2013-06-26 o 09:26 |
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale OK - razem raźniej mnie się suknia Lewandowskiej podobała obłędnie, wyglądała przepięknie
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie nr 1: czyim ślubem i czyją suknią sie jaramy?
![]() Pytanie nr 2: Najka, poleć mi jakiegoś guru od ćwiczeń W poniedziałek zakończyłam połóg i mogę śmiało trenować
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://cdn6.thumbs.common.smcloud.ne..._pod_loopa.jpghttp://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Ob...2777127363.jpg Dla mnie po prostu przepiękna. Najpiękniejsza suknia jaką widziałam, ogromnie mi się podoba 2. myślałam, że nie lubisz trenować w domu No to spróbuj sobie Mel B. - ona ma 10-minutowe filmiki na różne partie ciała, wtedy możesz sobie układać program na dany dzień To samo ma Tiffany Rothe, ale dla mnie ona ma mniej werwy i jest "gorsza" więc z niej biorę głównie Tiffoczki: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQhttp://www.youtube.com/watch?v=Wq-VeGdQptQ No i jest jeszcze Polka - fittapy2. Też ma kanał na YT. JEst OK, ale nie umiem się do niej przekonać ![]() No i teraz moje prawdziwe guru... Jillian Micheals Jillian jest niewiele na YT, ale jest na Chomiku No i tak - ja z Jill ćwiczę teraz Shred. To jest dobre na początek, gdy w ogóle nie ma się kondycji. Więc polecam Tobie, bo ćwiczenia trwają 25 minut, dlatego zawsze znajdziesz czas. Są 3 levele i każdy wykonuje się przez 10 dni, bez przerwy. No i ja robię jeszcze ćwiczenia na brzuch - sześciopak w sześć tygodni. Też z nią. Poza tym ma sporo innych programów, tu masz je wszystkie rozpisane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=661559 Jak nie znajdziesz na jutubie, to szukaj na Chomiku To jest profesjonalna trenerka i tłumaczy dokładnie, jak ćwiczyć, a przy tym nieźle motywuje jak na panią z komputera ![]() Jest też ZuzkaLight, ale jej nie lubię choć ma dające wycisk ćwiczenia.---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- To musisz mieć ładne mięśnie, to po pierwsze, a po drugie - ile masz wzrostu?
|
|
|
|
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej! Wkurzam się, bo nie mogę znaleźć fajnej oferty wakacyjnej, a jak chcę jechać w lipcu, to muszę zarezerwować urlop do końca tygodnia
Cytat:
Ja rzuciłam wczoraj! I też ograniczam owoce, tylko do 2 dziennie - jeden jako dodatek do owsianki, drugi na drugie śniadanie.Cytat:
A tak bym chciała chociażby 5 z przodu ![]() Poza tym stylizacja Lewandowskiej baaaaaaardzo mi się podoba
|
||
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, widzę, że więcej nas, bezsłodyczowcow to mamy ten sam cel - 5 z przodu
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
najka ostatnio zaczęłam oglądać The Biggest Loser i tam trenerką jednej z drużyn jest Jillian
Poza tym juz nie będę robić Tiffoczków. One mi dziwnie działają na wnętrzności. Czuję, że mi coś pyka i przeskakuje w środku, a potem oprócz boczków boli mnie pod żebrami, jakby żołądek.---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Last wchodziłby w grę, ale muszę potwierdzić u szefowej termin urlopu do piątku, a jechać możemy po 16 lipca ze względu na urlop Tżta. Więc jeszcze nie ma fajnych lastów. |
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ja ją znam właśnie z TBL
Tiffoczków dawno nie robiłam, nie mam zdania, ale robiłam je tylko 10 minut, a nie 30, więc może to to? Ogólnie ja się czułam OK. OK, lecę poćwiczyć dziś Shred 2 i 6w6p 3
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem, nie nadrobie
ale Najeczko moje guru treningowe, zwróce sie do Ciebie niedlugo po porade a teraz czy moge poleciec blogiem ?? zapraszam 29 czerwca do obejrzenia teledysku, bedzie premiera na YT
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2013-06-26 o 10:45 |
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Zazdrośnice, część 67.
Tak mnie bolą ręce i ramiona, że ledwo się z łóżka podnioslam
![]() Coraz częściej mam wątpliwości co do sukni i boję się, że podjęłam złą decyzję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moim marzeniem jest 60 kg... ![]() Kto by pomyślał, że w najlepszym okresie ważyłam 53 kg... No ale biorę poprawkę, bo wtedy nie miałam WCALE mięśni... Tak więc jestem skłonna przystac na 60 kg. Aaaaaaa, Naj, mam 173 cm wzrostu....
|
|
#3147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnij 29 czerwca guru Ci pomoże, wal śmiało Cytat:
ja mam pod warstwą tłuszczu fajne uda - czułam to rano dlaczego się obawiasz o suknię? Ej!!! ![]() Cytat:
53 to za mało - ja bym dobrze wyglądała z taką wagą, ale Ty nie, zresztą sama to wiesz. Dlatego nie nazywaj tego najlepszym okresem Aha, Gwizdak, i jak chcesz ćwiczyć w domu, to kup sobie hantelki i matę do ćwiczeń ja mam kilogramowe i ledwo wyrabiam, tak napinam ramiona OK, Shred zaliczony, teraz sześciopak łisz mi lak
|
|||
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Zazdrośnice, część 67.
naj bo wszystkie PMki teraz maja proste, delikatne, zwiewne suknie a moja to taka bezowa falbana i sie boje, że bede wygladac przesadnie, jak choinka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3149 |
|
MBZ♥
|
Ja tu z ciastem się skradam do Was i dobrą kawką, a tu od rana o wadze i ćwiczeniach
![]() dzień dobry bardzo Simply, chyba wiekszość PM dopada taka myśl przed ślubem nie martw się będziesz wyglądać pięknie wszystko to teraz kwestia wyboru dodatków, bukietu
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. EDIT - znalazlam zdjecia, zeby to lepiej pokazac Jest opaska, kolczyki, ktore chyba zamowie zamiast opaski, suknia (na modelce gdzie nie wyglada zbyt apetycznie) i bukiet broszkowy
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2013-06-26 o 11:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

I czekam na dalszy ciąg
Odwiedziliśmy Królową, zahaczyliśmy o Big Bena, London Eye i rozpętała się wichura. O mały włos nie zwiało nas z mostu, więc wróciliśmy do domu. Po odsapnięciu zrobiliśmy drugie podejście i połaziliśmy po Piccadilly Circus, Chinatown, Soho, Leicester Square i Covent Garden. Frezi najbardziej podobał się M&M's World
znajomych ma cudownych (trochę mi wstyd bo nie mogłam się na początku przestawić na język angielski i mam nadzieję, że nie odebrali mnie jako gbura...
) i ogólnie było tak CUDOWNIE 

trzymam kciuki!!!