|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Diorshow, Chanel, Kenzo Clinique i inne wiosenny kramik wszystkie półki :)
hej czemu sie nie odzywasz odnosnie wymiany? widze ze diorshow juz nie masz ale moglbym wziasc nawet blyszczyk clinique i masterpice
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Diorshow, Chanel, Kenzo Clinique i inne wiosenny kramik wszystkie półki :)
czyli wymianiamy sie
z mojej strony: 1/3 pudru blended face powder 03, miniaturka szamponu Kerestese bain satin, 10 kulek meterytow winter radiance w opakowaniu zastepczym, 2 probki podkladow clinique superfit z twojej dtrony: minaiturka dioshow, blyczyko-tusz clinique pisz PW z adresem |
|
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Diorshow, Chanel, Kenzo Clinique i inne wiosennu kramik wszystkie półki :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Diorshow, Chanel, Kenzo Clinique i inne wiosennu kramik wszystkie półki :)
Buu to szkoda
, ale gdyby się zwolnił daj znać, ja na pewno będę chętna
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
poza pudrem podba mi sie casharel i podklad isadora
chetnie oddam ubranka bo szkoda zeby w szafie lezaly wiec jesli cos to czekam na propozycje |
|
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
moze cos u mnie?
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie nie spieszy moge poczekac az bedziesz miala czas wyskoczyc i sprawdzic
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jesteś w stanie oddać z tych rzeczy? |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
a co ze mna?
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
szukam podkladu pudru sypkiego badz w kamieniu, cieni w kolorze brazow i bezy oraz tuszu do rzes,w pielegnacje jestem raczej zaopatrzona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.